Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mesaj sayımıda yazayım dün akşama kadar 29
ama çoklu alıntılarıda saysak 35+

dünkü menümüde yazayım hemen

sabah 2dilim çavdar ekmeği az peynir, 4 zeytin 3 4 dal maydanoz saat 9,30 gibi
ara : hastanede koştururken arada kaynadı
öğle : yarım kepçe yayla çorbası, izmir köfte 4 adet 1 parça patatesi yendi, salata ve ayran
ara : 3 bisküvi 1 bardak süt
akşam : bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık zeytinyağlı karnabahar az yoğurt
ara : 2 biskrem

Çılbır nedir kaptanım bilmiyorum onu aklımda olsun bir daha onu yaparım? Amin kaptanım sağol
Çılbırı bende çok severim annem ben çocukken yapardı yerdim ama şimdi yediğimde karın ağrısı çekiyorum
şu yumurta bana dokunmasa varya hergün yerdim öylede seviyorum , yumurta yiyebilenler ne şanslısınız kıymetini bilin

tebrikler canım

dün ki menüm

sabah : peynir ,zeytin ,kaşar , yeşillik , 1 d. ekmek ,
1 kase çörek otlu, tarçınlı yoğurt ,
akşam : köy tavuğu ( nefisti ) ,bol maydanozlu salata,
1 avuç fındık,
3.lt. su , 1 saat tempolu yürüyüş

Kabağın Faydaları Nelerdir?
....
Kabakta hangi vitaminler vardır? .
...
Kabak hangi hastalıklara iyi geliyor?
....
Kolay diyet kabak yemeği tarifi...
....
Kabağın faydaları nelerdir?

Araştırmalara göre, sigara kullanımına bağlı olan A vitamini eksikliği amfizeme sebep oluyor. Kabak, tıpkı patates gibi, içeriğindeki bol A vitaminiyle bu riski azaltıyor. Aynı zamanda yumurta sarısı, yeşil otlar ve mısırda bulunan; vücuttaki A vitaminine değişebilen boya maddesi içeren beta-kriptoksantin gibi akciğer kanserini önlediği de düşünülüyor. İşte bu da neden bazı kişilerin akciğer kanserinden hayatlarını kaybettiklerini, bazılarınınsa sağlıklarına tekrar kavuşabildiklerini gösteren bir ipucu. Sigarayı bırakamıyorsanız mutlaka A vitaminine önem vermelisiniz. Bunu da bir ek bilgi olarak yazalım.
Kabakta bulunan folik asit hamilelikte ve doğumda çok önemli bir koruyucu. Kalp krizi riskini düşürüyor ve kolon kanserini önlüyor.

kabağın faydaları nelerdir?

Kabakta A vitamini, C vitamini, magnez ve magnezyum vardır. Bu vitaminler kalp sağlığının korunmasında önemli etkenlerdir. Kabak lifli bir sebzedir ve bu yüzden doyurucudur da.

...
Diyet kabak yemeği tarifi

...

Çok kolaylıkla hazırlayıp, yarım saatte pişirebileceğiniz bir diyet kabak tarifi verelim. Soğuk sıkım zeytinyağı (3 yemek kaşığı), Soğan (2), kabak (5), sarımsak(6), domates(3) ve havuçları(2) istediğiniz şekilde kesip iki bardak suda, hafif ateşte yarım saat pişirin. Hem doyurucu, hem çok sağlıklı hem de diyet bir kabak yemeği yemiş olursunuz.

Kabak hangi hastalıklara iyi geliyor?

Kabak kireçlenme ve astım gibi hastalıklara iyi geliyor. Çünkü kabak bir antioksidan ve içinde bulunan bakır ile romatoid artrit hastalığında ağrıların azalmasına fayda ediyor.
..
Kabağın Faydaları Nelerdir?

Diyet kabak yemeği tarifi romatoid artrit hastalığında ağrıların azalması kalp sağlığının korunmasında önemli vitaminler kireçlenme ve astım kabak lifli bir sebzedir beta-kriptoksantin kabağın faydaları nelerdir kabakta hangi vitaminler vardır kabak hangi hastalıklara iyi geliyor a vitamini sigara zararlarına karşı iyi gelir...

...
Kabak çekirdeği ve Yağı parazit dökücüdür.

***3.Takım 396.ETAP***

Efser: (74,7/74,1/0,6/%0,80)

Ayulduzz: (74,6/73,2/1,4/%1,88) hedef kilosunu 60 olarak güncellemek istiyor.
Kelebekolacam: (76,5/75,4/1,1/%1,44)
Nilyyyaaannn : (76.8/76,6/0,2/%0,26) hedef kilosunu 64 olarak güncellemek istiyor.
Chnnmkiz : (74.9/74,5/0,4/%0,53) hedef kilosunu 60 olarak güncellemek istiyor.
Sahgull : (62.3/61,8/0,5/%0,80) hedef kilosunu 55 olarak güncellemek istiyor.
Nar38 : (57,6/57.4/0,2/%0,35)
Olvidos : (60.7/60/0,7/%1,15) hedef kilosunu 55 olarak güncellemek istiyor.

HedefVeBasari : (79,6///%) diskalifiye oldu. Sebep : 3. Kez bildirimde bulunmadı, kurallara uymadı, çok şans verdik ama bi türlü toparlanamadı
Xpreiaz : (73,8/72,7/1,1/%1,49) yeni üye geliş tarihi 01.01.2015, başlagıç kilosu 77, hedef kilosu 55

3.Takım ortalaması:% 0,87

Listemizi bi kontrol edermisiniz

***6.Takım 396. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,5 / / /% )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )

Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.25 )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ / /% )
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )sabit
gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
winstonlight(74,3 /73,8/0,5 /% 0,67)

yenibirben(75,7/ / /% ) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü

6.Takım Ortalaması:%

Evert bildirim yapıyorum 79.5 çıktım kızlar

cnm eger bende yanls bakmadiysam cunku sasiriyorum arada listeniz Dogru masallah size takim ucmus

aslim bildirm yapmamissin hala cnm

KIZLAR SEVGİLİ GÜL KAYNAKTAN MAİL KUTUMA DÜŞEN MAİLİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HARİKA BİR HİKAYE BAYILDIM
ZATEN ŞU LAFA BAYILIYORUM: NE YERSEK OYUZ
"FİZİKSEL VE RUHSAL DETOKSUM
2004 yılında 18 yaşındayken bir çeşit kas hastalığı teşhisim kondu ve bu andan itibaren hareket kısıtlılığım olacağı, hastalığımın sürekli ilerleyeceği ve tedavisi tıbben olmadığı için hiçbir şeyin faydası olmayacağı senaryosunu kendime yazdım ve buna inandım. Mesleğimi, işimi, sosyal çevremi hep bu senaryo üzerine kurdum. Son yıllarda desteksiz hiç yürüyemez ve ayakta duramaz olmuştum. Bu geçen zamanda hayatta hiçbir şey zevk vermiyor, sosyal hayattan uzak durmaya çalışıyordum bir de son dönemlerde evden çalışmaya başlayınca geç yatıyor, sürekli abur cubur, kalorisi yüksek yiyecekler tüketiyordum. Kısaca mutsuz, huysuz ve asabi biri haline dönüşmüştüm.
2014 yazında meditasyon, nefes terapileri ve kendime olan inancımı tekrar kazanarak yaptığım fizik tedaviler sayesinde fiziksel olarak büyük aşama kaydettim. Öncelikle şunu anladım ki; dış dünyamın kalitesinin daha iyi ya da daha kötü olmasından benim sorumlu olduğumu, kendimden başka kimseyi değiştiremeyeceğimi ve kimde ne görüyorsam (olumlu-olumsuz) benim yüklediğim anlamlar olduğunu gördüm. Bunları fark ettiğim andan itibaren; şikayet etmekten, başkalarını suçlamaktan, affetmemekten, pişmanlık duymaktan, öfkeden, kendimi engelli görmekten ve kendime acımaktan vazgeçtim. Tüm bunlar olurken adeta bir ruhsal detoks içindeydim ve her gün farklı veçhelerimi keşfediyordum. Kendimi olduğum gibi seviyor, her gün tevekkül ve tefekkür etmeden uyumuyordum.
Tam bu sırada çok güzel insanlar aracılığı ile Gül Kaynak ile tanıştım ki ben bu kişilere “meleklerim” diyorum. Gül Hanım sayesinde 1 ay boyunca vegan ve çiğ beslenme ile bir detoks programı uyguladım. Tabii ilk günler tembelleşmiş bedenime devamlı lavaboya gitmek zor gelmeye başladı, ilk günler yine abur cubur yeme isteği oldu, bağışıklık sistemim alarm vermeye başladı. Bu sırada bana gönderilen canlı beslenme ile ilgili kitabı okuduğumda bu süreçlerin çok doğal olduğunu keşfettim ve elimden gelen en iyi şekilde detoksumu uyguladım. Geç saatlere kadar uyuyamazken olması gereken zamanda uyuyup uyanmaya başladım ki bu da benim için büyük bir devrimdi. Abur cubur, fast food ve tatlı delisi olan benim (insülin direnci, karaciğer yağlanması mevcut) aklıma tatlı bile gelmedi. Bel ağrılarımda azalma oldu, vücudum kuş gibi gelmeye başladı, eskiye göre biraz daha rahat oturup kalkmaya başladım, kabızlığım son buldu ve 1 ay sonunda çok rahat ve sağlıklı 6 kg verdim. Benim için en önemli kısmı babam dışında kimseyle merdiven inemeyen ben; annemle birlikte o merdivenleri indiğimde dünyalar benim oldu, mutluluğumu anlatamam... Çünkü hem zayıflamış, hem güç kazanmış, hem de vücudumu alkali düzeyde tutarak mutluluğu ve korkularımdan uzaklaşma şansını bedenime vermiştim. En son olarak katıldığım 3 saatlik seminer ile de her şey tastamam yerine oturdu.
Artık biliyorum ki “ne yersem o’yum”; aylarca, yıllarca raflarda bozulmadan duran o ürünler menülerimde yok, olabildiği kadar doğal, taze ve toprakta yetişen ürünleri tüketmek benim için çok önemli. Bence alkali beslenme gelip geçici bir durum değil, bir hayat tarzı…
En güzel meleklerimden biri olan Gül Kaynak’a da bana verdiği destekten ötürü sonsuz teşekkür ediyorum ve inanarak söylüyorum ki yaptığı işi her şeyden önce gönlünü koyarak yapıyor. Bu durum onun güzel gönlünün yansıttığı daha pek çok başarıyı kendisine getiriyor ve getirmeye de devam edeceğinden eminim…
Simge Kılıç
13.01.2014

Simge'nin içten yazısını isteği üzerine, tüm mahçubiyetime rağmen, noktasına virgülüne dokunmadan, olduğu gibi koydum.
GÜL KAYNAK"

TEBRİKLER ASLIMM

O neyin kafasını yaşıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…