- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
acaba ben neyin kafasini yasiyorum kusura bakma aslim yeni gordum tebrikler***6.Takım 396. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,5 /88,2 /0,3 /% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )
Ebwam(127,1/ / / % )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ / /% )
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )sabit
gel_pcpc (78.6/ / /%)
winstonlight(74,3 /73,8/0,5 /% 0,67)
yenibirben(75,7/ / /% ) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü
6.Takım Ortalaması:%
Kaptanım bana az bile geldiİyi akşamlar meleklerimmm
Afiyetolsun cnm pazartesiyi çok hafif geçirmişsin ama dünkü krep miktarını bildiğim içinakşam güzel dengelemişsin pisicanım
hatırlatmak benim görevim neslimneyseki şüphelendiğin şey değilmiş Yine de şekere hayır tatlım
hayat müşterektir neslim allah razı olsun eniştemden o kadar yardımı olsun yatana dek oturmuyosun maşallah atom karınca gibisin kuzum
Neslim ben becerememki kablolar hep yukardan çekili kuzen gelirse aldırayım ama nereyeiyice tırstım şimdi
Saçlar havluyla kurumuyo gülüm belime kadar yazın hiç kullanmam ama kışın mecbur kullanıyorum kızma
Oy kuzum neler atlatmışsınnn tamamını şimdi dinledik gelmiş geçmiş olsun rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin kuzumm
Bu dereotu maşallah mucize gibi iyi gelmediği meret yok kıymetini bilmek lazım her sabah yarım demet yerim ama yeşillik olsun diye işin ilginci küçükken kıyamemti koparırdım kabak dolmalarında olsa hiç sevmezdim şimdi bayılıyorum
Helall olsun Gamzem içine sinmedi demek ki pisicanım listeye alsın artık gece gece yapmışsın dimi
Hadi inşallah kuzum hayallerin en kıza sürede gerçek olur inşallah seferihisar da güzel ama karaburuna bayılıyorum bennnn
pazartesi hem 2 yumurta hem ekmek fazla olmamış mı kuzumsuyu da artır tatlım biliyorum kışın içmek zor geliyor ama içmemiz lazım
Baharcım ellerine emeğine sağlık bitanemmİnşallah bundan sonraki analiz notumuz yüksek olur cnmm
Moral bozmak yok neslimm artık söz verdinnn tam gaz hedefe
Afiyetolsun cnmmm
duymamış olayım bitanemm senin insülin direncin yüksekti düştükçe daha hızlı gidecek kuzum
Slm canım hoşgeldin bir göründün bir kayboldun hadi bakalım hayırlı olsun
ELMA SİRKESİ SÜPE OLUR. AMA ORGANİK EL YAPIMI İÇMELİSİN BAKKALDAN ALDIĞIN RAFİNE SİREKE FAYDA DEĞİL ZARAR VERİR MİĞDENEGunaydin ben smdi tartilcam sonra da ilik suyun icine bi tatli kasigi elma sirkesi damlatcam icicem simdilik bu kadar :)
SENİN MESAJMI BU GÜLÜMneslimmm
saymadim ama sanirim +35 degil yani
aramıza hoşgeldiniz.
umarım azminiz daim olur hele öğrenmeyede açıksanız çok şey öğreneceksiniz kaptanım ve bizler baya tecrubelendik bu konuda. şimdilik kendi menunu yap ama kaptanın ve bizlerin önerilerinede kulak as olurmu. sağlıklı kalıcı kilo vermeler dilerim
offf çılbır çocukluğumun aşı cok severim yıllarrrr oldu yemedim aklıma geldi deneyim unutmazsam :))
sizde hoşgeldiniz ben de bu kararı aldığımda 90 kiloydum gözüme o günler geldi mart 2014. işallah ins. direncin yoktur benim gibi gram gram vermezsin kurtulursun hemencik.başarılar dilerim. kaptanın önerilerine kulak ver bak ben 1 ay gecikmeli dinledim onu kayıp 1 ayım var
yok yok baslangıc kıloma dıyorum çüş diye
Geel gulum ne demek
Eee malum cuma tutusmasi doldurmak lazim
gulmedim ama sirittim tartida
ebwam yapmadi o salatayi kiz ben yaptim. Detoks icin hazirlamistim. Sonra vaz gectim. Ayran detoksunu coktandir yapmiyordum. Bakalim bu gun ne dicek bana. B grubuna gore bugday ve yandaslari yaramiyomus ya. O yuzden karabugdayli yapim dedim
asıl komık olan msj sayım
YA SİNİR OLDUM ÖYKÜNÜN İNGİLİZCE SINAVINI ÖĞRETMEN E OKULA YANLIŞ GİRMİŞ DÜN GİTTİM DÜZELTİN DEDİM TAMAM DEDİ. AZ ÖNCE E OKULDAN MASAJ GELDİ MANYAK KARI GENE YANLIŞ GİRMİŞ GİDİP ÜMÜĞÜNÜ SIKACAM MANYAK MIDIR NEDİR ANLAMADIM COK SİNİR OLDUM BU GÜNDE E OKUL KAPANIYOR YETİŞTİREMEZSE KIZIMIN NOTU DÜŞÜK KALACAK TAKDİR ALAMAYACAK ÇOK ÜZÜLECEK ÖĞLEDEN SONRA GİDİP BİDA KONUŞAYIM EN İYİSİ
benım gırıs saatlerımde kımsecıkler olmuyo delı gıbı de kendı kendıme konusamadıgımdan eksık kaldım
Benim burdaki baslangic kilomu hatirlayan bi baba yigit varmi yaw
Ya ben pazar gununden itibaren msj lardan muhaf olacammi. Memlekette girebilirmiyim bilmiyorum kk ya.
PERŞEMBE MENUM
SABAH: KARATAY KAHVALTISI
ÖĞLE :HAŞLAMA KARNIBAHAR 3 KAŞIK BULGUR BİŞİ DAHA VARDI UNUTTUM
AKŞAM: KELLE ÇORBASI AZ CİGER KAVURMA HAVUÇ VE TURP
SPOR:55 DK KARDİYO 5 DK SI ESNEME
KIZLAR ÜŞENMEDİM TÜM HAFTA BİLDİRİMDEN MENULERİ TOLADIM NE ÇIKTI BİLİN BAKALIM
DEĞERLENDİRMEMİ +,- ŞEKLİNDE YAPTIM 7 GÜNDE :
5 GÜN : - KANINCAYA DEĞİL TADIMLIK KAÇAMAKLARLA
2 GÜN: +
VE 4 GÜNDE 1 SAATLİK KARDİYO SPORLARIM OLMUŞ
E BU SONUCA GÖRE SABİT KALMAM BİLE MUCİZE
anaaammmmm listeden bakıyo yaaa
ipler elimde diyon sweetim yaniii
işin latifesi bu da ben kendimi dizginliyemiyorum böyle olunca daha iyi olcak vallaa
bu hafta istediğim gibi gitmedi hatalarımdan ama olsunnn herşey güzel olacak
bende bildirimimi yapayım canlarımmm
geçen hafta 83,6
bu hafta : 83,3
yani : 0,03
devede kulak
***9.TAKIM 396.ETAP*
beril77(75/72.9/2.1/%2.8)
benanlamadımki (71\70.5 \ 0,5\%0,70) izne ayrildi
Usagisan (72.0\71.4\0.6\%0.83)
gaz_lambasının_fitili(62.7\62.2\0.5\%0.80)
snfyl(60.2/60/0,2/%0,33)
9.Takim ortalamasi: 1.09
kizlar kontrol edermisiniz lütfen
Tünaydın kızlar... hayırlı bir cuma olsun inşallahh ....
mesaj sayımıda yazayım dün akşama kadar 29
ama çoklu alıntılarıda saysak 35+
dünkü menümüde yazayım hemen
sabah 2dilim çavdar ekmeği az peynir, 4 zeytin 3 4 dal maydanoz saat 9,30 gibi
ara : hastanede koştururken arada kaynadı
öğle : yarım kepçe yayla çorbası, izmir köfte 4 adet 1 parça patatesi yendi, salata ve ayran
ara : 3 bisküvi 1 bardak süt
akşam : bir kase tarhana çorbası, 4 kaşık zeytinyağlı karnabahar az yoğurt
ara : 2 biskrem
Çılbırı bende çok severim annem ben çocukken yapardı yerdim ama şimdi yediğimde karın ağrısı çekiyorum
şu yumurta bana dokunmasa varya hergün yerdim öylede seviyorum , yumurta yiyebilenler ne şanslısınız kıymetini bilin
bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
dün ki menüm
sabah : peynir ,zeytin ,kaşar , yeşillik , 1 d. ekmek ,
1 kase çörek otlu, tarçınlı yoğurt ,
akşam : köy tavuğu ( nefisti ) ,bol maydanozlu salata,
1 avuç fındık,
3.lt. su , 1 saat tempolu yürüyüş
Hayırlı cumalar canım , tüm dua ve dileklerimiz kabul olur inşaallahh ...kocaman Aminn...
Huuu huu durumlar nasıl kardeş ve rakip takım
Bizim liste hazırr
Kim kazandı acaba
Kabağın Faydaları Nelerdir?
....
Kabakta hangi vitaminler vardır? .
...
Kabak hangi hastalıklara iyi geliyor?
....
Kolay diyet kabak yemeği tarifi...
....
Kabağın faydaları nelerdir?
Araştırmalara göre, sigara kullanımına bağlı olan A vitamini eksikliği amfizeme sebep oluyor. Kabak, tıpkı patates gibi, içeriğindeki bol A vitaminiyle bu riski azaltıyor. Aynı zamanda yumurta sarısı, yeşil otlar ve mısırda bulunan; vücuttaki A vitaminine değişebilen boya maddesi içeren beta-kriptoksantin gibi akciğer kanserini önlediği de düşünülüyor. İşte bu da neden bazı kişilerin akciğer kanserinden hayatlarını kaybettiklerini, bazılarınınsa sağlıklarına tekrar kavuşabildiklerini gösteren bir ipucu. Sigarayı bırakamıyorsanız mutlaka A vitaminine önem vermelisiniz. Bunu da bir ek bilgi olarak yazalım.
Kabakta bulunan folik asit hamilelikte ve doğumda çok önemli bir koruyucu. Kalp krizi riskini düşürüyor ve kolon kanserini önlüyor.
kabağın faydaları nelerdir?
Kabakta A vitamini, C vitamini, magnez ve magnezyum vardır. Bu vitaminler kalp sağlığının korunmasında önemli etkenlerdir. Kabak lifli bir sebzedir ve bu yüzden doyurucudur da.
...
Diyet kabak yemeği tarifi
...
Çok kolaylıkla hazırlayıp, yarım saatte pişirebileceğiniz bir diyet kabak tarifi verelim. Soğuk sıkım zeytinyağı (3 yemek kaşığı), Soğan (2), kabak (5), sarımsak(6), domates(3) ve havuçları(2) istediğiniz şekilde kesip iki bardak suda, hafif ateşte yarım saat pişirin. Hem doyurucu, hem çok sağlıklı hem de diyet bir kabak yemeği yemiş olursunuz.
Kabak hangi hastalıklara iyi geliyor?
Kabak kireçlenme ve astım gibi hastalıklara iyi geliyor. Çünkü kabak bir antioksidan ve içinde bulunan bakır ile romatoid artrit hastalığında ağrıların azalmasına fayda ediyor.
..
Kabağın Faydaları Nelerdir?
Diyet kabak yemeği tarifi romatoid artrit hastalığında ağrıların azalması kalp sağlığının korunmasında önemli vitaminler kireçlenme ve astım kabak lifli bir sebzedir beta-kriptoksantin kabağın faydaları nelerdir kabakta hangi vitaminler vardır kabak hangi hastalıklara iyi geliyor a vitamini sigara zararlarına karşı iyi gelir...
...
Kabak çekirdeği ve Yağı parazit dökücüdür.
***3.Takım 396.ETAP***
Efser: (74,7/74,1/0,6/%0,80)
Ayulduzz: (74,6/73,2/1,4/%1,88) hedef kilosunu 60 olarak güncellemek istiyor.
Kelebekolacam: (76,5/75,4/1,1/%1,44)
Nilyyyaaannn : (76.8/76,6/0,2/%0,26) hedef kilosunu 64 olarak güncellemek istiyor.
Chnnmkiz : (74.9/74,5/0,4/%0,53) hedef kilosunu 60 olarak güncellemek istiyor.
Sahgull : (62.3/61,8/0,5/%0,80) hedef kilosunu 55 olarak güncellemek istiyor.
Nar38 : (57,6/57.4/0,2/%0,35)
Olvidos : (60.7/60/0,7/%1,15) hedef kilosunu 55 olarak güncellemek istiyor.
HedefVeBasari : (79,6///%) diskalifiye oldu. Sebep : 3. Kez bildirimde bulunmadı, kurallara uymadı, çok şans verdik ama bi türlü toparlanamadı
Xpreiaz : (73,8/72,7/1,1/%1,49) yeni üye geliş tarihi 01.01.2015, başlagıç kilosu 77, hedef kilosu 55
3.Takım ortalaması:% 0,87
Listemizi bi kontrol edermisiniz
Evert bildirim yapıyorum 79.5 çıktım kızlar
Ay benim mesaj sayım az herhaldeartığında 5 mesaj atayım
KIZLAR SEVGİLİ GÜL KAYNAKTAN MAİL KUTUMA DÜŞEN MAİLİ PAYLAŞMAK İSTEDİM HARİKA BİR HİKAYE BAYILDIM
ZATEN ŞU LAFA BAYILIYORUM: NE YERSEK OYUZ
"FİZİKSEL VE RUHSAL DETOKSUM
2004 yılında 18 yaşındayken bir çeşit kas hastalığı teşhisim kondu ve bu andan itibaren hareket kısıtlılığım olacağı, hastalığımın sürekli ilerleyeceği ve tedavisi tıbben olmadığı için hiçbir şeyin faydası olmayacağı senaryosunu kendime yazdım ve buna inandım. Mesleğimi, işimi, sosyal çevremi hep bu senaryo üzerine kurdum. Son yıllarda desteksiz hiç yürüyemez ve ayakta duramaz olmuştum. Bu geçen zamanda hayatta hiçbir şey zevk vermiyor, sosyal hayattan uzak durmaya çalışıyordum bir de son dönemlerde evden çalışmaya başlayınca geç yatıyor, sürekli abur cubur, kalorisi yüksek yiyecekler tüketiyordum. Kısaca mutsuz, huysuz ve asabi biri haline dönüşmüştüm.
2014 yazında meditasyon, nefes terapileri ve kendime olan inancımı tekrar kazanarak yaptığım fizik tedaviler sayesinde fiziksel olarak büyük aşama kaydettim. Öncelikle şunu anladım ki; dış dünyamın kalitesinin daha iyi ya da daha kötü olmasından benim sorumlu olduğumu, kendimden başka kimseyi değiştiremeyeceğimi ve kimde ne görüyorsam (olumlu-olumsuz) benim yüklediğim anlamlar olduğunu gördüm. Bunları fark ettiğim andan itibaren; şikayet etmekten, başkalarını suçlamaktan, affetmemekten, pişmanlık duymaktan, öfkeden, kendimi engelli görmekten ve kendime acımaktan vazgeçtim. Tüm bunlar olurken adeta bir ruhsal detoks içindeydim ve her gün farklı veçhelerimi keşfediyordum. Kendimi olduğum gibi seviyor, her gün tevekkül ve tefekkür etmeden uyumuyordum.
Tam bu sırada çok güzel insanlar aracılığı ile Gül Kaynak ile tanıştım ki ben bu kişilere “meleklerim” diyorum. Gül Hanım sayesinde 1 ay boyunca vegan ve çiğ beslenme ile bir detoks programı uyguladım. Tabii ilk günler tembelleşmiş bedenime devamlı lavaboya gitmek zor gelmeye başladı, ilk günler yine abur cubur yeme isteği oldu, bağışıklık sistemim alarm vermeye başladı. Bu sırada bana gönderilen canlı beslenme ile ilgili kitabı okuduğumda bu süreçlerin çok doğal olduğunu keşfettim ve elimden gelen en iyi şekilde detoksumu uyguladım. Geç saatlere kadar uyuyamazken olması gereken zamanda uyuyup uyanmaya başladım ki bu da benim için büyük bir devrimdi. Abur cubur, fast food ve tatlı delisi olan benim (insülin direnci, karaciğer yağlanması mevcut) aklıma tatlı bile gelmedi. Bel ağrılarımda azalma oldu, vücudum kuş gibi gelmeye başladı, eskiye göre biraz daha rahat oturup kalkmaya başladım, kabızlığım son buldu ve 1 ay sonunda çok rahat ve sağlıklı 6 kg verdim. Benim için en önemli kısmı babam dışında kimseyle merdiven inemeyen ben; annemle birlikte o merdivenleri indiğimde dünyalar benim oldu, mutluluğumu anlatamam... Çünkü hem zayıflamış, hem güç kazanmış, hem de vücudumu alkali düzeyde tutarak mutluluğu ve korkularımdan uzaklaşma şansını bedenime vermiştim. En son olarak katıldığım 3 saatlik seminer ile de her şey tastamam yerine oturdu.
Artık biliyorum ki “ne yersem o’yum”; aylarca, yıllarca raflarda bozulmadan duran o ürünler menülerimde yok, olabildiği kadar doğal, taze ve toprakta yetişen ürünleri tüketmek benim için çok önemli. Bence alkali beslenme gelip geçici bir durum değil, bir hayat tarzı…
En güzel meleklerimden biri olan Gül Kaynak’a da bana verdiği destekten ötürü sonsuz teşekkür ediyorum ve inanarak söylüyorum ki yaptığı işi her şeyden önce gönlünü koyarak yapıyor. Bu durum onun güzel gönlünün yansıttığı daha pek çok başarıyı kendisine getiriyor ve getirmeye de devam edeceğinden eminim…
Simge Kılıç
13.01.2014
Simge'nin içten yazısını isteği üzerine, tüm mahçubiyetime rağmen, noktasına virgülüne dokunmadan, olduğu gibi koydum.
GÜL KAYNAK"
neslimmm
saymadim ama sanirim +35 degil yani
Gunaydin ben smdi tartilcam sonra da ilik suyun icine bi tatli kasigi elma sirkesi damlatcam icicem simdilik bu kadar :)
Kaptanım bana az bile geldi
ilk kez bu kadar gerildimSlm meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize kahvaltıya misafirim vardı gelmem bu yüzden geç kaldı
her hafta 2 kez mutlaka yaparım neslimmm
Bence haksızlık ediyorsun kendine nurumm hemen hemen 16 kilo bence gayet güzel ve kalıcı olacak önemli olan bu tatlım
Hmmm tamamen yanlış anlamışım Ebwamın günahını aldım deseneevet ikimizde yanı grubuz kuzum ama ben yine de avokadodan vazgeçemedim
sarı kart mı gelecek yine yoksa
Dalgınlığına gelmiştir diyeceğim ama çocukların ortalamalarını ve dolayısıyla öğrenim hayatlarını etkiliyor sonuçta dikkat etmek zorunda git konuş neslim Öyküm takdirini haketmiş almak hakkı
Sen de ayyüzlüm gibi yap kraliçem
bitanem 6, takım başlangıç kilon benim kayıtlarıma göre 85,6
Elbette mesajdan muaf tutarız dönünceye dek canım girebilirsen seviniriz o ayrı
Tek kelimeyle süper bir menü ve spor neslimmm
5 gün tadımlık kaçamaklar bile malesef ancak yaptığın harika sporla artıya dönüşmedi neslim bir de karatay kaçamak affetmiyor biliyorsun 5 gün tadımlşık kaçamaklar olmasa 600 verebilirdin bence kuzumo pekmez yazısını paylaşmadım dimi ben hala
Listeni boşunamı istedim şekercimmmtabiki haftaya daha güzel olacak mavişim az olsun öz olsun cnmm
en azından artı ya da sabit değilsin geçen haftaları düşünsene kuzumm
Tbrkler Berilcimm maşallah güzel vermişsin ortlamanız da süper kontrole geç kaldık sanırım
Tünaydın tatlım hayırlı cumalar
Afiyetolsun cnmmmm her ne kadar minik yazsan da gözler dürbün benimm
aralarında bisküvi yerine meyve süt yemelisin kuzummm1 parça patatesi görmeyeyim hadi
Haklısın Aslıcımm yumurta yiyememek zor Eylül de yiyemezdi bunun yerine mercimek salatası yapardı ekmek yememek içinAslıcım sporun da menülerin de gerçekten müthiş sen de benim gibi gr gr verenlerdensin sanırım tüm dikkatine rağmen Yine de her hafta vermen süper yeşilçayı içmeyi unutma Aslım günde iki fincan iç bitanem
Hayırlı cumalar canımm.Aminnn tatlım
Bitki çaylarını ekleyelim yeşilçay biberiye hibisküs bunları dönüşümlü iç Aslıcım bakalım fark olacakmı
Köy tavuğumuuuAfiyetolsun cnmmm
Aminnn kuzum hayırlı cumalar
Durumlar iyi şükür ama siz kazandınız Gülşahım tebriklerrr canımmm
Güzel paylaşım canım teşekkürler bayılırım kabağa bol dereotlu her türlüsü gider
Geç kaldım kuzum tebrik ederimmm ortalama enfess rövanşıda aldınız
Hakikatensağlık olsun haftaya uçur takımı one göre alıyorum listeye nasılsa ilk 3 iddiamız yok kuzum
Bugün attıkların geçerli değil bitanemmm ayrıca menülerinde de eksik var snaırım
Güzel paylaşım neslim teşekkürler cnmmm
barbim sen çoklu alıntı yaptığın için tek mesajın en az 10 mesaj barındırıyor kuzum
Tünaydın canımmm organikse tabiki değilse çok zararlı kuzum
Az getiricem ben sana
ilk kez bu kadar gerildim
ilk 3 e girebilecezmi diye
Slm kızlar
Ben geldim :) sizleri özledim ne var ne yok söyle bi haftalık baktım ama Aklımda tek kalan yenibirben in kacamakları
Bol bol yürüyüş Yaptım çocuğa bakan olunca fakat adet sonrası olduğu icin yine aynıyım,jinekologa gittim ama adet aralıkların cok iyi dedi Israrla bi sorun yok iyisin dedidahiliyeye gittim Dr un deyimiyle mini check up yaptırdım,sadece b12 icin iğne verdi tam sınırdaymıs onuda ayda bir al dedi digerleri iyi çıktı.eşim yurt dışından döndü ama ıkı gun misafir ağırlıcaz cok özlemişlerde:) şimdi aksam misafir icin hazırlanıyorum hepinizi cok öpüyorum görüsürüz:)
ZEYNO ÖLDURCEM SENİ HAFTAYA ARTI ÇIKMA SIRASI BENDE TAKIMI SEN UCURCAN ONA GÖRE HEEE***6.Takım 396. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,5 /88,2 / 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )
Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.26 )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ 62,7 /0 /% 0,0)Kilosu Sabit
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )Kilosu Sabit
gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
winstonlight(74,3 /73,8/0,5 /% 0,67)
yenibirben(75,7/79,5 /-3,8 /% - 1,25) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü
6.Takım Ortalaması:%0,39
HOŞGELDİN ÖZLETTİN KENDİNİ VALLAHASlm kızlar
Ben geldim :) sizleri özledim ne var ne yok söyle bi haftalık baktım ama Aklımda tek kalan yenibirben in kacamakları
Bol bol yürüyüş Yaptım çocuğa bakan olunca fakat adet sonrası olduğu icin yine aynıyım,jinekologa gittim ama adet aralıkların cok iyi dedi Israrla bi sorun yok iyisin dedidahiliyeye gittim Dr un deyimiyle mini check up yaptırdım,sadece b12 icin iğne verdi tam sınırdaymıs onuda ayda bir al dedi digerleri iyi çıktı.eşim yurt dışından döndü ama ıkı gun misafir ağırlıcaz cok özlemişlerde:) şimdi aksam misafir icin hazırlanıyorum hepinizi cok öpüyorum görüsürüz:)
ZEYNO ÖLDURCEM SENİ HAFTAYA ARTI ÇIKMA SIRASI BENDE TAKIMI SEN UCURCAN ONA GÖRE HEEE
AAAA BEN YOGUNLUKTAN HIC GECMIS YAPAMIYORDUMN BU HAFTA ESLESME MI VARDISlm meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize kahvaltıya misafirim vardı gelmem bu yüzden geç kaldı
her hafta 2 kez mutlaka yaparım neslimmm
Bence haksızlık ediyorsun kendine nurumm hemen hemen 16 kilo bence gayet güzel ve kalıcı olacak önemli olan bu tatlım
Hmmm tamamen yanlış anlamışım Ebwamın günahını aldım deseneevet ikimizde yanı grubuz kuzum ama ben yine de avokadodan vazgeçemedim
sarı kart mı gelecek yine yoksa
Dalgınlığına gelmiştir diyeceğim ama çocukların ortalamalarını ve dolayısıyla öğrenim hayatlarını etkiliyor sonuçta dikkat etmek zorunda git konuş neslim Öyküm takdirini haketmiş almak hakkı
Sen de ayyüzlüm gibi yap kraliçem
bitanem 6, takım başlangıç kilon benim kayıtlarıma göre 85,6
Elbette mesajdan muaf tutarız dönünceye dek canım girebilirsen seviniriz o ayrı
Tek kelimeyle süper bir menü ve spor neslimmm
5 gün tadımlık kaçamaklar bile malesef ancak yaptığın harika sporla artıya dönüşmedi neslim bir de karatay kaçamak affetmiyor biliyorsun 5 gün tadımlşık kaçamaklar olmasa 600 verebilirdin bence kuzumo pekmez yazısını paylaşmadım dimi ben hala
Listeni boşunamı istedim şekercimmmtabiki haftaya daha güzel olacak mavişim az olsun öz olsun cnmm
en azından artı ya da sabit değilsin geçen haftaları düşünsene kuzumm
Tbrkler Berilcimm maşallah güzel vermişsin ortlamanız da süper kontrole geç kaldık sanırım
Tünaydın tatlım hayırlı cumalar
Afiyetolsun cnmmmm her ne kadar minik yazsan da gözler dürbün benimm
aralarında bisküvi yerine meyve süt yemelisin kuzummm1 parça patatesi görmeyeyim hadi
Haklısın Aslıcımm yumurta yiyememek zor Eylül de yiyemezdi bunun yerine mercimek salatası yapardı ekmek yememek içinAslıcım sporun da menülerin de gerçekten müthiş sen de benim gibi gr gr verenlerdensin sanırım tüm dikkatine rağmen Yine de her hafta vermen süper yeşilçayı içmeyi unutma Aslım günde iki fincan iç bitanem
Hayırlı cumalar canımm.Aminnn tatlım
Bitki çaylarını ekleyelim yeşilçay biberiye hibisküs bunları dönüşümlü iç Aslıcım bakalım fark olacakmı
Köy tavuğumuuuAfiyetolsun cnmmm
Aminnn kuzum hayırlı cumalar
Durumlar iyi şükür ama siz kazandınız Gülşahım tebriklerrr canımmm
Güzel paylaşım canım teşekkürler bayılırım kabağa bol dereotlu her türlüsü gider
Geç kaldım kuzum tebrik ederimmm ortalama enfess rövanşıda aldınız
Hakikatensağlık olsun haftaya uçur takımı one göre alıyorum listeye nasılsa ilk 3 iddiamız yok kuzum
Bugün attıkların geçerli değil bitanemmm ayrıca menülerinde de eksik var snaırım
Güzel paylaşım neslim teşekkürler cnmmm
barbim sen çoklu alıntı yaptığın için tek mesajın en az 10 mesaj barındırıyor kuzum
Tünaydın canımmm organikse tabiki değilse çok zararlı kuzum
Az getiricem ben sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?