Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

acaba ben neyin kafasini yasiyorum kusura bakma aslim yeni gordum tebrikler

Kaptanım bana az bile geldi

Slm meleklerimmm hayırlı cumalar hepimize kahvaltıya misafirim vardı gelmem bu yüzden geç kaldı

her hafta 2 kez mutlaka yaparım neslimmm

yok yok baslangıc kıloma dıyorum çüş diye

Bence haksızlık ediyorsun kendine nurumm hemen hemen 16 kilo bence gayet güzel ve kalıcı olacak önemli olan bu tatlım

Hmmm tamamen yanlış anlamışım Ebwamın günahını aldım desene evet ikimizde yanı grubuz kuzum ama ben yine de avokadodan vazgeçemedim

asıl komık olan msj sayım

sarı kart mı gelecek yine yoksa

Dalgınlığına gelmiştir diyeceğim ama çocukların ortalamalarını ve dolayısıyla öğrenim hayatlarını etkiliyor sonuçta dikkat etmek zorunda git konuş neslim Öyküm takdirini haketmiş almak hakkı

benım gırıs saatlerımde kımsecıkler olmuyo delı gıbı de kendı kendıme konusamadıgımdan eksık kaldım

Sen de ayyüzlüm gibi yap kraliçem

Benim burdaki baslangic kilomu hatirlayan bi baba yigit varmi yaw

bitanem 6, takım başlangıç kilon benim kayıtlarıma göre 85,6

Ya ben pazar gununden itibaren msj lardan muhaf olacammi. Memlekette girebilirmiyim bilmiyorum kk ya.

Elbette mesajdan muaf tutarız dönünceye dek canım girebilirsen seviniriz o ayrı

PERŞEMBE MENUM
SABAH: KARATAY KAHVALTISI
ÖĞLE :HAŞLAMA KARNIBAHAR 3 KAŞIK BULGUR BİŞİ DAHA VARDI UNUTTUM
AKŞAM: KELLE ÇORBASI AZ CİGER KAVURMA HAVUÇ VE TURP
SPOR:55 DK KARDİYO 5 DK SI ESNEME

Tek kelimeyle süper bir menü ve spor neslimmm

5 gün tadımlık kaçamaklar bile malesef ancak yaptığın harika sporla artıya dönüşmedi neslim bir de karatay kaçamak affetmiyor biliyorsun 5 gün tadımlşık kaçamaklar olmasa 600 verebilirdin bence kuzum o pekmez yazısını paylaşmadım dimi ben hala

Listeni boşunamı istedim şekercimmm tabiki haftaya daha güzel olacak mavişim az olsun öz olsun cnmm

bende bildirimimi yapayım canlarımmm

geçen hafta 83,6
bu hafta : 83,3
yani : 0,03
devede kulak

en azından artı ya da sabit değilsin geçen haftaları düşünsene kuzumm

***9.TAKIM 396.ETAP*
beril77(75/72.9/2.1/%2.8)
benanlamadımki (71\70.5 \ 0,5\%0,70) izne ayrildi
Usagisan (72.0\71.4\0.6\%0.83)
gaz_lambasının_fitili(62.7\62.2\0.5\%0.80)
snfyl(60.2/60/0,2/%0,33)

9.Takim ortalamasi: 1.09

kizlar kontrol edermisiniz lütfen

Tbrkler Berilcimm maşallah güzel vermişsin ortlamanız da süper kontrole geç kaldık sanırım

Tünaydın kızlar... hayırlı bir cuma olsun inşallahh ....

Tünaydın tatlım hayırlı cumalar

Afiyetolsun cnmmmm her ne kadar minik yazsan da gözler dürbün benimm

aralarında bisküvi yerine meyve süt yemelisin kuzummm 1 parça patatesi görmeyeyim hadi

Haklısın Aslıcımm yumurta yiyememek zor Eylül de yiyemezdi bunun yerine mercimek salatası yapardı ekmek yememek için Aslıcım sporun da menülerin de gerçekten müthiş sen de benim gibi gr gr verenlerdensin sanırım tüm dikkatine rağmen Yine de her hafta vermen süper yeşilçayı içmeyi unutma Aslım günde iki fincan iç bitanem

bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Hayırlı cumalar canımm.Aminnn tatlım

Bitki çaylarını ekleyelim yeşilçay biberiye hibisküs bunları dönüşümlü iç Aslıcım bakalım fark olacakmı

Köy tavuğumuuuAfiyetolsun cnmmm

Hayırlı cumalar canım , tüm dua ve dileklerimiz kabul olur inşaallahh ...kocaman Aminn...

Aminnn kuzum hayırlı cumalar

Huuu huu durumlar nasıl kardeş ve rakip takım
Bizim liste hazırr
Kim kazandı acaba

Durumlar iyi şükür ama siz kazandınız Gülşahım tebriklerrr canımmm

Güzel paylaşım canım teşekkürler bayılırım kabağa bol dereotlu her türlüsü gider

***3.Takım 396.ETAP***

Geç kaldım kuzum tebrik ederimmm ortalama enfess rövanşıda aldınız

Evert bildirim yapıyorum 79.5 çıktım kızlar

Hakikaten sağlık olsun haftaya uçur takımı one göre alıyorum listeye nasılsa ilk 3 iddiamız yok kuzum

Ay benim mesaj sayım az herhalde artığında 5 mesaj atayım

Bugün attıkların geçerli değil bitanemmm ayrıca menülerinde de eksik var snaırım

Güzel paylaşım neslim teşekkürler cnmmm

neslimmm
saymadim ama sanirim +35 degil yani

barbim sen çoklu alıntı yaptığın için tek mesajın en az 10 mesaj barındırıyor kuzum

Gunaydin ben smdi tartilcam sonra da ilik suyun icine bi tatli kasigi elma sirkesi damlatcam icicem simdilik bu kadar :)

Tünaydın canımmm organikse tabiki değilse çok zararlı kuzum

Kaptanım bana az bile geldi

Az getiricem ben sana

ilk kez bu kadar gerildim
ilk 3 e girebilecezmi diye

***6.Takım 396. ETAP ***

A1S2L3I4 (88,5 /88,2 / 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )

Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.26 )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ 62,7 /0 /% 0,0)Kilosu Sabit
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )Kilosu Sabit
gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
winstonlight(74,3 /73,8/0,5 /% 0,67)

yenibirben(75,7/79,5 /-3,8 /% - 1,25) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü

6.Takım Ortalaması:%0,39

Slm kızlar
Ben geldim :) sizleri özledim ne var ne yok söyle bi haftalık baktım ama Aklımda tek kalan yenibirben in kacamakları
Bol bol yürüyüş Yaptım çocuğa bakan olunca fakat adet sonrası olduğu icin yine aynıyım,jinekologa gittim ama adet aralıkların cok iyi dedi Israrla bi sorun yok iyisin dedi dahiliyeye gittim Dr un deyimiyle mini check up yaptırdım,sadece b12 icin iğne verdi tam sınırdaymıs onuda ayda bir al dedi digerleri iyi çıktı.eşim yurt dışından döndü ama ıkı gun misafir ağırlıcaz cok özlemişlerde:) şimdi aksam misafir icin hazırlanıyorum hepinizi cok öpüyorum görüsürüz:)

Hoş geldin bitanemmm biz de seni özledikk nasıl geçti tatil bakalımm tatilde sabit kalman büyük başarı bence şükür tahillerin de iyi çıkmış bak ya hasta olmak mı istiyosun
b12 ni yaptırırsın yükselir kuzum.Ohooo gelir gelmez misafir mi olurmuş kolay gelsin cnmm

ZEYNO ÖLDURCEM SENİ HAFTAYA ARTI ÇIKMA SIRASI BENDE TAKIMI SEN UCURCAN ONA GÖRE HEEE

HOŞGELDİN ÖZLETTİN KENDİNİ VALLAHA

***Free takım 396,Etap***

ayyuzlum(/78,3/ 78.1/ 0,2/%0.26)
sweetdimple( /64,2/64,3 / -0,1/ % -0,16) spor olmayınca sinsi sinsi gelmeye başladılar
miss_wong(75,2/ / /% )
Eylül(60,4/ / / % )

Free Takım Ortalaması:%

AAAA BEN YOGUNLUKTAN HIC GECMIS YAPAMIYORDUMN BU HAFTA ESLESME MI VARDI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…