Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

mercimek salatası hım denemedm hiç bir bakınayım tariflerine
evet canım yavaş veriyorum malesef ama takmıyorum gitsinde sağlıklı sıhatli bir şekilde varsın yavaş gitsin
yeşil çayı seviyorum ,bu ara ihmal ettim haklısın kaptancım içmem gerek

Bitki çaylarını ekleyelim yeşilçay biberiye hibisküs bunları dönüşümlü iç Aslıcım bakalım fark olacakmı

Köy tavuğumuuuAfiyetolsun cnmmm

tskler canım gerçekten tavuk yediğimi anladım etin rengi kırmızı aldıgımız tavuklar beyaz ve tatsız herşeyin doğalı güzel

oyy kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı fatoşum sonuçların güzel olmasına sevindim , bende b12 vuruluyorum ayda bir ...
gözün aydın eşinede kavuşmuşsun

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenler haftaya daha iyi sonuçlar alır inşalhh

Önemli olan da bu bitanemm sağlıklı ve kalıcı gitmesi Yeşil mercimeği haşlayıp limon z.yağı yeşillik kuru veya taze soğann hatta bir tane kornişon bile ekleyebilirsin cnmm içerik sana kalmış

Köy tavuğunun pişerken ki kokusu bile bambaşka ama bulmak ne mümkün Aslıcım

tarif için tşkler canım ... ben şanslıyım ki köyden bulma şansım oluyor , kaptanım köylü pazarlarınada getiriyolar sanırım tavuk

tarif için tşkler canım ... ben şanslıyım ki köyden bulma şansım oluyor , kaptanım köylü pazarlarınada getiriyolar sanırım tavuk

rica ederim tatlım .Evet şanslısın pazardan aldım Aslım hatta hakikaten pahalıya aldım ama gel gör ki ne tat ne lezzet market tavuklarından farkı yok . Memeleketten gelen olursa getiriyorlar anca

Bugün kursun yok sanırım

evet canım bende marketten almıştım köy tavuğu yazıyor diye hiç alakası yok tadı tuzu yoktu ,yarısı çöpe gitti ( yani sokaktaki hayvancıklara )
bugün kursum vardı canım kızım evde onu bırakıp gidemedim , biraz halsizdi boğazı şişmiş öğretmenden izin aldık ,yani bugün evde hemşirelik yapıyorum

Görüntü köy tavuğu ama tadına bakıyorsun alakası yok dediğin gibi hayvancıkların nasibiymiş kuzum.
Tahmin ettim geçmiş olsun prensesime iyi olmuş canım evde dinlensin en güzeli

yenı profıl resmımle ben...

bak yaÖzgürün telini alayım kuzummm

Dur dur sen zahmet etme bilinmeyen nolar hangi gün için dimiii

Görüşürüz cnmm benim de 4 te dişçi randevum var ama kaçacak delik arıyorum resmen
geçmiş olsun canım ağrınmı var rutin kontrolmü ? dişçiden genelde çekinir insanlar çok şükür hiç öyle korkum yok
benim korkum jinekolog 2. doğumdan sonra hiç gidesim yok doğrusu çatal fobim var

6 aydır kaçıyorum Aslım ağrı beynime vurdu artık sol tarafımı hissetmiyorum hepsi birden ağrıyor sanki artık bir başlayacağım yapılması gereken ne varsa yapılsın bıktım bu dişlerden 18 yaşından bu yana çekiyorum

Aman sağlıklı olsak da hiçbirine gitmesek keşke

diş deyip geçmemek gerek beyin sinirlerini etkiliyor canım , benimde 8 yıl önce tüm dişlerim ağrıyordu gittim sorun yok dedi dr., kbb gittim dr. yönlendirmesiyle meğer sinüzit olmuşum ağrılarımın sebebi buymuş ,sonra ilaç tedavisi antibiyotik falan geçti ama rüzgarlı havalarda etkisini görüyorum tamamen geçmyor sinüzit
geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşaalah...

KAPTANIMMMMM ANAMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…