- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
mercimek salatası hım denemedm hiç bir bakınayım tariflerineHaklısın Aslıcımm yumurta yiyememek zor Eylül de yiyemezdi bunun yerine mercimek salatası yapardı ekmek yememek içinAslıcım sporun da menülerin de gerçekten müthiş sen de benim gibi gr gr verenlerdensin sanırım tüm dikkatine rağmen Yine de her hafta vermen süper yeşilçayı içmeyi unutma Aslım günde iki fincan iç bitanem
Bitki çaylarını ekleyelim yeşilçay biberiye hibisküs bunları dönüşümlü iç Aslıcım bakalım fark olacakmı
Köy tavuğumuuuAfiyetolsun cnmmm
oyy kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı fatoşumSlm kızlar
Ben geldim :) sizleri özledim ne var ne yok söyle bi haftalık baktım ama Aklımda tek kalan yenibirben in kacamakları
Bol bol yürüyüş Yaptım çocuğa bakan olunca fakat adet sonrası olduğu icin yine aynıyım,jinekologa gittim ama adet aralıkların cok iyi dedi Israrla bi sorun yok iyisin dedidahiliyeye gittim Dr un deyimiyle mini check up yaptırdım,sadece b12 icin iğne verdi tam sınırdaymıs onuda ayda bir al dedi digerleri iyi çıktı.eşim yurt dışından döndü ama ıkı gun misafir ağırlıcaz cok özlemişlerde:) şimdi aksam misafir icin hazırlanıyorum hepinizi cok öpüyorum görüsürüz:)
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenler haftaya daha iyi sonuçlar alır inşalhh***6.Takım 396. ETAP ***
A1S2L3I4 (88,5 /88,2 / 0,3/% 0,34 )
Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02)
BayilanBayilana (91,7/91.2 / 0,5/%0,54 )
Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.26 )Yeni üye Başlangıç Tarihi:30 Kasım 2014 Başlangıç Kilo:129 Hedef:80
makres76 (62,7/ 62,7 /0 /% 0,0)Kilosu Sabit
rengarenknesli (76,5/76,5/0,0 /%0,0 )Kilosu Sabit
gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
winstonlight(74,3 /73,8/0,5 /% 0,67)
yenibirben(75,7/79,5 /-3,8 /% - 1,25) 392. etapta izne ayrılan üye yüzdesi 4' e bölündü
6.Takım Ortalaması:%0,39
mercimek salatası hım denemedm hiç bir bakınayım tariflerine
evet canım yavaş veriyorum malesef ama takmıyorum gitsinde sağlıklı sıhatli bir şekilde varsın yavaş gitsin
yeşil çayı seviyorum ,bu ara ihmal ettim haklısın kaptancım içmem gerek
tskler canım gerçekten tavuk yediğimi anladım etin rengi kırmızı aldıgımız tavuklar beyaz ve tatsız herşeyin doğalı güzel
oyy kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı fatoşumsonuçların güzel olmasına sevindim , bende b12 vuruluyorum ayda bir ...
gözün aydın eşinede kavuşmuşsun
tarif için tşkler canım ... ben şanslıyım ki köyden bulma şansım oluyor , kaptanım köylü pazarlarınada getiriyolar sanırım tavuk
Önemli olan da bu bitanemm sağlıklı ve kalıcı gitmesiYeşil mercimeği haşlayıp limon z.yağı yeşillik kuru veya taze soğann hatta bir tane kornişon bile ekleyebilirsin cnmm içerik sana kalmış
Köy tavuğunun pişerken ki kokusu bile bambaşka ama bulmak ne mümkün Aslıcım
tarif için tşkler canım ... ben şanslıyım ki köyden bulma şansım oluyor , kaptanım köylü pazarlarınada getiriyolar sanırım tavuk
ben biraz çıkıyorum kızlar görüşürz akşam inşlahh
ANAMMM SEN BANA KUSME YETER PEKİ SÖZ DİNLİCEM 400GR VERMEDEN GELMİCEM
Haftaya Zeyno ve sen uçuracaksınız ben karışmamm neslimm çay kaşığıyla bile kaçamak yasak sana
hem de tatilde
ANAMMM SEN BANA KUSME YETER PEKİ SÖZ DİNLİCEM 400GR VERMEDEN GELMİCEM
rica ederim tatlım .Evet şanslısın pazardan aldım Aslım hatta hakikaten pahalıya aldım ama gel gör ki ne tat ne lezzet market tavuklarından farkı yok . Memeleketten gelen olursa getiriyorlar anca
Bugün kursun yok sanırım
evet canım bende marketten almıştım köy tavuğu yazıyor diye hiç alakası yok tadı tuzu yoktu ,yarısı çöpe gitti ( yani sokaktaki hayvancıklara )
bugün kursum vardı canım kızım evde onu bırakıp gidemedim , biraz halsizdi boğazı şişmiş öğretmenden izin aldık ,yani bugün evde hemşirelik yapıyorum
yenı profıl resmımle ben...
geçmiş olsun canım ağrınmı var rutin kontrolmü ? dişçiden genelde çekinir insanlar çok şükür hiç öyle korkum yok
Görüşürüz cnmm benim de 4 te dişçi randevum var ama kaçacak delik arıyorum resmen
nurum zevkler tartışılmaz amaaaa hiç tipim değilyenı profıl resmımle ben...
geçmiş olsun canım ağrınmı var rutin kontrolmü ? dişçiden genelde çekinir insanlar çok şükür hiç öyle korkum yok
benim korkum jinekolog 2. doğumdan sonra hiç gidesim yok doğrusu çatal fobim var
nurum zevkler tartışılmaz amaaaa hiç tipim değil
diş deyip geçmemek gerek beyin sinirlerini etkiliyor canım , benimde 8 yıl önce tüm dişlerim ağrıyordu gittim sorun yok dedi dr., kbb gittim dr. yönlendirmesiyle meğer sinüzit olmuşum ağrılarımın sebebi buymuş ,sonra ilaç tedavisi antibiyotik falan geçti ama rüzgarlı havalarda etkisini görüyorum tamamen geçmyor sinüzit
6 aydır kaçıyorum Aslım ağrı beynime vurdu artık sol tarafımı hissetmiyorum hepsi birden ağrıyor sankiartık bir başlayacağım yapılması gereken ne varsa yapılsın bıktım bu dişlerden 18 yaşından bu yana çekiyorum
Aman sağlıklı olsak da hiçbirine gitmesek keşke
KAPTANIMMMMM ANAMMMMM
Görüntü köy tavuğu ama tadına bakıyorsun alakası yok dediğin gibi hayvancıkların nasibiymiş kuzum.
Tahmin ettim geçmiş olsun prensesimeiyi olmuş canım evde dinlensin en güzeli
bak yaÖzgürün telini alayım kuzummm
Dur dur sen zahmet etme bilinmeyen nolar hangi gün için dimiii
ruyalarımın erkegı madsnurum zevkler tartışılmaz amaaaa hiç tipim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?