diş deyip geçmemek gerek beyin sinirlerini etkiliyor canım , benimde 8 yıl önce tüm dişlerim ağrıyordu gittim sorun yok dedi dr., kbb gittim dr. yönlendirmesiyle meğer sinüzit olmuşum ağrılarımın sebebi buymuş ,sonra ilaç tedavisi antibiyotik falan geçti ama rüzgarlı havalarda etkisini görüyorum tamamen geçmyor sinüzit
geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşaalah...
KAPTANIMMMMM ANAMMMMM
yeter bu kadar sohbet biraz yemek yapayım görüşürüz kızlar
Çok haklısın canımmm ihmal etmemek lazım ama bu korku işte sana da geçmiş olsun kuzum
Başka çare bırakmadın napimmm
Grşrz tatlım ben de kaçıyorum bekletmiyim
ELVEDA MADSSSS... BU GECE YINE AYNI SAATTE RUYAMDA
Merhaba ben sabah yulaf kepeginden krep yedım peynir hındi salam bı dr yumurta hala tokum tabı bunu arada ıctigim sekersiz kahvelere borcluyum :)
kızlar bu akşamda toplantımız var ve sanırım ve yine öncesinde yemek ama bu toplantı esaslı toplantı off offff tekrar görev dağılımları yapılacak falan filannn hadi ben kaçar şimdilik öpüldünüz
Merhaba kızlar, öncelikle aramıza katılan arkadaşlarıma hoşgeldin diyorum, birlikte bol bol kilo vereceğiz inşallah
Ayrıca kilo veren sestralarımı da tebrik ediyorum tertemiz alınlarından öpüyorum! Ayy içime nur mu kaçtı nedir öhöö öhöö@BayilanBayilana halka hitap etmeye başladım
Kilo veremeyen, sabit kalan, hatta hepimizin başına geldiği gibi artı çıkan sestralarım hiç dert etmeyin önümüzdeki maçlara bakalım
İyi geceler kızlar ,
Dün gece sınavın sonuna kadar ısrarla bekleyen birisi vardı, hayır yani bilmiyorsun son anda kulağına vahiy mi gelecek mübarek, ver kağıdı çık. O bana baktı, ben ona, o tavana baktı ben yere, derken geç çıktım. Eve de geç gittim. Duş bile alamadan sızdım.
O yüzden dünkü menüm;
sabah; yeşilçay
öğlen; elma (tövbe bir daha yemem, ben bu kadar hayatımda acıkmadım)
gece 11; kıymalı yoğurt çorbası (pirinçsiz, ekmeksiz, yağsız) (günahı yok yani)
spor;3km
Bugünkü menüm;
sabah; 2 yumurta, 1 portakal
öğlen; yeşil çay
akşam; tavuk, yoğurt 2 havuç rendesi (havuç çok sakat yememeliydim ama salatalık malzemem yoktu yedim)
spor; 3km
Şu an deprem olsa evi bırakıp gidemem utancımdan o derece karman çorman. Ama şu an hissettiğim rahat ve huzur ortamında hiç gözüme batmıyor, yarına Allah Kerim.
Ama bu hafta valla da billa da cıvıtmayacağım. Haftaya inşallah 72yi göreceğim. Şişko olmaktan çok sıkıldım.
Bugün baktım suratım iyice küçülmüş, kollarım da tamam, memintolar doğuştan küçük zaten, belim incelmiş, göbeğim sünmüş, basenler biraz insana benzemiş, kot üstümde dönmeye başlamış. Biraz azmedersem totom da inşallah küçülecek 2 hanelere inecek. Sonra biraz daha azmedip hamilelik öncesi bir miktar daha vermek istiyorum ki sonrasında bu eziyete geri dönmeyeyim ya da döneceksem de deli yüksek rakamlarla dönmeyeyim.
Ay her cuma atıp tutup yazıyorum, pazar günü "ayyy kızlar, ben haftasonu gene yedim" li cümle kuruyorum.
Yok bu sefer son olsun, yersem totom kopsun, kaynanam bir ömür benimle yaşasın.
Hepimize çoook huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum
AY COK GULDUM KENDIME NE HALT ETMISIM BOYLE[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]395.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD][/TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TR][/TR]
[TD]Bayılanbayılana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çıtıriks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MAVIS[TD]
[TD][TD]
[TD][TD]
[TD][TD]
[TD][TD]
[TD]-[TD]
[TD]-[TD]
[TD]-[TD]
[TR][/TR]
[/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/TABLE]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD]
[/TR][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
SELAM KIZLAR ELIMDEN GELDIGINCE TABLOYU YAPMAYA CALISTIM INSALLAH EKSIKLER DE ZAMANLA TAMAMLANIR YAPARIM ONU DA KUSURA BAKMAYIN
BIDE BEN SIMDILIK KIM YAZMIS YAZMAMIS ONA BAKIYORUM KAPTAN KADAR AYRINTILI N YEMIS NE YEMEMIS DIKKAT EDEMEDIM INSALLAH O DA OLACAK EN YAKIN ZAMANDA
AY COK GULDUM KENDIME NE HALT ETMISIM BOYLE
SAGOLL KAPTANIM OGRENCEM YAVAS YAVAS INSALLAH
Ellerine sağlık pisicanımmmm o kadar uğraşmışsınnn ne kusuru bitanemm
ben düzeltirim tatlım
Geçmiş olsun pisicimVALLA GCMIS YAPAMICAM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN
KARNIMIN AGRIISI HAFIFLEDI AMA YINE DE ARA ARA YOKLUYO
SAGOLL KAPTANIM OGRENCEM YAVAS YAVAS INSALLAH
Bugünkü menüm
Sabah 2 dilim çavdar ekmeğine yağsız tost peynir ve domatesli, şekersiz çay
Akşam 1 adana kebap, 1 ayran, salata
Su 2.5 lt spor 50 dk yürüyüş
Orucuma bugün ara verdim, ptesi devam edeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?