Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok haklısın canımmm ihmal etmemek lazım ama bu korku işte sana da geçmiş olsun kuzum
KAPTANIMMMMM ANAMMMMM

Başka çare bırakmadın napimmm

yeter bu kadar sohbet biraz yemek yapayım görüşürüz kızlar

Grşrz tatlım ben de kaçıyorum bekletmiyim

kızlar bu akşamda toplantımız var ve sanırım ve yine öncesinde yemek ama bu toplantı esaslı toplantı off offff tekrar görev dağılımları yapılacak falan filannn hadi ben kaçar şimdilik öpüldünüz

Merhaba kızlar, öncelikle aramıza katılan arkadaşlarıma hoşgeldin diyorum, birlikte bol bol kilo vereceğiz inşallah
Ayrıca kilo veren sestralarımı da tebrik ediyorum tertemiz alınlarından öpüyorum! Ayy içime nur mu kaçtı nedir öhöö öhöö @BayilanBayilana halka hitap etmeye başladım
Kilo veremeyen, sabit kalan, hatta hepimizin başına geldiği gibi artı çıkan sestralarım hiç dert etmeyin önümüzdeki maçlara bakalım

İyi geceler kızlar ,
Dün gece sınavın sonuna kadar ısrarla bekleyen birisi vardı, hayır yani bilmiyorsun son anda kulağına vahiy mi gelecek mübarek, ver kağıdı çık. O bana baktı, ben ona, o tavana baktı ben yere, derken geç çıktım. Eve de geç gittim. Duş bile alamadan sızdım.
O yüzden dünkü menüm;
sabah; yeşilçay
öğlen; elma (tövbe bir daha yemem, ben bu kadar hayatımda acıkmadım)
gece 11; kıymalı yoğurt çorbası (pirinçsiz, ekmeksiz, yağsız) (günahı yok yani)
spor;3km

Bugünkü menüm;
sabah; 2 yumurta, 1 portakal
öğlen; yeşil çay
akşam; tavuk, yoğurt 2 havuç rendesi (havuç çok sakat yememeliydim ama salatalık malzemem yoktu yedim)
spor; 3km

Şu an deprem olsa evi bırakıp gidemem utancımdan o derece karman çorman. Ama şu an hissettiğim rahat ve huzur ortamında hiç gözüme batmıyor, yarına Allah Kerim.
Ama bu hafta valla da billa da cıvıtmayacağım. Haftaya inşallah 72yi göreceğim. Şişko olmaktan çok sıkıldım.
Bugün baktım suratım iyice küçülmüş, kollarım da tamam, memintolar doğuştan küçük zaten, belim incelmiş, göbeğim sünmüş, basenler biraz insana benzemiş, kot üstümde dönmeye başlamış. Biraz azmedersem totom da inşallah küçülecek 2 hanelere inecek. Sonra biraz daha azmedip hamilelik öncesi bir miktar daha vermek istiyorum ki sonrasında bu eziyete geri dönmeyeyim ya da döneceksem de deli yüksek rakamlarla dönmeyeyim.

Ay her cuma atıp tutup yazıyorum, pazar günü "ayyy kızlar, ben haftasonu gene yedim" li cümle kuruyorum.
Yok bu sefer son olsun, yersem totom kopsun, kaynanam bir ömür benimle yaşasın.

Hepimize çoook huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum

İyi akşamlar meleklerimmmm Dişçi kabusu bitti bir dolgumun yarısı düşmüş yarısı diş etime batmış o yenilendi ona daha önceden kanal tedavisi yaptırmıştım onda sorun yok alt tarafta derinnn bir çürük oluşmuş o bir güzel oyuldu dolgu yapıldı dudaklarım adanan hocanın cicişleri gibi oldu zannettim bir an ağzımda resmen yedi cüceler maden kazdı sanki neyse ki doktorum çok şeker bir de diş taşlarını temizleyelim dedi ama yarıda bıraktırdımmm haftaya onun için gideceğim 1 saat ağzım sonuna kadar açık iyi bile dayandım

eksik dişlerim için de konuştum sağ tarafta bir alt bir üst iki dişi dolgu zor geldiği için çektirmiştim zamanında Şimdi bir güzel cebimi yakacak işte bir implant önerisi yaptı bir de zirkonyum dan diş önerdi karar veremedim implant hem pahalı hem de vidalar ömür boyu kaldığı için bir ara riskli diye okumuştum büyük ihtimal diğerini yaptıracağım işte böyleeee

Bu hafta onuncu olduk meleklerimmm nota almadığımız sürece sorun yok kalpler kırılmasın yeter ki bu kilolar öyle ya da böyle gidecek

ELVEDA MADSSSS... BU GECE YINE AYNI SAATTE RUYAMDA

Ohhh dünya varmış bak ne güzel bir melek gelmiş onun yerine .Rabbim böyle şirin bir kız nasip etsin sana da kuzumm

Merhaba ben sabah yulaf kepeginden krep yedım peynir hındi salam bı dr yumurta hala tokum tabı bunu arada ıctigim sekersiz kahvelere borcluyum :)

Bitanem yulaf kepeği tok tutar dukan yapıyorsun sanırım. Yalnız lütfen salam tüketmemeye çalış kuzum öyle sağlıksız kiŞekersiz kahve en iyi antioksidanlardan hakikaten tok tutar canım Afiyetolsun
yalnız bildirim yapmamışsın bugün tartılmalıydın canım

Tam haftasonu toplantımı çekilir mavişim Kolay gelsin canım hayırlısı olsun artık

Yakışmış yakışmış Gamzemmm Biz düne hiç bakmıyoruz dediğin gibi kuzum yarınlar bizim ve her şey çok güzel olacak eminim

Hoşgeldin kuzumm ne yapsın çocuk belki meditasyonla hatırlarım diye düşünmüştür

Elma hakikaten acıktırır ama ben sana muz didimmmki sen elmayı deyince de hiç yoktan iyidir deyip atladımAfiyetolsun kuuzm bugünkü kahvaltına maşallah diyeyimHavuçtan neden tırstınki tatlım çiğ olduktan sonra mesele yok gönül rahatlığıyla yiyebilirsin

Evi görecek halin yok ki normal yarın toparlarsın biraz kuzum ama önce güzelce uyu

Ne yap et yeme o zaman kaynanan ömür boyu senle yaşar sonra söz ağızdan çıkmış

İyi tatiller canımmmm

395.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR][/tr][/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Bayılanbayılana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çıtıriks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MAVIS[TD]
[TD] [TD]
[TD][TD]
[TD][TD]
[TD][TD]
[TD]-[TD]
[TD]-[TD]
[TD]-[TD]
[TR][/TR]

[/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TD][/TR][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[/TR]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[/TABLE]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR]
[/TR][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]​
[TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD][TD]
[TR][TR][/tr][/tr][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td][/td]

AY COK GULDUM KENDIME NE HALT ETMISIM BOYLE

Ellerine sağlık pisicanımmmm o kadar uğraşmışsınnn ne kusuru bitanemm

AY COK GULDUM KENDIME NE HALT ETMISIM BOYLE

ben düzeltirim tatlım

Afiyetolsun canım bir gün tutup bir gün tutmasan aslında daha iyi olmaz mı Gamzem Kıtlık modu oluşmaması açısından Yumurtayı terkettin yerine çavdar ekmekleri geldi hayırdır kuzumm

PERSEMBE MENUM:
kahvalti:
1 BARDAK SUT
FINdik kahvalti

aksam:
firinda kofte

jillian

Cuma:
kahvalti:
2 yumurta

aksam:
tavuk sote¨
bol salata
2 bardak ayran
yarim sickers
spor:
yok
bol karin agrisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…