- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ya evet kaptanım niye böyle oldu ne zamandır yiyorum ben bu çavdar ekmeğini sen söyleyince farkettim biliyor musun?
Afiyetolsun canım bir gün tutup bir gün tutmasan aslında daha iyi olmaz mı GamzemKıtlık modu oluşmaması açısından Yumurtayı terkettin yerine çavdar ekmekleri geldi hayırdır kuzumm
PERSEMBE MENUM:
kahvalti:
1 BARDAK SUT
FINdik kahvalti
aksam:
firinda kofte
jillian
Cuma:
kahvalti:
2 yumurta
aksam:
tavuk sote¨
bol salata
2 bardak ayran
yarim sickers
spor:
yok
bol karin agrisi
Ya evet kaptanım niye böyle oldu ne zamandır yiyorum ben bu çavdar ekmeğini sen söyleyince farkettim biliyor musun?Sanırım son sahurda yedim bak sonrası kendiliğinden geldi direnci zıplattım yine galiba.. Gelsin yumurta gitsin çavdar ekmeği
Bir gün tutup bir gün tutmasam daha mı iyi olur kaptanım, alışkanlık ben ramazanda regl hariç full tutardım o yüzden kaptırdım öyle ama..
Tamamdır kaptancığım öyle yapmaya dikkat ederim
Bence daha iyi olur kuzum bünyen standarda alışmamış olur ramazanda yine her gün tutarsın onun ruhu bambaşka ama şimdi bir gün tut bir gün tutma bence
Ben ufak ufak kaçayım kaptancığım yarın sabah dersim var, iyi geceler bol leptinler
Merhaba ben sabah yulaf kepeginden krep yedım peynir hındi salam bı dr yumurta hala tokum tabı bunu arada ıctigim sekersiz kahvelere borcluyum :)
Hoşgeldiniz kızlarkızlar bu akşamda toplantımız var ve sanırım ve yine öncesinde yemek ama bu toplantı esaslı toplantı off offff tekrar görev dağılımları yapılacak falan filannn hadi ben kaçar şimdilik öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?