- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
cidden ne oldugunu bilmiyo musun kaptanim
Hakikaten uykun gelmişşş barbim hadi zorlama kendini uyu dinlen kuzum kahvaltı + kahvaltı yazmışsın sickers nedir bulmaca çözdürme bize de,
Evet kuzum sahurda yemeye başlamıştın ve çavdar ekmeği hemen hakimiyeti ele geçirdi
ay bian Azeri bi uyemiz mi oldu dedim salam okuyuncaBugun cok is gorusmem vardi cok yogundum tam 90 kgyim degisim yok tamam salam tukeymemete calisicam
o Zero yu kaptanim duymasin aman haAksam yediklerimi de yazmadim. 2 kucuk parca omlet yogurt ve salatalik tursusu disari ciktm kola zero ictim 1 tanecikte kaju :) 2 saat oncede dayanamadim aciktim yogurt yedim
anam dondun mu kiz sonunda sukur kavusturana diger bolumde iple cekioruz donmeniHoşgeldiniz kızlar
ahh canimm benim en buyuk sorunum buu aslinda haftada 1 kere olmasi gerek yani her Cuma ama bende dayanamiyorum cogu Zaman tartiliyorum bu da senin stresss olmana sebep oluoGunaydinnnnn daha tartilmadim ama bugun guzel bi sabah olsun. Bir sorum var sizlere hergun tartilmali miyiz yoksa tartilmamali miyiz cevaplariniz bekliyorum
dukan hakkinda hic bir fikrim yok o sevgiliBugun kahvaltida kendime cilbir yaptm suzme peynir ve dukan ekmegi yaptim dukanda karnim doyuyo ondan mutluyum kiloda biraz daha hizli gidermis bol su iciyorum ben yalniz bu dukan ekmegine yumurta koymasak olur mu cok kokuyoo
Kaptanımmmm ben Çarşamba Perşembe menülerimi yazmıştım396,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayılan bayılana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ucukpemberuj[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibel59[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/tr][/table]
Başkanımız genelde haftada bir tartılmamızdan yana ama benim 2 senedir belki de 3 senedir aylık çizelgelerim var, ay başında basar çıktısını kapıya asarım ve her gün hem ben hem eşim tartılır, yazarız. Böylece ben kendimi kontrol altında tutuyorum. Bakıyorum o gün biraz fazla mı çıkmışım, o gün az yiyor ya da çok spor yapıyorum. Ya da kaçamak yapmaya niyetlenince gidip tabloya bakıyorum "ohaaa x kilodasın ve bilmemneyi yemeyi mi düşünüyorsun seni piş şiko Winston" diyorum kendime ve onu yemiyorum. Ben bu yüzden her gün düzenli tartılırım. Ama kiminin psikolojisi ve bünyesi farklıdır. Her gün tartılır bakar kilo veremiyor, kendini yemeğe verir ve kilo alır vs vs gibi. Bence hangisi sizi motive edip, işinizi kolaylaştıracaksa onu seçin. yarışma için bize cuma öğlene kadar kilo bildirmek gerek, gerisini üye bilir, isterse günde 20 kez tartılır, isterse haftada birGunaydinnnnn daha tartilmadim ama bugun guzel bi sabah olsun. Bir sorum var sizlere hergun tartilmali miyiz yoksa tartilmamali miyiz cevaplariniz bekliyorum
Bugun kahvaltida kendime cilbir yaptm suzme peynir ve dukan ekmegi yaptim dukanda karnim doyuyo ondan mutluyum kiloda biraz daha hizli gidermis bol su iciyorum ben yalniz bu dukan ekmegine yumurta koymasak olur mu cok kokuyoo
canim menulerini aksam toptan yazman gerek ede en yakin zamanda bu Zero askindan vazgec lutfenOglen balik izgara yedim aksam da tavuk izgara bi parca peynir ve salatalik tursusu 1 bardak da zero ictm cok doydummmm
ne Kadar comertsin cnm azicik kek e 10 mekik mi sen tabi bizim cezalarla karsilasmadin Kabul edersen hadi benden sana 100 hoplama atlama ip atlar gibiHadi yaaa bi daha tartilmicam o zaman cok azcik kek yedim bise olur mu yaaaaa 10 mekik ceksem
Hadi yaaa bi daha tartilmicam o zaman cok azcik kek yedim bise olur mu yaaaaa 10 mekik ceksem
merhaba cnm o Zaman istersen karataya basla seni cok cok tok tutar cnm hic diyetmissin gibi hissetmiyosun tamam arada insan bi bikiyo surekli o yasak bu yasaktan ama napalim aklimizi zamaninda kullanip Kilo almâsaydik keske insallah is bulana Kadar fit bir vucuda sahip olursun Yas kac Boy kac cnmGel pc pc merhaba ben de 90 kilo ilr basladim suan issisizm yeni mezun oldum kendimi kilo vermeye adadim is bulana kadar istanbulda yasiyorum ben dukan yapiyorum bugun 3.gunum ama dayanmayrm ilk 1 hafta alisana kadar ufak tefek kacirsam midemi kucultene madar en azindan
simdi gelelim bugunku menume:
kahvalti:
sevgili winstoncugumun deyimiyle kendimi gunaha buladimm
4-5 kucuk pi$i
1 cay
aksam:
2 avuc yaban mersini
1 Tabak taze fasulye
birkac kasik yogurt
2 yemek kasigi bulgur pilavi
jillian seviye 1 Sabah dus almadan hallettim
ya bi kere dukan yapayim dedim ama bana cok masrafli geldi winstonum oyle degil mi sence yoksa ben mi yanlis dusundum tabi esin Kadar 20 Kilo veremem ama cunku erkeklerin kas orani daha fazladirNormal diyetlerde kaçamak olur ama eğer dukanı layığıyla yapacaksanız "azıcık" diye bir şey yok. Yasaksa yasak. Dukan hoca der ki "azıcık kaçamak, balona batırılmış iğnedir" ve kaçamağa asla izin vermez.
Benim eşim sıfır kaçamakla dukan yaptı 3 ayda 20 kilo verdi. Ama birebir. eğer ben kaçamak yaparım, kurallara uyamam, nefsime yenilirim, iradem gülü değildir diyorsanız dukan çok yanlış seçim. Belki Karatay ya da montiyi düşünebilirsiniz.
10 mekik ve kalori olarak da aklınızda şu kalsın; bir küçük tulumba 400 kalori verir bize, bir saat deli kovalamış gibi koşsak ancak 300 kalori yakarız. Azıcık kek size atıyorum 200 kalori verir, 10 mekik taş çatlasın 20 kalori götürür. Bu yüzden yemeden önce bin kez daha düşünmek lazım maalesef.
Bu arada ben bu grubun en az yiyeni ve dukan dostuyum. herkes benim gibi katı ve gıcık değil
Ama dukanım yakışıklımın dediği gibi benim sloganım" Yeme anneeem, yeme gülüüm"
ta kendisi cnmm hamur kizartmasi ben bazilarinin icine peynir de kattimpişi nedir desem çok mu cahil görünürüm
Hamur kızartmasına mı deniyor acaba
Günah dediğine göre kesin başkan haşlayacak seni
Başkanım ben de bir portakal yemek istiyorum. Gece gece yesem o portakaldaki şeker totoma yapışacak ve 60 kalori bana gelecek ama canım da istiyor
Bir kızsan bana belki vazgeçerim
Aksam yediklerimi de yazmadim. 2 kucuk parca omlet yogurt ve salatalik tursusu disari ciktm kola zero ictim 1 tanecikte kaju :) 2 saat oncede dayanamadim aciktim yogurt yedim
kimsecikler yok mu
Dünkü menum
Sbh 1 yumurta ceviz Havuç
Öglen biberiye cayı
Aksam yemekli kalabalık misafirlerim vardı bi corba ictim o telaşla
2 Türk kahvesi
Öğlene dogru 40 dk yürüyüs
Buarada bu sbhki kilom 81,6
Gunaydinnnnn daha tartilmadim ama bugun guzel bi sabah olsun. Bir sorum var sizlere hergun tartilmali miyiz yoksa tartilmamali miyiz cevaplariniz bekliyorum
selam kızlar sabah telaşesi biraz atlatıldı ve soluğu burda aldım
dün toplantı vardı malum yoğun bi akşam stresli bolll stresli bir gecenin ardından eve gittim ve uyuyamadım resmen dön dön dön sabahta elim yüzüm şiş uyandım tabiii atrtıya çıktımm gördüğüm rakammmmolmama neden oldu ama elim yüzümün şişliği herşeyi ortaya koydu tabii neyse bu hafta bol su günde bir fincan yeşilçayla atlatmayı planlıyorum haaa bu arada wc problemim azda olsa normale dönüyor sanırım...
neyse gelelim yediklerime
sabah : yarım simit az peynir 4 zeytin bir domates
ara : bir bardak ayran
öğle : az mercimek (aşçıda habire mercimeğe dayanıyo bugünlerde) mantı vardı birde yoğurt ben sadece yoğurt yedim
ara : 1 parça bitter
akşam : az etli çorba ama çookk un kavurmuşlar 5 6 kaşıkta bıraktım, yarım porsiyon dana yahni yarısına yakını arkadaşa verdim azda pilav 2 yada 3 kaşık kadar, 1 bardak ayran 1 çatal kazandibi
tabi bundan sonrası safi stressss şunu anladım kiii stres benim vücuda tam ters etki yapıyooo
hadi şimdilik öptüm şekerler
cidden ne oldugunu bilmiyo musun kaptanimbilmesen daha iyi sanirim ciko reklamlarda diyo ya acligini yatistirir
ay bian Azeri bi uyemiz mi oldu dedim salam okuyunca
hosgeldin cnm ben gel_pcpc Yas 24 4 bucuk yillik evliyim 3 yasinda oglum var ev hanimiyim Yurt disinda yasiyorum bu ara dil kursuna gidiyorum Boy:1.60 ama ben 61 diyorum sanki o bir cm bana ne kazandiracakmayisin ilk haftasi 90 Kilo ile basladim suan 77.9 kiloyum basarilar sana sende kedini tanitir msin cnm
o Zero yu kaptanim duymasin aman habenden soylemesi
anam dondun mu kiz sonunda sukur kavusturana diger bolumde iple cekioruz donmenihosgeldin bitanemm
ahh canimm benim en buyuk sorunum buu aslinda haftada 1 kere olmasi gerek yani her Cuma ama bende dayanamiyorum cogu Zaman tartiliyorum bu da senin stresss olmana sebep oluo
dukan hakkinda hic bir fikrim yok o sevgiliAzkullanilmiskaynanamvar cigimin uzmanlik alani seni bilgilendirecektir
Kaptanımmmm ben Çarşamba Perşembe menülerimi yazmıştım
Aaaaaa. Allah allahhhhh Çarşamba Perşembe menülerimi yazmıştım göndermiştim ne mesajlarım kısmında var nede burada
İyi akşamlar kızçeler,
Valla dün büyük yemin ettim diye bugün insan gibi dolandım ve ye-me-dim. haftaya inşallah 72ler ve sonrası akıp gidecek 2-3-5 kilo kadar daha.
Önce z raporum;
sabah; 2 yumurta, bir portakal
öğlen; sütlü nescafe
akşam; tavuk , yoğurt, mor lahana salatası
Bugün epey bir gezindik. Eşimin mr sonuçları çıktı, doktoruna gittik. Her şey tam da tahmin ettiğim gibi yolundaymış. Neyse epey yürüdük, kahve içtik, konuştuk uzun uzun. Sorunumuz şimdilik yok çok şükür ama huy birden değişirmi tabii o kısma çok inanmıyorum. Neyse bambu korsemi giydim, L beden büyük geldi. Böyle külotlu çorap gibi oldu, yani sıcak tutmaya yarar gibi, öyle bir zırh gibi olmadı ama biraz giyip sonra sıcak suya basacağım, bir ihtimal çeker küçülür, olmadı m bedenini alırım artık. Ama korse, neyse bu kısmı daha sonra anlatırım...
Yeni arkadaşımız hoşgelmişUcukpemberuj ,
Başkanımız genelde haftada bir tartılmamızdan yana ama benim 2 senedir belki de 3 senedir aylık çizelgelerim var, ay başında basar çıktısını kapıya asarım ve her gün hem ben hem eşim tartılır, yazarız. Böylece ben kendimi kontrol altında tutuyorum. Bakıyorum o gün biraz fazla mı çıkmışım, o gün az yiyor ya da çok spor yapıyorum. Ya da kaçamak yapmaya niyetlenince gidip tabloya bakıyorum "ohaaa x kilodasın ve bilmemneyi yemeyi mi düşünüyorsun seni piş şiko Winston" diyorum kendime ve onu yemiyorum. Ben bu yüzden her gün düzenli tartılırım. Ama kiminin psikolojisi ve bünyesi farklıdır. Her gün tartılır bakar kilo veremiyor, kendini yemeğe verir ve kilo alır vs vs gibi. Bence hangisi sizi motive edip, işinizi kolaylaştıracaksa onu seçin. yarışma için bize cuma öğlene kadar kilo bildirmek gerek, gerisini üye bilir, isterse günde 20 kez tartılır, isterse haftada bir
Ben dukan yaparken de olabildiğince karbonhidrattan kaçtım ama arada sırada haftasonlarında kendime kepekle 3 şey yapardım.
Birincisi 2 yumurta kırıp içine o günkü yulaf kepeği hakkımı koyup biraz da süt ile omlet yapardım ki kabarır kek gibi olurdu, tüm gün başka bir şey yiyemezdim
Diğeri eşime hala yaptığım dukan ponçikleri; yulaf kepeği hakkı, 2 kaşık yağsız tuzsuz lor ve bir yumurta kırıp bundan 8-10 ponçik yapıyorum ne akıyor ne kokuyor ve çok tok tutuyor.
Diğeri de bir yemek kağıdı yoğurt, iki kaşık kepek, bir yumurtadan krep yapıyorum ki bu da çok tok tutan ve kokmayan bir şeydi.
Ama ekmeği normalde sevmem bu yüzden dukanda hiç denememiştim.
Oglen balik izgara yedim aksam da tavuk izgara bi parca peynir ve salatalik tursusu 1 bardak da zero ictm cok doydummmm
Bi de ben aknetrent kullaniyorum yemekten sonra ki kiloma da bakcam ilacimi icerken onu da yazcam size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?