- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hoşbulduk ablam
Yok tabi ki
Hay ağlayasm geldi 3. Oldum :))Takım İçi İlk 3
1- Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.26
2- Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02
3- gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
Tebrikler meleklerimm
Ebwamcım takıma birincilikle girdin daim olsun kuzum395. Etap Mesaj sayısından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
Gamze: 1 sarı kart =(Aralık Ayı %2 tablosu ) silindi tatlım
Ben cok tuttum bu fikri ama ben yurtdışındayım posta ücreti fazla olmaz mı acaba 1 kere lik denerim olmazsa ama cok cok cok hoşuma gittiBaşkanım bence mesajdan muaf tutmak sanki buradaki mesajlaşmamız cezaymış, külfetmiş, zormuş ya da yükmüş gibi düşünülebilir ki ben burayı da çok seviyorum. Ben ki her akşam eve koşup sızmadan önce geçmişi okuyorum ve bir tek de olsa mesaj yazmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşların diğer uygulama şeysi yok o yüzden misal Aslı kazanırsa o hafta ondan hiç haber alamayacağız mesajdan muaf olacağı için. O yüzden bilemedim.
Benim aklıma ayın elemanı seçmek geldi. O ay hedefine en çok varan ya da kilo yüzdesi en fazla olana her üye bir şey gönderebilir. Bu bir e-mail olabilir, bir sms, bir ses kaydı, videolu toto dansı, kargoyla çorap, toka, mendil yani o kişiyi kutlayan ona özel sürpriz bir hediye. Yani madden değil dediğim gibi bir sayfalık mektup ne bileyim işte bir jest bence çok tatlı olur. Ben işe girme sürecimde sizden o kadar güzel temenniler duyup, o kadar duanızı okuyup amin dedim ki, işe kabul edilince sizden de bana ev adreslerinizi göndermenizi istemiştim. Herkese ilk maaşımla çam sakızı küçük bir şeyler yollamayı çok istedim. Tabii o zaman yeniydim, sanırım sapık falan sandınız, kimse yanaşmadı teklifimeama ben çok ciddiydim. Ne bileyim bilmem kızlar ne düşünür, nasıl yaklaşır. Güzel fikirler çıkacaktır bence.
ben bi denicem kaptanım
Hmmmm bu açıdan düşünmemiştim hiç haklısın kuzumm belki teşvik olur demiştimDediğin gibi buraya yazmak hakikaten çok zevkli ben ki bıraksan tüm topiclere yazabilirim çok seviyorum kk yı Ama zorla kimsenin mesaj yazmasını da sevmiyorum açıkçası ama kurallar gereği devamlılık açısından yazmamız da şart güzel uyarı kuzum teşekkür ederim
her ay aylık tablomuzda 1. mizi seçiyoruz zatennn önerine bayıldımm 1. miz ayın üyesi olurevet çok güzel olur bence de estagfurullah kuzum neden öyle düşünelim sen sadece gülümün sapığısınn Senin düşünmen yeter canım benimm Sen mutlu biz mutlu Kızlarda fikirlerini söylesin bence süper fikir
Yok illa ele geçen bir şey değil, telefondan bir mesaj, ne bileyim mektup ya da e-mail, telefondan dans videosu (o kendini biliyor) yani maksat o kişiyi mutlu etmek. isteyen yakın olan bir toka, bir don, bir çorap da yollayabilir yani illa kargosal düşünmeyelim. Misal Nesli birinci olursa ona bir paket çiko yollayıp kutlamak gibi :) Uzaktaysak ne bileyim müzik dosyası eklenmi e-mektup falan..Yani maksat gönül alma, tebrik etme...Tabii sadece bir fikir. Başka fikirleri de dinleyelim, güzel şeyler çıkar bence.Hay ağlayasm geldi 3. Oldum :))
Ben cok tuttum bu fikri ama ben yurtdışındayım posta ücreti fazla olmaz mı acaba 1 kere lik denerim olmazsa ama cok cok cok hoşuma gitti
Başkanım bence mesajdan muaf tutmak sanki buradaki mesajlaşmamız cezaymış, külfetmiş, zormuş ya da yükmüş gibi düşünülebilir ki ben burayı da çok seviyorum. Ben ki her akşam eve koşup sızmadan önce geçmişi okuyorum ve bir tek de olsa mesaj yazmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşların diğer uygulama şeysi yok o yüzden misal Aslı kazanırsa o hafta ondan hiç haber alamayacağız mesajdan muaf olacağı için. O yüzden bilemedim.
Benim aklıma ayın elemanı seçmek geldi. O ay hedefine en çok varan ya da kilo yüzdesi en fazla olana her üye bir şey gönderebilir. Bu bir e-mail olabilir, bir sms, bir ses kaydı, videolu toto dansı, kargoyla çorap, toka, mendil yani o kişiyi kutlayan ona özel sürpriz bir hediye. Yani madden değil dediğim gibi bir sayfalık mektup ne bileyim işte bir jest bence çok tatlı olur. Ben işe girme sürecimde sizden o kadar güzel temenniler duyup, o kadar duanızı okuyup amin dedim ki, işe kabul edilince sizden de bana ev adreslerinizi göndermenizi istemiştim. Herkese ilk maaşımla çam sakızı küçük bir şeyler yollamayı çok istedim. Tabii o zaman yeniydim, sanırım sapık falan sandınız, kimse yanaşmadı teklifimeama ben çok ciddiydim. Ne bileyim bilmem kızlar ne düşünür, nasıl yaklaşır. Güzel fikirler çıkacaktır bence.
Gel pc :) ben 23 yasindayim sene itibariyle 24Hay ağlayasm geldi 3. Oldum :))
Ben cok tuttum bu fikri ama ben yurtdışındayım posta ücreti fazla olmaz mı acaba 1 kere lik denerim olmazsa ama cok cok cok hoşuma gitti
benim önerim haftanın birincisinin adını profilimize yazabilirz 1 hafta boyunca örnek ( 1.miz Ebwam <3) gibiŞimdi sizlere bir önerim varhaftalık hedef listesini yapacağım fakat etkisiz elaman gibi kaldı o yüzden ceza değil de ödül sistemi yapalım diyorum .Şöyle ki 500 gr ve üstü hedef yazıp haftalık hedefini tutturanları ertesi hafta mesajdan muaf tutacağım nasıl olur ne dersiniz yapalım mı bu şekilde
Ya da motivasyonumuzu artıracak başka önerileriniz varsa yazın değerlendirelim meleklerim
6. takımın fıstıkları tebrik ederim harikasınızTakım İçi İlk 3
1- Ebwam(127,1/125.5 /1.6 / %1.26
2- Ahbirkingcharlesimolsa (78,8/78 /0,8 /%1,02
3- gel_pcpc (78.6/77.9 /0.7 /%0.89)
Tebrikler meleklerimm
Ebwamcım takıma birincilikle girdin daim olsun kuzum395. Etap Mesaj sayısından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
Gamze: 1 sarı kart =(Aralık Ayı %2 tablosu ) silindi tatlım
Hay ağlayasm geldi 3. Oldum :))
Tamam azcik yedim kek ama 100 ip atladim squat mekik snav harika iyiyim bol da su ictim :)))))
Gel pc :) ben 23 yasindayim sene itibariyle 24boyum 1.62 kilom 90 di basladigimda yarin sabah bakcam dusa girmeden solerim :)
Iyi geceler kızlar
Dünkü menum
Sbh bol yeşillikli Omlet Havuç peynir zeytin
Öglen bir yesil elma bi bardak ayran
Aksam 2 kuru Patlıcan 1 biber Dolması ( bulgurla) 2 bardak ayran
150 mekik,aksama Kadarda hiç oturmadım yine misafir gelecek diye
2 Türk kahvesi 1 yeşil cay
Slm kızlar ooooo haftasonu diye kimseler uğramamış bugün takım tatile çıktı benim mi haberim yok ki
yoksa şu eksik kaldığım uygulamada laflıyorsunuz da haberimmi yok bilemedim
Gelsin menüler
cuma :
peynir ,zeytin,yeşillik 1.d ekmek biraz yoğurt,
2 bardak ayran , bol maydanoz peynirle yaptıgım gözleme( yağsız )yarım ,
akşam : köy tavuğu , bol yeşillik salata ,
1 avuç fıstık ,1 yeşil çay ,
3.lt su , 45 dak yürüyüş
cumartesi :
peynir ,zeytin ,yeşillik , 1 d. ekmek,
günümüz vardı biraz günaha bulandım (gizemin dediği gibi)
ceviz büyüklüğünde 5 tane içli köfte (haşlama )üzerine tereğyağı (doğal sivastan )
brokoli salatası , 1 bardak ayran ,
avuç içi kadar sütlü tatlıpişman değilim çok güzeldi
akşam : sadece çorba yedim , dengelemek için
2 fincan yeşil çay
3 lt su , 50 dak yürüyüş
benim önerim haftanın birincisinin adını profilimize yazabilirz 1 hafta boyunca örnek ( 1.miz Ebwam <3) gibi
6. takımın fıstıkları tebrik ederim harikasınız
ben çıkıyorum kimsecikler yok hadi görüşürüz kızlar fazla kaçamak yapmayın cumaya tartı gülsün yüzümüze
Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh 2 yumurta 3 ceviz yeşillik
Aksam 1 ıspanaklı sac böreği(büyüktü ama cok güzeldi) 2 bardak ayran
2 yesil cay,2 Türk kahvesi,1 maden suyu
Pek kaçamak yapmıyordum Ama yedim,pişmanmıyım hayır tadı damağımda,kendi cezamıda verdim
30'dk Leslie,50 dk yürüyüs,150 mekik çektim yeni,bi 150 de yatmadan kesin cekecem
İyi akşamlar kızlar,
Günün menüsü;
sabah, 2 yumurta, bir elma
akşam; kuş başı et, yoğurt, salata
Gün boyu dışarda bol bol yürüdük. Günahım bu hafta sonu hiç olmadı. Darısı diğer haftasonlarının.
Öpücükler öpücükler herkese.
Selam kızlar
Menü bildirimimi yapayım
Sabah 11gibi 1 yumurta az peynir bol çay
Ikindi akşam yarım gözleme peynir zeytin çay bir bardak ayran
Az önce de 3 5 badem 7 8 kadar leblebi yedim
Kahvaltı biraz gecikmiş ama dün çok yorulmuştunAfiyetolsun cnmm kahvaltına yeşillik ve havuç ekle cnmm yoksa wc sorunu yaşayacaksın
Sağol canım doğru diyosun cig sebzeyi azalttım farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?