Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hay ağlayasm geldi 3. Oldum :))
Ben cok tuttum bu fikri ama ben yurtdışındayım posta ücreti fazla olmaz mı acaba 1 kere lik denerim olmazsa ama cok cok cok hoşuma gitti

Ben cok tuttum bu fikri ama ben yurtdışındayım posta ücreti fazla olmaz mı acaba 1 kere lik denerim olmazsa ama cok cok cok hoşuma gitti
Yok illa ele geçen bir şey değil, telefondan bir mesaj, ne bileyim mektup ya da e-mail, telefondan dans videosu (o kendini biliyor) yani maksat o kişiyi mutlu etmek. isteyen yakın olan bir toka, bir don, bir çorap da yollayabilir yani illa kargosal düşünmeyelim. Misal Nesli birinci olursa ona bir paket çiko yollayıp kutlamak gibi :) Uzaktaysak ne bileyim müzik dosyası eklenmi e-mektup falan..Yani maksat gönül alma, tebrik etme...Tabii sadece bir fikir. Başka fikirleri de dinleyelim, güzel şeyler çıkar bence.

Bende tuttum bu fikri süper olur

Gel pc :) ben 23 yasindayim sene itibariyle 24 boyum 1.62 kilom 90 di basladigimda yarin sabah bakcam dusa girmeden solerim :)

Iyi geceler kızlar
Dünkü menum
Sbh bol yeşillikli Omlet Havuç peynir zeytin
Öglen bir yesil elma bi bardak ayran
Aksam 2 kuru Patlıcan 1 biber Dolması ( bulgurla) 2 bardak ayran
150 mekik,aksama Kadarda hiç oturmadım yine misafir gelecek diye
2 Türk kahvesi 1 yeşil cay

Gelsin menüler
cuma :
peynir ,zeytin,yeşillik 1.d ekmek biraz yoğurt,
2 bardak ayran , bol maydanoz peynirle yaptıgım gözleme( yağsız )yarım ,
akşam : köy tavuğu , bol yeşillik salata ,
1 avuç fıstık ,1 yeşil çay ,
3.lt su , 45 dak yürüyüş

cumartesi :
peynir ,zeytin ,yeşillik , 1 d. ekmek,
günümüz vardı biraz günaha bulandım (gizemin dediği gibi )
ceviz büyüklüğünde 5 tane içli köfte (haşlama )üzerine tereğyağı (doğal sivastan )
brokoli salatası , 1 bardak ayran ,
avuç içi kadar sütlü tatlı pişman değilim çok güzeldi
akşam : sadece çorba yedim , dengelemek için
2 fincan yeşil çay
3 lt su , 50 dak yürüyüş

benim önerim haftanın birincisinin adını profilimize yazabilirz 1 hafta boyunca örnek ( 1.miz Ebwam <3) gibi

6. takımın fıstıkları tebrik ederim harikasınız

Iyi Akşamlar kızlar
Bugünkü menum
Sbh 2 yumurta 3 ceviz yeşillik
Aksam 1 ıspanaklı sac böreği(büyüktü ama cok güzeldi) 2 bardak ayran
2 yesil cay,2 Türk kahvesi,1 maden suyu
Pek kaçamak yapmıyordum Ama yedim,pişmanmıyım hayır tadı damağımda,kendi cezamıda verdim
30'dk Leslie,50 dk yürüyüs,150 mekik çektim yeni,bi 150 de yatmadan kesin cekecem

Selam kızlar
Menü bildirimimi yapayım
Sabah 11gibi 1 yumurta az peynir bol çay
Ikindi akşam yarım gözleme peynir zeytin çay bir bardak ayran
Az önce de 3 5 badem 7 8 kadar leblebi yedim

İyi akşamlar meleklerimmmmmGüzel bir haftasonu geçirmişsinizdir umarım

İlla posta yoluyla olmak zorunda değil kuzum Gizem açıklamış

Tamam azcik yedim kek ama 100 ip atladim squat mekik snav harika iyiyim bol da su ictim :)))))

Yerim cezamı da çekerim diyorsunnn

Gel pc :) ben 23 yasindayim sene itibariyle 24 boyum 1.62 kilom 90 di basladigimda yarin sabah bakcam dusa girmeden solerim :)

Genceciksin bitanemm dikkat edersen doğru menü ve sporla kısa sürede verebilirsin cnmmYazmamışsın kilonu henüz fırsat bulamadın sanırım

Afiyet olsun Bulutum Hayırdır döndün ama hiç dinlenemedin misafirden
Slm kızlar ooooo haftasonu diye kimseler uğramamış bugün takım tatile çıktı benim mi haberim yok ki
yoksa şu eksik kaldığım uygulamada laflıyorsunuz da haberimmi yok bilemedim

Haftasonu hepimiz araziyiz dimi Aslımm Yok inan tüm gün temizlik yaptım kuzumm arada sohbet etmedik değil

Afiyetolsun kuzum gözlemeyi de kararında yemişsinGünaha bulandığını pek sanmıyorum canım çünkü içli köfte en sağlıklı yemeklerden tatalı da sütlü olduğuna göre masumsun Tatlı yenecekse sütlü tatlıyı tercih etmen en doğrusu su ve spor da harika

benim önerim haftanın birincisinin adını profilimize yazabilirz 1 hafta boyunca örnek ( 1.miz Ebwam <3) gibi

6. takımın fıstıkları tebrik ederim harikasınız

Bunu yapabilmemiz için 6, takımdan olduğumuzu da belirtmemiz lazım tatlım olabilir tabiki hepiniz karar verin

ben çıkıyorum kimsecikler yok hadi görüşürüz kızlar fazla kaçamak yapmayın cumaya tartı gülsün yüzümüze

Görüşürüz canım dikkat et kendine

Cezanı da yaptığına gör fırça atma şansım da gitti Afiyetolsun cnmmm 150 daha çek mutlaka

İyi akşamlar canımmm sözünü tuttun tebrik ederimmm haftasonunu telafi etmek zorunda kalmayacağın için bu hafta harika bir kilo gidişi olacak demektirEt yediğin zaman yoğurt yememeye çalış kuzum salata yeterliElma acıktırmadı mı bugün

Selam kızlar
Menü bildirimimi yapayım
Sabah 11gibi 1 yumurta az peynir bol çay
Ikindi akşam yarım gözleme peynir zeytin çay bir bardak ayran
Az önce de 3 5 badem 7 8 kadar leblebi yedim

Kahvaltı biraz gecikmiş ama dün çok yorulmuştun Afiyetolsun cnmm kahvaltına yeşillik ve havuç ekle cnmm yoksa wc sorunu yaşayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…