cnm gecmıs olsun...Slm kızlar ben geldim ama hemen gideceğim. Hala iyileşemedim hiçbir yol katedemedim desem yeridir. İlaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var ve büyük ihtimal mr çekilecek. Doktor ilaçla düzelmezse mr çekeriz hemen radyasyon vermeyelim dedi. Kas gevşetici iki ilaç verdi onlara da dün başlayabildim. Oğluşumu emzirmeden keseyim dedim 4 gün sürdü ama bıraktı. İlaç iki günde hemen etki etmez herhalde çünkü hiçbir düzelme yok. Bu gün işe geldim biraz etrafı toparlayayım dedim ama şu an çok kötü bir halim var eve gideceğim. Yarın yine rapor alırım bu hafta da yokum. Evde en azından arada yatarım oturunca daha kötü oluyorum. Herkes iyidir inşallah. Ben çıkıyorum görüşmek üzere.....
Aman be kuzum nerden aklina geldi bu takilma boyle bi ihtimal olamaz sen anac ve vercici bi insansin bebegin olacakberaber buyutucez kk da sen daha aglayarak gelip bize bebeğin icin deneyimler isteyeceksin bu cocuk gazli agliyor durmuyor ay gece uykusuz kaldim bebegim doymuyormu aman sutummu yetmedi daha neler neler du bakam bedenden toksin ve yaglar fitsin sapasaglam bebisin olacak. Ben baska bisi aklima getirmedum vallaha sende getirme. Bizden uzak kalmak sana yaramaz ama illede izin dersen kaptan bilir bnden onay yokkızlar bılıyorsunuz bılmeyenler ıcın soylılyeyım beısımız olmuyordu hıcbır problemımız yokken.. velhasıl kelam bıraz once kontrolden geldım... c.tesı sabah saat 9 da anestezılı rahımfılmı cekılcek bırtek o kalmıstı bakılmadık.. dua edın bana tuplerım tıkalı olmasın eger tıkalıysa evlat hayallerıme gule gule demek kalıyor bana.. bugune kadar rahaattım dusunmuyordum da suan cok karısık duygular ıcerısındeyım oyle mı boyle mı vs... bu hafta menudende msesaj sayısındanda kılo bıldırımındende muaf olmak ıstıyorum kaptanım beynım bulanık.. şimdiden tskler
hala biraz oluyo aksam yemeklerini hafif tutmaya karar verdim cnmBence git, midem dedin teee 3 hafta önce yeşil çay içtin diye sızlandın, geçen haftadan beri karnım karnım diyorsun.
Soğukmu oralar, ayaklarını falan mı üşüttün acaba, idrar yollarıyla durumun nasıl bilemedim ki
İnşallah sen gitmeden geçer sıkıntın.
Ben duşa kaçtım öptüm
bence gayet guzel yine de fikri olan paylassinYok illa ele geçen bir şey değil, telefondan bir mesaj, ne bileyim mektup ya da e-mail, telefondan dans videosu (o kendini biliyor) yani maksat o kişiyi mutlu etmek. isteyen yakın olan bir toka, bir don, bir çorap da yollayabilir yani illa kargosal düşünmeyelim. Misal Nesli birinci olursa ona bir paket çiko yollayıp kutlamak gibi :) Uzaktaysak ne bileyim müzik dosyası eklenmi e-mektup falan..Yani maksat gönül alma, tebrik etme...Tabii sadece bir fikir. Başka fikirleri de dinleyelim, güzel şeyler çıkar bence.
oo guzel yapmissin cnmTamam azcik yedim kek ama 100 ip atladim squat mekik snav harika iyiyim bol da su ictim :)))))
aa aramizda fark yok ben senden 1 yas buyugum cnm ve ayni kilo ile baslamisiz insallah sende gunden gunden eriyip zayiflayacaksinGel pc :) ben 23 yasindayim sene itibariyle 24boyum 1.62 kilom 90 di basladigimda yarin sabah bakcam dusa girmeden solerim :)
canim dondun ama diger mekanda yoksun hayirdir bi soun mu varIyi geceler kızlar
Dünkü menum
Sbh bol yeşillikli Omlet Havuç peynir zeytin
Öglen bir yesil elma bi bardak ayran
Aksam 2 kuru Patlıcan 1 biber Dolması ( bulgurla) 2 bardak ayran
150 mekik,aksama Kadarda hiç oturmadım yine misafir gelecek diye
2 Türk kahvesi 1 yeşil cay
ahh aslimm keske orada olabilsen canimSlm kızlar ooooo haftasonu diye kimseler uğramamış bugün takım tatile çıktı benim mi haberim yok ki
yoksa şu eksik kaldığım uygulamada laflıyorsunuz da haberimmi yok bilemedim
bu da ek olarak yapilabilir bencebenim önerim haftanın birincisinin adını profilimize yazabilirz 1 hafta boyunca örnek ( 1.miz Ebwam <3) gibi
6. takımın fıstıkları tebrik ederim harikasınız
insallah kacamaksiz yapabiliriz canimben çıkıyorum kimsecikler yok hadi görüşürüz kızlar fazla kaçamak yapmayın cumaya tartı gülsün yüzümüze
sanirim bendeki sorun da o kaptanim sebzeyi baya azalttim ama leimde olan bisey degil kisin sebze pek sevmiyorum malesef bende dikkat etmeye caliscam
Bağırsaklarının çalışmasını etkiler kuzum o yüzden dedim
valla ben cok usluyuum neslimmmHeyt 6.takimin hatunlari ozledim sizi yahu. Bi bakim gecmise arkamdan atan rutan varmi
hahaha bence gizo seni kotu emellerine alet etmis ciko gonderip sismanlatmak istemis onu yakalama diyeeKiz gizo benim 1. Olmam hayal diye ornek beni verdin dimi itiraf et ya gizo yediklerin totona yapissin emi
sevgili rakibem nasilsin iyi miisn cnm nasil gidiyorGizemcim ne zaman oldu tatlım bu bizden adres isteme ve bizim oralı olmamamız??? Ben ilk defa duyuyorum yavalla görsem verirdim adresimi şekerim hediyeye bayılırım
Mesajdan muaf tutulma konusunda sana katılıyorum
bence sikici degil tv onunde gayet guzel kullanilabilir cnmYAA KIZLARRRRR BEN ELİPTİK BİSİKLET İSTİYORUMMMM.NESLİMMMM GEREK YOK DEMİŞSİN AMA BEN İSTİYORUMMMMKULLANANLAR KİMLER ACABA ????
1. SIKICIMI ???
2. GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU??
3. BAŞKA SORUM YOK BU ŞIKKI NİYE KOYDUM ONU DA BİLMİYORUM
ahhh gecmis olsun cnmmmm allah sifa versinSlm kızlar ben geldim ama hemen gideceğim. Hala iyileşemedim hiçbir yol katedemedim desem yeridir. İlaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var ve büyük ihtimal mr çekilecek. Doktor ilaçla düzelmezse mr çekeriz hemen radyasyon vermeyelim dedi. Kas gevşetici iki ilaç verdi onlara da dün başlayabildim. Oğluşumu emzirmeden keseyim dedim 4 gün sürdü ama bıraktı. İlaç iki günde hemen etki etmez herhalde çünkü hiçbir düzelme yok. Bu gün işe geldim biraz etrafı toparlayayım dedim ama şu an çok kötü bir halim var eve gideceğim. Yarın yine rapor alırım bu hafta da yokum. Evde en azından arada yatarım oturunca daha kötü oluyorum. Herkes iyidir inşallah. Ben çıkıyorum görüşmek üzere.....
bebegim getirme aklina boyle seyler bence menu den muaf olmana kaptanim hayir demez dualarimiz seninle bitanmemmm hersey yolunda olacak insallahkızlar bılıyorsunuz bılmeyenler ıcın soylılyeyım beısımız olmuyordu hıcbır problemımız yokken.. velhasıl kelam bıraz once kontrolden geldım... c.tesı sabah saat 9 da anestezılı rahımfılmı cekılcek bırtek o kalmıstı bakılmadık.. dua edın bana tuplerım tıkalı olmasın eger tıkalıysa evlat hayallerıme gule gule demek kalıyor bana.. bugune kadar rahaattım dusunmuyordum da suan cok karısık duygular ıcerısındeyım oyle mı boyle mı vs... bu hafta menudende msesaj sayısındanda kılo bıldırımındende muaf olmak ıstıyorum kaptanım beynım bulanık.. şimdiden tskler
yeni uyeleri ve bulutu pazartesi itibari ile yazcam veee gelsin yeni listemiz canlarrrr396,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayılan bayılana[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ucukpemberuj[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibel59[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/tr][/table]
ARTIK OLDUGU KADARIYLA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ZAMANLA DAHA IYILERI GELCEK INSALLAH397,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[]/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ucukpemberuj[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibel59[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]Bulutum[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/tr][/table]
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşirsin özledik seniSlm kızlar ben geldim ama hemen gideceğim. Hala iyileşemedim hiçbir yol katedemedim desem yeridir. İlaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var ve büyük ihtimal mr çekilecek. Doktor ilaçla düzelmezse mr çekeriz hemen radyasyon vermeyelim dedi. Kas gevşetici iki ilaç verdi onlara da dün başlayabildim. Oğluşumu emzirmeden keseyim dedim 4 gün sürdü ama bıraktı. İlaç iki günde hemen etki etmez herhalde çünkü hiçbir düzelme yok. Bu gün işe geldim biraz etrafı toparlayayım dedim ama şu an çok kötü bir halim var eve gideceğim. Yarın yine rapor alırım bu hafta da yokum. Evde en azından arada yatarım oturunca daha kötü oluyorum. Herkes iyidir inşallah. Ben çıkıyorum görüşmek üzere.....
Gamzem afiyet olsun yaramasında canım, neymiş bu cıss lar ? ?Dünkü rezil menüm
Sabah 1 muz, badem, peynir, zeytin
Akşam 4 dilim cısss bir dilim de başka bir cısss
Geçer inşalh canım acil şifalar dilerimSlm kızlar ben geldim ama hemen gideceğim. Hala iyileşemedim hiçbir yol katedemedim desem yeridir. İlaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var ve büyük ihtimal mr çekilecek. Doktor ilaçla düzelmezse mr çekeriz hemen radyasyon vermeyelim dedi. Kas gevşetici iki ilaç verdi onlara da dün başlayabildim. Oğluşumu emzirmeden keseyim dedim 4 gün sürdü ama bıraktı. İlaç iki günde hemen etki etmez herhalde çünkü hiçbir düzelme yok. Bu gün işe geldim biraz etrafı toparlayayım dedim ama şu an çok kötü bir halim var eve gideceğim. Yarın yine rapor alırım bu hafta da yokum. Evde en azından arada yatarım oturunca daha kötü oluyorum. Herkes iyidir inşallah. Ben çıkıyorum görüşmek üzere.....
Nurum güzel düşün güzeli ,hayırlısı olsun canım Rabbim inşalh sanada tattırır bu güzel duyguyu , herşeyin hayırlısını diliyorum arkadaşım için ....kızlar bılıyorsunuz bılmeyenler ıcın soylılyeyım beısımız olmuyordu hıcbır problemımız yokken.. velhasıl kelam bıraz once kontrolden geldım... c.tesı sabah saat 9 da anestezılı rahımfılmı cekılcek bırtek o kalmıstı bakılmadık.. dua edın bana tuplerım tıkalı olmasın eger tıkalıysa evlat hayallerıme gule gule demek kalıyor bana.. bugune kadar rahaattım dusunmuyordum da suan cok karısık duygular ıcerısındeyım oyle mı boyle mı vs... bu hafta menudende msesaj sayısındanda kılo bıldırımındende muaf olmak ıstıyorum kaptanım beynım bulanık.. şimdiden tskler
eline sağlık sindim gayet güzel yapmışsın listeyi ben dünki menümü bugun paylaşıcaktım ama396,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A1S2L3l4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebwam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Charlessiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winstonlight[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviş[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çıtırıks[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ucukpemberuj[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibel59[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[/tr][/table]
Ohh afiyet olsun cnm aslında foto bekliyodum bebişin aşkolsun :))Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 porsiyon döner salata ayran
Su 2.5 lt
Spor, bebiş pışpışlama, 1 saat yürüyüş
Sağol cnm bnn hoşgeldin bende biraz öncr level 2 yi yaptım wooed süperdi valla tüm vucut su oldu tavsiye ederimSlm güzel akşamlar kızlar geçmiş bakınıp geliyorum ...
sindim pc pc imtebrikler azmin için kutlarım canım 15 cm. harikasın
Olsun cnm bu haftayı tam yaparız artık yada düzeltme yaparımGamzem afiyet olsun yaramasında canım, neymiş bu cıss lar ? ?
Geçer inşalh canım acil şifalar dilerim
Nurum güzel düşün güzeli ,hayırlısı olsun canım Rabbim inşalh sanada tattırır bu güzel duyguyu , herşeyin hayırlısını diliyorum arkadaşım için ....birgün senide böyle görücez inşalh güzel haberlerini alıcaz
eline sağlık sindim gayet güzel yapmışsın listeyi ben dünki menümü bugun paylaşıcaktım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?