- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Heyt 6.takimin hatunlari ozledim sizi yahu. Bi bakim gecmise arkamdan atan rutan varmi
Kiz gizo benim 1. Olmam hayal diye ornek beni verdin dimi itiraf et ya gizo yediklerin totona yapissin emiYok illa ele geçen bir şey değil, telefondan bir mesaj, ne bileyim mektup ya da e-mail, telefondan dans videosu (o kendini biliyor) yani maksat o kişiyi mutlu etmek. isteyen yakın olan bir toka, bir don, bir çorap da yollayabilir yani illa kargosal düşünmeyelim. Misal Nesli birinci olursa ona bir paket çiko yollayıp kutlamak gibi :) Uzaktaysak ne bileyim müzik dosyası eklenmi e-mektup falan..Yani maksat gönül alma, tebrik etme...Tabii sadece bir fikir. Başka fikirleri de dinleyelim, güzel şeyler çıkar bence.
Iyi kaptan sabah 45 aksam 45 dk yurudum
Hoşgeldin neslimmm nasıl gidiyor tatillll
Iyi kaptan sabah 45 aksam 45 dk yurudum
kacamak yapmiyom diyemem ama sporla idare ama diyim karnima hemen yapisti karbonhidrat tuhhh
Gizemcim ne zaman oldu tatlım bu bizden adres isteme ve bizim oralı olmamamız??? Ben ilk defa duyuyorum yaBaşkanım bence mesajdan muaf tutmak sanki buradaki mesajlaşmamız cezaymış, külfetmiş, zormuş ya da yükmüş gibi düşünülebilir ki ben burayı da çok seviyorum. Ben ki her akşam eve koşup sızmadan önce geçmişi okuyorum ve bir tek de olsa mesaj yazmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşların diğer uygulama şeysi yok o yüzden misal Aslı kazanırsa o hafta ondan hiç haber alamayacağız mesajdan muaf olacağı için. O yüzden bilemedim.
Benim aklıma ayın elemanı seçmek geldi. O ay hedefine en çok varan ya da kilo yüzdesi en fazla olana her üye bir şey gönderebilir. Bu bir e-mail olabilir, bir sms, bir ses kaydı, videolu toto dansı, kargoyla çorap, toka, mendil yani o kişiyi kutlayan ona özel sürpriz bir hediye. Yani madden değil dediğim gibi bir sayfalık mektup ne bileyim işte bir jest bence çok tatlı olur. Ben işe girme sürecimde sizden o kadar güzel temenniler duyup, o kadar duanızı okuyup amin dedim ki, işe kabul edilince sizden de bana ev adreslerinizi göndermenizi istemiştim. Herkese ilk maaşımla çam sakızı küçük bir şeyler yollamayı çok istedim. Tabii o zaman yeniydim, sanırım sapık falan sandınız, kimse yanaşmadı teklifimeama ben çok ciddiydim. Ne bileyim bilmem kızlar ne düşünür, nasıl yaklaşır. Güzel fikirler çıkacaktır bence.
valla bende ozledim sizi.Slm kızlar ooooo haftasonu diye kimseler uğramamış bugün takım tatile çıktı benim mi haberim yok ki
yoksa şu eksik kaldığım uygulamada laflıyorsunuz da haberimmi yok bilemedim
valla bende kacirmisim hayret bende isterim hediyeGizemcim ne zaman oldu tatlım bu bizden adres isteme ve bizim oralı olmamamız??? Ben ilk defa duyuyorum yavalla görsem verirdim adresimi şekerim hediyeye bayılırım
Mesajdan muaf tutulma konusunda sana katılıyorum
Ayyy amın kaptanım bır kızım olsa bılemıyorum nasıl bır suslu olur dıllere destan olur resmen bakan bırdaha donup bakar kelebegımeİyi akşamlar meleklerimmmmDişçi kabusu bitti bir dolgumun yarısı düşmüş yarısı diş etime batmış o yenilendi ona daha önceden kanal tedavisi yaptırmıştım onda sorun yok alt tarafta derinnn bir çürük oluşmuş o bir güzel oyuldu dolgu yapıldı dudaklarım adanan hocanın cicişleri gibi oldu zannettim bir an ağzımda resmen yedi cüceler maden kazdı sanki neyse ki doktorum çok şeker bir de diş taşlarını temizleyelim dedi ama yarıda bıraktırdımmm haftaya onun için gideceğim 1 saat ağzım sonuna kadar açık iyi bile dayandım
eksik dişlerim için de konuştum sağ tarafta bir alt bir üst iki dişi dolgu zor geldiği için çektirmiştim zamanındaŞimdi bir güzel cebimi yakacak işte bir implant önerisi yaptı bir de zirkonyum dan diş önerdi karar veremedim implant hem pahalı hem de vidalar ömür boyu kaldığı için bir ara riskli diye okumuştum büyük ihtimal diğerini yaptıracağım işte böyleeee
Bu hafta onuncu olduk meleklerimmm nota almadığımız sürece sorun yok kalpler kırılmasın yeter ki bu kilolar öyle ya da böyle gidecek
Ohhh dünya varmış bak ne güzel bir melek gelmiş onun yerine .Rabbim böyle şirin bir kız nasip etsin sana da kuzumm
Bitanem yulaf kepeği tok tutar dukan yapıyorsun sanırım. Yalnız lütfen salam tüketmemeye çalış kuzum öyle sağlıksız kiŞekersiz kahve en iyi antioksidanlardan hakikaten tok tutar canım Afiyetolsun
yalnız bildirim yapmamışsın bugün tartılmalıydın canım
Tam haftasonu toplantımı çekilir mavişimKolay gelsin canım hayırlısı olsun artık
Yakışmış yakışmış GamzemmmBiz düne hiç bakmıyoruz dediğin gibi kuzum yarınlar bizim ve her şey çok güzel olacak eminim
Hoşgeldin kuzumm ne yapsın çocuk belki meditasyonla hatırlarım diye düşünmüştür
Elma hakikaten acıktırır ama ben sana muz didimmmkisen elmayı deyince de hiç yoktan iyidir deyip atladım Afiyetolsun kuuzm bugünkü kahvaltına maşallah diyeyim Havuçtan neden tırstınki tatlım çiğ olduktan sonra mesele yok gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
Evi görecek halin yok ki normal yarın toparlarsın biraz kuzum ama önce güzelce uyu
Ne yap et yeme o zaman kaynanan ömür boyu senle yaşar sonrasöz ağızdan çıkmış
İyi tatiller canımmmm
ooooo pesınen anlasma haaaatoplu menülerimi yazayımmmm .ama şimdiden söyleyeyim unuttuklarım da olabilir
ÇARŞAMBA
Sabah 1 dilim ekmek ile kk kahvaltı
ara:1 elma yemiştim
Öğlen ve Akşam: kapuska yemeği ve yanına yoğurt
spor:jillian
su:3 lt
PERŞEMBE:
Sabah:1 dilim ekmek ve bol peynir,çeri domates
Öğlen:1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 dilim ekmek,1 bardak ayran
Akşam:kayınvalidemde idik 3 tane içliköte bol salata,1 kase yoğurt,1 kase yoğurtlama(patlıcan,kırmızı biber)
CUMA
Sabah:2 portakal,1 bardak ayran
Öğlen:1 tabak kıymalı karnabahar ve ayran
Akşam:2 büyük balıkbol salata
spor:1 saat yürüyüş ,jillian
CUMARTESİ
Sabah:1 poğaça
Öğlen:tavuk sote ve bulgur pilavı
akşam:adana kebap ve salata ve ayran
PAZAR:
Sabah:1 dilim ekmek,2 yumurta,peynir,7 zeytin,yeşillik,1 ısırık börek
öğlen:mantarlı yeşilbibeli sote
akşam:köfte 5 tane,piyaz bol salata ayrann
spor:yok
SU:2 LT
(ANAMMMMM NE YEMİŞİM BU HAFTAAAA
akşam:
gunaydın taze yengeGünaydınnn Kızlaaarrr!
Herkese mutlu huzurlu bol sevgi başarı dolu güzel mi güzel bir hafta diliyoruumm
ilahı yenicim sabah sabah ıyı guldurdunYAA KIZLARRRRR BEN ELİPTİK BİSİKLET İSTİYORUMMMM.NESLİMMMM GEREK YOK DEMİŞSİN AMA BEN İSTİYORUMMMMKULLANANLAR KİMLER ACABA ????
1. SIKICIMI ???
2. GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU??
3. BAŞKA SORUM YOK BU ŞIKKI NİYE KOYDUM ONU DA BİLMİYORUM
oyyyyyyyy fıtnesyumum gelmıs hosgelmıs... kııızzzzzz yolarım atıp tutucak olanıHeyt 6.takimin hatunlari ozledim sizi yahu. Bi bakim gecmise arkamdan atan rutan varmi
yok hıc bellı degıl ben akıllıyımçokmu belli oluyor
Tatlim ya kolla popomuoyyyyyyyy fıtnesyumum gelmıs hosgelmıs... kııızzzzzz yolarım atıp tutucak olanısaka saka ozledık ama sen keyfıne bak ıyıy tatıller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?