Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kızlar bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 Ihlamur
45 dk yürüyüs,30 dk Leslie,150 mekik

Ohhh masalllahhhhhhhh ne güzel sindim

Gecmiş olsun cnm

Dualarım seninle cnm güzel düşün güzel olsun

AMIN INSALLAH

saol cnm Allah razı olsun

Ya evet nuracım inan ki unutuyorum her seferinde bebiş pek huysuzdu dün uyuttuk bu sefer de yanına girmeye korktum uyanır diye inşallah bir dahaki sefere

Hiii kız ne söylüyosunnn boşa mı cısss yazıyorum ben

Gel pcm 6 gun bugun 3.2 vermisim cok mutluyum sen hangi diyeti yapmistn ga

İyi akşamlar meleklerimmm dün uğrayamadım kusurabakmayın terli terli dolaptan yoğurt yemiştim boğazlarım fena şişti ses kayıp tel çalmasın diye dua eder haldeyim kendimi paralıyorum duyurabilmek için.
Eskiden buz yerdim hiçbirşey olmazdı yaşlılık alametleri hep bunlar

Dünkü rezil menüm
Sabah 1 muz, badem, peynir, zeytin
Akşam 4 dilim cısss bir dilim de başka bir cısss

Afiyetolsun yaramasın inş 5 dilim cısss

Bugünkü güzel menüm :)
Sabah 2 kuru kayısı, bir avuç cranberry kurusu, kiraz sapı-mısır püskülü çayı
Akşam 1/2 levrek, bol salata

Sabah gerçekten hemen hemen hiçbirşey yememişsin tatlım acıkmadınmı Akşam süper afiyetolsun cnm Dünü dengeledin sanırımm

Genel olarak menülerin de sporunda çok güzel kuzummm toplu yazınca çok görünüyor haklısın
Unuttukların cıslar değilse bence süper menüler afiyetolsun tatlım

Sen çok yaşa emiii şıklar fazla olsun mu dedin ki

Bitanem alıp düzenli kullanmayacaksan hiç alma bence düzenli kullanırsan tüm spor aletleri faydalı
Spor salonuna giderken kullanıyordum düzenli kullanımda etkili
Eliptikte oturmadığın için baldırlardan göbeğe kadar her yere etki ediyor.Her gün 20 dk kullansan süper olur bence

Ayyy amın kaptanım bır kızım olsa bılemıyorum nasıl bır suslu olur dıllere destan olur resmen bakan bırdaha donup bakar kelebegıme

Senin kelebeğin olur da dillere destan olmaz mı hele annesine çekerse Özgürün işi zorlaşır o ayrı

Makresim geçmiş olsun canımm inşallah ilaçlar işe yarar mr a gerek kalmaz ilaçla tedavi dediğin gibi uzun sürüyor ama istirahat edebilmen de çok önemli evde istirahat edebileceğine inanmıyorum tatlım miniklerin olunca zor .Görüşürüz kuzum dinlenmeye çalış

Dualarımız seninle kraliçemm allahın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak cumartesi günü inşallah.
mesajdan muaf tutabilirdik ama izin konusunda kararlısın biraz dinlen o zaman kuzumGüzel haberlerini bekliyoruz

Bu ne şirin bir tablo olmuş böyle barbim ellerine sağlık bitanemmm

pazar gunu menummm...
kahvalti:
mozarella peyniri
yesillik
meyveli yogurt
4 uzum

aksam:
2 tabak salata
biraz da taze fasulye

spor:
jilian seviye 1 elvedaaaaaaa

Afiyetolsun canımmm

Tek kelimeyle fark süperrr durmak yok devammm barbimmm

Merhaba kızlar bugünkü menüm
Sabah kk kahvaltısı
Akşam 1 porsiyon döner salata ayran
Su 2.5 lt
Spor, bebiş pışpışlama, 1 saat yürüyüş

Yerim o bebişi.Çok mu yordu seniii antreman yapmış oldun kuzum

Bugün ki menüm :

sabah : 2 bardak su
peynir ,zeytin , yeşillik , 1 dilim ekmek ,2 dilm .sucuk kaşar ,

akşam : kuru fasulye , bol salata , ayran ,
1 avuç fındık ,1 bitki çayı ,
3.lt su , 45 dak yürüyüş

Afiyetolsun Aslıcımmm ohh kaymaklı ekmeğimizi de yemişiz kaymaklı kayısıyı özledim snakiii

Barbim meyveli yoğurt hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun kuzum

Slm kızlar bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam balık salata
1 Türk kahvesi 3 maden suyu 1 Ihlamur
45 dk yürüyüs,30 dk Leslie,150 mekik

3 maden suyu çok değil mi bulutummm Afiyetolsun cnmm

Ve son olarak herkese laf yetiştirdikten sonra, hepimize mutlu güzel bir gün diliyorum arkadaşlarrr

Canımsınnn teşekkür ederiz leydimmm

merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldum Zayıflama macerama burda başlayacağım inşallah

Hoşgeldin mihrimahcımm ne güzel ismin varmış.ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini şu an ki kilonu ve hedef kilonu bildirirsen deneme süren başlar tatlım

Deneme süremiz 2 hafta iki haftanın sonunda takım listesine girmeyi hak edersen hedefine dek bizimlesin tatlım

Aramıza hoşgeldin

Ben takım kaptanı sweet tatlım başarmak için ilk adımı attın bile Karar vermen en önemli adım.
Zayıflama uzun bir serüven ve bu serüvende seni anlayacak destek verecek kişilerin olması en önemli faktörlerden takımımızda bu desteği fazlasıyla bulacağına inanıyorum.Verilemeyecek bir kilon yok kuzum doğru beslenme ve sporla eminim çok güzel kilo vereceksin .Yaşın da çok genç metabolizman hızlı çalışıyor başaracağına tüm kalbimle inanıyorum

Kurallar gereği kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazmalısın tatlımİstersen ilk hedefini 55 yapalım ilk hedefine ulaşınca aşağı çekeriz olur mu Boyun kaç canım ayrıca uyguladığın bir yöntem var mı

Kuralları okudum ve kabul ettim :)
163 cm boyum uyguladığım yöntem akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum çikolatayı bıraktım ayriyetten sigarayıda bıraktım 1 ay önce normalde çok yemezdim bana kilo aldıran tek şey çikolataydı ama sigarayı bırakınca maalesef oluşan boşluğu yemekle doldurdum bi anda 73 kilodan 80 kiloya çıktım hı bide insülin direncim var o yüzden glifor kullanıyorum o olmazsa daha çok kilo alırım Allahtan öyle bi ilaç var çünkü sindirim problemimde var sürekli konstipastonu olan ben bu ilaçtan sonra çok rahatım şükür :) bu arada şimdi çikolata bağımlılığım var diyorum ama siz 1-2 taneden bahsettiğimi sanmayın en az 5 tane yerim şükür iki gündür ağzıma sürmedim bundan sonrada sürmeyeceğim 70 e kadar 70 te ödül olarak vericem kendime yani diyetimin beslenme kısmında dengeli sağlıklı ve zamanında bi beslenmeyi tercih edeceğim ama öğünlerimi küçültmem lazım çünkü midem çabuk genişleyip çabuk küçülüyor küçülttüğüm zaman benim için kolay olacak akşam yemicem en büyük sorunlarımdan biriside geç yatıp geç kalkıyorum uykumuda düzene sokmam lazım bunların haricinde hayatıma sporu eklicem zaten evde olduğum zaman ve ne zaman diyete başlasam leslieyle yürüyorum ilk onunla başlicam sonra 70 e düşünce zumba + pump it 60 a düşünce tae bo sonrasında hepsini karıştırıcam bu saydığım sporlardan en zoruda tae bo ama çok eğlenceliye benziyor yani şimdilik bu kadar sweet umarım bu plana sadık olurumm

48 kilo benim hayalim kore fanıyım kore dizlerini annemle oturur sürekli izleriz annem beni jumg so min'e benzetir tabi tombiş versiyonu ve jung'da 163 boyunda ve 48 kilo boyu benimle aynı ve bende onun gibi olmak istiyorum yani hedefim 48 olursa daha çok azimlenirim ve jung so min

Mihrimahım ne güzel sen tüm kilo alma sebeplerini de çözümlerini de sıralamışsın.Tüm bunları uygulamaya geçirince kilolar takır takır gidecek eminim .Tae bo denedim hakikaten zor geldi bana kuzum 70 e düşünce dene bakalım sen gençsin

Boyuna göre 48 kilo çok az tatlım 55-53 yeterli senin için

Sigarayı bıraktığın için tebrik ederimmm sen en zorunu başarmışsın Sigarayı bırakınca aburcubura yöneldiğimiz için kilo alıyoruz kilo alman gayet normal tatlım zorlama kendini 5 tane çiko değil ama 1-2 minik kare bitter çiko olmak kaydıyla ve erken saatlerde yiyebilirsin arada çok sevdiğin belli.

İnsülin direnci benim de vardı ben de diaformin kullanıyordum karatay sağlıklı beslenmesi ile şeker illetinden kurtuldum cnm yaşın çok genç inş sen de doğru beslenme ile kurtulacaksın

70 e düşünce ödülün çiko olmasın kendine güzel bir hediye al istersen ne dersin Hem hatırlatıcı olur her baktığında hatırlarsın başarını

Bu arada kendimi tanıtayım tatlım 88 kilodan 65 kiloya 7 ayda sağlıklı bir şekilde ve karatay sağlıklı beslenmeisni uygulayarak ulaştım.3,takımdan mezun oldum ve 6, takımı açtım yaşım 41.Sınıf öğretmeniyim fakat hiç çalışmadım.Annemle birlikte yaşıyorum İzmirdenim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…