Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmmm Kore dizilerini izlemeye fırstaım kalmıyor sadece one liter of tears dizisini izlemiştim hakikaten benden de 1 litre gözyaşı çıktı konunun gerçek olması çok etkilemişti ondan sonra kore dizilerine tövbe ettim

İlk hedefin konusunda ısrar etmemmin nedeni hedefler yukarı çekilemiyor kuzum 55 e ulaşırsın sonra istersen 48 e yine hedefini düşürürüz hem hedef düşürmek hakikaten çok zevkli

Eminim sen de jung gibi olacaksın tatlım yeter ki kararlı ol boyun etkisi olduğu gibi kemik yapısı da çok önemli tatlım

Tanıştığıma çok memnun oldum canım :) Maşallah diyeyim Ne güzel vermişsin Hedefin 65 miydi? Bende hemşireyim 3 yıldır çalışıyordum ama mesleğimi sevmiyorum helede özel hastanede çalışınca şimdi üniversiteye hazırlanıyorum inşallah güzel sevebileceğim bi bölüm gelir aslında hediyede güzel olabilir hatta babam 65 kiloya düşersem dolabını yenilerim diyor hayırlısı bakalım çok çabuk azimlendiğim gibi çok çabukta pes ediyorum aslında çoğu konuda idareliyim bu diyet haricinde mesela 4 yıldır içtiğim sigarayı bi anda bıraktım ama inşallah sizinde yardımınızla azimimi koruyacam bu kez dediğim gibi 48 kilo olmak benim hayalim 55 olsam yine mutlu olmam heralde

haklısın çok kemikli değilim kemiklerim zayıf :) peki 55 olsun o zaman :) ya tüm kore dizileri öyle acıklı değil sana jung so min'in dizisi playfull kiss'i izlemeni öneriyorum çok komikk

Benim annem de emekli hemşire canım.Haklısın özel de olunca çok zor şimdiki şartlarda inşallah gönlündeki bölümü kazanırsın cnm
Hediyeden kastım bir kitap bir çanta bir toka bile olabilir .Babacığın da dolabını yenilerse süper olur tabiii itiraz etmeyizSigarayı bırakan için diyet de neymişşş

Birlikte başaracağız inş cnm

Ben de çok memnun oldum tanıştığıma aramıza tekrar hoşgeldin deneme süresini başarıyla atlatırsan ki buna şüphem yok 6 şubatta takım listesinde olacaksın cnm

aa öylemi benim doğum günümde 7 şubat :)) evet bende inanıyorum bu kez sizinle başarıcağıma zaten kitap okumayı çok severim özelliklede fantastik edebiyat şuan gölgelerin efendisini okuyorum bu deneme süremdede hediyeme karar vereyimm

Doğum gününde yeni çıtır hayatına başlangıç en güzel hediye olacak o zaman senin için

Elbette başaracaksın canım özellikle takım sorumluluğu en büyük etkenlerden her 5 kiloda bir kitap al istersen

5 kiloda bş kitap toplamda 7 kitap :)) olur inşallahh:) peki canım ben şimdi bişey merak ettim deneme süresindeyim ya ben 6 şubata kadar kilo verirsem onlar yarışmada sayılacakmı

5 kiloda bş kitap toplamda 7 kitap :)) olur inşallahh:) peki canım ben şimdi bişey merak ettim deneme süresindeyim ya ben 6 şubata kadar kilo verirsem onlar yarışmada sayılacakmı

81 başlangıç kilon olarak hedefine ulaştığında karnende gözükecek canım önemli olan senin kilo vermen değil mi kuzum

30 ocak 6 şubat arası vereceğin kilo takıma katkı sağlayacak canım

tabiki kilo vermem daha önemli sadece merak ettimm çüünkü ben ilk başlarda güzel veriyorum ödem attığım için

Genelde diyete yeni başlayan herkes ilk haftalarda ödem attığı için güzel kilo verir tatlım.Bu da takımlar arası yarışlarda haksızlığa yol açtığı için yeni kurallar getirildi ve daha adil oldu canım

Kiz gizo benim 1. Olmam hayal diye ornek beni verdin dimi itiraf et ya gizo yediklerin totona yapissin emi

Ayy aşk olsun güzellik, hani temsili hediyeye çiko örneği verecektim, dedim çiko canavarı kim bizim grupta, sen geldin aklıma. Yoksa senin azmettiğinde yok çimen bilmemnesi yok bilmemnenin otu böcüğünü yiyip, ne kadar fazla spor yaptığını bilmeyenimiz yok. (Öpücük atan smiley)

Gizemcim ne zaman oldu tatlım bu bizden adres isteme ve bizim oralı olmamamız??? Ben ilk defa duyuyorum ya valla görsem verirdim adresimi şekerim hediyeye bayılırım
Mesajdan muaf tutulma konusunda sana katılıyorum
Okuldaki işim olur olmaz diğer uygulamadan adres istemiştim bebişim demek okumamışsın. Kızlar teşekkür edip, ses etmedi. Ben de sapık gibi "adresinizi verin uleeeyyyn" diye üstlerine gitmek istemedim. (Suratı kızaran smiley buraya gelecek)

Dünkü rezil menüm
Sabah 1 muz, badem, peynir, zeytin
Akşam 4 dilim cısss bir dilim de başka bir cısss
Cıslar çok merak uyandırdı. Senin cıs ya pizza ya pasta oluyor, acep onlardan biri mi? (Hain gülümseyen smiley)

Ben 250 liraya 2 sene önce aldım. Duvağı kalkmamış gelin gibi duruyor hala bir yerde. Benimki çok ses yapıyor. Ya da ben biri yanımda çekirdek yerken bile yaptığı sese dayanamam o yüzden bana gürültülü geliyor. Bir de spor sevmem diye garibim bana bakıyor, bense ona bakınca kaynanamı görmüş gibi kinleniyorum. Ama eliptiği aldığımda 90 kiloydum şimdi 72. Eşim "onca para verdirdin ama kullanmıyorsun" demesin diye boğazımı tuttum kilo verdim. Eliptiğe de 2 senede 10 kez bindim desem cidden yalan söylemiş olurum . (Deli deli bakan smiley)

Ayyy amın kaptanım bır kızım olsa bılemıyorum nasıl bır suslu olur dıllere destan olur resmen bakan bırdaha donup bakar kelebegıme

Benim gönlüme kız doğuyor. Senin gibi güzel, fettan, cin gibi bakan, bıcır bıcır konuşkan ve çok güzel kahkaha atan bir kız. Rabbim her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat versin aratmadan inşallah.

merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldum Zayıflama macerama burda başlayacağım inşallah
Ben Gizmo. Nam_ı diğer koca totolu Gizmo :) Hoş geldin, umarım birlikte sağlıklı bir şekilde ve de istikrarlı bir biçimde eğlenerek kilo veririz.

Dünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk nugget, yoğurt, salata
Spor; sabah 5.30da 3 km yürüyüş

Bugünkü menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; 2 mandalina (öhöm öhöm- dukan kınasın, başkan alkışlasın pls )
akşam; kuşbaşı et haşlama, yoğurt, 2 havuç rendesi
spor; sabah 6da 3 km yürüyüş

Günaha bulanmadan iki günü de atlattım ama geceleri yer yemez yorgunluktan yatıyorum hemen. O hiç iyi olmuyor ama öte türlü de yapamam. Bu biraz canımı sıkıyor ama ne yapalım, sağlık olsun.

Ben 10 uykusuna yetişeyim kızlar. Ütü, ponçik pişirme, duş ve sonra ışık hızıyla Gizmo uyur.
Öptüm hepinizi.

selam canlarımmmm
çoooookkk yoğun bir günün ardından aranızdayım
mağazada felaket bir tadilat var yer yerinden oynuyor
menülerim
pazartesi
sabah : yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, peynir
öğle : kuru fasulye, 3 kaşık pilav ( ekmek yemiyorum diye yiyorum ama dorumu yapıyorum bilemedim sonuçta karataya uyarken ekmeği bıraktım sanki kilo alcam gibi geliyor çok mu yediklerim acep ) ve ayran
akşam : etli bezelye az veeee kendi eriştelerimden 2 kaşık 1 kase yoğurt

salı :
sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 1 havuç yarım kırmızı biber zeytinyağlı 4 zeytin çay
öğle tavuk sote, 3 kaşık bulgur pilavı salata
akşam : 1 kepçe şehriye çorbası 3 kaşık bulgurlu zeytinyağlı kabak salata

Dünkü menünü kınıyorum şiddetle GizemimmYine aç gezmişsin hayır haftasonu kaçamak da yapmadın tatlım hafta içi günah çıkarmana gerek yok

Bugünkü menünü aziz Piyer kınasa bile yine alkışlamayacağım yanında süt veya yoğurt olsaydı düşünebilirdim sadece öpeyim madem iki mandalinaya da şükür

Hadi kolay gelsin canım uyu dinlen 10 uyku trenine yetişebilecekmisin ciddennn Hayraanım hızına

smiley tariflerine de bayıldım

ayyy canım geçmiş olsun tekrar bende 2 ayda 2 hafta raporluydum aynı illetten bundan sonra nolur daha dikkatli ol kendimizi hep koruycaz mecbur

canımmm benimmm rabbi gönlüne göre bi kız evladı nasip etsin inşallah sıkma canını sakın stres yaptıkça daha etkilenirsin tez zamanda kavuşacaksın bebeğine inşallah

ARTIK OLDUGU KADARIYLA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ZAMANLA DAHA IYILERI GELCEK INSALLAH

ellerine sağlık kuzumm

süpersinnn nurammm bende işitiyorum yaaaa

merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldum Zayıflama macerama burda başlayacağım inşallah

hoş geldin canım

inşallah hedefine ulaşırsın canımm

kızzz çok az yiyonn yaaaaa hepten bozulcak metabolizman kuzuuummm

Mavişim şayet karatay yapıyorsan 1. menünde kahvaltındaki simit fazla ve yeşilliğin zeytinin çiğ kuruyemişin eksik

fakat diyetisyeninin verdiği listeye uyuyorsan aralar eksik kuzum

ama dersen ki ben kafama göre yapıyorum o zaman herhangi bir sorun yok bana göre fazla değil

canıımmm aslında diyetisyene uymak amacım ama malum işyeri felaket dünde bugünde yemek saatlerim bile saçma sapan
sadece bu sabah aramda süt içtim bir bardak unutmuşum amaaaa karatayın üzerimde yarattığı etkilerden kurtulamadım kurtulmakta istemiyorum sanırım.....

Anladım kuzum sen hangisiyle kendini daha motive hissediyorsan onu yap kuzum. Ama karataya alışan bir daha bırakamıyor bu da bir gerçek Gönlüm karatayın etkisinden kurtulmamandan yana ne yalan söyliyim
İnşallah işyeri bir an önce toparlanır sen de normal düzenine dönersin cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…