- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
48 kilo benim hayalim kore fanıyım kore dizlerini annemle oturur sürekli izleriz annem beni jumg so min'e benzetir tabi tombiş versiyonuve jung'da 163 boyunda ve 48 kilo boyu benimle aynı ve bende onun gibi olmak istiyorum yani hedefim 48 olursa daha çok azimlenirim ve jung so min
aa öylemi benim doğum günümde 7 şubat :)) evet bende inanıyorum bu kez sizinle başarıcağımazaten kitap okumayı çok severim özelliklede fantastik edebiyat şuan gölgelerin efendisini okuyorum bu deneme süremdede hediyeme karar vereyimm
5 kiloda bş kitap toplamda 7 kitap :)) olur inşallahh:) peki canım ben şimdi bişey merak ettim deneme süresindeyim ya ben 6 şubata kadar kilo verirsem onlar yarışmada sayılacakmı
tabiki kilo vermem daha önemli sadece merak ettimm çüünkü ben ilk başlarda güzel veriyorum ödem attığım için
hmm doğru haklısınben şimdi kaçıyorum biraz ders çalışmam lazım tekrardan çok memnun oldum tanıştığıma ve bu gruba kabul edildiğime yarın menümle burdayımm görüşürüz
Kiz gizo benim 1. Olmam hayal diye ornek beni verdin dimi itiraf et ya gizo yediklerin totona yapissin emi
Okuldaki işim olur olmaz diğer uygulamadan adres istemiştim bebişim demek okumamışsın. Kızlar teşekkür edip, ses etmedi. Ben de sapık gibi "adresinizi verin uleeeyyyn" diye üstlerine gitmek istemedim. (Suratı kızaran smiley buraya gelecek)Gizemcim ne zaman oldu tatlım bu bizden adres isteme ve bizim oralı olmamamız??? Ben ilk defa duyuyorum yavalla görsem verirdim adresimi şekerim hediyeye bayılırım
Mesajdan muaf tutulma konusunda sana katılıyorum
Cıslar çok merak uyandırdı. Senin cıs ya pizza ya pasta oluyor, acep onlardan biri mi? (Hain gülümseyen smiley)Dünkü rezil menüm
Sabah 1 muz, badem, peynir, zeytin
Akşam 4 dilim cısss bir dilim de başka bir cısss
YAA KIZLARRRRR BEN ELİPTİK BİSİKLET İSTİYORUMMMM.NESLİMMMM GEREK YOK DEMİŞSİN AMA BEN İSTİYORUMMMMKULLANANLAR KİMLER ACABA ????
1. SIKICIMI ???
2. GERÇEKTEN İŞE YARIYOR MU??
3. BAŞKA SORUM YOK BU ŞIKKI NİYE KOYDUM ONU DA BİLMİYORUM
Ayyy amın kaptanım bır kızım olsa bılemıyorum nasıl bır suslu olur dıllere destan olur resmen bakan bırdaha donup bakar kelebegıme
Ben Gizmo. Nam_ı diğer koca totolu Gizmo :) Hoş geldin, umarım birlikte sağlıklı bir şekilde ve de istikrarlı bir biçimde eğlenerek kilo veririz.merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldumZayıflama macerama burda başlayacağım inşallah
Dünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk nugget, yoğurt, salata
Spor; sabah 5.30da 3 km yürüyüş
Bugünkü menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; 2 mandalina (öhöm öhöm- dukan kınasın, başkan alkışlasın pls )
akşam; kuşbaşı et haşlama, yoğurt, 2 havuç rendesi
spor; sabah 6da 3 km yürüyüş
Günaha bulanmadan iki günü de atlattım ama geceleri yer yemez yorgunluktan yatıyorum hemen. O hiç iyi olmuyor ama öte türlü de yapamam. Bu biraz canımı sıkıyor ama ne yapalım, sağlık olsun.
Ben 10 uykusuna yetişeyim kızlar. Ütü, ponçik pişirme, duş ve sonra ışık hızıyla Gizmo uyur.
Öptüm hepinizi.
Slm kızlar ben geldim ama hemen gideceğim. Hala iyileşemedim hiçbir yol katedemedim desem yeridir. İlaç kullanıyorum haftaya kontrolüm var ve büyük ihtimal mr çekilecek. Doktor ilaçla düzelmezse mr çekeriz hemen radyasyon vermeyelim dedi. Kas gevşetici iki ilaç verdi onlara da dün başlayabildim. Oğluşumu emzirmeden keseyim dedim 4 gün sürdü ama bıraktı. İlaç iki günde hemen etki etmez herhalde çünkü hiçbir düzelme yok. Bu gün işe geldim biraz etrafı toparlayayım dedim ama şu an çok kötü bir halim var eve gideceğim. Yarın yine rapor alırım bu hafta da yokum. Evde en azından arada yatarım oturunca daha kötü oluyorum. Herkes iyidir inşallah. Ben çıkıyorum görüşmek üzere.....
kızlar bılıyorsunuz bılmeyenler ıcın soylılyeyım beısımız olmuyordu hıcbır problemımız yokken.. velhasıl kelam bıraz once kontrolden geldım... c.tesı sabah saat 9 da anestezılı rahımfılmı cekılcek bırtek o kalmıstı bakılmadık.. dua edın bana tuplerım tıkalı olmasın eger tıkalıysa evlat hayallerıme gule gule demek kalıyor bana.. bugune kadar rahaattım dusunmuyordum da suan cok karısık duygular ıcerısındeyım oyle mı boyle mı vs... bu hafta menudende msesaj sayısındanda kılo bıldırımındende muaf olmak ıstıyorum kaptanım beynım bulanık.. şimdiden tskler
ARTIK OLDUGU KADARIYLA KIZLAR KUSURA BAKMAYIN ZAMANLA DAHA IYILERI GELCEK INSALLAH
★Kilo 78.9/77.9/1
★Göğüs 102/100/2
★Bel 95/90/5
★Göbek 111/106/5
★Kalça 109/108/1
★Basen 107/107/
★Bacak(sağ) 69/68/1
★Bacak(sol) 68/67/1
★★TOPLAM FARK 16
kizlarrr jillianla illk 10 gunluk jillian sonuclarimmmmm
bugun level 2 ye baslicammmmm
merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldumZayıflama macerama burda başlayacağım inşallah
48 kilo benim hayalim kore fanıyım kore dizlerini annemle oturur sürekli izleriz annem beni jumg so min'e benzetir tabi tombiş versiyonuve jung'da 163 boyunda ve 48 kilo boyu benimle aynı ve bende onun gibi olmak istiyorum yani hedefim 48 olursa daha çok azimlenirim ve jung so min
Dünkü Menüm;
sabah; yeşil çay
akşam; tavuk nugget, yoğurt, salata
Spor; sabah 5.30da 3 km yürüyüş
Bugünkü menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; 2 mandalina (öhöm öhöm- dukan kınasın, başkan alkışlasın pls )
akşam; kuşbaşı et haşlama, yoğurt, 2 havuç rendesi
spor; sabah 6da 3 km yürüyüş
Günaha bulanmadan iki günü de atlattım ama geceleri yer yemez yorgunluktan yatıyorum hemen. O hiç iyi olmuyor ama öte türlü de yapamam. Bu biraz canımı sıkıyor ama ne yapalım, sağlık olsun.
Ben 10 uykusuna yetişeyim kızlar. Ütü, ponçik pişirme, duş ve sonra ışık hızıyla Gizmo uyur.
Öptüm hepinizi.
selam canlarımmmm
çoooookkk yoğun bir günün ardından aranızdayım
mağazada felaket bir tadilat var yer yerinden oynuyor
menülerim
pazartesi
sabah : yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, peynir
öğle : kuru fasulye, 3 kaşık pilav ( ekmek yemiyorum diye yiyorum ama dorumu yapıyorum bilemedim sonuçta karataya uyarken ekmeği bıraktım sanki kilo alcam gibi geliyor çok mu yediklerim acep ) ve ayran
akşam : etli bezelye az veeee kendi eriştelerimden 2 kaşık 1 kase yoğurt
salı :
sabah 2 dilim çavdar ekmeği, 1 havuç yarım kırmızı biber zeytinyağlı 4 zeytin çay
öğle tavuk sote, 3 kaşık bulgur pilavı salata
akşam : 1 kepçe şehriye çorbası 3 kaşık bulgurlu zeytinyağlı kabak salata
Mavişim şayet karatay yapıyorsan 1. menünde kahvaltındaki simit fazla ve yeşilliğin zeytinin çiğ kuruyemişin eksik
fakat diyetisyeninin verdiği listeye uyuyorsan aralar eksik kuzum
ama dersen ki ben kafama göre yapıyorum o zaman herhangi bir sorun yok bana göre fazla değil
canıımmm aslında diyetisyene uymak amacım ama malum işyeri felaket dünde bugünde yemek saatlerim bile saçma sapan
sadece bu sabah aramda süt içtim bir bardak unutmuşum amaaaa karatayın üzerimde yarattığı etkilerden kurtulamadım kurtulmakta istemiyorum sanırım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?