Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah o bebişi ben de yerimmm kaptanımm antrenman oluyor gerçekten de :)

Evet canım kaçırmışım en heyecanlı yeri, tüh :)
Ya arkadaş nura pizzayı söyledi sen pastayı ifşa ettin ben de kaçıp gideyim bari insan içine çıkacak yüzüm kalmadı

Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah 2 dilim yumurtalı peynirli ekmek fırında, şekersiz çay
Akşam 1 tabak etli nohut, 4 yk bulgur pilavı, salata
Su 2.5 lt
Spor yok ütü yapmıştım biraz belki o sayılır, tembeldim bugün biraz ya of reglim de yaklaştı göbüş kocaman öf ya öf kovulcam takımdan maldivlere bir ki bir ki

merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldum Zayıflama macerama burda başlayacağım inşallah

slm hoşgeldin aramıza mihrimah umarım en yakın zamanda sağlıkla hedefine ulaşırsın

Salı menüm

sabah : peynir ,zeytin , maydanoz , yoğurt , 1 d. kızarmış tereyağlı ekmek ,
1 elma, biraz yoğurt,
akşam : 1 lahmacun, bol soğanlı salata ,1 ayran ,
1 bitki çayı , küçük dilm meyveli ev keki ,
3. lt su , 45 + 45 tempolu yürüyüş

Iyı geceler kızlar
Menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bezelye salata ayran
1 yesılcay 2 maden suyu( cok seviyorum kaptanım) 1 Türk kahvesi
Spor 30 dk Leslie bunun dışında yapamadım bugun oğlusum rahatsız onla ilgilendim hep

Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun daha iyidir inşallah?

Günaydın kızlarrr, bugün yine bu sestranız, İstanbul kazan o kepçe gezecek de gezecek.. Eczanelerin SGK anlaşması yapılıyor biliyorsunuz ve İstanbul'da nedense ve nedense !! sadece tek bir SGK müdürlüğünde yapılıyormuş bu işlem ben beylikdüzündeyim gideceğim yer Maltepe Başıbüyük diye bir yer isminde meymenet yok kaldı ki yandexten baktım evime 60 Km uzaklıkta !!! Ya kardeşim İstanbul'un iki yakası onlarca ilçesi yüzlerce semti var neden sadece tek bir yer yapıyor bu işi ve bana git gel 120 km yol yaptırıyorsunuz! Yazık değil mi bana?? Neyse ben çıkayım da yollara düşeyim bu trafikte artık akşam geldiğimde araba kullanmaktan sağ ayağım beni terk etmez inşallah..

HEPINIZE AYRI AYRI YUREKTEN TSK EDERIM BURADA SADECE YOLDAS DEGILIZ KARDES OLDUK AYNI ZAMANDA

INS CNM KISMET RABBIMIN VARDIR BILDIGI

AMMIIINNNN AMMIIINNN ICINDEDE SANA INŞ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…