Ah o bebişi ben de yerimmm kaptanımm antrenman oluyor gerçekten de :)İyi akşamlar meleklerimmmdün uğrayamadım kusurabakmayın terli terli dolaptan yoğurt yemiştim boğazlarım fena şişti ses kayıp tel çalmasın diye dua eder haldeyim kendimi paralıyorum duyurabilmek için.
Eskiden buz yerdim hiçbirşey olmazdı yaşlılık alametleri hep bunlar
Afiyetolsun yaramasın inş 5 dilim cısss
Sabah gerçekten hemen hemen hiçbirşey yememişsin tatlım acıkmadınmıAkşam süper afiyetolsun cnm Dünü dengeledin sanırımm
Genel olarak menülerin de sporunda çok güzel kuzummm toplu yazınca çok görünüyor haklısın
Unuttukların cıslar değilse bence süper menüler afiyetolsun tatlım
Sen çok yaşa emiiişıklar fazla olsun mu dedin ki
Bitanem alıp düzenli kullanmayacaksan hiç alma bence düzenli kullanırsan tüm spor aletleri faydalı
Spor salonuna giderken kullanıyordum düzenli kullanımda etkili
Eliptikte oturmadığın için baldırlardan göbeğe kadar her yere etki ediyor.Her gün 20 dk kullansan süper olur bence
Senin kelebeğin olur da dillere destan olmaz mı hele annesine çekerse Özgürün işi zorlaşır o ayrı
Makresim geçmiş olsun canımm inşallah ilaçlar işe yarar mr a gerek kalmaz ilaçla tedavi dediğin gibi uzun sürüyor ama istirahat edebilmen de çok önemli evde istirahat edebileceğine inanmıyorum tatlım miniklerin olunca zor .Görüşürüz kuzum dinlenmeye çalış
Dualarımız seninle kraliçemm allahın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak cumartesi günü inşallah.
mesajdan muaf tutabilirdik ama izin konusunda kararlısın biraz dinlen o zaman kuzumGüzel haberlerini bekliyoruz
Bu ne şirin bir tablo olmuş böyle barbim ellerine sağlık bitanemmm
Afiyetolsun canımmm
Tek kelimeyle fark süperrr durmak yok devammm barbimmm
Yerim o bebişi.Çok mu yordu seniii antreman yapmış oldun kuzum
Afiyetolsun Aslıcımmm ohh kaymaklı ekmeğimizi de yemişiz kaymaklı kayısıyı özledim snakiii
Barbim meyveli yoğurt hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun kuzum
3 maden suyu çok değil mi bulutummmAfiyetolsun cnmm
Canımsınnn teşekkür ederiz leydimmm
Hoşgeldin mihrimahcım, ne güzelmiş ismin :) Hoşgeldin takımımıza, benim ismim de Gamze, memnun oldummerhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldumZayıflama macerama burda başlayacağım inşallah
Evet canım kaçırmışım en heyecanlı yeri, tüh :)Ayy aşk olsun güzellik, hani temsili hediyeye çiko örneği verecektim, dedim çiko canavarı kim bizim grupta, sen geldin aklıma. Yoksa senin azmettiğinde yok çimen bilmemnesi yok bilmemnenin otu böcüğünü yiyip, ne kadar fazla spor yaptığını bilmeyenimiz yok. (Öpücük atan smiley)
Okuldaki işim olur olmaz diğer uygulamadan adres istemiştim bebişim demek okumamışsın. Kızlar teşekkür edip, ses etmedi. Ben de sapık gibi "adresinizi verin uleeeyyyn" diye üstlerine gitmek istemedim. (Suratı kızaran smiley buraya gelecek)
Cıslar çok merak uyandırdı. Senin cıs ya pizza ya pasta oluyor, acep onlardan biri mi? (Hain gülümseyen smiley)
Ben 250 liraya 2 sene önce aldım. Duvağı kalkmamış gelin gibi duruyor hala bir yerde. Benimki çok ses yapıyor. Ya da ben biri yanımda çekirdek yerken bile yaptığı sese dayanamam o yüzden bana gürültülü geliyor. Bir de spor sevmem diye garibim bana bakıyor, bense ona bakınca kaynanamı görmüş gibi kinleniyorum. Ama eliptiği aldığımda 90 kiloydum şimdi 72. Eşim "onca para verdirdin ama kullanmıyorsun" demesin diye boğazımı tuttum kilo verdim. Eliptiğe de 2 senede 10 kez bindim desem cidden yalan söylemiş olurum . (Deli deli bakan smiley)
Benim gönlüme kız doğuyor. Senin gibi güzel, fettan, cin gibi bakan, bıcır bıcır konuşkan ve çok güzel kahkaha atan bir kız. Rabbim her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat versin aratmadan inşallah.
Ben Gizmo. Nam_ı diğer koca totolu Gizmo :) Hoş geldin, umarım birlikte sağlıklı bir şekilde ve de istikrarlı bir biçimde eğlenerek kilo veririz.
merhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldumZayıflama macerama burda başlayacağım inşallah
Hoşbuldukİsminiz?
Ben bayadır kadınlar kulübüne girip bakıyorum zaten özelliklete diyet bölümüne başarı bölümüne ve sonunda kendimde başarmak istiyorum ve burdaki herkesin desteğiyle zayıflicam inşalllahhkilom 81 hedefim 48
Geldim geldimBulutum nerelerdesin canım öyle menü yazıp kaçmak var mı nasılsın iyi misin hoş musun?
Hoşgeldin mihmirah güzel başlangıçların olsun inşmerhabalar ben mihrimah sweetdimple tarafından davet edildim ve hoşbuldumZayıflama macerama burda başlayacağım inşallah
Yani su rakama özenmedim degilGel pcm 6 gun bugun 3.2 vermisim cok mutluyum sen hangi diyeti yapmistn ga
Canım çok geçmiş olsun nasıl oldu oğluşun daha iyidir inşallah?Iyı geceler kızlar
Menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bezelye salata ayran
1 yesılcay 2 maden suyu( cok seviyorum kaptanım) 1 Türk kahvesi
Spor 30 dk Leslie bunun dışında yapamadım bugun oğlusum rahatsız onla ilgilendim hep
HEPINIZE AYRI AYRI YUREKTEN TSK EDERIM BURADA SADECE YOLDAS DEGILIZ KARDES OLDUK AYNI ZAMANDAİyi akşamlar meleklerimmmdün uğrayamadım kusurabakmayın terli terli dolaptan yoğurt yemiştim boğazlarım fena şişti ses kayıp tel çalmasın diye dua eder haldeyim kendimi paralıyorum duyurabilmek için.
Eskiden buz yerdim hiçbirşey olmazdı yaşlılık alametleri hep bunlar
Afiyetolsun yaramasın inş 5 dilim cısss
Sabah gerçekten hemen hemen hiçbirşey yememişsin tatlım acıkmadınmıAkşam süper afiyetolsun cnm Dünü dengeledin sanırımm
Genel olarak menülerin de sporunda çok güzel kuzummm toplu yazınca çok görünüyor haklısın
Unuttukların cıslar değilse bence süper menüler afiyetolsun tatlım
Sen çok yaşa emiiişıklar fazla olsun mu dedin ki
Bitanem alıp düzenli kullanmayacaksan hiç alma bence düzenli kullanırsan tüm spor aletleri faydalı
Spor salonuna giderken kullanıyordum düzenli kullanımda etkili
Eliptikte oturmadığın için baldırlardan göbeğe kadar her yere etki ediyor.Her gün 20 dk kullansan süper olur bence
Senin kelebeğin olur da dillere destan olmaz mı hele annesine çekerse Özgürün işi zorlaşır o ayrı
Makresim geçmiş olsun canımm inşallah ilaçlar işe yarar mr a gerek kalmaz ilaçla tedavi dediğin gibi uzun sürüyor ama istirahat edebilmen de çok önemli evde istirahat edebileceğine inanmıyorum tatlım miniklerin olunca zor .Görüşürüz kuzum dinlenmeye çalış
Dualarımız seninle kraliçemm allahın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak cumartesi günü inşallah.
mesajdan muaf tutabilirdik ama izin konusunda kararlısın biraz dinlen o zaman kuzumGüzel haberlerini bekliyoruz
Bu ne şirin bir tablo olmuş böyle barbim ellerine sağlık bitanemmm
Afiyetolsun canımmm
Tek kelimeyle fark süperrr durmak yok devammm barbimmm
Yerim o bebişi.Çok mu yordu seniii antreman yapmış oldun kuzum
Afiyetolsun Aslıcımmm ohh kaymaklı ekmeğimizi de yemişiz kaymaklı kayısıyı özledim snakiii
Barbim meyveli yoğurt hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun kuzum
3 maden suyu çok değil mi bulutummmAfiyetolsun cnmm
Canımsınnn teşekkür ederiz leydimmm
INS CNM KISMET RABBIMIN VARDIR BILDIGIayyy canım geçmiş olsun tekrar bende 2 ayda 2 hafta raporluydum aynı illetten bundan sonra nolur daha dikkatli ol kendimizi hep koruycaz mecbur
canımmm benimmm rabbi gönlüne göre bi kız evladı nasip etsin inşallah sıkma canını sakın stres yaptıkça daha etkilenirsin tez zamanda kavuşacaksın bebeğine inşallah
ellerine sağlık kuzumm
süpersinnn nurammm bende işitiyorum yaaaa
hoş geldin canım
inşallah hedefine ulaşırsın canımm
kızzz çok az yiyonn yaaaaa hepten bozulcak metabolizman kuzuuummm
AMMIIINNNN AMMIIINNN ICINDEDE SANA INŞ...Ayy aşk olsun güzellik, hani temsili hediyeye çiko örneği verecektim, dedim çiko canavarı kim bizim grupta, sen geldin aklıma. Yoksa senin azmettiğinde yok çimen bilmemnesi yok bilmemnenin otu böcüğünü yiyip, ne kadar fazla spor yaptığını bilmeyenimiz yok. (Öpücük atan smiley)
Okuldaki işim olur olmaz diğer uygulamadan adres istemiştim bebişim demek okumamışsın. Kızlar teşekkür edip, ses etmedi. Ben de sapık gibi "adresinizi verin uleeeyyyn" diye üstlerine gitmek istemedim. (Suratı kızaran smiley buraya gelecek)
Cıslar çok merak uyandırdı. Senin cıs ya pizza ya pasta oluyor, acep onlardan biri mi? (Hain gülümseyen smiley)
Ben 250 liraya 2 sene önce aldım. Duvağı kalkmamış gelin gibi duruyor hala bir yerde. Benimki çok ses yapıyor. Ya da ben biri yanımda çekirdek yerken bile yaptığı sese dayanamam o yüzden bana gürültülü geliyor. Bir de spor sevmem diye garibim bana bakıyor, bense ona bakınca kaynanamı görmüş gibi kinleniyorum. Ama eliptiği aldığımda 90 kiloydum şimdi 72. Eşim "onca para verdirdin ama kullanmıyorsun" demesin diye boğazımı tuttum kilo verdim. Eliptiğe de 2 senede 10 kez bindim desem cidden yalan söylemiş olurum . (Deli deli bakan smiley)
Benim gönlüme kız doğuyor. Senin gibi güzel, fettan, cin gibi bakan, bıcır bıcır konuşkan ve çok güzel kahkaha atan bir kız. Rabbim her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat versin aratmadan inşallah.
Ben Gizmo. Nam_ı diğer koca totolu Gizmo :) Hoş geldin, umarım birlikte sağlıklı bir şekilde ve de istikrarlı bir biçimde eğlenerek kilo veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?