- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
gizooooo senin eeliptik cidden açılmamış goncaymışAyy aşk olsun güzellik, hani temsili hediyeye çiko örneği verecektim, dedim çiko canavarı kim bizim grupta, sen geldin aklıma. Yoksa senin azmettiğinde yok çimen bilmemnesi yok bilmemnenin otu böcüğünü yiyip, ne kadar fazla spor yaptığını bilmeyenimiz yok. (Öpücük atan smiley)
Okuldaki işim olur olmaz diğer uygulamadan adres istemiştim bebişim demek okumamışsın. Kızlar teşekkür edip, ses etmedi. Ben de sapık gibi "adresinizi verin uleeeyyyn" diye üstlerine gitmek istemedim. (Suratı kızaran smiley buraya gelecek)
Cıslar çok merak uyandırdı. Senin cıs ya pizza ya pasta oluyor, acep onlardan biri mi? (Hain gülümseyen smiley)
Ben 250 liraya 2 sene önce aldım. Duvağı kalkmamış gelin gibi duruyor hala bir yerde. Benimki çok ses yapıyor. Ya da ben biri yanımda çekirdek yerken bile yaptığı sese dayanamam o yüzden bana gürültülü geliyor. Bir de spor sevmem diye garibim bana bakıyor, bense ona bakınca kaynanamı görmüş gibi kinleniyorum. Ama eliptiği aldığımda 90 kiloydum şimdi 72. Eşim "onca para verdirdin ama kullanmıyorsun" demesin diye boğazımı tuttum kilo verdim. Eliptiğe de 2 senede 10 kez bindim desem cidden yalan söylemiş olurum . (Deli deli bakan smiley)
Benim gönlüme kız doğuyor. Senin gibi güzel, fettan, cin gibi bakan, bıcır bıcır konuşkan ve çok güzel kahkaha atan bir kız. Rabbim her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat versin aratmadan inşallah.
Ben Gizmo. Nam_ı diğer koca totolu Gizmo :) Hoş geldin, umarım birlikte sağlıklı bir şekilde ve de istikrarlı bir biçimde eğlenerek kilo veririz.
yok kaptanım cıs yok ama miktar mevzusunda unutmuş olabilirim.eliptik bisiklet düşünceme ara verdim "allahın zoruna gider" bilinçaltı düşüncem ileİyi akşamlar meleklerimmmdün uğrayamadım kusurabakmayın terli terli dolaptan yoğurt yemiştim boğazlarım fena şişti ses kayıp tel çalmasın diye dua eder haldeyim kendimi paralıyorum duyurabilmek için.
Eskiden buz yerdim hiçbirşey olmazdı yaşlılık alametleri hep bunlar
Afiyetolsun yaramasın inş 5 dilim cısss
Sabah gerçekten hemen hemen hiçbirşey yememişsin tatlım acıkmadınmıAkşam süper afiyetolsun cnm Dünü dengeledin sanırımm
Genel olarak menülerin de sporunda çok güzel kuzummm toplu yazınca çok görünüyor haklısın
Unuttukların cıslar değilse bence süper menüler afiyetolsun tatlım
Sen çok yaşa emiiişıklar fazla olsun mu dedin ki
Bitanem alıp düzenli kullanmayacaksan hiç alma bence düzenli kullanırsan tüm spor aletleri faydalı
Spor salonuna giderken kullanıyordum düzenli kullanımda etkili
Eliptikte oturmadığın için baldırlardan göbeğe kadar her yere etki ediyor.Her gün 20 dk kullansan süper olur bence
Senin kelebeğin olur da dillere destan olmaz mı hele annesine çekerse Özgürün işi zorlaşır o ayrı
Makresim geçmiş olsun canımm inşallah ilaçlar işe yarar mr a gerek kalmaz ilaçla tedavi dediğin gibi uzun sürüyor ama istirahat edebilmen de çok önemli evde istirahat edebileceğine inanmıyorum tatlım miniklerin olunca zor .Görüşürüz kuzum dinlenmeye çalış
Dualarımız seninle kraliçemm allahın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak cumartesi günü inşallah.
mesajdan muaf tutabilirdik ama izin konusunda kararlısın biraz dinlen o zaman kuzumGüzel haberlerini bekliyoruz
Bu ne şirin bir tablo olmuş böyle barbim ellerine sağlık bitanemmm
Afiyetolsun canımmm
Tek kelimeyle fark süperrr durmak yok devammm barbimmm
Yerim o bebişi.Çok mu yordu seniii antreman yapmış oldun kuzum
Afiyetolsun Aslıcımmm ohh kaymaklı ekmeğimizi de yemişiz kaymaklı kayısıyı özledim snakiii
Barbim meyveli yoğurt hazır mı yoksa kendin mi yapıyorsun kuzum
3 maden suyu çok değil mi bulutummmAfiyetolsun cnmm
Canımsınnn teşekkür ederiz leydimmm
ayyy süperrrrrr göbek ne öyleee nuraaaa birsürü gitmişşşş maşallahhhh
★Kilo 78.9/77.9/1
★Göğüs 102/100/2
★Bel 95/90/5
★Göbek 111/106/5
★Kalça 109/108/1
★Basen 107/107/
★Bacak(sağ) 69/68/1
★Bacak(sol) 68/67/1
★★TOPLAM FARK 16
kizlarrr jillianla illk 10 gunluk jillian sonuclarimmmmm
bugun level 2 ye baslicammmmm
Ayy aşk olsun güzellik, hani temsili hediyeye çiko örneği verecektim, dedim çiko canavarı kim bizim grupta, sen geldin aklıma. Yoksa senin azmettiğinde yok çimen bilmemnesi yok bilmemnenin otu böcüğünü yiyip, ne kadar fazla spor yaptığını bilmeyenimiz yok. (Öpücük atan smiley)
Okuldaki işim olur olmaz diğer uygulamadan adres istemiştim bebişim demek okumamışsın. Kızlar teşekkür edip, ses etmedi. Ben de sapık gibi "adresinizi verin uleeeyyyn" diye üstlerine gitmek istemedim. (Suratı kızaran smiley buraya gelecek)
Cıslar çok merak uyandırdı. Senin cıs ya pizza ya pasta oluyor, acep onlardan biri mi? (Hain gülümseyen smiley)
Ben 250 liraya 2 sene önce aldım. Duvağı kalkmamış gelin gibi duruyor hala bir yerde. Benimki çok ses yapıyor. Ya da ben biri yanımda çekirdek yerken bile yaptığı sese dayanamam o yüzden bana gürültülü geliyor. Bir de spor sevmem diye garibim bana bakıyor, bense ona bakınca kaynanamı görmüş gibi kinleniyorum. Ama eliptiği aldığımda 90 kiloydum şimdi 72. Eşim "onca para verdirdin ama kullanmıyorsun" demesin diye boğazımı tuttum kilo verdim. Eliptiğe de 2 senede 10 kez bindim desem cidden yalan söylemiş olurum . (Deli deli bakan smiley)
Benim gönlüme kız doğuyor. Senin gibi güzel, fettan, cin gibi bakan, bıcır bıcır konuşkan ve çok güzel kahkaha atan bir kız. Rabbim her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlat versin aratmadan inşallah.
Ben Gizmo. Nam_ı diğer koca totolu Gizmo :) Hoş geldin, umarım birlikte sağlıklı bir şekilde ve de istikrarlı bir biçimde eğlenerek kilo veririz.
ayyy canım geçmiş olsun tekrar bende 2 ayda 2 hafta raporluydum aynı illetten bundan sonra nolur daha dikkatli ol kendimizi hep koruycaz mecbur
canımmm benimmm rabbi gönlüne göre bi kız evladı nasip etsin inşallah sıkma canını sakın stres yaptıkça daha etkilenirsin tez zamanda kavuşacaksın bebeğine inşallah
ellerine sağlık kuzumm
süpersinnn nurammm bende işitiyorum yaaaa
hoş geldin canım
inşallah hedefine ulaşırsın canımm
kızzz çok az yiyonn yaaaaa hepten bozulcak metabolizman kuzuuummm
Hoşgeldin mihrimahcım, ne güzelmiş ismin :) Hoşgeldin takımımıza, benim ismim de Gamze, memnun oldum
slm hoşgeldin aramıza mihrimah umarım en yakın zamanda sağlıkla hedefine ulaşırsın
Hoşgeldin mihmirah güzel başlangıçların olsun inş
Dünkü menünü kınıyorum şiddetle GizemimmYine aç gezmişsin hayır haftasonu kaçamak da yapmadın tatlım hafta içi günah çıkarmana gerek yok
Bugünkü menünü aziz Piyer kınasa bile yine alkışlamayacağımyanında süt veya yoğurt olsaydı düşünebilirdim sadece öpeyim madem iki mandalinaya da şükür
Hadi kolay gelsin canım uyu dinlen10 uyku trenine yetişebilecekmisin ciddennn Hayraanım hızına
smiley tariflerine de bayıldım
kızzz çok az yiyonn yaaaaa hepten bozulcak metabolizman kuzuuummm
Günaydın kızlarrr, bugün yine bu sestranız, İstanbul kazan o kepçe gezecek de gezecek.. Eczanelerin SGK anlaşması yapılıyor biliyorsunuz ve İstanbul'da nedense ve nedense !! sadece tek bir SGK müdürlüğünde yapılıyormuş bu işlem ben beylikdüzündeyim gideceğim yer Maltepe Başıbüyük diye bir yer isminde meymenet yok kaldı ki yandexten baktım evime 60 Km uzaklıkta !!! Ya kardeşim İstanbul'un iki yakası onlarca ilçesi yüzlerce semti var neden sadece tek bir yer yapıyor bu işi ve bana git gel 120 km yol yaptırıyorsunuz! Yazık değil mi bana?? Neyse ben çıkayım da yollara düşeyim bu trafikte artık akşam geldiğimde araba kullanmaktan sağ ayağım beni terk etmez inşallah..
Ah o bebişi ben de yerimmm kaptanımm antrenman oluyor gerçekten de :)
Evet canım kaçırmışım en heyecanlı yeri, tüh :)
Ya arkadaş nura pizzayı söyledi sen pastayı ifşa ettin ben de kaçıp gideyim bari insan içine çıkacak yüzüm kalmadı
Bugünkü menümü de yazayım,
Sabah 2 dilim yumurtalı peynirli ekmek fırında, şekersiz çay
Akşam 1 tabak etli nohut, 4 yk bulgur pilavı, salata
Su 2.5 lt
Spor yokütü yapmıştım biraz belki o sayılır, tembeldim bugün biraz ya of reglim de yaklaştı göbüş kocaman öf ya öf kovulcam takımdan maldivlere bir ki bir ki
Salı menüm
sabah : peynir ,zeytin , maydanoz , yoğurt , 1 d. kızarmış tereyağlı ekmek ,
1 elma, biraz yoğurt,
akşam : 1 lahmacun, bol soğanlı salata ,1 ayran ,
1 bitki çayı , küçük dilm meyveli ev keki ,
3. lt su , 45 + 45 tempolu yürüyüş
Iyı geceler kızlar
Menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam bezelye salata ayran
1 yesılcay 2 maden suyu( cok seviyorum kaptanım) 1 Türk kahvesi
Spor 30 dk Leslie bunun dışında yapamadım bugun oğlusum rahatsız onla ilgilendim hep
Dukan diyetini okudum biraz çekici ama en azından su anlık Karatay a devam :)
Iyi geceler hepinize
aynen bulutum oyle umuyorum bi de biraz yorucu dukan acikcasi ben cok yoruluyorum
Günaydın kızlarrr, bugün yine bu sestranız, İstanbul kazan o kepçe gezecek de gezecek.. Eczanelerin SGK anlaşması yapılıyor biliyorsunuz ve İstanbul'da nedense ve nedense !! sadece tek bir SGK müdürlüğünde yapılıyormuş bu işlem ben beylikdüzündeyim gideceğim yer Maltepe Başıbüyük diye bir yer isminde meymenet yok kaldı ki yandexten baktım evime 60 Km uzaklıkta !!! Ya kardeşim İstanbul'un iki yakası onlarca ilçesi yüzlerce semti var neden sadece tek bir yer yapıyor bu işi ve bana git gel 120 km yol yaptırıyorsunuz! Yazık değil mi bana?? Neyse ben çıkayım da yollara düşeyim bu trafikte artık akşam geldiğimde araba kullanmaktan sağ ayağım beni terk etmez inşallah..
HEPINIZE AYRI AYRI YUREKTEN TSK EDERIM BURADA SADECE YOLDAS DEGILIZ KARDES OLDUK AYNI ZAMANDA
menü bildirimimi yapayım sonra geçmiş yapayım.
PAZARTESİ:
sabah:2 yumurta,1 dilim ekmekk,bol roka,bol zeytin
öğlen:2 büyük parça tavuk ,1 kase mercimek yemeği
akşam:balık ızgara,1 dilim ekmek,salata
gece:3 bardak ayran (kafayı buldum
spor:yapamadım
su:3 lt
SALI:
sabah:1 bardak filtre kahve,1 yeşil elma
öğlen:tauk,ayran,turşu
akşam:1 tabak karnabanar,1 tabak yoğurt
gece :1 avuç kaju
spor:jillian
su:3 lt
Hem Dukan'ı kızdırdım hem senin gözüne giremedim demek başkanım :)) (üff smileylerim çıkmıyor artık nedense )
Ben normalde de yemek yemeyen, 3 gün yemek yemese aklına gelmeyen bir tiptim mavicim yoksa diyet şeysi değil yani. (Öpücük atan sevimli smiley)
İnşallah işin rast gitmiştir bebiş. Başıbüyük'ü ilk ben de duyunca çok utanıp kızarmıştım, ayıp bir şey sanıp :)) Beylükdüzü-Başıbüyük cidden fazla. Uçağa atlayıp Kıbrıs'a gitsen 50 dakika ama sanırım sen bir kaç 50 dakikada anca gidip gelmişsindir.
Bugünkü menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; elma
akşam; 1 havuç, 2 haşlanmış yumurta, bir portakal
spor; 3km yürüyüş
Hepinize öpücükler.
Slm kizlar nihayet burdayim elimden gelse havai fisek patlaticam o derece ozledim sizi
Mecburi uzun bir ara verdim once relefonum bozuldu telefon bozulunca tablettende nete baglanamadim ardindan teli aldim buseferde misafirden basimi kaldiramadim bahtsiz bedevi misali bi turlu gelemedim ama ensonunda seytanin bacagini kirip geldim burdayim wuuuhuuuuuuuu :))))))))))
Eveeeetttt gelelim fasulyenin faydalarina :)
Kaptanim ve yardimcilari beni haslamadan gecmis menuleri bi yazim artik dimi
Bu arada sizlerden bana uygun bir ceza dusunmenizi rica ediyorum
Bu kadar uzun bi muddet ugramadigim icin ne ceza verirseniz boynum kildan ince walla yapicam
not:goz zevkiniz ve hayattan sogumamaniz icin bikinili foto istemeyiniz
Evet cumadan itibaren menulerimi yaziyorum
cuma
sabah bir bardak limonlu ilik su
oglen dort mercimek koftesi iki dilim peynirli pide ( yuh dediginizi duyar gibiyim )
Bes cay
aksam bi kase yogurt
3 ltre su ictim 30 dk yurudum
cumartesi
sabah peynirli omlet adacayi zeytin
ara bir elma bir bardak sut iki kuru incir uc cay
aksam bes kofte iki kasik bulgur pilavi
3 litre su ictim 40 dk yurudum
pazar
sabah kk kahvaltisi yarim simit birsuru cay ictim sayamadimda :)
Aksam iki lahmacun booooool salata iki ayran
2 ,5 litre su ictim spor malesef bugun yapamadim
pazartesi
sabah ilik limonlu su iki kati yumurta peynir zeytin adacayi
ara karabugdayli yogurt bir kase
aksam zeytinyagli fasulye uc kasik bir kase yogurt salata
3 litre su ictim 30 dk yuruyus 65 squat
sali
sabah mantarli omlet havuc salatasi cay
ara bir nescafe
aksam bir kase makarna salatasi bir ince dilim yaspasta bir dilim borek iki sarma (ee yooook artikkk dediginizi duyar gibiyim ama kizimin dogumgunuydu tutamadim kendimi ozuuuuurrrrr )
Yatmadan once form cayi
2 litre su ictim spor yok malesef ; (
Bugun
sabah bir kati yumurta zeytin peynir cay
ara iki bardak ayran bir kase kisir
aksam karabugday salatalik ve bol naneli yogurt bir kase
bir bardak adacayi
geceyi kapattim sukur :)
45 dk yuruyus 60 squat 40 mekik
Ah canım yandexe güvendim çıktım yola önce inatla trafik olmasına rağmen beni birinci köprüye yönlendirdi ses etmedim, ben fsm'ye yöneldikçe beni geri çevirip yine birinci köprüye sokmaya çalıştı aldırış etmedim, amaaaa en son beni "varış noktasına ulaştınız" deyip de idealtepe diye bir yere vardırınca artık kendimi tutamadım giriştim!Hem Dukan'ı kızdırdım hem senin gözüne giremedim demek başkanım :)) (üff smileylerim çıkmıyor artık nedense )
Ben normalde de yemek yemeyen, 3 gün yemek yemese aklına gelmeyen bir tiptim mavicim yoksa diyet şeysi değil yani. (Öpücük atan sevimli smiley)
İnşallah işin rast gitmiştir bebiş. Başıbüyük'ü ilk ben de duyunca çok utanıp kızarmıştım, ayıp bir şey sanıp :)) Beylükdüzü-Başıbüyük cidden fazla. Uçağa atlayıp Kıbrıs'a gitsen 50 dakika ama sanırım sen bir kaç 50 dakikada anca gidip gelmişsindir.
Sağol kaptanım, ben de şanslıyım tabii kardeş çok güzel bir şey :) Hem de ne turşu kaptanım bacaklarım tutmuyor artıkiyi akşamlar meleklerimm
Bulsam ben de yerim hiç kaçırmam kuzummm
Demek ki neymiş aile içinde hiç birşey gizli kalmazmışşşş
sabah ekmekler geri dönmüşşşafiyetolsun kuzumm ütüyü sayamıyoruz malesef
en azından yarım saat yapabilsen bitanemm gerçi bu ara yoğunluğun had safhadaYok kolay değil öyle kovulmak
1.5 saat tempolu yürüyüşü görüncekeki gözüm görmediii bravoooo Aslıcımm
Afiyetolsun tatlım menü süperr maden suyu bağırsakları tembelleştirdiği için günde bir taneden fazla içmemeye çalış kuzumPaşamız bir an önce iyileşir inş
Karatay Candır
Bitanem menülerini hiç yazmıyorsunnTakıma girmekten vazmı geçtin yoksa
Yazık benim sestrama tabiiiiKardeşin kıymetini bilsin hakikaten vefalı ablasın
Bugün turşun çıkacak desene kuzummHem de İstanbul trafiğinde
Afiyetolsun bitanemm ama hem 2 yumurta hem ekmek alışkanlık haline geldi sende
ayran iyidir bol bol iç canımcım kaju çiğ değildi sanırım utandığına görejillianı bırakma ne olur bak barbim ne güzel inceldi
Seni de böyle kabul ettim artık GizemimmSağlığın yerinde olduktan sonra sorun yok
Afiyetolsun cnmmm allahtan akşam yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?