Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menü bildirimimi yapayım sonra geçmiş yapayım.

PAZARTESİ:

sabah:2 yumurta,1 dilim ekmekk,bol roka,bol zeytin
öğlen:2 büyük parça tavuk ,1 kase mercimek yemeği
akşam:balık ızgara,1 dilim ekmek,salata
gece:3 bardak ayran (kafayı buldum
spor:yapamadım
su:3 lt

SALI:

sabah:1 bardak filtre kahve,1 yeşil elma
öğlen:tauk,ayran,turşu
akşam:1 tabak karnabanar,1 tabak yoğurt
gece :1 avuç kaju
spor:jillian
su:3 lt

gizooooo senin eeliptik cidden açılmamış goncaymış

yok kaptanım cıs yok ama miktar mevzusunda unutmuş olabilirim.eliptik bisiklet düşünceme ara verdim "allahın zoruna gider" bilinçaltı düşüncem ile3. şık mevzusundada okadar gaza gelmişimki birsürü soru sorarım düşüncesi ile 1. ciyi yazdım 2. ciyide yazdım 3. cü elimde patladı

ayyy süperrrrrr göbek ne öyleee nuraaaa birsürü gitmişşşş maşallahhhh

Hoşgeldin mihrimahcım, ne güzelmiş ismin :) Hoşgeldin takımımıza, benim ismim de Gamze, memnun oldum

slm hoşgeldin aramıza mihrimah umarım en yakın zamanda sağlıkla hedefine ulaşırsın

Hoşgeldin mihmirah güzel başlangıçların olsun inş

Hepinizle tanıştığıma memnun oldum ve hoşbuldum mesajlarınız için teşeşkkür ederim İnşallah hep birlikte eğlenerek kilolarımızdan kurtuluruz

Hem Dukan'ı kızdırdım hem senin gözüne giremedim demek başkanım :)) (üff smileylerim çıkmıyor artık nedense )

kızzz çok az yiyonn yaaaaa hepten bozulcak metabolizman kuzuuummm

Ben normalde de yemek yemeyen, 3 gün yemek yemese aklına gelmeyen bir tiptim mavicim yoksa diyet şeysi değil yani. (Öpücük atan sevimli smiley)

İnşallah işin rast gitmiştir bebiş. Başıbüyük'ü ilk ben de duyunca çok utanıp kızarmıştım, ayıp bir şey sanıp :)) Beylükdüzü-Başıbüyük cidden fazla. Uçağa atlayıp Kıbrıs'a gitsen 50 dakika ama sanırım sen bir kaç 50 dakikada anca gidip gelmişsindir.

iyi akşamlar meleklerimm

Ah o bebişi ben de yerimmm kaptanımm antrenman oluyor gerçekten de :)

Bulsam ben de yerim hiç kaçırmam kuzummm

Evet canım kaçırmışım en heyecanlı yeri, tüh :)
Ya arkadaş nura pizzayı söyledi sen pastayı ifşa ettin ben de kaçıp gideyim bari insan içine çıkacak yüzüm kalmadı

Demek ki neymiş aile içinde hiç birşey gizli kalmazmışşşş

sabah ekmekler geri dönmüşşş afiyetolsun kuzumm ütüyü sayamıyoruz malesef

en azından yarım saat yapabilsen bitanemm gerçi bu ara yoğunluğun had safhada Yok kolay değil öyle kovulmak

1.5 saat tempolu yürüyüşü görünce keki gözüm görmediii bravoooo Aslıcımm

Afiyetolsun tatlım menü süperr maden suyu bağırsakları tembelleştirdiği için günde bir taneden fazla içmemeye çalış kuzum Paşamız bir an önce iyileşir inş

Dukan diyetini okudum biraz çekici ama en azından su anlık Karatay a devam :)
Iyi geceler hepinize

Karatay Candır

aynen bulutum oyle umuyorum bi de biraz yorucu dukan acikcasi ben cok yoruluyorum

Bitanem menülerini hiç yazmıyorsunn Takıma girmekten vazmı geçtin yoksa

Yazık benim sestrama tabiiii Kardeşin kıymetini bilsin hakikaten vefalı ablasın

Bugün turşun çıkacak desene kuzummHem de İstanbul trafiğinde

HEPINIZE AYRI AYRI YUREKTEN TSK EDERIM BURADA SADECE YOLDAS DEGILIZ KARDES OLDUK AYNI ZAMANDA

Afiyetolsun bitanemm ama hem 2 yumurta hem ekmek alışkanlık haline geldi sende
ayran iyidir bol bol iç canımcım kaju çiğ değildi sanırım utandığına göre jillianı bırakma ne olur bak barbim ne güzel inceldi

Seni de böyle kabul ettim artık Gizemimm Sağlığın yerinde olduktan sonra sorun yok

Bugünkü menüm;
sabah; yeşil çay
öğlen; elma
akşam; 1 havuç, 2 haşlanmış yumurta, bir portakal
spor; 3km yürüyüş

Hepinize öpücükler.

Afiyetolsun cnmmm allahtan akşam yiyorsun

Mecburi uzun bir ara verdim once relefonum bozuldu telefon bozulunca tablettende nete baglanamadim ardindan teli aldim buseferde misafirden basimi kaldiramadim bahtsiz bedevi misali bi turlu gelemedim ama ensonunda seytanin bacagini kirip geldim burdayim wuuuhuuuuuuuu :))))))))))

Eveeeetttt gelelim fasulyenin faydalarina :)
Kaptanim ve yardimcilari beni haslamadan gecmis menuleri bi yazim artik dimi

Bu arada sizlerden bana uygun bir ceza dusunmenizi rica ediyorum
Bu kadar uzun bi muddet ugramadigim icin ne ceza verirseniz boynum kildan ince walla yapicam
not:goz zevkiniz ve hayattan sogumamaniz icin bikinili foto istemeyiniz

Evet cumadan itibaren menulerimi yaziyorum
cuma
sabah bir bardak limonlu ilik su
oglen dort mercimek koftesi iki dilim peynirli pide ( yuh dediginizi duyar gibiyim )
Bes cay
aksam bi kase yogurt
3 ltre su ictim 30 dk yurudum
cumartesi
sabah peynirli omlet adacayi zeytin
ara bir elma bir bardak sut iki kuru incir uc cay
aksam bes kofte iki kasik bulgur pilavi
3 litre su ictim 40 dk yurudum
pazar
sabah kk kahvaltisi yarim simit birsuru cay ictim sayamadimda :)
Aksam iki lahmacun booooool salata iki ayran
2 ,5 litre su ictim spor malesef bugun yapamadim
pazartesi
sabah ilik limonlu su iki kati yumurta peynir zeytin adacayi
ara karabugdayli yogurt bir kase
aksam zeytinyagli fasulye uc kasik bir kase yogurt salata
3 litre su ictim 30 dk yuruyus 65 squat
sali
sabah mantarli omlet havuc salatasi cay
ara bir nescafe
aksam bir kase makarna salatasi bir ince dilim yaspasta bir dilim borek iki sarma (ee yooook artikkk dediginizi duyar gibiyim ama kizimin dogumgunuydu tutamadim kendimi ozuuuuurrrrr )
Yatmadan once form cayi
2 litre su ictim spor yok malesef ; (
Bugun
sabah bir kati yumurta zeytin peynir cay
ara iki bardak ayran bir kase kisir
aksam karabugday salatalik ve bol naneli yogurt bir kase
bir bardak adacayi
geceyi kapattim sukur :)
45 dk yuruyus 60 squat 40 mekik

Slm kizlar nihayet burdayim elimden gelse havai fisek patlaticam o derece ozledim sizi

ben patlatim kuzum istediğin havai fişek olsun

geldimi üstüste gelir kuzum ama misafir trafiğin yoğun seninde benim gibi allah eksik etmesin ne diyelim

Eveeeetttt gelelim fasulyenin faydalarina :)
Kaptanim ve yardimcilari beni haslamadan gecmis menuleri bi yazim artik dimi

bi bakalım neler yemişizz

Bu arada sizlerden bana uygun bir ceza dusunmenizi rica ediyorum
Bu kadar uzun bi muddet ugramadigim icin ne ceza verirseniz boynum kildan ince walla yapicam
not:goz zevkiniz ve hayattan sogumamaniz icin bikinili foto istemeyiniz

hmmmm ceza işini düşünelim madem gönüllü oldun aceleye getirmeyelimm

dün prensesimizin doğum gününde baya abartmışsın hakikatenn ebwamımm

taze fasulyede pintilik yapmışsın niye 3 kaşık ama lahmacunda hiç pintilik yapayım dememişsin

cuma günü akşam dengelediğin için sorun yok kuzummm

Ah canım yandexe güvendim çıktım yola önce inatla trafik olmasına rağmen beni birinci köprüye yönlendirdi ses etmedim, ben fsm'ye yöneldikçe beni geri çevirip yine birinci köprüye sokmaya çalıştı aldırış etmedim, amaaaa en son beni "varış noktasına ulaştınız" deyip de idealtepe diye bir yere vardırınca artık kendimi tutamadım giriştim!
İstanbulda yer bilmiyorsanız işiniz gerçekten zor, 4 ayrı insan 4 ayrı yer tarif etti ve bu 4 ayrı yer de aradığımız yer değildi ve üstelik bunlardan biri de eczacıydı yani mesleği gereği zaten yolu düşmesi gereken bir yeri sorduk En son bir eczacı tanıdığımız (ki ondan Allah bin kere razı olsun) Süreyyapaşa devlet hastanesini bulun hemen yanı ormanda dedi de o zaman şıp diye bulduk Ama hakikaten Kıbrıs'a giderdim daha iyi yani öyle bir gündü.. Sağ ayağım kopmadı ya ona şükür..
Bu arada cidden Başıbüyük nedir ya! Hayır yani gerçekten aklından ne geçiyormuş buraya başıbüyük diyen kişinin çok merak ettim

Son düzenleme:
Sağol kaptanım, ben de şanslıyım tabii kardeş çok güzel bir şey :) Hem de ne turşu kaptanım bacaklarım tutmuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…