Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın hanımlar,
Dün ki menümü yazayım hemen
Sabah 3 yumurtadan omlet, salam ve peynir
Öğlen yok sabah kahvaltısı geç olduğu için
Akşam Et suyuna çorba, yoğurt ve kıyma kavurması

Ve dün dayanamayıp tartıldım. Süper bir sonuç ekrandaydı. :):):) Ama size Cuma sölicemmmmm :)

Canım öğün atlamak bir sonraki öğünde yenen herşeyin depolara gönderilmesine sebep olur. Vücudun kendini korumaya alır ve herşey yağa dönüşür. Birde havuç içinde ki şeker oranından dolayı pek önerilmez. Bilgine.
Afiyet olsun.

Kızlar selamlar, yeni geldim. Adım Leyla, 31 yaşındayım. 58 kiloyum. 156 boyum. Hedef kilom 50.

Hoşgeldin Leyla.

Bu haftaiçi telafi edersin işallah haftasonunu battaniyecim.

hayirli aksamlar,
Bugunki menum:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, tere, marul, maydanoz
oglen:elma birazda 10 adet kuru dut, badem
aksam: balik ve salata

elmali cay icmeye devam, sanki sekerimi dengeliyor gibi.

Afiyet olsun. Sağlıklı görünüyor.

Hadi işallah. Bu hafta harika menülerle gelirsin umarım canım.

Pizza ve muz olmasa iyiymiş ama sağlık olsun. İşallah bu hafta telafi edersin.

Afiyet olsun beyaz ekmek dışında harika bi menü olmuş.

Sen zaten yazmışsın cnm kötü olduklarını menülerin. Telafi edeceğine eminim.

c.tesi ve pazar kızımın yuzme yarışması vardı. 5 kulvar yarıştı
200 metre karmada ve 50 metre serbestte 1. oldu çok svindik.kendisine harika bir d.günü hediyesi verdi kuzum

Maşallah kızına. Ömrü başarılarla dolu geçsin. Rabbim kötülerden uzak tutsun.

amin canım cümlemizin cocuklarını

sabah yenen muzdan korkmamak gerekiyormuş canım zaten tek meyva hakkım var onu da tok tutması için muzdan yana kullanıyorum. ah pizzayı hiç deme bir komşum var benim diyetimden dertli yapıp yapıp yolluyor çeşit çeşit bi çok şeye tutuyorum boğazımı ama hatunun pizzası dominosdan bile güzel

bende geçen pazar yaptım pizza ilk kez kahvaltıya. fırından 2 ekmeklik hamur aldım evde kare tepsime açtım içinide ekledim verdim fırına amma lezettli olmuştu. anam pizza deyip durman depreşiyo pis boğazım

200 metre karmada ve 50 metre serbestte 1. oldu çok svindik.kendisine harika bir d.günü hediyesi verdi kuzum
ne mutlu ona hayırlı uğurlu olsun ablacım Rabbim başarılarını daim etsin

benim menülerinde senden pek farkı yok canımmm

canımm benimmm öykümün ve tüm çocuklarımızın ömrü daha nice başarılarla dolu olsun inşallah. aminnn..

selam kızlarrrr
kaptanımmmmmm cozuttum bennnnn

cumartesi :
sabah : 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, çay
öğle : tarhana çorbası, az sıpanak
akşam : 2 parça pizza yarım bardak kola ( daha içerdim aslında ama eşiminnn ne o kendini kolaya vurdun lafıyla kendime geldim)

pazar
sabah öğle : çavdar ekmekli 2 küçük tost, çay zeytin 2 top mozaik pasta
akşam : az tarhana çorbası, 2 kaşık kapuska, 3 köfte az patates püresi, yoğurt salata
saat :20,30 gibi kahve yanına 2 parça bitter

bu arada evde yeşillik ve sebze namına bişey kalmamış dün de temizlik yapıcam derken pazara çıkmadım
oysa bugün amacım raw karatay arası toparlanmaktı ama olmadı akşam çok geç kalmassam markete uğrayıp bişeyler alıp geçicem ki yarına bari bi bahane bulmıyayımm... nolur dua edin kızlar yaaaa ben moda girmek istiyorum artıkkk aylardır güya dikkat ediyorum ama bi ileri 2 geri... bugün gerçekten sinir oldum kendime dedimm sen beceremzsin bu işi neden derseniz sabah kalktımm kızı bıraktım 20 dk da yürüdüm geldim 5 dk uzanım dedim uyumuşum bi kalktım saat gelmiş hemen 1 yumurta haşladım havuç rendeledim hazırladım zeytinim peynirim buraya kadar herşey süperrr

koşa koşa işe çiktım sona anda poşeti evde unuttuğum aklıma geldi ve hem geç kaldım diye hemde 4 katı tekrar çıkmamak için geri dönüp almadım.. amann neyse yarın dedim geçtim ve kahvaltıyı işyerinde simit peynirle yaptım...
1 hafta iyiyim ama sonraaa puffffff uçup gidiyor sankii

Off kötü olmuş gerçekten de.. Ben de hazırlayıp unutuyorum bazen kendimi boğasım geliyor valla akşama hafif geçirmeye bak canım ben gidince çorba yapayım diyorum ütü de yapmam lazım akşama yemek hazırlayamam başka vaktim kalmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…