Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oy gamzem dikkat et tatlim allah yolunu acik etsin

yeni listeyi yaptim isim siralamasini haftaya alfabetik siraya gore yapcam
hepinize benden kiyak pazartesi sali yazilmis farzettim ama yarindan itibaren herkes Dogru duzgun yazsin menusunu lutfen optum hepinizi
eline sağlık
Pisicim senin menülerini göremiyorum ne zamandır, arada gözden mi kaçırdım acaba
haklısın gamzem yazmadı zaten cafede paylaştımı bilmiyom katılamadım bu hafta orayada

Bugünkü menüm,
Sabah bir küçük yerli muz, bir bardak süt, ceviz
Öğle 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık
Akşam 3 yk salçalı makarna, yoğurt
Su 2 lt
ama menun karbonhıdrat dolu gamzem sonra uzulmeyesin

aynen canım limonlu çok tüketemiyorum ben zaten düşük tansiyonum.. ama içmek zorundayım sağlık için mecbur

çok güzel bi menü olmuş canım.. bol eksi olsun inşallah

afiyet olsun canımmm... sporda tamam ne güzel

evet canım bol karbonhidratlı bi gün oldu umarım telafisini yapabilirim

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz desene ben de bugün regl oldum.. Aynen artı çıkmazsam iyi..
sıcak tutun ayağınızı falan kızlar umarım artı çıkmadan atlatırsınız

günaydın kızlar. Dünkü menümü yazıyorum.
Uygulama kurdum bi tane telefonumu yediklerimi takip edeceğim artık
Sabah: 1 salatalık, 1/2 açma, 1/2 şekerli çay
ara: 1 avuç fındık
öğle: 1 açma, 1bardak mandalina suyu(hazır olanlardan)
ara : 1 elma
akşam: 2 çiğköfte dürüm
gece: 3ü bir arada nescafe
su: hiç içmedim
spor : 1 saat zumba

ayyy canım benim geçmiş olsun zor vallahi bizde bi 6 yıl önce yaklaşık 10 saat mahsur kalmıştık insan o anda çok kötü oluyor bilirim....

afiyet olsun canımm.. zumba süper bi tercih bayağı bi efor sarfediyosun süper etki alan tanıdıklarım var..
ama suyu atlamamız gerek canımmm bende çok düşüyorum o hataya

Dün yediklerimden farkettim ki ara öğünlerimi kaldırırsam ciddi anlamda bir azalma olacak. Ayrıca en büyük hatam akşam az yemeyi öğrenememek. Yemek yemek neden bu kadar güzel :)

sende benim gibi karbonhidratçısın galiba ama bu şekilde az yiyerek karbonhidratta alsan geri geliyor o kilolar yada bende öyle oluyor yani... biraz proteini artırıp yanına sebze eklersek olacak bu iş

eveeetttt az çok geçmiş yaptım gelelim menüye

salı
sabah : 2 yumurta rendelenmiş zeytinyağlı havuç zeytin fıstık
öğle : 3 kaşık kadar tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı, yarım bardak ayran
akşam : 1 lahmacun bir ayran

sende benim gibi karbonhidratçısın galiba ama bu şekilde az yiyerek karbonhidratta alsan geri geliyor o kilolar yada bende öyle oluyor yani... biraz proteini artırıp yanına sebze eklersek olacak bu iş
evet, biraz karbonhidrata düşkünüm , sanki ekmek, makarna, pilav, hamur işi yemezsem doymuyorum. aslında bir dönem alışkanlıklarımı değiştirip 5 kilo kadar vermiştim geçen yaz ama maalesef 2 kilosunu geri aldım 5-6 ay gibi bi zamanda. boyum da kısa olduğu için o 2 kilo bile hemen farkediyor

YİNE BIRAKMALIYIZ O ALIŞKANLIKLARI BİZE ÖĞRETİLENLER HEP YANLIŞMIŞ CANIM.. ÇOĞU HASTALIK O SAĞLIKSIZ KARBONHİDRATLARDAN GELİYOR... AMA İŞTE DİRETİYORUZ İNATLA YANİ KENDİ ADIMA

YİNE BIRAKMALIYIZ O ALIŞKANLIKLARI BİZE ÖĞRETİLENLER HEP YANLIŞMIŞ CANIM.. ÇOĞU HASTALIK O SAĞLIKSIZ KARBONHİDRATLARDAN GELİYOR... AMA İŞTE DİRETİYORUZ İNATLA YANİ KENDİ ADIMA
aynen, insan vücudu çok hareket edip az yemeye programlı, bizse tam tersini yapıyoruz. bir de üzerine karbonhidrat alıp duruyoruz

Aynı fikirdeyim
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…