- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
oy gamzem dikkat et tatlim allah yolunu acik etsinBugün saat 4te silivriden yola çıktık ve mahsur kaldık yolda ben hayatımda böyle bir şey görmedim 5 saat yolda kaldık 9da eve gelebildim.. Tem'de 30 araç birbirine girmiş biz e-5ten gittik her yerde kaza vardı kış lastiği veya zincir takmadan çıkmış insanlar mahvolduk vallahi..
eline sağlıkyeni listeyi yaptim isim siralamasini haftaya alfabetik siraya gore yapcam
hepinize benden kiyak pazartesi sali yazilmis farzettim ama yarindan itibaren herkes Dogru duzgun yazsin menusunu lutfen optum hepinizi
haklısın gamzem yazmadı zaten cafede paylaştımı bilmiyom katılamadım bu hafta orayadaPisicim senin menülerini göremiyorum ne zamandır, arada gözden mi kaçırdım acaba
ama menun karbonhıdrat dolu gamzem sonra uzulmeyesinBugünkü menüm,
Sabah bir küçük yerli muz, bir bardak süt, ceviz
Öğle 2 dilim çavdar ekmeği arasına peynir domates salatalık
Akşam 3 yk salçalı makarna, yoğurt
Su 2 lt
bende hiç içemezdim günde bir bardak suyu zor içerdim çünkü su benim midemi bulandırıyor. ama bir haftadır günde 3 litre rahat içiyorum kaptanım saolsunlimonlu sayesinde yoksa bilirim o nasıl bi eziyettir bide kan koyulaşıyor tansiyon düşüyor vs sıkıntı
çok güzel bi menü olmuş canım.. bol eksi olsun inşallahbugün tatlı krizindeyim şişkinliğine rağmen bir türlü gelemeyen reglim yüzünden sanırım çok zor tuttum kendimi bugün halada zor sabrediyorum gerçi ufak tefek kaçamaklarım var amaneyse bugünkü menüm
sabah: 8:00 2 kuru kayısı iki bardak su
9:00 karatay kahvaltısı
öğlen: 12:00bir muz tarçınlı bir bardak süt 2 kaşık yulaf ezmesi ( bi daha yemiycem acıktırdı beni)
ara: 2 kuru hurma, bi kare bitter çikolata
akşam: 18:00 ızgara tavuk yanında közlenmiş patlıcan ve biber, bir bardak ayran
su: 3 lt limonlu
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik
Kizlar selam. Bende gunsonu raporumu vereyim
sabah kalkinca 2 brd su az sonra maydanoz ve semizotu limonla blendirdan cekilmis suyum
30 dk sonra 7.30 da: 1 muz 1 kivi tarcinla ve yarim caybardak sute 1 kasik yulaf tohumu
3 ceviz
13.00 de 3 kurupatlican dolma. Az barbunya. Ve salata
ara sutlu tarcin
t. Kahvesi
19.00 da: 1 koca kase salata 5 izgara kofte ve biber 1 kofye boyunda firin pidesi
spor. 50dk kardiyo
heeee 3/4 olcaktı... evde yoktu canım yine bile bulamadım marketten bakalım ne olacak..Mavim o olcu 3/4 olmasin. Simit disinda menu guzelde yesillik hene yok tatlim
Günaydın hanımlar.
Dün ki menümü yazıyorum hemen
Sabah bir yumurta, light kaşar, light salam
Öğlen fırında tavuk but, ayran
Akşam fırında tavuk göğüs, yoğurt
Dukanda 5. günüm. Yarında sadece proteinle devam edeceğim. Perşembe günü normal beslenmeye başlayacağım. Domates, salatalık yemeyi özledim :)
Kesinlikle karbonhidrat, sebze ve meyvenin fazlası kilo sebebi maalesef.
Canım ilacı bilmiyorum ama eğer sağlık bakanlığı onaylı değilse dikaktli kullan. Genelde tarım bakanlığı onaylı oluyor bu tarz ilaçlar. Ve kesinlikle kullanılmalarına karşıyım. Gerekli testler ve araştırmalar yapılmış olduğunu düşünmüyorum.
Harika menü
Tüm gün karbonhidrat almışsın cnm. Bir öğüne protein eklemen iyi olurmuş. Afiyet olsun.
Bende öyleydim kuzum. Masama cam şişe aldım. Sürekli dolduruyorum. Ofis arkadaşlarımıda uyardım hatırlatın bana diye. Şimdi 2 lt içiyorum bu bile başarı bana. 3-4 gün hiç içmediğim oluyordu.
Yulaf ezmesi kalorisi yüksek diye biliyorum. Bunun yerine yulaf kepeği kullanabilirsin. Tok tutar canım.
Mantı fena olmuş ama
Dikkat et cnm grip salgını var. Önlemini al hemen.
Tatlı krizi kendini göstermiş menüde. Halbuki tarçınlı süt tatlı krizine iyi gelir. Ama çikolataya hayır demek baya zor malum dönemde özellikle. Afiyet olsun.
Afiyet olsun
Afiyet olsun. Öğlen ki karbonhidratlar akşam ki proteinle dengelenmiş
İstanbul da karlı bugün. Levent tarafındayım bende. Fena durumda.
Gözün aydın
selam güzeller bugün ilk defa ev yapımı kefir denedim bayıldımmmhep yapıcam bundan sonra. bu hafta hedefim çok değil çünkü bugün sonunda regl oldum artık 3-4 gün sporda yapamam benim polikistik over yüzünden biraz ağır geçiyor regl dönemlerim acayip de ödem tutuyor vücudum artı çıkmassam iyidir
BU HAFTA HEDEF LİSTEMİZ
isim/ geçen hafta / bu haftaki hedef
ahbirkingcharlesimolsa: /77,3 /77,2 /
rengarenknesli: / 76,00/ 75,6/
pc can: / / /
ayyuzlum: / / /
bayılanbayılana: / / /
saliha: / / /
iremözge: /84,6 /83 /
ebwam: / / /
battaniye: / / /
maviay: / / /
bülbül: /94,2 /94 /
miswong: / / /
winstonliht: / / /
yenibirben:/ / /
sıcak tutun ayağınızı falan kızlar umarım artı çıkmadan atlatırsınızCanım aynı kaderi paylaşıyoruz desene ben de bugün regl oldum.. Aynen artı çıkmazsam iyi..
Bugün saat 4te silivriden yola çıktık ve mahsur kaldık yolda ben hayatımda böyle bir şey görmedim 5 saat yolda kaldık 9da eve gelebildim.. Tem'de 30 araç birbirine girmiş biz e-5ten gittik her yerde kaza vardı kış lastiği veya zincir takmadan çıkmış insanlar mahvolduk vallahi..
günaydın kızlar. Dünkü menümü yazıyorum.
Uygulama kurdum bi tane telefonumu yediklerimi takip edeceğim artık
Sabah: 1 salatalık, 1/2 açma, 1/2 şekerli çay
ara: 1 avuç fındık
öğle: 1 açma, 1bardak mandalina suyu(hazır olanlardan)
ara : 1 elma
akşam: 2 çiğköfte dürüm
gece: 3ü bir arada nescafe
su: hiç içmedim
spor : 1 saat zumba
Dün yediklerimden farkettim ki ara öğünlerimi kaldırırsam ciddi anlamda bir azalma olacak. Ayrıca en büyük hatam akşam az yemeyi öğrenememek. Yemek yemek neden bu kadar güzel :)
evet, biraz karbonhidrata düşkünüm , sanki ekmek, makarna, pilav, hamur işi yemezsem doymuyorum. aslında bir dönem alışkanlıklarımı değiştirip 5 kilo kadar vermiştim geçen yaz ama maalesef 2 kilosunu geri aldım 5-6 ay gibi bi zamanda. boyum da kısa olduğu için o 2 kilo bile hemen farkediyorsende benim gibi karbonhidratçısın galiba ama bu şekilde az yiyerek karbonhidratta alsan geri geliyor o kilolar yada bende öyle oluyor yani... biraz proteini artırıp yanına sebze eklersek olacak bu iş
evet, biraz karbonhidrata düşkünüm , sanki ekmek, makarna, pilav, hamur işi yemezsem doymuyorum. aslında bir dönem alışkanlıklarımı değiştirip 5 kilo kadar vermiştim geçen yaz ama maalesef 2 kilosunu geri aldım 5-6 ay gibi bi zamanda. boyum da kısa olduğu için o 2 kilo bile hemen farkediyor
Aynı fikirdeyimDün yediklerimden farkettim ki ara öğünlerimi kaldırırsam ciddi anlamda bir azalma olacak. Ayrıca en büyük hatam akşam az yemeyi öğrenememek. Yemek yemek neden bu kadar güzel :)
aynen, insan vücudu çok hareket edip az yemeye programlı, bizse tam tersini yapıyoruz. bir de üzerine karbonhidrat alıp duruyoruzYİNE BIRAKMALIYIZ O ALIŞKANLIKLARI BİZE ÖĞRETİLENLER HEP YANLIŞMIŞ CANIM.. ÇOĞU HASTALIK O SAĞLIKSIZ KARBONHİDRATLARDAN GELİYOR... AMA İŞTE DİRETİYORUZ İNATLA YANİ KENDİ ADIMA
:)Aynı fikirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?