- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
......Aman aman sevgili adaşım gelmiş hoşgeldin cecomm ne demek misafir takım senindirSeni ikili hanelerde görmeden bu kk dan gitmeyeceğim elbet başaracaksın cecom
Seni de transfer etsek mi cecom......
cannim hos geldin once bi afalladim kim bu diye ama cozmem uzun surmedi. Yeni nick hayirli olsun. Bu gidisle bende degistircem heraldeMerhabalarrrrrrrrrrrrrr
Misafir kabul ediyormusunuz
Bu arada herkese hayırlı cumalar
Bendeniz 8.ci takımın üyelerinden + 80 - 89 arasındakiler birlikte zayıflıyor topiğinden Oynakbaşı
Neslim ve ayyüzlüm beni iyi tanırlar( kaç aydır hala 2li hanelere inememiş mehteran olarak )
Maşallah ne güzel kilolar verilmiş bu hafta sizde
Darısı benimde başıma
***6.Takım önumuzdeki hafta hedef listesi***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,6/77,5
battaniye1 (77,9/77
BayilanBayilana (87,5/ /
Bulbul-e Bismil( 89,8 /89/
Ebwam(126,6//
Efser (72/
maviay1(82,4/ /
leyla_34 (56.2 //
irem-ozge (83,6 /83
rengarenknesli ( 75,9/75,4
gel_pcpc (77.8/
sekerkiz67 (83/82)
6.Takım gelsin yeni hedefler
cannim hos geldin once bi afalladim kim bu diye ama cozmem uzun surmedi. Yeni nick hayirli olsun. Bu gidisle bende degistircem heraldesana anlatmayi cok isterdim ama telde de tabda da butun uygulamalarimi sildim malesef. Ama burda arada takilmaya karar verdim. Yoksa kafayi siyiracam.
Benim baskul yine kafayi siyirdi (sahibi gibi) dun arti gibi gorunuyodum. Bu gun ciktim yine ayni. Sonra bide kiyafetlerimi cikarip cikim dedim. Yine ayni gosterince anladimki sorun bende degil ondabenim baskul arada bana ayar cekiyo sanirim daha azimli olim diye
waaaoww süper spor yapmışsınDünkü menum
Sbh bir limonlu havuc
Öglen ton balığı
Aksam et Haşlama salata Fırında karnabahar
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 2 bitki çayı
Leslie500 adım,Leslie 1 mil,45 mekik,75 Squat, 10 dk sworkitte cardio,plank
4 kare bitter
günaydın tatlı pccikgunaydiin canlarim canimin icleri guzel bir gun asayin insallah
merhaba canım hoşgeldin verdiğin karar için seni tebrik ederim takıma girip girmemek ile ilgili kaptancığımız seni bilgilendirecektirselam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir aynı kilolarda gidip geliyorum.. artık bir dur deyip burada aranızda daha azimlenip vereceğime inanıyorum.. zaten bir süredir kendim dikkat etmeye çalışıyorum denemediğim diyet kalmadı desem yeridir ama en önemlisini dengeli ve sağlıklı beslenmek olduğuna karar verdim...
merhaba canım hoşgeldin verdiğin karar için seni tebrik ederim takıma girip girmemek ile ilgili kaptancığımız seni bilgilendirecektir
hoşğeldin deryacım kararın için tebrik ederim seni. hadi bizimle kilolara veda e okeyselam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir aynı kilolarda gidip geliyorum.. artık bir dur deyip burada aranızda daha azimlenip vereceğime inanıyorum.. zaten bir süredir kendim dikkat etmeye çalışıyorum denemediğim diyet kalmadı desem yeridir ama en önemlisini dengeli ve sağlıklı beslenmek olduğuna karar verdim...
hoşğeldin deryacım kararın için tebrik ederim seni. hadi bizimle kilolara veda e okey
kim tutar bizi gooo gooahhhh inşallah canımm birlikte başaracağız inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?