Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

......
Aman aman sevgili adaşım gelmiş hoşgeldin cecomm ne demek misafir takım senindir Seni ikili hanelerde görmeden bu kk dan gitmeyeceğim elbet başaracaksın cecom

Seni de transfer etsek mi cecom......

Sağ olasın adaşımmmmm güzel dileklerin için
İnşallah canım inşallahhhhhhh o günleride yakında görürüz

Valla bir kere inatlaştık bünyeyle Hıdır idi, Yunus idi diye diye bir hal olduk ama bu savaşta ben kesinlikle galip geleceğim

Karatayımsı beslenmeme döndüm tekrar en azından daha iyi hissediyorum o zamanlar Sporumuda adam akıllı her gün yaparsam inşallah daha güzel faydasını göreceğim ( biliyorsun önceden spor yapmadan vermiştim kiloları tabi sonra bünye yeter bu kadar sana diyip direnmeye başladı ama o direnç kırılacak )

Sizin takım spor haftası ilan etmiş sağ olsun Neslim duyurdu bende her gün leslimin yanında sizlerinde yapacağı gibi şu sworkfit programındanda yararlanacağım inşallah

Kız takıma transfer ol diyorsun ama valla bendeki istikrar ( mehteran olarak ) size suikast olur hem takımdaki kızlarıda yüz üstü bırakmak olmaz nasılsa artık bir ayağım hep burada olur

selamlaar
okul yoğunluğundan daha yeni girebildim
bu hafta 200 gr verdim sadece olsun 74.5
geçen hafta 74.7 ydim tam emin de diilim kafa kalmadı
dün ve bugünkü menülerim :
dün
sabah:geranmali,zeytin,peynir(evet ilk defa peynir yedim:)))
Akşam:tavuk,salata,ayran
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
Bugün
Sabah:2 yumurta,peynir,2 havuç (evde malzeme kalmamış alışveriş yapcam)
Akşam:tavada köfte yağsız(kendisi yağlıydı zaten),salata,2 hurma
spor:1 saat 20 dk yürüyüş
kaptanım hoşgeldin tekrarr

Dünkü menum
Sbh bir limonlu havuc
Öglen ton balığı
Aksam et Haşlama salata Fırında karnabahar
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 2 bitki çayı
Leslie500 adım,Leslie 1 mil,45 mekik,75 Squat, 10 dk sworkitte cardio,plank
4 kare bitter

Walla İsvece devam etcem ama maden suyunu her gün içerim kendimi sıktımda ne oldu
Bugun keyif alarak biterdi ve maden suyunu götürdüm ikisi birlikte cok severimde
Mekik ve Squat aylık,plankta olunca anca 1 mile gücüm yetti
Iyi geceler tatlı rüyalar

cannim hos geldin once bi afalladim kim bu diye ama cozmem uzun surmedi. Yeni nick hayirli olsun. Bu gidisle bende degistircem heralde sana anlatmayi cok isterdim ama telde de tabda da butun uygulamalarimi sildim malesef. Ama burda arada takilmaya karar verdim. Yoksa kafayi siyiracam.

Kız nick eskiyecek sen daha yeni görüyorsun
Valla bende neslimi ve adaşımı ziyaret edeyim diye damladım buraya ama senide görünce daha da bir sevindim eski topik baya bir sakinledi ama inatla oradada devam ediyorum kaçaklar dönebilse tam süper olacak ama herkesin sonuçta mutlaka bir manisi vardır

Eeee sende burada olduğuna göre çat kapı sık sık gelirim bende Belki buradaki kızlardanda birşeyler kaparım ( casus oynakbaşı )

Al bendende o kadar kız bir gün 2 kg fazla gösterip beni bunalıma sokuyor ertesi gün 1 kg daha az hatta yarım saat sonra yine farklı artık inanmıyorumda pek tartıya ama maalesef 2li hanelere inmeden yeni tartı almakta bana mantıksız geliyor çünkü biliyorum tartıların hepsi rakam yükseldikçe hafifden bir sıyırabiliyormuş boşuna para harçamıyayım evde sapıtıkda olsa bir tartı varken

selam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir aynı kilolarda gidip geliyorum.. artık bir dur deyip burada aranızda daha azimlenip vereceğime inanıyorum.. zaten bir süredir kendim dikkat etmeye çalışıyorum denemediğim diyet kalmadı desem yeridir ama en önemlisini dengeli ve sağlıklı beslenmek olduğuna karar verdim...

waaaoww süper spor yapmışsın maşallah

günaydın güzelleriimmm
dünkü menüm
sabah: 8:00 500 ml su 8:30 kiraz sapı ve form çayı
9:00 karatay kahvaltısı bu arada yazmıyorum ama ben iki haftadır tek yumurtayla yapıyorum kahvaltımı
öğle: 13:30 yoğurtlu havuç ve kereviz üstüne 3 ceviz
akşam: yarım kase diş tarhana çorbası iki kaşık yeşil mercimek yemeği yoğurt turp
su: 2,5 lt
spor yok cok fena hastayım kilo verdiğim için kistler erimiş fena kanamam ve ağrım var oyüzden akşama kadar sıcak su torbasıyla oturdm köşede squatında rest günüydü bakalım bugün napıcam 180 squatla

merhaba canım hoşgeldin verdiğin karar için seni tebrik ederim takıma girip girmemek ile ilgili kaptancığımız seni bilgilendirecektir

hoşğeldin deryacım kararın için tebrik ederim seni. hadi bizimle kilolara veda e okey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…