Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar gunaydın. dun akşam yeni ofisin kutlaması için fasıla gittik. çok eğlendik ama akşam akşam yedim de içtimde biraz kızıcaksınız bana ama kurtlarımıda doktum inmedim sahneden. sabahta geç kalktım bir yazayım size dedim menumu
dunki menum
sabah su ve maydonuz suyu
yarım karatay kahvaltısı
13,00 de 1 muz+yogurt+2 servis kaşıgı kıymalı soganlı kavurma
20,30-21,30 a kadar surekli yedim şeyler: peynir+ciğer+4 parça pırzola+3ince dilim ekmek+4 kadeh pembe şarap
spor: gun içinde
öğlen 35dk yurume
ikindi: 35dk yurume
yemekte bolca tepinme

Slm meleklerimmm hepinize güzel bir haftasonu dilerimm

oooo haftanın yuzdeye göre
1. si battaniye
2. si leyla
3. rengarenknesli
4.sü bulbul
tebriklerler kızlar

iremim bu hafta 6. takım tarih yazıcaz sözmüü asılın spora
haydı spor haftasına

Takım içi ilk 3 listesi için teşekkürler neslim

nesli=1 sarı kart=(Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranı) silindi hiç sarı kartın kalmadı tatlım tebrikler

bu arada mesaj sayım
35+

Teşekkürler

Çok güzel bir liste olmuş canım ellerine sağlık 500 gr senden hadi bakalım başarılar

Aynen tatlım biz İsveçte mi yaşıyoruz hem bize göre değil Karatay candır bir de snein yorumunu görelim bakalım

Haftaya çok iddiasızım regl haftam çünkü..

100 gr mı peki az olsun öz olsun ama bence fazla olacak sandviç kahvaltında olmayacağına göre

Kendime adıma süper bir hafta beni bekliyor. Kızlar bu hafta hepimiz için milad olsun. Tabi kaçamaklı gidenler için.

Hadi inşallah İremcim öyle olsun tatlım 600 gr en ideal oran başarılar bitanem

800 gr olsun istikrar olsun diyorsun harikasın başarılar kuzum

900 gr yeter ki kafana koy vereceğine eminim canım başarılar

Bu hafta msj lar sayılmıyodu ama benimkide 35+

Teşekkürler

Kızlar ben diğer hesabımı kapattırdım ama bi mail atayım bakayım, açarlarsa eğer ordan paylaşım yapayım

Listeyi yeni hesabınla paylaştım canım herhangi bir sorun çıkarsa eski hesabınla giriş yaparsın

Sen de sağol kuzum elbette göreceğiz bitanem şüphen olmasın senin tatlı dilin yeter adaşım ne suikastiSen aynı şekild ebeslenip sporunu ihmal etmediğin sürece o dirnecin kırılmama şansı yok kuzum

Sen de hoşgeldin bızdıkım okul başladı derslerin yoğun gelebildiğin kadar bitanem200 gr olsun bizim olsun menüler ve spro süper su mu az içiyorsun acaba bızdıkım bu menüler ve sprola gitmesi gerekli

Bugünkü menüm,
Sabah 1 muz, bir bardak süt, bir avuç badem
Öğle salata
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, bir kase çorba
su 2.5 lt

harikasın leydim su da artmış

Akşam miden bayram etmiştir bitanemm spor maşallahın var 4 kare bittere saldırman boşuna değil

Ben senden haftada 600-800 gr arası istiyorum tatlım bunu da gayet güzel başarıyorsun aşırı sıkmana gerek yok

Hoşgeldim kuzummm bence de senin daha çok azimli olman için yapıyor bitanem

Hedefin 1 kilomu şekercim hadi inşallah bitanem emzrimenin avantajını kullanırım diyorsun

Çok sık tartılma adaşım haftada bir yeterli dediğin gibi pili azalınca da tartılar sapıtabiliyor verip vermediğini sen zaten hissedersin kuzum tartıya gerek yok inan

gunaydiin canlarim canimin icleri guzel bir gun asayin insallah

Aminn pisicanım hepimiz inşallah tatlım

Slm deryacım en doğru kararı vermişsin cnm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazman gerekli canım.Deneme süresini başarıyla atlatırsan bizimlesin

Tünaydın damlacım havuç pişmemiştir diye tahmine diyorum canım yeşil mercimeği kısmana gerek yok doyuncaya dek yiyebilirsin kuzum.Kahvaltıda çift yumurta çok geliyorsa tek yumurta yeterli acıkmıyorsan tabiki. geçmiş olsun canım kistlerin erimesi iyimi kötümü bilemedim ağrın varsa squatı da yapıp zorlama kendini istersen

ahhhh inşallah canımm birlikte başaracağız inanıyorum

İnanmak başarmanın yarısıdır canım

Sefan olsun neslim neden kızalım arada eğlenmek de lazım kuzum.Yediğin içtiğinde kızacak birşey yok 3 dilim ekmek hariç onu da pistte yaktığına eminim bugün zaten telafi edersin bitanem

Veee kaptan kaçarrrr görüşürüz meleklerimmmm

Neslimmmm, Adaşımmm Sweetdimple

Bugünki sporumda tamam ama bende cidden bittim
3 Mil lesie work hard ( lastikli olanından ) + 5 dakika sworkit tam vucut ( 5 dakika deyip geçmeyin yeminle hayatımda bu kadar terlediğimi ve efor sarf ettiğimi hatırlamıyorum kesinlikle tavsiye ederim )

Şu an bile hala kalbim deli gibi atıyor ve şıpır şıpır terliyorum
Hemen az sakinleyene kadar bir 5 dakika dinleneyim ( havlumu da attım omuzlarıma ) ondan sonra doğru duşa atıyorum kendimi

( umarım burada arada sporumun hesabını yazarsam sorun olmaz hani sizde görün istiyorum boş oturmadığımı )

Harikasın cecommm süper başladın bitanemmm aynen böyle her gün devam canımm
hiç bir yazdığın sorun olmaz canım benim hatta menülerinide yazabilirsin sorun yok tatlım diğer yerlerde atlasak da buada mutlaka görür yorumlarız kuzum zafer senin olacak ben inanıyorum

Tamamdır adaşım
Çok sevindim en azından varsa bir kusur belki sizler fark edersiniz

Sporumu zaten son 2 haftadır 3 Mile çıkarmıştım ( önceden hep 1 mil en fazla 2 yapıyordum hani yemin etsem başım ağrımaz spor yaptım hesabı ama artık cidden efor sarf ediyorum )
Nesliciğimde o spor programını tavsiye edince onuda bugünden itibaren ekliyeyim dedim ama cidden çok iyi

CECOOOOMMMM

Buyrunnnn

Nasılsın bakalım görüşmeyeli canım
8.ci takımda yarışıyorum hesapta ama gizli ajan misali burayada dadandım sabahtan beri
Neslim, ayyüzlüm ve sweetdimple adaşım da burada diye damladım ve bundan sonra sporumu ve menülerimi buradada paylaşacağım hani bir yanlışım varsa ensemi patlatın

kızlarrrr !! bu daha ilk msjım sayfaya yukarıda okudum biraz biraz :)) umarım her şey herkesin istediği gibi olur. ve barbara bort için yazdım ben antalyada yaşıyorum. 25 yaşındayım nerdeyse 1 yılı aşkındır barvbara bortun cilt ürünlerini kullanıyorum ve çpok memnunum pura serisinden. ama antalyada çok pahalı ıspartada bi kozmetikçiden sipariş edioyorum. neredeyse %30 - 35 indirimli ve gün içinde kargoya veriyor. ilk majımda böyleolsun

Evetttt kızlarrrrrrrr hemen aklımdayken menü bildirimimede geçiyorum
İşlerimde bitti misafirlerimi beklerken arada kaynamasın

Sabah kahvaltı; ( 09:00 - 09:15 gibiydi sanırım )
2 yumurtalı omlet
10 yeşil zeytin
3 dilim domates ( mevsimi değil biliyorum )
3 dilim salatalık ( '' )
1 dilim yağsız peynir
3 ufak parça sucuk ( göz hakkı )

ara; 11:20
Şekersiz Türk kahvesi

ara; 15:00
Şekersiz Türk kahvesi ( spordan sonra içilmesi iyi dedikleri için içtim ama cidden iyi geldi )

Akşam; ( 16:30 )
1 tabak Tarhana Çorbası ( Annemle yaptığımız tarhana, çok sulu yapmadım )
1 koca kase bol maydanozlu, bol limonlu Marul SAlatası

An itibariyle mutfak benim için kapanmıştır
Akşama çaya arkadaşlarımız gelecek ama ben kesin kararlıyım bu saat itibariyle asla ağzıma katı birşey sürmeyeceğim Onlar ikramları yerken ben kendimede tabak hazırlayıp elimi bile sürmem sadece şekersiz çayımı içerim

Bu arada onlar gelmeden evvel 1 koca bardak ayran içerim ( hem tok tutar canım birşey istemez hemde leptinim bozulmamış olur )

Bugünki sporumda malum zaten 3 Mİl Lesli ( Work hard / lastikli olan ) + 5 dakika Sworkfit ( tüm vucut / güç )

Eeeee fikirleri alayım Nasılımmmmmm
Heee unutmadan da söylim bu öğleden sonra 110.6yı gördüm yine tartıda ( yani geçen haftaya rağmen 100 gr fazla ki halada ödem olduğunu kesinlikle düşünüyorum ) veeee cumaya kadarda kesinlikle tartılmıyorum söz hem banada süpriz olur

teşekkürler kaptanım eğer böyle 800 800 gidersem haziranda 80i görürürüm ve yaza çoook mutlu girerim tabi ondan sonra ver eliini 70 onun için bugün ne kadar ağrımda olsa yinede yaptım sporumu yemek yapmadım bulaşıklarım bile duruyor mutfakta hiç bir iş yapmadım sporumu yaptım çünkü onları yarında hallederim ama benim bugünüm bir daha gelmiycek yanlız nesli ablacığımın ödevini yapamadım bugün beş dkcık dayanamadım
ablacım kistlerimin erimesi iyi bişey çünkü onları atmak için 3 ay ara verip tekrar 6 ay ilaç kullancaktım şimdi daha uzun süre ilaç kullanmayabilcem. bu arada ablacım evet havuç da kerevizde çiğdi.

merhaba canım ne güzel iki ana öğünle bitirmişsin günü akşam o kadar erken yiyince gece acıkmıyor musun

oooh sefan olsun ablam o yediklerinde ödülün olsun haketmedinmi artık

merhaba canım ne güzel iki ana öğünle bitirmişsin günü akşam o kadar erken yiyince gece acıkmıyor musun

Çok şükür şu saatte kadar hiç acıkma hissi oluşmadı henüz bol lifli ( salata bu durumda ) ve glisemik indeksi düşük şeyler tüketmeye çalışıyorum ( o zaman açlık hissi daha geç oluşuyor )
Eğer acıkıcak gibide olursam 1 koca bardak ayranım oluyor o zamanda Hem leptin süresini bozmuyor hemde uzun süre tok tutuyor

Bakalım zaten iki öğün besleniyordum ama akşam yemeğimi dahada erkene aldım inşallah karşılığınıda alırım

oo cecom sevmenede yapmana da s3vindim. Sen mutlaka misafirlige devam et olirmu bize iyi helecek tatli dilin. Hadi bu cuma seni zayiflatalim 8.takima jestimiz olsun :)) bizde gaza geliriz
ben hala sarhosum 35dk zor yurudum o sworkite mecalim yok ama yarin basliyom soz

Bende menu yazayim bugunki menum
sabah karatay kahvaltisi
aksam 3 kasik baklagilli pilav
taze fasulye ve kiymali kabak yogurt
1 lokma yereyaglibal
spo 35 dk yurume arkasindan sauna hamam kese kopuk
hala yorgun ve bitkinim erkenden yaticam
haydi iyi aksamlar

Hoşgeldin cnm bu yola baş koyduk hepimiz

Hedefi yüksek tuttum kaptanım,İsveçte sonlandı yarısında iyide oldu:) inş verebilirim

Hoşgeldin meşhur ceco bülbülüme Katılıyorum,iyi acıkmıyosun walla,ben olsam ne kadar gec yersem kârdır derim,eskiden yemek yemek neredeyse o saatte baslıyodu benim için,bitişi boşverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…