- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
oooo haftanın yuzdeye göre
1. si battaniye
2. si leyla
3. rengarenknesli
4.sü bulbul
tebriklerler kızlar
iremim bu hafta 6. takım tarih yazıcaz sözmüü asılın spora
haydı spor haftasına
bu arada mesaj sayım
35+
***6.Takım önumuzdeki hafta hedef listesi***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,6//
battaniye1 (77,9//
BayilanBayilana (87,5/ /
Bulbul-e Bismil( 89,8 //
Ebwam(126,6//
Efser (72/
maviay1(82,4/ /
leyla_34 (56.2 //
irem-ozge (83,6 //
rengarenknesli ( 75,9/75,4
gel_pcpc (77.8/
6.Takım gelsin yeni hedefler
Kaptancığım inceledim isveçi, genelde hiç bir şey yemesem uygulamış olurum herhalde bu ne böyle aç geziyorsun resmenBen karataya devam edip öğünleri azaltmaya karar verdim kaptanım yorum katıyorum bakalım ne olucak
Haftaya çok iddiasızım regl haftam çünkü..
Kendime adıma süper bir hafta beni bekliyor. Kızlar bu hafta hepimiz için milad olsun. Tabi kaçamaklı gidenler için.
Ahbirkingcharlesimolsa (77,6/77,5/0,1)
battaniye1 (77,9//
BayilanBayilana (87,5/ /
Bulbul-e Bismil( 89,8 //
Ebwam(126,6//
Efser (72/
maviay1(82,4/ /
leyla_34 (56.2 //
irem-ozge (83,6 /83 /
gel_pcpc (77.8/
Ahbirkingcharlesimolsa (77,6//
battaniye1 (77,9//
BayilanBayilana (87,5/ /
Bulbul-e Bismil( 89,8 /89/
Ebwam(126,6//
Efser (72/
maviay1(82,4/ /
leyla_34 (56.2 //
irem-ozge (83,6 //
gel_pcpc (77.8/
Ahbirkingcharlesimolsa (77,6/77,5
battaniye1 (77,9/77
BayilanBayilana (87,5/ /
Bulbul-e Bismil( 89,8 /89/
Ebwam(126,6//
Efser (72/
maviay1(82,4/ /
leyla_34 (56.2 //
irem-ozge (83,6 /83
gel_pcpc (77.8/
Bu hafta msj lar sayılmıyodu ama benimkide 35+
Kızlar ben diğer hesabımı kapattırdım amabi mail atayım bakayım, açarlarsa eğer ordan paylaşım yapayım
Sağ olasın adaşımmmmm güzel dileklerin için
İnşallah canım inşallahhhhhhh o günleride yakında görürüz
Valla bir kere inatlaştık bünyeyleHıdır idi, Yunus idi diye diye bir hal olduk ama bu savaşta ben kesinlikle galip geleceğim
Karatayımsı beslenmeme döndüm tekraren azından daha iyi hissediyorum o zamanlar Sporumuda adam akıllı her gün yaparsam inşallah daha güzel faydasını göreceğim ( biliyorsun önceden spor yapmadan vermiştim kiloları tabi sonra bünye yeter bu kadar sana diyip direnmeye başladı ama o direnç kırılacak )
Sizin takım spor haftası ilan etmiş sağ olsun Neslim duyurdubende her gün leslimin yanında sizlerinde yapacağı gibi şu sworkfit programındanda yararlanacağım inşallah
Kız takıma transfer ol diyorsun ama valla bendeki istikrar ( mehteran olarak ) size suikast olurhem takımdaki kızlarıda yüz üstü bırakmak olmaz nasılsa artık bir ayağım hep burada olur
selamlaar
okul yoğunluğundan daha yeni girebildim
bu hafta 200 gr verdim sadece olsun 74.5
geçen hafta 74.7 ydim tam emin de diilim kafa kalmadı
dün ve bugünkü menülerim :
dün
sabah:geranmali,zeytin,peynir(evet ilk defa peynir yedim:)))
Akşam:tavuk,salata,ayran
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
Bugün
Sabah:2 yumurta,peynir,2 havuç (evde malzeme kalmamış alışveriş yapcam)
Akşam:tavada köfte yağsız(kendisi yağlıydı zaten),salata,2 hurma
spor:1 saat 20 dk yürüyüş
kaptanım hoşgeldin tekrarr
Bugünkü menüm,
Sabah 1 muz, bir bardak süt, bir avuç badem
Öğle salata
Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak yemeği, bir kase çorba
su 2.5 lt
Dünkü menum
Sbh bir limonlu havuc
Öglen ton balığı
Aksam et Haşlama salata Fırında karnabahar
1 Türk kahvesi 1 maden suyu 2 bitki çayı
Leslie500 adım,Leslie 1 mil,45 mekik,75 Squat, 10 dk sworkitte cardio,plank
4 kare bitter
Walla İsvece devam etcem ama maden suyunu her gün içerim kendimi sıktımda ne oldu
Bugun keyif alarak biterdi ve maden suyunu götürdüm ikisi birlikte cok severimde
Mekik ve Squat aylık,plankta olunca anca 1 mile gücüm yetti
Iyi geceler tatlı rüyalar
Benim baskul yine kafayi siyirdi (sahibi gibi) dun arti gibi gorunuyodum. Bu gun ciktim yine ayni. Sonra bide kiyafetlerimi cikarip cikim dedim. Yine ayni gosterince anladimki sorun bende degil ondabenim baskul arada bana ayar cekiyo sanirim daha azimli olim diye
Al bendende o kadarkız bir gün 2 kg fazla gösterip beni bunalıma sokuyor ertesi gün 1 kg daha az hatta yarım saat sonra yine farklı artık inanmıyorumda pek tartıya ama maalesef 2li hanelere inmeden yeni tartı almakta bana mantıksız geliyor çünkü biliyorum tartıların hepsi rakam yükseldikçe hafifden bir sıyırabiliyormuş boşuna para harçamıyayım evde sapıtıkda olsa bir tartı varken
gunaydiin canlarim canimin icleri guzel bir gun asayin insallah
selam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir aynı kilolarda gidip geliyorum.. artık bir dur deyip burada aranızda daha azimlenip vereceğime inanıyorum.. zaten bir süredir kendim dikkat etmeye çalışıyorum denemediğim diyet kalmadı desem yeridir ama en önemlisini dengeli ve sağlıklı beslenmek olduğuna karar verdim...
günaydın güzelleriimmm
dünkü menüm
sabah: 8:00 500 ml su 8:30 kiraz sapı ve form çayı
9:00 karatay kahvaltısı bu arada yazmıyorum ama ben iki haftadır tek yumurtayla yapıyorum kahvaltımı
öğle: 13:30 yoğurtlu havuç ve kereviz üstüne 3 ceviz
akşam: yarım kase diş tarhana çorbası iki kaşık yeşil mercimek yemeği yoğurt turp
su: 2,5 lt
spor yok cok fena hastayım kilo verdiğim için kistler erimiş fena kanamam ve ağrım var oyüzden akşama kadar sıcak su torbasıyla oturdm köşede squatında rest günüydü bakalım bugün napıcam 180 squatla
ahhhh inşallah canımm birlikte başaracağız inanıyorum
kızlar gunaydın. dun akşam yeni ofisin kutlaması için fasıla gittik. çok eğlendik ama akşam akşam yedim de içtimde biraz kızıcaksınız bana ama kurtlarımıda doktum inmedim sahneden. sabahta geç kalktım bir yazayım size dedim menumu
dunki menum
sabah su ve maydonuz suyu
yarım karatay kahvaltısı
13,00 de 1 muz+yogurt+2 servis kaşıgı kıymalı soganlı kavurma
20,30-21,30 a kadar surekli yedim şeyler: peynir+ciğer+4 parça pırzola+3ince dilim ekmek+4 kadeh pembe şarap
spor: gun içinde
öğlen 35dk yurume
ikindi: 35dk yurume
yemekte bolca tepinme
Neslimmmm, Adaşımmm Sweetdimple
Bugünki sporumda tamam ama bende cidden bittim
3 Mil lesie work hard ( lastikli olanından ) + 5 dakika sworkit tam vucut ( 5 dakika deyip geçmeyin yeminle hayatımda bu kadar terlediğimi ve efor sarf ettiğimi hatırlamıyorumkesinlikle tavsiye ederim )
Şu an bile hala kalbim deli gibi atıyor ve şıpır şıpır terliyorum
Hemen az sakinleyene kadar bir 5 dakika dinleneyim ( havlumu da attım omuzlarıma) ondan sonra doğru duşa atıyorum kendimi
( umarım burada arada sporumun hesabını yazarsam sorun olmazhani sizde görün istiyorum boş oturmadığımı )
Harikasın cecommm süper başladın bitanemmm aynen böyle her gün devam canımm
hiç bir yazdığın sorun olmaz canım benim hatta menülerinide yazabilirsin sorun yok tatlım diğer yerlerde atlasak da buada mutlaka görür yorumlarız kuzum zafer senin olacak ben inanıyorum
Tamamdır adaşım
Çok sevindimen azından varsa bir kusur belki sizler fark edersiniz
Sporumu zaten son 2 haftadır 3 Mile çıkarmıştım ( önceden hep 1 mil en fazla 2 yapıyordum hani yemin etsem başım ağrımaz spor yaptım hesabıama artık cidden efor sarf ediyorum )
Nesliciğimde o spor programını tavsiye edince onuda bugünden itibaren ekliyeyim dedim ama cidden çok iyi
CECOOOOMMMM
teşekkürler kaptanım eğer böyle 800 800 gidersem haziranda 80i görürürüm ve yaza çoook mutlu girerimSlm meleklerimmm hepinize güzel bir haftasonu dilerimm
Takım içi ilk 3 listesi için teşekkürler neslim
nesli=1 sarı kart=(Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranı) silindi hiç sarı kartın kalmadı tatlım tebrikler
Teşekkürler
Çok güzel bir liste olmuş canım ellerine sağlık 500 gr senden hadi bakalım başarılar
Aynen tatlım biz İsveçte mi yaşıyoruz hembize göre değil Karatay candır bir de snein yorumunu görelim bakalım
100 gr mıpeki az olsun öz olsun ama bence fazla olacak sandviç kahvaltında olmayacağına göre
Hadi inşallah İremcim öyle olsun tatlım 600 gr en ideal oran başarılar bitanem
800 gr olsun istikrar olsun diyorsun harikasın başarılar kuzum
900 gryeter ki kafana koy vereceğine eminim canım başarılar
Teşekkürler
Listeyi yeni hesabınla paylaştım canım herhangi bir sorun çıkarsa eski hesabınla giriş yaparsın
Sen de sağol kuzum elbette göreceğiz bitanem şüphen olmasınsenin tatlı dilin yeter adaşım ne suikasti Sen aynı şekild ebeslenip sporunu ihmal etmediğin sürece o dirnecin kırılmama şansı yok kuzum
Sen de hoşgeldin bızdıkım okul başladı derslerin yoğun gelebildiğin kadar bitanem200 gr olsun bizim olsun menüler ve spro süper su mu az içiyorsun acaba bızdıkım bu menüler ve sprola gitmesi gerekli
harikasın leydim su da artmış
Akşam miden bayram etmiştir bitanemmspor maşallahın var 4 kare bittere saldırman boşuna değil
Ben senden haftada 600-800 gr arası istiyorum tatlım bunu da gayet güzel başarıyorsun aşırı sıkmana gerek yok
Hoşgeldim kuzummmbence de senin daha çok azimli olman için yapıyor bitanem
Hedefin 1 kilomu şekercimhadi inşallah bitanem emzrimenin avantajını kullanırım diyorsun
Çok sık tartılma adaşım haftada bir yeterli dediğin gibi pili azalınca da tartılar sapıtabiliyor verip vermediğini sen zaten hissedersin kuzum tartıya gerek yok inan
Aminn pisicanım hepimiz inşallah tatlım
Slm deryacım en doğru kararı vermişsin cnm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazman gerekli canım.Deneme süresini başarıyla atlatırsan bizimlesin
Tünaydın damlacım havuç pişmemiştir diye tahmine diyorum canım yeşil mercimeği kısmana gerek yok doyuncaya dek yiyebilirsin kuzum.Kahvaltıda çift yumurta çok geliyorsa tek yumurta yeterli acıkmıyorsan tabiki. geçmiş olsun canım kistlerin erimesi iyimi kötümü bilemedimağrın varsa squatı da yapıp zorlama kendini istersen
İnanmak başarmanın yarısıdır canım
Sefan olsun neslim neden kızalım arada eğlenmek de lazım kuzum.Yediğin içtiğinde kızacak birşey yok 3 dilim ekmek hariçonu da pistte yaktığına eminim bugün zaten telafi edersin bitanem
Veee kaptan kaçarrrr görüşürüz meleklerimmmm
merhaba canım ne güzel iki ana öğünle bitirmişsin günü akşam o kadar erken yiyince gece acıkmıyor musunEvetttt kızlarrrrrrrr hemen aklımdayken menü bildirimimede geçiyorum
İşlerimde bitti misafirlerimi beklerken arada kaynamasın
Sabah kahvaltı; ( 09:00 - 09:15 gibiydi sanırım )
2 yumurtalı omlet
10 yeşil zeytin
3 dilim domates ( mevsimi değil biliyorum )
3 dilim salatalık ( '' )
1 dilim yağsız peynir
3 ufak parça sucuk ( göz hakkı)
ara; 11:20
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 15:00
Şekersiz Türk kahvesi ( spordan sonra içilmesi iyi dedikleri için içtim ama cidden iyi geldi)
Akşam; ( 16:30 )
1 tabak Tarhana Çorbası ( Annemle yaptığımız tarhana, çok sulu yapmadım )
1 koca kase bol maydanozlu, bol limonlu Marul SAlatası
An itibariyle mutfak benim için kapanmıştır
Akşama çaya arkadaşlarımız gelecek ama ben kesin kararlıyım bu saat itibariyle asla ağzıma katı birşey sürmeyeceğimOnlar ikramları yerken ben kendimede tabak hazırlayıp elimi bile sürmem sadece şekersiz çayımı içerim
Bu arada onlar gelmeden evvel 1 koca bardak ayran içerim ( hem tok tutar canım birşey istemez hemde leptinim bozulmamış olur)
Bugünki sporumda malum zaten 3 Mİl Lesli ( Work hard / lastikli olan ) + 5 dakika Sworkfit ( tüm vucut / güç )
Eeeee fikirleri alayımNasılımmmmmm
Heee unutmadan da söylimbu öğleden sonra 110.6yı gördüm yine tartıda ( yani geçen haftaya rağmen 100 gr fazla ki halada ödem olduğunu kesinlikle düşünüyorum ) veeee cumaya kadarda kesinlikle tartılmıyorum söz hem banada süpriz olur
oooh sefan olsun ablam o yediklerinde ödülün olsun haketmedinmi artıkkızlar gunaydın. dun akşam yeni ofisin kutlaması için fasıla gittik. çok eğlendik ama akşam akşam yedim de içtimde biraz kızıcaksınız bana ama kurtlarımıda doktum inmedim sahneden. sabahta geç kalktım bir yazayım size dedim menumu
dunki menum
sabah su ve maydonuz suyu
yarım karatay kahvaltısı
13,00 de 1 muz+yogurt+2 servis kaşıgı kıymalı soganlı kavurma
20,30-21,30 a kadar surekli yedim şeyler: peynir+ciğer+4 parça pırzola+3ince dilim ekmek+4 kadeh pembe şarap
spor: gun içinde
öğlen 35dk yurume
ikindi: 35dk yurume
yemekte bolca tepinme
merhaba canım ne güzel iki ana öğünle bitirmişsin günü akşam o kadar erken yiyince gece acıkmıyor musun
Neslimmmm, Adaşımmm Sweetdimple
Bugünki sporumda tamam ama bende cidden bittim
3 Mil lesie work hard ( lastikli olanından ) + 5 dakika sworkit tam vucut ( 5 dakika deyip geçmeyin yeminle hayatımda bu kadar terlediğimi ve efor sarf ettiğimi hatırlamıyorumkesinlikle tavsiye ederim )
Şu an bile hala kalbim deli gibi atıyor ve şıpır şıpır terliyorum
Hemen az sakinleyene kadar bir 5 dakika dinleneyim ( havlumu da attım omuzlarıma) ondan sonra doğru duşa atıyorum kendimi
( umarım burada arada sporumun hesabını yazarsam sorun olmazhani sizde görün istiyorum boş oturmadığımı )
oo cecom sevmenede yapmana da s3vindim. Sen mutlaka misafirlige devam et olirmu bize iyi helecek tatli dilin. Hadi bu cuma seni zayiflatalim 8.takima jestimiz olsun :)) bizde gaza gelirizEvetttt kızlarrrrrrrr hemen aklımdayken menü bildirimimede geçiyorum
İşlerimde bitti misafirlerimi beklerken arada kaynamasın
Sabah kahvaltı; ( 09:00 - 09:15 gibiydi sanırım )
2 yumurtalı omlet
10 yeşil zeytin
3 dilim domates ( mevsimi değil biliyorum )
3 dilim salatalık ( '' )
1 dilim yağsız peynir
3 ufak parça sucuk ( göz hakkı)
ara; 11:20
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 15:00
Şekersiz Türk kahvesi ( spordan sonra içilmesi iyi dedikleri için içtim ama cidden iyi geldi)
Akşam; ( 16:30 )
1 tabak Tarhana Çorbası ( Annemle yaptığımız tarhana, çok sulu yapmadım )
1 koca kase bol maydanozlu, bol limonlu Marul SAlatası
An itibariyle mutfak benim için kapanmıştır
Akşama çaya arkadaşlarımız gelecek ama ben kesin kararlıyım bu saat itibariyle asla ağzıma katı birşey sürmeyeceğimOnlar ikramları yerken ben kendimede tabak hazırlayıp elimi bile sürmem sadece şekersiz çayımı içerim
Bu arada onlar gelmeden evvel 1 koca bardak ayran içerim ( hem tok tutar canım birşey istemez hemde leptinim bozulmamış olur)
Bugünki sporumda malum zaten 3 Mİl Lesli ( Work hard / lastikli olan ) + 5 dakika Sworkfit ( tüm vucut / güç )
Eeeee fikirleri alayımNasılımmmmmm
Heee unutmadan da söylimbu öğleden sonra 110.6yı gördüm yine tartıda ( yani geçen haftaya rağmen 100 gr fazla ki halada ödem olduğunu kesinlikle düşünüyorum ) veeee cumaya kadarda kesinlikle tartılmıyorum söz hem banada süpriz olur
Evt ilk defa bu kadar terlediğimi ve titrediğimi hatırlamıyorum:) en sonada senın sworkıtten 2 cardio yapınca ölüyorum dedimwaaaoww süper spor yapmışsınmaşallah
Hoşgeldin cnm bu yola baş koyduk hepimizselam arkadaşlar kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum uzun süredir aynı kilolarda gidip geliyorum.. artık bir dur deyip burada aranızda daha azimlenip vereceğime inanıyorum.. zaten bir süredir kendim dikkat etmeye çalışıyorum denemediğim diyet kalmadı desem yeridir ama en önemlisini dengeli ve sağlıklı beslenmek olduğuna karar verdim...
Hedefi yüksek tuttum kaptanım,İsveçte sonlandı yarısında iyide oldu:) inş verebilirimSlm meleklerimmm hepinize güzel bir haftasonu dilerimm
Takım içi ilk 3 listesi için teşekkürler neslim
nesli=1 sarı kart=(Ocak Ayı %2 Kilo Verme Oranı) silindi hiç sarı kartın kalmadı tatlım tebrikler
Teşekkürler
Çok güzel bir liste olmuş canım ellerine sağlık 500 gr senden hadi bakalım başarılar
Aynen tatlım biz İsveçte mi yaşıyoruz hembize göre değil Karatay candır bir de snein yorumunu görelim bakalım
100 gr mıpeki az olsun öz olsun ama bence fazla olacak sandviç kahvaltında olmayacağına göre
Hadi inşallah İremcim öyle olsun tatlım 600 gr en ideal oran başarılar bitanem
800 gr olsun istikrar olsun diyorsun harikasın başarılar kuzum
900 gryeter ki kafana koy vereceğine eminim canım başarılar
Teşekkürler
Listeyi yeni hesabınla paylaştım canım herhangi bir sorun çıkarsa eski hesabınla giriş yaparsın
Sen de sağol kuzum elbette göreceğiz bitanem şüphen olmasınsenin tatlı dilin yeter adaşım ne suikasti Sen aynı şekild ebeslenip sporunu ihmal etmediğin sürece o dirnecin kırılmama şansı yok kuzum
Sen de hoşgeldin bızdıkım okul başladı derslerin yoğun gelebildiğin kadar bitanem200 gr olsun bizim olsun menüler ve spro süper su mu az içiyorsun acaba bızdıkım bu menüler ve sprola gitmesi gerekli
harikasın leydim su da artmış
Akşam miden bayram etmiştir bitanemmspor maşallahın var 4 kare bittere saldırman boşuna değil
Ben senden haftada 600-800 gr arası istiyorum tatlım bunu da gayet güzel başarıyorsun aşırı sıkmana gerek yok
Hoşgeldim kuzummmbence de senin daha çok azimli olman için yapıyor bitanem
Hedefin 1 kilomu şekercimhadi inşallah bitanem emzrimenin avantajını kullanırım diyorsun
Çok sık tartılma adaşım haftada bir yeterli dediğin gibi pili azalınca da tartılar sapıtabiliyor verip vermediğini sen zaten hissedersin kuzum tartıya gerek yok inan
Aminn pisicanım hepimiz inşallah tatlım
Slm deryacım en doğru kararı vermişsin cnm ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen şu anki kilonu ve hedef kilonu yazman gerekli canım.Deneme süresini başarıyla atlatırsan bizimlesin
Tünaydın damlacım havuç pişmemiştir diye tahmine diyorum canım yeşil mercimeği kısmana gerek yok doyuncaya dek yiyebilirsin kuzum.Kahvaltıda çift yumurta çok geliyorsa tek yumurta yeterli acıkmıyorsan tabiki. geçmiş olsun canım kistlerin erimesi iyimi kötümü bilemedimağrın varsa squatı da yapıp zorlama kendini istersen
İnanmak başarmanın yarısıdır canım
Sefan olsun neslim neden kızalım arada eğlenmek de lazım kuzum.Yediğin içtiğinde kızacak birşey yok 3 dilim ekmek hariçonu da pistte yaktığına eminim bugün zaten telafi edersin bitanem
Veee kaptan kaçarrrr görüşürüz meleklerimmmm
Hoşgeldin meşhur cecoÇok şükür şu saatte kadar hiç acıkma hissi oluşmadı henüzbol lifli ( salata bu durumda ) ve glisemik indeksi düşük şeyler tüketmeye çalışıyorum ( o zaman açlık hissi daha geç oluşuyor )
Eğer acıkıcak gibide olursam 1 koca bardak ayranım oluyor o zamandaHem leptin süresini bozmuyor hemde uzun süre tok tutuyor
Bakalım zaten iki öğün besleniyordum ama akşam yemeğimi dahada erkene aldıminşallah karşılığınıda alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?