- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Hoşgeldin meşhur cecobülbülüme Katılıyorum,iyi acıkmıyosun walla,ben olsam ne kadar gec yersem kârdır derim,eskiden yemek yemek neredeyse o saatte baslıyodu benim için,bitişi boşverin
amin canım inşallahÇok şükür şu saatte kadar hiç acıkma hissi oluşmadı henüzbol lifli ( salata bu durumda ) ve glisemik indeksi düşük şeyler tüketmeye çalışıyorum ( o zaman açlık hissi daha geç oluşuyor )
Eğer acıkıcak gibide olursam 1 koca bardak ayranım oluyor o zamandaHem leptin süresini bozmuyor hemde uzun süre tok tutuyor
Bakalım zaten iki öğün besleniyordum ama akşam yemeğimi dahada erkene aldıminşallah karşılığınıda alırım
ne mutlu sana tatlım darısı başıma bi kaç gündür zorla yapıyorum sporuEvt ilk defa bu kadar terlediğimi ve titrediğimi hatırlamıyorum:) en sonada senın sworkıtten 2 cardio yapınca ölüyorum dedimama duştan sonra o yorgunluk gitti bi o kadar dinç oldum
merhaba aranıza yeni katıldım umarım iyi şeyler başarırız.şimdi bi form filan mı var yoksa bildirimleri böyle msj mı atayım
SELAM ARKADAŞLAR
HEPİNİZİ ÖZLEDİM
İŞ YOĞUNLUĞU VE ÖZEL BİR TAKIM SEBEPLERDEN DOLAYI MALESEF ARANIZDAN AYRILMA KARARI ALDIM.. AMA YOLUMA DEVAM EDİP BAŞARACAĞIM TAKIMDA OLAMASAMDA AMACIMA ULAŞIP SİZE BİLDİRECEĞİM MUTLAKA
Tamamdır adaşım
Çok sevindimen azından varsa bir kusur belki sizler fark edersiniz
Sporumu zaten son 2 haftadır 3 Mile çıkarmıştım ( önceden hep 1 mil en fazla 2 yapıyordum hani yemin etsem başım ağrımaz spor yaptım hesabıama artık cidden efor sarf ediyorum )
Nesliciğimde o spor programını tavsiye edince onuda bugünden itibaren ekliyeyim dedim ama cidden çok iyi
kızlarrrr !! bu daha ilk msjım sayfaya yukarıda okudum biraz biraz :)) umarım her şey herkesin istediği gibi olur. ve barbara bort için yazdım ben antalyada yaşıyorum. 25 yaşındayım nerdeyse 1 yılı aşkındır barvbara bortun cilt ürünlerini kullanıyorum ve çpok memnunum pura serisinden. ama antalyada çok pahalı ıspartada bi kozmetikçiden sipariş edioyorum. neredeyse %30 - 35 indirimli ve gün içinde kargoya veriyor. ilk majımda böyleolsun
Evetttt kızlarrrrrrrr hemen aklımdayken menü bildirimimede geçiyorum
İşlerimde bitti misafirlerimi beklerken arada kaynamasın
Sabah kahvaltı; ( 09:00 - 09:15 gibiydi sanırım )
2 yumurtalı omlet
10 yeşil zeytin
3 dilim domates ( mevsimi değil biliyorum )
3 dilim salatalık ( '' )
1 dilim yağsız peynir
3 ufak parça sucuk ( göz hakkı)
ara; 11:20
Şekersiz Türk kahvesi
ara; 15:00
Şekersiz Türk kahvesi ( spordan sonra içilmesi iyi dedikleri için içtim ama cidden iyi geldi)
Akşam; ( 16:30 )
1 tabak Tarhana Çorbası ( Annemle yaptığımız tarhana, çok sulu yapmadım )
1 koca kase bol maydanozlu, bol limonlu Marul SAlatası
An itibariyle mutfak benim için kapanmıştır
Akşama çaya arkadaşlarımız gelecek ama ben kesin kararlıyım bu saat itibariyle asla ağzıma katı birşey sürmeyeceğimOnlar ikramları yerken ben kendimede tabak hazırlayıp elimi bile sürmem sadece şekersiz çayımı içerim
Bu arada onlar gelmeden evvel 1 koca bardak ayran içerim ( hem tok tutar canım birşey istemez hemde leptinim bozulmamış olur)
Bugünki sporumda malum zaten 3 Mİl Lesli ( Work hard / lastikli olan ) + 5 dakika Sworkfit ( tüm vucut / güç )
Eeeee fikirleri alayımNasılımmmmmm
Heee unutmadan da söylimbu öğleden sonra 110.6yı gördüm yine tartıda ( yani geçen haftaya rağmen 100 gr fazla ki halada ödem olduğunu kesinlikle düşünüyorum ) veeee cumaya kadarda kesinlikle tartılmıyorum söz hem banada süpriz olur
teşekkürler kaptanım eğer böyle 800 800 gidersem haziranda 80i görürürüm ve yaza çoook mutlu girerimtabi ondan sonra ver eliini 70 onun için bugün ne kadar ağrımda olsa yinede yaptım sporumu yemek yapmadım bulaşıklarım bile duruyor mutfakta hiç bir iş yapmadım sporumu yaptım çünkü onları yarında hallederim ama benim bugünüm bir daha gelmiycek yanlız nesli ablacığımın ödevini yapamadım bugün beş dkcık dayanamadım
ablacım kistlerimin erimesi iyi bişey çünkü onları atmak için 3 ay ara verip tekrar 6 ay ilaç kullancaktım şimdi daha uzun süre ilaç kullanmayabilcem. bu arada ablacım evet havuç da kerevizde çiğdi.
Bende menu yazayim bugunki menum
sabah karatay kahvaltisi
aksam 3 kasik baklagilli pilav
taze fasulye ve kiymali kabak yogurt
1 lokma yereyaglibal
spo 35 dk yurume arkasindan sauna hamam kese kopuk
hala yorgun ve bitkinim erkenden yaticam
haydi iyi aksamlar
Evt ilk defa bu kadar terlediğimi ve titrediğimi hatırlamıyorum:) en sonada senın sworkıtten 2 cardio yapınca ölüyorum dedimama duştan sonra o yorgunluk gitti bi o kadar dinç oldum
Hedefi yüksek tuttum kaptanım,İsveçte sonlandı yarısında iyide oldu:) inş verebilirim
Hoşgeldin meşhur cecobülbülüme Katılıyorum,iyi acıkmıyosun walla,ben olsam ne kadar gec yersem kârdır derim,eskiden yemek yemek neredeyse o saatte baslıyodu benim için,bitişi boşverin
Bugünkü menum
Sbh kahve,bir havuc
Aksam corba,kiremitte mantar,salata,yogurt,üç közlenmiş biber,domates
1 Yeşilçay,1 maden suyu
35 dk *2 kere yürüyüş
Bugun spor az oldu ama öglen çıkıp yeni girdim eve
Kızlarrrrrrrrrr misafirlerim daha yeni gitti bende laptobu kapatmadan son bir size bakayım dedim
Çok şükür bu geceyide kaçamaksız atlattım
İkramlardan bir gıdımda olsa tadına bakmadımsadece şekersiz çayımı içtim ve son olarakta şekersiz türk kahvemi
Allah biliyor ya bir ara içim gitmedi değil ama bugün spor yaparken nekadar yorulduğumu hatırlattım kendime ve kendi kendime ne olursa olsun kesinlikle yaptığın spora yazık etmeyeceksin dedimve irademe sahip çıktım
Şimdi hemen kendimi yatağa atıp uyuyacağımhem çok yoruldum hemde bir an önce sabah olsunda kahvaltımı şöyle bir güzel keyifle yapayım
Herkese hayırlı geceler
çok şükür bu saat oldu daha yeni acıkmaya başladım ve hemen yatıp bir an önce sabah olması için uykuya dalıyorum Seda sayan gibi açımmm aççç diye seslenesim geldi bir an tabi okadar kritik değil açlığım
Günaydın kızlar,yaklaşık iki saat önce Başlayan mesaim sonucu uykuluyum benim ufaklık Yüzünden,cicilerimizi giydik dışarı çıkmayı beklıyoruz,sizede eğlenceli pazarlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Pazar olmasına rağmen bugünde sporumu yaptım şükür ;
3 Mil Leslie + 5 dakika Sworfit programındaki hareketler
Tabi yine kan ter içinde kaldım ve duşumu alıp anında kendimi Anneme attımAkşam yemeğinden sonrada Annemden çıkışta hemen sonra kızlarla İkeaya gittik ve küçük kuzu top havuzunda eğlenirken eşim, büyük kızım ve ben dolaştık ama ne dolaşma Kızım bir ara isyan etti maratonamı katılıyoruz niye bu kadar hızlı yürüyoruz diye dedim çaktırma hazır dolaşırken yürüyüşde yapmış oluyoruz diye
Bir 20 dakikada orada dolandık
Hemen aklımdayken menümüde yazayım
Sabah; ( 09:00 )
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
10 yeşil zeytin ( akrabamız yapmış ve neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz eklemiş)
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet
ara; ( 14: 00 )
7 adet yer fıstığı ( içinden 2şer çıkıyor tabi yani 14 )
ara; ( 15:00 )
1 Fincan şekersiz nescafe
Akşam; ( 16:45 )
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata
Şimdide Maden suyu içiyorum ve yarım saat sonrada şekersiz son keyif Türk kahvemi içer kapanışıda yapmış olurum
Aslında akşamları sırf çorba salata yapma kararı almıştım ama Annem Almanyaya gitmeden ille yemeğe gelin diye özel hazırlık yapınca kıramadım ( nasılsa saf protein diye de yidim)
Sizce bugünki menüm nasıl
selamlar
2 gündür gripten dolayı yatıyorum gelemedim
yemek zorla yiyorum iştahım gitti bugün daha iyiyim
dün neredeyse hiç bişi yemedim içim almadı...
menüm
Sabah:geranmali,2-3 zeytin,2 minik domates
Akşam:mercimek çorbası,1 elma
spor:1 saat yürüyüş
kaptanım ben çok su içerim neden gitmedi bende bilmiyorum bu hafta gider inş
arkadaşlar ben evli 3 çocuk annesiyim.emzirme dönemim yeni bitti.99.5 kiloyum.0.5 kiloyu almadan 100 ü bulmadan niyetleniyim dedim zayıflamaya samsunda ailemden uzakta yaşıyorum.sosyal çevrem çok fazla olmadığı için ev içinde hızlı kilo aldım ,motivasyonumu kaybetmemek adına aranıza katılmak istedim.34 yaşındayım.161 boyum var.takım kaptanım sweetdimple beni grubuna dahil ettiğin için teşekkür ederim. her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum ve evde plates yapıyorum. umarım hedefime ulaşabilirim.
Ne diyim adaşım okudukça maşallah çekiyorum bu çabalarının karşılığını alacağına adımız gibi eminim yeter ki ayne devam et boşver tartıyı önemli olan senin motivasyonun
Fikirler harika adaşımm süper bir menü salatalık domates konusunu zaten biliyorsun canım
Fakat peynir az değil mi canım üstelik yağsız yemen biz light veya yağsız birşey yemiyoruz biliyorsun.
Akşam süper özellikle lahana salatası harika bir seçim kış ta bitiyor özleyeceğiz ne çok yedim ben de bu sene
sporuna şapka çıkarıyorum adaşım
Cecom ne kadar dogru mantık bende şimdi ideal kilomdayım ama inan cıslara elim gitmiyor onları eritmek için yapacağım sporları düşününce hakikaten değmez diyorum bir de uzun süre yenmeyince tadı unutuluyorÇok aç olunca da leptin çalışmıyor biliyosun cecom ayyüzlümün kulakları çınlasın ayranla sarhoş olurdu
Hoşgeldin bitanem bravooo cecomm hem sporunu yapmışsın hem hızlı gezme sporu süpersin.
Kahvaltın harika cecom yeşillik yerine de pırasa yemen süperAraların da enfes fıstık bende alerji yaptı bitanem aldım her yerim kabardı taze adaçayından zannetmiştim ama değilmiş ilaç aldım söndü şükür bazı bünyelerde yapabiliyormuş çiğ fıstık Değişiklik olsun demiştim ama kaldık cevize yine
Akşam da harika protein doyana dek yiyebiliyoruz bitanem menün
SAğ olasın adaşım inan yazdıkların çok çok iyi geldi
Yok artık tartıya pek takılmıyorum hatta bugün Anneme götürdüm tartımı ( Perşembe Almanyaya uçacaklar sabahtan da valizlerini tartacakmış Çarşamba akşamı gittiğimde alacağım ) ama cumadan önce kesin kararlıyım tartıya çıkmayacağım
Haklısın domates salatalık konusunda mevsimi değilse yemiyoruz ama dün öyle birşey oldu eşimle birlikte kahvaltı edinceBugün onlar uyurken bilerek onları uyandırmadan hemen kahvaltımı ettim ki onlar ne yerse yesin karnım tok olduğu için canım çekmez nasılsa diye Gerçi sonradan onlarada tabak hazırladığımda karataya uygun hazırladım
Bu sene yazın domates biber yapacağım Allahın izniyle en azından kışında gönül rahatlığı ile melemen falan yapabileyim valla yazı iple çekiyorum bende aksine lahanayı sevmeme rağmen
Bu arada dünki ve bugünki peynir aynı ve ben onu az yağlı biliyordummeğer eşim normal peynir almış yani yağlı ( kız ben zaten light hiç bir şey tüketmiyorum hatta sevmiyorum tadı peynir tozu gibi yavan geliyor bana )
Valla sporumada çok alıştım her ne kadar arada şeytan ay bugün dinlen desedehemen başlıyorum yapmaya ve o anda zaten şeytanda anlıyor artık beni o konuda tutamayacağını ve başımdan gidiyor
Bakma gün gece seda sayan misali açım diye seslenesim var dedim ama inan öyle açlık hiç hissetmedim sadece ufaktan bir iç kıyılması oda belkide sussuzluktan dı çünkü suyumu içtiğim an geçti bende hemen kendimi yatağa attım
Bende leptin bozulmasın diye Ayran kolik oldum ( zaten çok severdim ama artık devamlı hazır bulunduruyorumyarında çıktığımda günlük sütümü alayımda tekrar yoğurt mayalıyayım 2 kg yoğurt 3 günde bitiyor çoğu zaman )
İşte bak şimdi çok daha mutlu oldum
Cidden özellikle bugün daha bir iyi geçtiğini hissetmiştim ama insan onayını istiyor işte malum kaç haftadır dikkat ediyorumda ne oluyormeğer havuçları yiye yiye kendi kendime zarar vermişim birde düşünüyorum acaba niye veremedim diye tabi sporda artık yeterli şimdilik ( ancak ileride duraklama olursa tabiki artacak oda zaten yazın sporumu yapsamda her gün parka çıkmayı düşünüyorum hem bana yürüyüş olacak hemde kuzum enerjisini atsın evde bugün benle leslie yaptı cimcimem ama 1 milin yarısında ay bayılacağım dedi koltuğa uzandı en son sworkfite eşlik etti onda da yarısını ancak yapmışken ( 2.5 dakika ama yarım mekikleri o tam yaptı hızını alamayıp ) Babacığım öldüm bittim diye babasının yanına uzandı eşim zaten bizi izlerken gülme krizine girdi kız yapma yeter karnın ağrıyacak diye diye cimcimeyi frenlemeye çalıştı ama yok kilo vermek istiyormuş sanki çok kilosu varmış gibi )
Tabi bir yandan sevindim onun adına en azından ufaklıktan aşılarsam bari o kilo derdi çekmez
Büyük ben başlayınca hadi gel dedim sessizce odasına kaçtı
Bildirim yapacakmıydım ?Slm meleklerim hayırlı cumalar hepimize
Aman aman kim gelmiş kuzucummm hoşgeldin tatlım eve ebwam sayesinde haberimiz var.Sağlık olsun bitanem senin huzurun mutluluğun daha önemli diyetide bırakmadığına göre daha ne isteriz herşey gönlünce olsun bitanem arada uğramayı unutma404.etabı ne beklemiştin akşam çınlattım kulaklarını
Harikasın leydim
Çalışmana rağmen takıma zaman ayırdığın için teşekkürler leydim
bu kadarcık yemeye bu kadar spor ne diyim harikasınnn tatlım ben olsam yere yapışırdım kesin
Üzülmek yok şekercim yeni başladık bitanem
Slm İremcim üzgün olduğuna şüphem yok bitanem sağlık olsun biz bir takımız iyi günde kötü günde
amaç hepinizin zayıflaması kuzum bunu sen de başaracaksın hiç şüphem yok
Az olsun öz olsun leydim
İşte duymak istediğim sözlerSabır ve kararlılık en önemlisi tatlım
Helal olsun neslim dalya dedinhadi mezun olmana çok az kaldı harikasın tatlım
Tünaydın canım
Efserim bildirim yapmamışsın kuzum
eski nikinle yapsan daha iyi olur canım yeni hesap alınca yeni üye gibi işlem görürsün
Afiyetolsun canım ama en azından kahvaltında daha sağlıklı beslensensu nasıl yok
Umarım sıkıntılarını bir an önce atlatırsın cnm sıkıntıdan kilo vermeni asla istemeyiz
neslim ben de tam karatay kahvaltısı bitiremiyorum haklısın cnm özene bezene hazırlıyorum yarısı kalıyorbaklagil pilavı harika bir menü ve spor ve sonuç ortada
Kim tutar seni go neslim goooo
yaz kış farketmiyor ki kraliçem vucudumuzun büyük bölümü sudan oluşuyor ve organlarımnızın düzgün çalışması için suya ihtiyacı var ne olur ihmal etme kuzum
Aman aman sevgili adaşım gelmiş hoşgeldin cecomm ne demek misafir takım senindirSeni ikili hanelerde görmeden bu kk dan gitmeyeceğim elbet başaracaksın cecom
Ben de seni tebrik ederim tatlım en sağlıklı kilo verme oranı
menülerin de sporun da enfes takıldığım nokta leptinden yararlanamaman canım dün de söylemiştim
Daha ne olsun canım benim 1,5 kilo süper bir rakamYine iyi dayandın 2, günde bozarsın diyordum
Hoşgeldin makresim sağlık olsun canım haftaya bizimlesin inşallahHem çalış hem 4 çocuk hem ev temizliği ne diyim bence süper annesin
Edelim neslimmm Forza 6, takım
Seni de transfer etsek mi cecom
Sen de mi brütüs ne diyim dene bakalım benim görüşümü biliyorsunuz
Seneye Eylülde taşınacaksın demek en güzeli bitanem en doğru kararı vermişsin bencede
Döndüm kuzum çok şükür iyiyim tatlım
Tebrikler Gülşahım harika bir yüzde
Bildirim yapacakmıydım ?ben izinliyim diye yapmıyacağım zannetim
Kusura bakmayın bilemedim
Hoşgeldin efserim sağlık olsun bu hafta yüzden bölünecek bitanem ne olursa olsun bildirim yapıyoruz kuzum.İzinli yazmadım çünkü 3 hafta ara vermek zorunda kalırdın bu da seni olumsuz etkilerdi efserim.Bu hafta idare ederiz menü ve mesajdan muafsın canımcumaya kilonu bildirmen yeterli sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?