Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menum
Sbh kahve,bir havuc
Aksam corba,kiremitte mantar,salata,yogurt,üç közlenmiş biber,domates
1 Yeşilçay,1 maden suyu
35 dk *2 kere yürüyüş
Bugun spor az oldu ama öglen çıkıp yeni girdim eve

Kızlarrrrrrrrrr misafirlerim daha yeni gitti bende laptobu kapatmadan son bir size bakayım dedim

Çok şükür bu geceyide kaçamaksız atlattım
İkramlardan bir gıdımda olsa tadına bakmadım sadece şekersiz çayımı içtim ve son olarakta şekersiz türk kahvemi

Allah biliyor ya bir ara içim gitmedi değil ama bugün spor yaparken nekadar yorulduğumu hatırlattım kendime ve kendi kendime ne olursa olsun kesinlikle yaptığın spora yazık etmeyeceksin dedim ve irademe sahip çıktım

Şimdi hemen kendimi yatağa atıp uyuyacağım hem çok yoruldum hemde bir an önce sabah olsunda kahvaltımı şöyle bir güzel keyifle yapayım

Herkese hayırlı geceler

Hoşgeldin meşhur ceco bülbülüme Katılıyorum,iyi acıkmıyosun walla,ben olsam ne kadar gec yersem kârdır derim,eskiden yemek yemek neredeyse o saatte baslıyodu benim için,bitişi boşverin

çok şükür bu saat oldu daha yeni acıkmaya başladım ve hemen yatıp bir an önce sabah olması için uykuya dalıyorum Seda sayan gibi açımmm aççç diye seslenesim geldi bir an tabi okadar kritik değil açlığım

Günaydın kızlar,yaklaşık iki saat önce Başlayan mesaim sonucu uykuluyum benim ufaklık Yüzünden,cicilerimizi giydik dışarı çıkmayı beklıyoruz,sizede eğlenceli pazarlar

amin canım inşallah

Evt ilk defa bu kadar terlediğimi ve titrediğimi hatırlamıyorum:) en sonada senın sworkıtten 2 cardio yapınca ölüyorum dedim ama duştan sonra o yorgunluk gitti bi o kadar dinç oldum
ne mutlu sana tatlım darısı başıma bi kaç gündür zorla yapıyorum sporu

mutlu pazarlar güzellerim
dün ki menüm
sabah: 2 hurma 1 ceviz ( geç kalktım ilaç saatim geçiyordu oyüzden hemen bunları yedim) karatay kahvaltısı
öğle: 2 yerli muz tarçınlı, bir bardak süt
akşam: 1buçuk lahmacun, 2 ayran ve salata
su: 2 lt
spor: 20 dk egzersiz 180 squat

merhaba aranıza yeni katıldım umarım iyi şeyler başarırız.şimdi bi form filan mı var yoksa bildirimleri böyle msj mı atayım

Merhaba canım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen ve şu anki kilonu ve hedef kilonu belirtmen gerekli canım.Sonrasında bu zayıflama yolculuğunda birlikte olacağız.Deneme süremiz iki hafta inan bana nasıl geçtiğini bile anlamayacaksın sonrasında takım listesinde olacaksın inşallah.Biraz kendinden bahsedersen seviniriz cnm.Ben takım kaptanı sweetdimple 41 yaşındayım İzmirdenim bekarım annemle yaşıyorum tatlım.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Pazar olmasına rağmen bugünde sporumu yaptım şükür ;

3 Mil Leslie + 5 dakika Sworfit programındaki hareketler

Tabi yine kan ter içinde kaldım ve duşumu alıp anında kendimi Anneme attım Akşam yemeğinden sonrada Annemden çıkışta hemen sonra kızlarla İkeaya gittik ve küçük kuzu top havuzunda eğlenirken eşim, büyük kızım ve ben dolaştık ama ne dolaşma Kızım bir ara isyan etti maratonamı katılıyoruz niye bu kadar hızlı yürüyoruz diye dedim çaktırma hazır dolaşırken yürüyüşde yapmış oluyoruz diye

Bir 20 dakikada orada dolandık

Hemen aklımdayken menümüde yazayım

Sabah; ( 09:00 )
1 dilim beyaz peynir
1 ufak parça dil peyniri
10 yeşil zeytin ( akrabamız yapmış ve neredeyse tuzsuz denecek kadar az tuz eklemiş )
2 Yk zeytinyağlı Pırasa
2 Yumurtalı omlet

ara; ( 14: 00 )
7 adet yer fıstığı ( içinden 2şer çıkıyor tabi yani 14 )

ara; ( 15:00 )
1 Fincan şekersiz nescafe

Akşam; ( 16:45 )
1 tabak Mercimek çorbası
1 tabak Et kavurma
Bol salata

Şimdide Maden suyu içiyorum ve yarım saat sonrada şekersiz son keyif Türk kahvemi içer kapanışıda yapmış olurum

Aslında akşamları sırf çorba salata yapma kararı almıştım ama Annem Almanyaya gitmeden ille yemeğe gelin diye özel hazırlık yapınca kıramadım ( nasılsa saf protein diye de yidim )

Sizce bugünki menüm nasıl

selamlar
2 gündür gripten dolayı yatıyorum gelemedim
yemek zorla yiyorum iştahım gitti bugün daha iyiyim
dün neredeyse hiç bişi yemedim içim almadı...
menüm
Sabah:geranmali,2-3 zeytin,2 minik domates
Akşam:mercimek çorbası,1 elma
spor:1 saat yürüyüş

kaptanım ben çok su içerim neden gitmedi bende bilmiyorum bu hafta gider inş

arkadaşlar ben evli 3 çocuk annesiyim.emzirme dönemim yeni bitti.99.5 kiloyum.0.5 kiloyu almadan 100 ü bulmadan niyetleniyim dedim zayıflamayasamsunda ailemden uzakta yaşıyorum.sosyal çevrem çok fazla olmadığı için ev içinde hızlı kilo aldım ,motivasyonumu kaybetmemek adına aranıza katılmak istedim.34 yaşındayım.161 boyum var.takım kaptanım sweetdimple beni grubuna dahil ettiğin için teşekkür ederim. her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum ve evde plates yapıyorum. umarım hedefime ulaşabilirim.

İyi akşamlar meleklerimmm umarım güzel bir pazar geçirmişsinizdir benim şu an ayaklarımı omzuma alasım var

Slm canımm aramızdan ayrılman hepimizi çok üzdüFakat lütfen dediğin gibi vazgeçme başaracağına hepimiz canı gönülden inanıyoruz herşey gönlünce olsun bitanem

Ne diyim adaşım okudukça maşallah çekiyorum bu çabalarının karşılığını alacağına adımız gibi eminim yeter ki ayne devam et boşver tartıyı önemli olan senin motivasyonun

Hoşgeldiniz takımımıza memnun olmanıza sevindim ürünlerden

Fikirler harika adaşımm süper bir menü salatalık domates konusunu zaten biliyorsun canım
Fakat peynir az değil mi canım üstelik yağsız yemen biz light veya yağsız birşey yemiyoruz biliyorsun.

Akşam süper özellikle lahana salatası harika bir seçim kış ta bitiyor özleyeceğiz ne çok yedim ben de bu sene

sporuna şapka çıkarıyorum adaşım

Bitanem her hafta düzenli vermek hakikaten çok önemli bir süre sonra bu oran durabilir vücut noluyoruz moduna girip direnç gösterir işte o zamanlarda yine yardımcı olacağız pes etmek yok .Helal olsun önceliğini spora vermen çok güzel ama ev işleri de kaldımı sonra zor oluyor ooo çok sevindim 6 aydan daha uzun süre ilaç kullanmaman süper ilaçfobik biri olarak benimde mecbur kullanmam gereken ilacım var yoksa başım çatlasa içmemeye çalışırım bir de karatay sağlıklı beslenmesine kaçamaksız devam edersen tüm organların yenilenecek bitanem bu yüzden kaçamaklarını minimum düzeyde tut kuzum

ohhh neslim sefan olsun fasıllar hamam saunalar atlayıp sana gelesim geldi bir an afiyetolsun cnm menün süper

Evt ilk defa bu kadar terlediğimi ve titrediğimi hatırlamıyorum:) en sonada senın sworkıtten 2 cardio yapınca ölüyorum dedim ama duştan sonra o yorgunluk gitti bi o kadar dinç oldum

Maşllah meleklerime azminiz daim olsunnn işte budur bu hafta şampiyon kimmmm

Hedefi yüksek tuttum kaptanım,İsveçte sonlandı yarısında iyide oldu:) inş verebilirim

verebilirim diye bir cümle kuruyormuyuz biz

Hoşgeldin meşhur ceco bülbülüme Katılıyorum,iyi acıkmıyosun walla,ben olsam ne kadar gec yersem kârdır derim,eskiden yemek yemek neredeyse o saatte baslıyodu benim için,bitişi boşverin

Bitişi merak ettim şimdi o günler geçmişte kaldı meleğimYaşasın fit hayat

Bugünkü menum
Sbh kahve,bir havuc
Aksam corba,kiremitte mantar,salata,yogurt,üç közlenmiş biber,domates
1 Yeşilçay,1 maden suyu
35 dk *2 kere yürüyüş
Bugun spor az oldu ama öglen çıkıp yeni girdim eve

Afiyetolsun akşama kadar iyi dayanıyorsun

Cecom ne kadar dogru mantık bende şimdi ideal kilomdayım ama inan cıslara elim gitmiyor onları eritmek için yapacağım sporları düşününce hakikaten değmez diyorum bir de uzun süre yenmeyince tadı unutuluyor Çok aç olunca da leptin çalışmıyor biliyosun cecom ayyüzlümün kulakları çınlasın ayranla sarhoş olurdu

Günaydın kızlar,yaklaşık iki saat önce Başlayan mesaim sonucu uykuluyum benim ufaklık Yüzünden,cicilerimizi giydik dışarı çıkmayı beklıyoruz,sizede eğlenceli pazarlar

Umarım paşamla güzel bir pazar geçirmişsindir canım teşekkürler

Hoşgeldin bitanem bravooo cecomm hem sporunu yapmışsın hem hızlı gezme sporu süpersin.

Kahvaltın harika cecom yeşillik yerine de pırasa yemen süper Araların da enfes fıstık bende alerji yaptı bitanem aldım her yerim kabardı taze adaçayından zannetmiştim ama değilmiş ilaç aldım söndü şükür bazı bünyelerde yapabiliyormuş çiğ fıstıkDeğişiklik olsun demiştim ama kaldık cevize yine

Akşam da harika protein doyana dek yiyebiliyoruz bitanem menün

Oyy bızdıkım tam dersler yeni başladı geçmiş olsun bitanemBol bol karabiberli sıcak içecekler ve acı çorba iç bitanem gribin ilacı bu spor iyileşene dek ara ver istersen terleme bızdıkım.

Gider gider ders çalışmaktan gripten içememişdsindir cnm

Allah bağışlasın yavrularını bitanem maşallah gencecik yaşta 3 çocuk en doğru kararı vermişsin hemen gelmekle Rica ederim canım hafta sonu olduğu için meleklerim yarın uğrar büyük ihtimal hedefime ulaşabilirim diye birşey yok hep birlikte ulaştıracağız sen kararını verdin mi verdin önemli olan bu Kayıtlar için hedefini yazman lazım canım kaç kilo olmak istiyorsun Bir de daha önce cuma zayıflama yarışması takımlarında yarıştın mı acaba

Son düzenleme:

SAğ olasın adaşım inan yazdıkların çok çok iyi geldi
Yok artık tartıya pek takılmıyorum hatta bugün Anneme götürdüm tartımı ( Perşembe Almanyaya uçacaklar sabahtan da valizlerini tartacakmış Çarşamba akşamı gittiğimde alacağım ) ama cumadan önce kesin kararlıyım tartıya çıkmayacağım

Haklısın domates salatalık konusunda mevsimi değilse yemiyoruz ama dün öyle birşey oldu eşimle birlikte kahvaltı edince Bugün onlar uyurken bilerek onları uyandırmadan hemen kahvaltımı ettim ki onlar ne yerse yesin karnım tok olduğu için canım çekmez nasılsa diye Gerçi sonradan onlarada tabak hazırladığımda karataya uygun hazırladım
Bu sene yazın domates biber yapacağım Allahın izniyle en azından kışında gönül rahatlığı ile melemen falan yapabileyim valla yazı iple çekiyorum bende aksine lahanayı sevmeme rağmen
Bu arada dünki ve bugünki peynir aynı ve ben onu az yağlı biliyordum meğer eşim normal peynir almış yani yağlı ( kız ben zaten light hiç bir şey tüketmiyorum hatta sevmiyorum tadı peynir tozu gibi yavan geliyor bana )

Valla sporumada çok alıştım her ne kadar arada şeytan ay bugün dinlen desede hemen başlıyorum yapmaya ve o anda zaten şeytanda anlıyor artık beni o konuda tutamayacağını ve başımdan gidiyor

Bakma gün gece seda sayan misali açım diye seslenesim var dedim ama inan öyle açlık hiç hissetmedim sadece ufaktan bir iç kıyılması oda belkide sussuzluktan dı çünkü suyumu içtiğim an geçti bende hemen kendimi yatağa attım
Bende leptin bozulmasın diye Ayran kolik oldum ( zaten çok severdim ama artık devamlı hazır bulunduruyorum yarında çıktığımda günlük sütümü alayımda tekrar yoğurt mayalıyayım 2 kg yoğurt 3 günde bitiyor çoğu zaman )

İşte bak şimdi çok daha mutlu oldum
Cidden özellikle bugün daha bir iyi geçtiğini hissetmiştim ama insan onayını istiyor işte malum kaç haftadır dikkat ediyorumda ne oluyor meğer havuçları yiye yiye kendi kendime zarar vermişim birde düşünüyorum acaba niye veremedim diye tabi sporda artık yeterli şimdilik ( ancak ileride duraklama olursa tabiki artacak oda zaten yazın sporumu yapsamda her gün parka çıkmayı düşünüyorum hem bana yürüyüş olacak hemde kuzum enerjisini atsın evde bugün benle leslie yaptı cimcimem ama 1 milin yarısında ay bayılacağım dedi koltuğa uzandı en son sworkfite eşlik etti onda da yarısını ancak yapmışken ( 2.5 dakika ama yarım mekikleri o tam yaptı hızını alamayıp ) Babacığım öldüm bittim diye babasının yanına uzandı eşim zaten bizi izlerken gülme krizine girdi kız yapma yeter karnın ağrıyacak diye diye cimcimeyi frenlemeye çalıştı ama yok kilo vermek istiyormuş sanki çok kilosu varmış gibi )
Tabi bir yandan sevindim onun adına en azından ufaklıktan aşılarsam bari o kilo derdi çekmez
Büyük ben başlayınca hadi gel dedim sessizce odasına kaçtı

Heh şöyle adaşım tartı stresini diyet stresini unut sağlıklı besleniyorum diye devam et takımdan da izinlisin sanırım takıma dönene dek böyle devam et inan çok faydasını göreceksin tartıldığın andaki sürpriz süper olacak neden dersen sen zayıfladığını hissediyorsun fakat tartıda beklediğin rakamı göremeyince bilinçaltın olumsuz etkileniyor buna izin verme bitanemhadi sadece cuma diyelim

Yazdan yapınca iyi oluyor cecom benim 4 şişe kaldı menemenlik domates daha dolu konserve hakikaten iyi oluyor yazın biraz yorucu oluyor ama inan kışın rahat ediyor insan

Az kaldı yaza dayan adaşım kapıda sayılır Nohuttan maya üretmiştim ya cecom ben de artık başka ev yoğurdunu bile yiyemez oldum iyimi

Şeytana at bir tekme o da spor yapsın senle uğraşacağına

Yerim minik prensesi aferim ona yapabildiği kardır en azından dediğin gibi spor bilinci oluşur ilerdie bizler gibi zorluk çekmez Büyük leydi de yapsa iyi olurdu mezuniyeti yokmuydu bu sene cecom

Bildirim yapacakmıydım ?ben izinliyim diye yapmıyacağım zannetim

Bildirim yapacakmıydım ?ben izinliyim diye yapmıyacağım zannetim

Hoşgeldin efserim sağlık olsun bu hafta yüzden bölünecek bitanem ne olursa olsun bildirim yapıyoruz kuzum.İzinli yazmadım çünkü 3 hafta ara vermek zorunda kalırdın bu da seni olumsuz etkilerdi efserim.Bu hafta idare ederiz menü ve mesajdan muafsın canımcumaya kilonu bildirmen yeterli sadece

Kusura bakmayın bilemedimsağol abla tamam bildirimi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…