- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
daha önce cuma yarışmalarına katılmadım.şimdilik hedefim 70 çok fazla hayalci davranmak istemiyorum.sonuçta 30 kilo vericem kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah bağışlasın yavrularını bitanem maşallah gencecik yaşta 3 çocuken doğru kararı vermişsin hemen gelmekle Rica ederim canım hafta sonu olduğu için meleklerim yarın uğrar büyük ihtimal hedefime ulaşabilirim diye birşey yok hep birlikte ulaştıracağız sen kararını verdin mi verdin önemli olan bu Kayıtlar için hedefini yazman lazım canım kaç kilo olmak istiyorsun Bir de daha önce cuma zayıflama yarışması takımlarında yarıştın mı acaba
Kusura bakmayın bilemedimsağol abla tamam bildirimi yaparım
daha önce cuma yarışmalarına katılmadım.şimdilik hedefim 70 çok fazla hayalci davranmak istemiyorum.sonuçta 30 kilo vericem kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Heh şöyle adaşım tartı stresini diyet stresini unut sağlıklı besleniyorum diye devam et takımdan da izinlisin sanırım takıma dönene dek böyle devam et inan çok faydasını göreceksin tartıldığın andaki sürpriz süper olacak neden dersen sen zayıfladığını hissediyorsun fakat tartıda beklediğin rakamı göremeyince bilinçaltın olumsuz etkileniyor buna izin verme bitanemhadi sadece cuma diyelim
Yazdan yapınca iyi oluyor cecom benim 4 şişe kaldı menemenlik domates daha dolu konserve hakikaten iyi oluyor yazın biraz yorucu oluyor ama inan kışın rahat ediyor insan
Az kaldı yaza dayan adaşım kapıda sayılırNohuttan maya üretmiştim ya cecom ben de artık başka ev yoğurdunu bile yiyemez oldum iyimi
Şeytana at bir tekme o da spor yapsınsenle uğraşacağına
Yerim minik prensesi aferim ona yapabildiği kardır en azından dediğin gibi spor bilinci oluşur ilerdie bizler gibi zorluk çekmezBüyük leydi de yapsa iyi olurdu mezuniyeti yokmuydu bu sene cecom
Sanada iyi geceler kaptanım,Allah güç kuvvet versin sanada,anneciğinedeKaptan kaçar hepinize iyi geceler tatlı rüyalargelecek olanlar öpüldünüz yarın malum pzt ve ben mekandayım artık ne zaman gelirim kimbilir Görüşürüz meleklerimm
Hg cnm aramıza,birlikte inş başarıcaz,bende evdeyım,bir oglum var 10 aylık,emzirmiyorum,tekrar hg :)arkadaşlar ben evli 3 çocuk annesiyim.emzirme dönemim yeni bitti.99.5 kiloyum.0.5 kiloyu almadan 100 ü bulmadan niyetleniyim dedim zayıflamaya samsunda ailemden uzakta yaşıyorum.sosyal çevrem çok fazla olmadığı için ev içinde hızlı kilo aldım ,motivasyonumu kaybetmemek adına aranıza katılmak istedim.34 yaşındayım.161 boyum var.takım kaptanım sweetdimple beni grubuna dahil ettiğin için teşekkür ederim. her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum ve evde plates yapıyorum. umarım hedefime ulaşabilirim.
Evt cnm ailece,arkadaşlarla cok güzel gün gecirdikİyi akşamlar meleklerimmm umarım güzel bir pazar geçirmişsinizdir benim şu an ayaklarımı omzuma alasım var
Slm canımm aramızdan ayrılman hepimizi çok üzdüFakat lütfen dediğin gibi vazgeçme başaracağına hepimiz canı gönülden inanıyoruz herşey gönlünce olsun bitanem
Ne diyim adaşım okudukça maşallah çekiyorum bu çabalarının karşılığını alacağına adımız gibi eminim yeter ki ayne devam et boşver tartıyı önemli olan senin motivasyonun
Hoşgeldiniz takımımıza memnun olmanıza sevindim ürünlerden
Fikirler harika adaşımm süper bir menü salatalık domates konusunu zaten biliyorsun canım
Fakat peynir az değil mi canım üstelik yağsız yemen biz light veya yağsız birşey yemiyoruz biliyorsun.
Akşam süper özellikle lahana salatası harika bir seçim kış ta bitiyor özleyeceğiz ne çok yedim ben de bu sene
sporuna şapka çıkarıyorum adaşım
Bitanem her hafta düzenli vermek hakikaten çok önemli bir süre sonra bu oran durabilir vücut noluyoruz moduna girip direnç gösterir işte o zamanlarda yine yardımcı olacağız pes etmek yok .Helal olsun önceliğini spora vermen çok güzel ama ev işleri de kaldımı sonra zor oluyorooo çok sevindim 6 aydan daha uzun süre ilaç kullanmaman süper ilaçfobik biri olarak benimde mecbur kullanmam gereken ilacım var yoksa başım çatlasa içmemeye çalışırım bir de karatay sağlıklı beslenmesine kaçamaksız devam edersen tüm organların yenilenecek bitanem bu yüzden kaçamaklarını minimum düzeyde tut kuzum
ohhh neslim sefan olsun fasıllar hamam saunalar atlayıp sana gelesim geldi bir anafiyetolsun cnm menün süper
Maşllah meleklerime azminiz daim olsunnn işte budur bu hafta şampiyon kimmmm
verebilirim diye bir cümle kuruyormuyuz biz
Bitişi merak ettim şimdio günler geçmişte kaldı meleğim Yaşasın fit hayat
Afiyetolsun akşama kadar iyi dayanıyorsun
Cecom ne kadar dogru mantık bende şimdi ideal kilomdayım ama inan cıslara elim gitmiyor onları eritmek için yapacağım sporları düşününce hakikaten değmez diyorum bir de uzun süre yenmeyince tadı unutuluyorÇok aç olunca da leptin çalışmıyor biliyosun cecom ayyüzlümün kulakları çınlasın ayranla sarhoş olurdu
Umarım paşamla güzel bir pazar geçirmişsindir canım teşekkürler
Misafir evin bereketitir derler
Estagfurullah efserim ne kusuruTamam canım misafirlerle fazla kaçırma ama
Neden hayal olsun kuzum.Sen sağlıklı beslenip sporuna devam edersen o hayal gerçek olacak emin ol.
arkadaşlar ben evli 3 çocuk annesiyim.emzirme dönemim yeni bitti.99.5 kiloyum.0.5 kiloyu almadan 100 ü bulmadan niyetleniyim dedim zayıflamaya samsunda ailemden uzakta yaşıyorum.sosyal çevrem çok fazla olmadığı için ev içinde hızlı kilo aldım ,motivasyonumu kaybetmemek adına aranıza katılmak istedim.34 yaşındayım.161 boyum var.takım kaptanım sweetdimple beni grubuna dahil ettiğin için teşekkür ederim. her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum ve evde plates yapıyorum. umarım hedefime ulaşabilirim.
hoşgeldin baldane hep beraber hedefe koşuyoruz ozamandaha önce cuma yarışmalarına katılmadım.şimdilik hedefim 70 çok fazla hayalci davranmak istemiyorum.sonuçta 30 kilo vericem kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
efserim benimde dun misafirim vardı ama p.tesi diğer grupla tartı gunu diye fazla kaçıramadım cuma kilomu korudum ama kazasız haftasonu geçirdim şükürMisafir evin bereketitir delerama bu sene bu diyettle fazla sınav yaşadım nefsimle abla yaaa
Ben kendimi toparladım dediğim an başka bir şey oluyor canım yaaefserim benimde dun misafirim vardı ama p.tesi diğer grupla tartı gunu diye fazla kaçıramadım cuma kilomu korudum ama kazasız haftasonu geçirdim şükür
cecom gıpta ettim sworkit ben hafta sonu yapamadım bugun başlıyom kısmetseYok canım takımda izinli değilim artıkİzinli oluncada sapıtıyorum o yüzden kaptanımız Ayşemde artıda olsa bildirimini yap dedi sağ olsun
Öbür türlü kaçamak riski oluyordu nasılsa bugün yersem yarın dengelerim bildirim derdi yok gibilerinden
Şimdi birde senden diğer takımın kaptanlığınıda devralınca iyice kaçamak şansım sıfır olduiyide oldu tabi
Dediğin gibi melemenlık yaparken zor oluyor ama en azından kışın insanın kafası az daha dinç oluyor arada bir melemen yapabilince yada atıyorum domatesli sarımsaklı bir sos yapınca sebze üzerine
Ben Annemden yoğurt mayası almıştım ilk yaptığımda bir daha o oldu bitmeden tazeliyorum ama hemen yarın tekrar bakıp nohuttan yapacağım ( savsakcı ceco)
Şeytana tekme tokat dalacağım haberi yok
Evet canım 2 - 3 ay sonra zaten okullar bitecek ama bizim sınıftaki veliler sanırım mezuniyeti pek önemsemiyorlar şu ana kadar tık yok kimsedenÇocuklar çok istiyor hatta benimkide geçen seneden bu yana bir 7 kg verdi ( 3ünü geri aldı ama neyse ) birde son 15 tatilde Londraya gittiğinde her gün bol bol yürüyünce baya bir sıkılaştı önüne gelen bizimkine gazı veriyor kız sen zayıflamışsın aferin böyle devam et diye tabi bizimkinin ağzı kulaklarında oluyor o zamanda ve en azından beslenmesine dikkat ediyor ama şimdi regli bitsin ( yarın son sanırım ) oda spor yapacakmış tabi bugün söylediğim cümle ağır geldi sanırım ondan sonra ani bir karar oldu
Gel Leslieyi birlikte yapalım dedim olmaz sevmiyorum ben onu dedieşimde yaw bak ne güzel anana eşlik et işte diyince bende ; '' Ay boşver aşkım şimdi hiç zayıflamayı düşünmüyor ama ben bu gazla çok güzel kilolar verip ondan daha zayıf olduğumda göreceğim ben onu '' dedim anam bir bozuldu bir bozuldu az bekledikten sonrada; '' Neyse ben kendi sporumu kendim yaparım zaten öbür günden itibaren '' dedi ve odasına kaçtı eşim nasıl gülüyor ulen iki dakikada gazı verdin diye eeee dedim bir ergen için en kötü şey anasından kilolu olmak bende ondan faydalandım diye
hoşgeldin canımmerhaba aranıza yeni katıldım umarım iyi şeyler başarırız.şimdi bi form filan mı var yoksa bildirimleri böyle msj mı atayım
mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalışıyorum kaptanım verdiğim beş kilo bana çok büyük moral oldu artık canım eskisi gibi onu yiyim bunu yiyim istemiyorİyi akşamlar meleklerimmm umarım güzel bir pazar geçirmişsinizdir benim şu an ayaklarımı omzuma alasım var
Slm canımm aramızdan ayrılman hepimizi çok üzdüFakat lütfen dediğin gibi vazgeçme başaracağına hepimiz canı gönülden inanıyoruz herşey gönlünce olsun bitanem
Ne diyim adaşım okudukça maşallah çekiyorum bu çabalarının karşılığını alacağına adımız gibi eminim yeter ki ayne devam et boşver tartıyı önemli olan senin motivasyonun
Hoşgeldiniz takımımıza memnun olmanıza sevindim ürünlerden
Fikirler harika adaşımm süper bir menü salatalık domates konusunu zaten biliyorsun canım
Fakat peynir az değil mi canım üstelik yağsız yemen biz light veya yağsız birşey yemiyoruz biliyorsun.
Akşam süper özellikle lahana salatası harika bir seçim kış ta bitiyor özleyeceğiz ne çok yedim ben de bu sene
sporuna şapka çıkarıyorum adaşım
Bitanem her hafta düzenli vermek hakikaten çok önemli bir süre sonra bu oran durabilir vücut noluyoruz moduna girip direnç gösterir işte o zamanlarda yine yardımcı olacağız pes etmek yok .Helal olsun önceliğini spora vermen çok güzel ama ev işleri de kaldımı sonra zor oluyorooo çok sevindim 6 aydan daha uzun süre ilaç kullanmaman süper ilaçfobik biri olarak benimde mecbur kullanmam gereken ilacım var yoksa başım çatlasa içmemeye çalışırım bir de karatay sağlıklı beslenmesine kaçamaksız devam edersen tüm organların yenilenecek bitanem bu yüzden kaçamaklarını minimum düzeyde tut kuzum
ohhh neslim sefan olsun fasıllar hamam saunalar atlayıp sana gelesim geldi bir anafiyetolsun cnm menün süper
Maşllah meleklerime azminiz daim olsunnn işte budur bu hafta şampiyon kimmmm
verebilirim diye bir cümle kuruyormuyuz biz
Bitişi merak ettim şimdio günler geçmişte kaldı meleğim Yaşasın fit hayat
Afiyetolsun akşama kadar iyi dayanıyorsun
Cecom ne kadar dogru mantık bende şimdi ideal kilomdayım ama inan cıslara elim gitmiyor onları eritmek için yapacağım sporları düşününce hakikaten değmez diyorum bir de uzun süre yenmeyince tadı unutuluyorÇok aç olunca da leptin çalışmıyor biliyosun cecom ayyüzlümün kulakları çınlasın ayranla sarhoş olurdu
Umarım paşamla güzel bir pazar geçirmişsindir canım teşekkürler
bende ilk katıldığımda senin gibi düşünüyordum hatta o kadar işlemişki beynime kilo veremiyeceğim ilk hedefim 80 demiştim ama şimdi 70 in altına düşebileceğimede inanıyorum sende inan canım hayal de kur ki gerçekleştirebilmen için zihnin seni buna hazırlasın zira herşey beynimizde bitiyordaha önce cuma yarışmalarına katılmadım.şimdilik hedefim 70 çok fazla hayalci davranmak istemiyorum.sonuçta 30 kilo vericem kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?