Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

daha önce cuma yarışmalarına katılmadım.şimdilik hedefim 70 çok fazla hayalci davranmak istemiyorum.sonuçta 30 kilo vericem kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kusura bakmayın bilemedimsağol abla tamam bildirimi yaparım

Estagfurullah efserim ne kusuru Tamam canım misafirlerle fazla kaçırma ama

daha önce cuma yarışmalarına katılmadım.şimdilik hedefim 70 çok fazla hayalci davranmak istemiyorum.sonuçta 30 kilo vericem kolay değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Neden hayal olsun kuzum.Sen sağlıklı beslenip sporuna devam edersen o hayal gerçek olacak emin ol.

Yok canım takımda izinli değilim artık İzinli oluncada sapıtıyorum o yüzden kaptanımız Ayşemde artıda olsa bildirimini yap dedi sağ olsun
Öbür türlü kaçamak riski oluyordu nasılsa bugün yersem yarın dengelerim bildirim derdi yok gibilerinden
Şimdi birde senden diğer takımın kaptanlığınıda devralınca iyice kaçamak şansım sıfır oldu iyide oldu tabi

Dediğin gibi melemenlık yaparken zor oluyor ama en azından kışın insanın kafası az daha dinç oluyor arada bir melemen yapabilince yada atıyorum domatesli sarımsaklı bir sos yapınca sebze üzerine
Ben Annemden yoğurt mayası almıştım ilk yaptığımda bir daha o oldu bitmeden tazeliyorum ama hemen yarın tekrar bakıp nohuttan yapacağım ( savsakcı ceco )

Şeytana tekme tokat dalacağım haberi yok

Yerim minik prensesi aferim ona yapabildiği kardır en azından dediğin gibi spor bilinci oluşur ilerdie bizler gibi zorluk çekmez Büyük leydi de yapsa iyi olurdu mezuniyeti yokmuydu bu sene cecom

Evet canım 2 - 3 ay sonra zaten okullar bitecek ama bizim sınıftaki veliler sanırım mezuniyeti pek önemsemiyorlar şu ana kadar tık yok kimseden Çocuklar çok istiyor hatta benimkide geçen seneden bu yana bir 7 kg verdi ( 3ünü geri aldı ama neyse ) birde son 15 tatilde Londraya gittiğinde her gün bol bol yürüyünce baya bir sıkılaştı önüne gelen bizimkine gazı veriyor kız sen zayıflamışsın aferin böyle devam et diye tabi bizimkinin ağzı kulaklarında oluyor o zamanda ve en azından beslenmesine dikkat ediyor ama şimdi regli bitsin ( yarın son sanırım ) oda spor yapacakmış tabi bugün söylediğim cümle ağır geldi sanırım ondan sonra ani bir karar oldu

Gel Leslieyi birlikte yapalım dedim olmaz sevmiyorum ben onu dedi eşimde yaw bak ne güzel anana eşlik et işte diyince bende ; '' Ay boşver aşkım şimdi hiç zayıflamayı düşünmüyor ama ben bu gazla çok güzel kilolar verip ondan daha zayıf olduğumda göreceğim ben onu '' dedim anam bir bozuldu bir bozuldu az bekledikten sonrada; '' Neyse ben kendi sporumu kendim yaparım zaten öbür günden itibaren '' dedi ve odasına kaçtı eşim nasıl gülüyor ulen iki dakikada gazı verdin diye eeee dedim bir ergen için en kötü şey anasından kilolu olmak bende ondan faydalandım diye

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı,birer lokmacık ekmekle tereyağı,Kayma,mantar
Aksam orta boy pizza,ayran
1 Türk kahvesi,2 bitki çayı
80 Squat, 50 mekik.50 ip atlama,aksama kadar yürümece:)

Kaptan kaçar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar gelecek olanlar öpüldünüz yarın malum pzt ve ben mekandayım artık ne zaman gelirim kimbilir Görüşürüz meleklerimm
Sanada iyi geceler kaptanım,Allah güç kuvvet versin sanada,anneciğinede

Hg cnm aramıza,birlikte inş başarıcaz,bende evdeyım,bir oglum var 10 aylık,emzirmiyorum,tekrar hg :)

Evt cnm ailece,arkadaşlarla cok güzel gün gecirdik hafta içi evde oturmanın acısı çıktı :)))

gunaydın kızlar
dunkı menum,

sabah
roka marul
domates
peynır
haslanmıs yumurta
2 dılım tb ekmek
acık cay

ara
1 actıvıa
zencefil limon cayı

öğlen
kepeklı sandwıc
acık cay

ara
ceyrek sımıt

aksam
1 kase sehrıye corba
pırasa yemegı
1kase yogurt

ara
2yk musli
yogurt

Estagfurullah efserim ne kusuru Tamam canım misafirlerle fazla kaçırma ama

Neden hayal olsun kuzum.Sen sağlıklı beslenip sporuna devam edersen o hayal gerçek olacak emin ol.
Misafir evin bereketitir derler ama bu sene bu diyettle fazla sınav yaşadım nefsimle abla yaaa

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
bende dunkı menumu yazayım
pazar sabah kahvaltısı 10,30da yapıldı doyana kadar karatay yedim
15,00 :kefir 10 tane badem
19,00 da hamsi pilavı+salata ( hamsipilavı bulgurla yaptım hamsilerinden yedim 3 kaşık kadar da iç pilavından yedim
spor yok

hoşgeldin baldane hep beraber hedefe koşuyoruz ozaman

efserim benimde dun misafirim vardı ama p.tesi diğer grupla tartı gunu diye fazla kaçıramadım cuma kilomu korudum ama kazasız haftasonu geçirdim şükür
Ben kendimi toparladım dediğim an başka bir şey oluyor canım yaa yani 1 gün düzene girsem ertesi gün tekrar bir misafir yada bir yere gitmek zorunda kalıyorum .Tam irademi elle geçiremeden başka bir savaş başlıyor pikolijim bozuldu iyice bu gün diyetisyenle konuşub randevü almam lazım

cecom gıpta ettim sworkit ben hafta sonu yapamadım bugun başlıyom kısmetse

ciddimisin tatlım çok geçmiş olsun sakın kendini üzme gidene yol ver senden saklaması buyuk saygısızlık olmuş. toparlanırsın canım hadi bakalım. demek sıkıntım var dediğin buydu işallah tez zamanda atlatırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba aranıza yeni katıldım umarım iyi şeyler başarırız.şimdi bi form filan mı var yoksa bildirimleri böyle msj mı atayım
hoşgeldin canım inan çok güzel şeyler başarıcaz burası sihirli adeta tanışalım canım ben 24 yaşındayım bekarım çalışmıyorum atama bekliyorum bu aralar sadece iki uğraşım var birisi beşbuçuk yaşındaki yeğenim diğeri de bedenim burada karatayla tanıştım onu uygulamaya çalışıyorum ve bu sayede hem kilocuklarımdan kurtulucam hemde sağlığıma kavuşucam inş bu arada 95 ile başlamıştım şuan 89lardayım ve 168 boyum ay çok konuştum tekrar hoşgeldin aramızaaa

mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalışıyorum kaptanım verdiğim beş kilo bana çok büyük moral oldu artık canım eskisi gibi onu yiyim bunu yiyim istemiyor birde ablam ben şunu merak ediyorum eğer öğlenleri sadece yoğurt,süt veya ayran tüketsem leptini bölmemiş olurmuyum

bende ilk katıldığımda senin gibi düşünüyordum hatta o kadar işlemişki beynime kilo veremiyeceğim ilk hedefim 80 demiştim ama şimdi 70 in altına düşebileceğimede inanıyorum sende inan canım hayal de kur ki gerçekleştirebilmen için zihnin seni buna hazırlasın zira herşey beynimizde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…