Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam
kaptanım ve arkadaşlar ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum....
bugünden itibaren daha sıkı bir şekilde beslenmeme dikkat edip en kısa zamanda sağlıkla vericem bu kiloları

yaşım 35
çalışıyorum evliyim 1 çocuğum var
uzun zamandır kilolarımla mücadele ediyorum ama burada daha motive olacağımı billiyorum
boyum :170
kilom : 84,5

günaydın canım yaşadığın şey gerçekten çok üzücü ve zor ama dirayetini kaybetme demek ki o haysiyetsiz bi adammış ve sen daha fazla vakit kaybetmeden gördün onun yüzünü. bence de tatlım kendini spora ver daha iyi hissetmeni de sağlar

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın güzellerim hepimize boooool eksili bie hafta dilerim
dün ki menüm
sabah: uyanır uyanmaz 500 ml su, kiraz sapı ve form çayı
bir saat sonra karatay kahvaltısı
öğle: yarım havuç, 3 kuru hurma, çeyrek portakal ( oğluşum yemeyince bana kaldı :)) ve tarçınlı süt
akşam: iki kaşık sebzeli bulgur pilavı, bir tabak pırasa yemeği, iki bardak ayran
gece: bir fincan türk kahvesi
su: 3lt ye yakındı
spor: 25 dk egzersiz, 185 squat, 10 dk sworkit

cecom gıpta ettim sworkit ben hafta sonu yapamadım bugun başlıyom kısmetse

Ve bugünlük sporda yapıldı

3 Mil Leslie + 5 dakika Sworkfit + 100 ip atlama

Şimdi biraz dinlenip sonrada hemen duşa atıyorum kendimi ve öğleden sonrada eşimin Anannesine yürüyerek gidiyorum

Canım inan çok yoruyor heleki leslie üzerine ama çok iyi hissediyorum kendimi şu anda

Canım adaşımın yerine ben cevap vereyim
Ayran leptini bozmaz ama yoğurt ve süt bozuyor diye biliyorum ben
Acıktıkca ayran tüketebilirsin hatta şekersiz Türk kahvesi veya filitre kahvede ( sütsüz tabi ) çok güzel tok tutuyor
Zaten kahvaltıyı sağlam yapınca acıkmıyor insan

Selamün Aleyküm kızlarrrr

Planladığım gibi eşimin Anannesine yürüyerek gidip geldik Annem ve kızkardeşimle
KVye haber verdiğim için Peynirli Milföy ve damla çikolatalı kurabiye yapmış ama bennnnn bir tanesinin tadına bile bakmadım sadece şekersiz çayımı içtim ve kazasız belasız atlattım bugünki misafirliği valla kendimle gurur duydum

Bakalım Cumartesi günüde Akraba günümüz var Oradada salata tarzı bana uygun birşey varsa sırf onu yiyeceğim olmadı hiç bir şeye ağzımı sürmeden geri geleceğim senelerce yedim de ne oldu
İnşallah o günüde kazasız atlatırım Ayıp olmayacağını bilsem yanıma Çorba ve salatamıda yapıp alırdım da şimdi gittiğimiz kadın biraz huysuz bir yaşlı Olmadı yanıma kızın Suluğuna Ayran koyayım diye düşündüm hem ayran olduğu anlaşılmaz hemde ay su almaya üşendim dur şu kızın suyundan içeyim derim diye plan yaptım ama oda ayıpmı olur
Neyse o güne çok var nasılsa Cuma günü göreceğim rakama göre karar veririm artık o gün ne yapacağıma ama hamur ve tatlı ne olursa olsun yenmeyecek

Hemen aklımdayken bugünki menümüde paylaşayım

Sabah Kahvaltım; ( 08:45 )

2 yumurtadan omlet
2 ufak parça tavuk göğüs
( cadı kızım dün babasına dışarda piliç çevirme aldırmış tabi yemeyince bende sabah az etinden aldım / derisiz tabi )
10 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
3 YK zeytinyağlı pırasa

ara1; ( 10:00 ) Şekersiz Türk kahvem

( 10:30 da Spor zamanı ; 100 x İp atlama, 3 mil Leslie, 5 dak. Sworkfit )

ara2; ( 11:45 ) 1 Koca bardak ayran

Eşimin Anannesine yürüyüş ( 15 dakika gidiş / 15 dakika dönüş )

ara3; ( 15:00 ) KVde 4 şekersiz çay

Akşam; ( 17:00 )
1 büyük kase çorba
1 koca tabak marul salatası ( bol limonlu )

Bu saatten sonra mutfak benim için kapandı ve ancak ayran, kahve ve su içilecek
Hatta 2 saat sonra son keyif kahvemi içerim

Kızlarrrrrrrrr iyimidir

hadi ya süt bozmasa iyiymiş yıkıldım şuan

iyi akşamlar kızlar yarına bırakmadan yazayım menümü dedim çünkü yarın doktora gideceğim d vitamini demir falan baktırmak için sonrada hazır squatın rest günüyken temizlik yapacağım o yüzden belki fırsat bulamam yarın. son bir kaç gündür squat gerçekten çok zorluyor bugün bacaklarım fena ağrıyor umarım sabaha geçer
sabah: 9:30 karatay kahvaltısı
öğlen: 13:30 yarım havuç, yarım portakal tarçınlı, bir bardak sütlü kahve
ara: 17:30 bir bardak ayran
akşam: 19:00 fırında tavuk, yoğurt, zeytin yağlı pırasa
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 190 squat, 15 dk sworkit

saol kaptanım bugün daha iyiyim
terlemek iyi değilmi kaptanım spora ara verirsem kilo veremem diye korkuyorum
menümü yazayım
Sabah:2 yumurta,1 havuç,zeytin
Akşam:Balık ızgara,salata,yarım elma
spor:1 saat yürüyüş
su:3 lt (kaptanıma itafen :)))

Cnm Allah yardımcın olsun,zor ama elbet geçecek Sakın geçmişe üzülme,Zararın neresinden dönersen kârdır
Ayrıca o bıngıl bıngıl suan hepimizde mevcut:) inş Sabırla gidecek

Son düzenleyen: Moderatör:
ıyı geceler arkadaşlar
bu benim bugun uyguladığım programım
sabah 7.30 8.30 arası yürüyüş yaptım toplam 7.5 km
kahvaltı:haşlanmış yumurta
beyaz peynir standart kibrit kutusu buyukluğunde
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal
ara öğün:leblebi 10 adet, kuru üzüm 10 adet ,bir fincan yeşil çay
öğle yemeği:1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
haşlanıp rendelenmiş üzerine yoğurt dökülmüş kocabaş(kırmızı pancar) yarım adet

ara öğün:1 adet portakal
akşam yemeği:ızgara et 2 parça avuç içi kadar
2 dilim ekmek
salata küçük bi kase sossuz
gün boyu toplamda 2 lt su içtim
saat 17:00 ile 18:00 arasında bir saatlik yürüyüş daha yaptım.
hepinizi öpüyorum.
iyi geceler...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Burasıda hep bukadar sakinmi yoksa benim şansıma mı

Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım
Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım

Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi
Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan

Günaydın, sonunda gelebildim. Küçük kızım hastalandı hafta sonu onunla uğraştım. Dün doktora götürdüm, ishal ateş perişan oldu kuzum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş, salgın hastalıkmış. Ateşi atlattık o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi, birde bağırsak düzenleyici. Ateş korkutuyor yaa. ilk akşam 39,5 kadar çıktı. İlaçla 38 e kadar düşürebildim, aradan 2 saat geçiyor yine çıkıyor, korkuttu beni. Neyse hamdolsun ki atlattık. Hızla bir geçmiş yapayım

gecmiş olsun.benimkilerde bugun hastandı şimdi doktora götürücem

Cecom hoş geldin canım, hatırladın mı beni. Geçenlerde 80 topiğine baktım tanıdık kimler var diye. Kimseyi bulamadım. Sonra cuma günü tam çıkarken burda yazını gördüm nick değişmişsin yazamadım çıkmam gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…