günaydın canımmmmgunaydın topiğin guzelleri
cecom gıpta ettim sworkit ben hafta sonu yapamadım bugun başlıyom kısmetse
mümkün olduğunca kaçamak yapmamaya çalışıyorum kaptanım verdiğim beş kilobana çok büyük moral oldu artık canım eskisi gibi onu yiyim bunu yiyim istemiyor birde ablam ben şunu merak ediyorum eğer öğlenleri sadece yoğurt,süt veya ayran tüketsem leptini bölmemiş olurmuyum
hadi ya süt bozmasa iyiymiş yıkıldım şuanCanım adaşımın yerine ben cevap vereyim
Ayran leptini bozmaz ama yoğurt ve süt bozuyor diye biliyorum ben
Acıktıkca ayran tüketebilirsin hatta şekersiz Türk kahvesi veya filitre kahvede ( sütsüz tabi ) çok güzel tok tutuyor
Zaten kahvaltıyı sağlam yapınca acıkmıyor insan
saol kaptanım bugün daha iyiyimOyy bızdıkım tam dersler yeni başladı geçmiş olsun bitanemBol bol karabiberli sıcak içecekler ve acı çorba iç bitanem gribin ilacı bu spor iyileşene dek ara ver istersen terleme bızdıkım.
Gider gider ders çalışmaktan gripten içememişdsindir cnm
gecmiş olsun.benimkilerde bugun hastandı şimdi doktora götürücemGünaydın, sonunda gelebildim. Küçük kızım hastalandı hafta sonu onunla uğraştım. Dün doktora götürdüm, ishal ateş perişan oldu kuzum. Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş, salgın hastalıkmış. Ateşi atlattık o yüzden antibiyotiğe gerek yok dedi. Soğuk algınlığı ilacı verdi, birde bağırsak düzenleyici. Ateş korkutuyor yaa. ilk akşam 39,5 kadar çıktı. İlaçla 38 e kadar düşürebildim, aradan 2 saat geçiyor yine çıkıyor, korkuttu beni. Neyse hamdolsun ki atlattık. Hızla bir geçmiş yapayım
Cecom hoş geldin canım, hatırladın mı beni. Geçenlerde 80 topiğine baktım tanıdık kimler var diye. Kimseyi bulamadım. Sonra cuma günü tam çıkarken burda yazını gördüm nick değişmişsin yazamadım çıkmam gerekti.Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Burasıda hep bukadar sakinmi yoksa benim şansıma mı
Bugünde yine erkenden uyandım şükür ve kahvaltımı bir güzel yaptım
Artık bir yarım saat sonra keyif kahvemi içer sonrada bir güzel sporumuda yaparım
Öğleden sonra yine Annem ve kızkardeşimle sokaklara atacağız kendimizi
Dışarda halledelimesi gereken işlerimiz var hem onları aradan çıkaracağız hemde gitmişken birazda yürümüş oluruz fazladan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?