eveet kaçırmışımgulayı kaçırdın miniğimm
anam ciddimisin ne zor ya başta olmayınca bilinmiyor tabiNe güzel işte, benimki de çok kıskanç maalesef. kilo vermeden önce kıskançlığı geçmişti, şimdi yine başladı
buraya 3 maymun koyacaktım burda yokmuş bunla idare etkım ben mı esıme guvenmıyormuşum
acaba kaç kişi benımkı gıbı bır evlılıge sahıpnese
olurum olurum bende ınanıyormhah bu atarla gazla 79 olursun sennn
geçmiş olsun canım o yüzden demekki ağrın. Çok yordun belki. Birkaç gün dinlen ağrın geçsin yine devam edersin sporasaol canım sanada çok geçmiş olsun fıtık tuttumu iki büklüm kalıyor insan Allah yardımcın olsun bende iki çeşit romatizma artı omurilik kısalığı var oyüzden tutuyor arada tam bir genetik çöplüğüm ben
cok hossun yemınleanam ciddimisin ne zor ya başta olmayınca bilinmiyor tabi
buraya 3 maymun koyacaktım burda yokmuş bunla idare et
Oyyy makres bende bi tane var yerınde durmayan bazen eşim 2. Yi dedikçe diyorum ben altından kalkamam:) bide cok sorun yaşadım emziremedim sıkıntı ettim,Allah sana güç kuvvet versin dicemde var zaten 4 taneyle,Gücün kuvvetin daim olsun:)))Aynen canım büyüdükçe artıyor. Benim 4 tane var yeri geliyor hepsi peş peşe hastalanıyor, bende deliriyorum o zamanlar. Ateş olmadı mı çok korkmam da hele de düşmeyen ateş oluyor bazen. Cumartesi akşamı kızımınki öyleydi, en fazla 38 e iniyor tekrar çıkıyor. Böyle oldumu korku oluyor işte Allah korusun havale geçirir diye korkuyorum.
Hoşbuldum canım sende hoş geldin. Çok şükür iyiyim bel fıtığı ama ilaçlarla ağrım gitti şimdilik rahatım. Sen nasılsın canım görüşemedik epeydir.makresim hosgeldin cnm nasilsin iyi misin sirtin nasil isin nasil gidiyo
Sancı var, ağlama,gözyaşım göz kenarımda hazır oda var görüntüyü bekliyorum kısmetse bugun gelecek kocamda rahatlıcak bendeay bende sancı var göruntu yok :))
oyyy canım ablam benim şımardım sanırımöle deme damlam sen bebeksin daha
Amin inşallah, çok zorlandım ama ikisi büyüdü artık büyük kızım 13 yaşında büyük oğlum da 9. Küçüklerin yaşları biraz yakın. kızım 4 oğlum 2 yaşında. Çok kavga ediyorlar hiçbirşeylerini paylaşamıyorlar gündüz işteyim zaten akşam o yorgunlukla evde delirtiyorlar beni. Ne yapalım rabbim sağlıklarını versin bir şekilde idare ediyorum. Hasta olmasınlar da yaramazlıklarına katlanıyorum artık. Seninkinin yaşı çok küçük değilse bir tane daha yap bence. çok ara verince sonradan zor olur. bende ikinciye karar veremiyordum, kızımın sevgisini başka bir çocukla paylaşamam diyordum ama öyle olmuyor işte. 3.yü de isteyerek yaptım ama 4. kaçamak olduOyyy makres bende bi tane var yerınde durmayan bazen eşim 2. Yi dedikçe diyorum ben altından kalkamam:) bide cok sorun yaşadım emziremedim sıkıntı ettim,Allah sana güç kuvvet versin dicemde var zaten 4 taneyle,Gücün kuvvetin daim olsun:)))
oh ceza sporları yapılmış ellerime sağlıkDUNKU MENUM
KAHVALTI:
PEYNIRLI SANDVIC BIBER SALATALIK TA VARDI
AKSAM:
1 PARCA FIRINDA TAVUK YANINDA SOGANI DA YEDUMM:))
1 MUZ
2 KASE CORBA
(ISTAHIM HER ZAMAN KI GIBI YERINDE MASALLAH)
SPOR:
SABAH TEMPOLU 20 DK YURUYUS
AKSAM 100 IP ATLAMA
50 MEKIK
30 DK LESLIE
tşkler neslım hastayım su arastırmalarına cocukların cok sanslı keza esınde oylehttp://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/hayatınızı-kolaylaştıracak-pratik-fikirler/ss-AA8fs6O#image=28
pratik fikirler çok begendim paylaşmak istedim
ben dun akşam menu yazdım kuzumBU MENULERINI YAZMAYAN KACAKLAR NERDE BAKIM
BIDE KIZLAR ADI OLMAYAN VARSA YAZSIN UNUTMUS OLABILIRIZ KUSURA BAKMAYIN
AY INSALLAH BITANEM YAA ACIL DONMEM LAZIM VALLABuralarda seni özledi pcpc :) inş eski tempona hemen dönersin cnm
ARKADASIM HOSGELDIN ARAMIZA BEN GEL PCPC YAS 24 BOY 1.61 KILO YU CUMA GUNU SOYLICEM FACIA ILE SONUCLANAN BIR ISVEC DENEYIMIM OLDU :) EVLIYIM BIR OGLUSUM VAR 3 YASINDA INSALLAH BERABER GUZEL KILOLAR VERIRIZyok canım istedim ama bi fırsat olmadı, ama d vitamini alıyorum ayda yarım, b 12 yi de ilk fırsatta yaptırmak istiyorum.
OYY BEBEGIM BEN SENI COK OZLEDIM YAAAAA YETISEMEDIM GOZUMDE TUTUYOSUN RESMEN O KADAR SEVIYORUM SENIdun bir anda birakmam gerekti tel i dilos malum ortaligi karistiriyodu. sonra da ne yiyon diye sorarsiniz diye korktum gelmedim. anam evwam dokturmus eee yememek olmaz dedim. nasil yediysem karnim davul gibiydi. hos gozum doymamisti o ayri mesele :))) bu gunlerde kendime hakim olamiyorum. ha gayret yemeye verdim sabki kendimi. malum 80 lerealismis bunye 76 yi gorunce afalladi
AY SORMA MAKRESIM YAA BEN BAYA KOPTUM GECEN CUMA NEYIME GUVENDIYSEM TEKRAR GIRDIM GRUBAHoşbuldum canım sende hoş geldin. Çok şükür iyiyim bel fıtığı ama ilaçlarla ağrım gitti şimdilik rahatım. Sen nasılsın canım görüşemedik epeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?