Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tşkler neslım hastayım su arastırmalarına cocukların cok sanslı keza esınde oyle
vallahi özel yapmıyom haber okurken kıyıda köşede denk geliyo kahve telvesini atmam biriktititim zeytinyağında yada suda zaten gerçekten farklı şeylerde öğrendim denicem

HADI BEN KACTIM GELCEM YINE BUGUN DERS OLMADIGI ICIN BAYA KOSTURMALI 3 SAAT YASADIM 10000 OKUYAMAYAN OLUR DIYE YAZI ILE DE YAZAYIM ON BIN ADIM ATMISIM SIMDILIK HAHAHAHHA DAHA BENIM GUNLUK SPORUM VE DE CEZAM GELCEK BELKI HOS BUGUN COK DUZGUNUM AMA EKSTRA CEZA ISTERIM RENGARENGIM SENDEN SPOR OLUR AMA LESLIE VERME LUTFENHOPLAMA ZIPLAMA VER

Barajı aşamadım canım, sınav diye diye diyeti de salladım artı 2 kilo ile döndüm. Sen ne durumdasın. Sende listede yoksun sanırım artıda mısın.

4 set sworkit+100 mekik+100 skuat okey

An itibariyle bugünki sporumda bitmiştir

3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit

Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum
kahve telvelerini dökme cecom bak nelere yarıyormuş biriktir sende çok içiyon ben gibi
bundan sonra telvelerimi hamam gunu yanımda götürüp tepeden tırnaga telvelenmeyen nesli....

a

ben salı gününün bildirimini yaptım ama sanırım farketmediniz

tekrardan alıntı yaptım bugünki diye yazmışım salı gününün menüsü bu

arkadaşlar bir sorum var size, mercimek köftesi esmer bulgurla yapıcam ne kadar tüketmeliyim sizce haftada.
Ayyyy offfff mmmm walla bana kalsa hergun tüketirim deryacım,ama yine de belki haftada iki Der kaptanım bu iyi ihtimal ama :)

Benimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum

ben geldim hemen kaçmam lazım ödevler bekler
kaptanım muck muck
Dünkü menümü yazmamışım unutmuşum yorgunluktan
Dün
Sabah:2 yumurta,zeytin,peynir
Akşam:balık,salata.2 hurma
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt genelde bir bardak fazla olabiliyo ama 3 lt kesin içiyorum her gün kaptanım
Bugün
Sabah:1 elma,1 avuç badem(yumurta kalmamış)
Akşam:karalahana çorbası(bulgurlu),3 ceviz,2 hurma
Spor:1.5 saat yürüyüş
su.3.2lt

arkadaşlar bir sorum var size, mercimek köftesi esmer bulgurla yapıcam ne kadar tüketmeliyim sizce haftada.
Haftafa 3 kasik bulgur serbest sen hesapla gerisini
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum
Ilkkez duydum ayran neden icilmiyo reglde

iyi geceler güzeller bugün ki menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir havuç, iki küçücük muz tarçınlı, yarım bardak sütlü kahve
ara: form çayı
akşam: biraz karışık oldu akşam öğünüm yazdan buzluğa attığım kırmızı biber vardı onu çevirdim yanına peynir eritmesi, bir yumurta, 3-4 dilim ev yapımı sucuk, domates, bir bardak ayran
gece: yani birazdan :) küçük bir bardak ayran
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 15 dk sworkit. 30 günlük squat takvimini bugün yani 25. günde bırakmak zorunda kaldım tamamlamayı çok istiyordum ama sağlığım el vermedi

canım ayranın ona etki etmemesi lazım ama

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim

Annemlerle akşam yemeğimizi yedik, şekersiz çaylarımızı içtik ve sonrasında vedalaştık ( sabah erken uçacaklar )
Bugün 10 000 bakımımı da yaptırım şükür
Saçlara dip boya yapıldı, kaşlarda alındı valla yüzüm gözüm açıldı

Beslenmede güzel geçti şükür ve yine bir günü hasarsız atlattım
Bİrazdan menümüde paylaşıcağım inşallah

offf banum sen supersin benide gazlıyorsun heee ne spor yaptın bu hafta maşallah

İnşallah canım valla Annemden tartıyı gelirken getirdim yine eve ama cuma sabahından önce cıkmayı düşünmüyorum banada süpriz olsun

kahve telvelerini dökme cecom bak nelere yarıyormuş biriktir sende çok içiyon ben gibi
bundan sonra telvelerimi hamam gunu yanımda götürüp tepeden tırnaga telvelenmeyen nesli....

Hakketten yaaa bende biriktireyimde peelingimi duşda yapar en son duşumu alır çıkarım
Yarından itibaren biriktirmeye başlıyayım sağ ol hatırlattığın için

Hemen aklımdayken yediklerimde paylaşayım

Kahvaltı; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
3 sıra Çeçil peyniri
10 zeytin ( 5 siyah, 5 yeşil )
1/2 turp ( bol limonlu )
az maydanoz
1 çay bardağına yakın badem

ara; 10:00 Şekersiz Türk kahvesi

ara; 11:30 1 Koca bardak ayran ( spor sonrası )

ara; 13:00 şekersiz Türk kahvesi ( komşu ablam geldi )

ara; 15:30 1 koca bardak ayran ( Anneme yeni geçtiğimde )

Ara; 16:30 Şekersiz nescafe ( Annemle karşılıklı içtik )

Akşam; ( 19:15 )
Normalde bu saate asla kalmam ama eşimi ve kardeşimin eşini beklemek zorunda kaldık

1 Tabak Mercimek çorbası
4 adet ufak köfte ( ızgarada pişti )
3 Yk barbunya ( havuçsuz )
Bol salata

Sonrasındada bol bol şekersiz çay

Gün içinde 3 Mİl leslie + 5 dakika sworkit yapıldı

Aslında genel olarak fena değildi bence günüm ama işte daha erken yemeye alışınca midem çok hafifte olsa şu anda vicdanım rahatsızdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…