- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
vallahi özel yapmıyom haber okurken kıyıda köşede denk geliyo kahve telvesini atmam biriktititim zeytinyağında yada suda zaten gerçekten farklı şeylerde öğrendim denicemtşkler neslım hastayım su arastırmalarına cocukların cok sanslı keza esınde oyle
AY EVET GORDUM NIYE YAZMADIYSAM :) DUZELTTIM HEMEN CNM SORRYben dun akşam menu yazdım kuzum
Barajı aşamadım canım, sınav diye diye diyeti de salladım artı 2 kilo ile döndüm. Sen ne durumdasın. Sende listede yoksun sanırım artıda mısın.AY INSALLAH BITANEM YAA ACIL DONMEM LAZIM VALLA
ARKADASIM HOSGELDIN ARAMIZA BEN GEL PCPC YAS 24 BOY 1.61 KILO YU CUMA GUNU SOYLICEM FACIA ILE SONUCLANAN BIR ISVEC DENEYIMIM OLDU :) EVLIYIM BIR OGLUSUM VAR 3 YASINDA INSALLAH BERABER GUZEL KILOLAR VERIRIZ
OYY BEBEGIM BEN SENI COK OZLEDIM YAAAAA YETISEMEDIM GOZUMDE TUTUYOSUN RESMEN O KADAR SEVIYORUM SENI
AY SORMA MAKRESIM YAA BEN BAYA KOPTUM GECEN CUMA NEYIME GUVENDIYSEM TEKRAR GIRDIM GRUBA
IYI OLMANA SEVINDIM BITANEM SEN BI SINAVA GIRCEKTIN NAPTIN ONU
4 set sworkit+100 mekik+100 skuat okeyHADI BEN KACTIM GELCEM YINE BUGUN DERS OLMADIGI ICIN BAYA KOSTURMALI 3 SAAT YASADIM 10000 OKUYAMAYAN OLUR DIYE YAZI ILE DE YAZAYIM ON BIN ADIM ATMISIM SIMDILIK HAHAHAHHA DAHA BENIM GUNLUK SPORUM VE DE CEZAM GELCEK BELKIHOS BUGUN COK DUZGUNUM AMA EKSTRA CEZA ISTERIM RENGARENGIM SENDEN SPOR OLUR AMA LESLIE VERME LUTFEN HOPLAMA ZIPLAMA VER
kahve telvelerini dökme cecom bak nelere yarıyormuş biriktir sende çok içiyon ben gibiAn itibariyle bugünki sporumda bitmiştir
3 Mİl Leslie ( lastikli ) + 5 dakika Sworkit
Çok şükür bugünde sporumu yaptım ve gönlüm rahat üzerine bir güzel Ayranımıda içiyorum
ahttp://www.msn.com/tr-tr/yasam/akilli-yasam/hayatınızı-kolaylaştıracak-pratik-fikirler/ss-AA8fs6O#image=28
pratik fikirler çok begendim paylaşmak istedim
nisana bende kalan 8kg dan kurtulucam işallah
406,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
[TR][/tr]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-A1S2L3l4-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Bayilan bayilana[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-Charlessiz-izinli[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-Ebwam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-Heidi[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-Gel_pcpc[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-Irem_özge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12-Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/TR]
[TD]13-Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14-Rengarenknesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15-Saliha[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR][/TABLE][TR]
[/tr][TR][/tr][TR][/tr]
benim bugun ki programım
sabah 7:30 ve 8:30 arası yürüyüşümü yaptım.
sabah:peynirli yumurta
1 dilim ekmek
peyniri az yedim bugün peynir yumurtada var diye
domates ve maydanoz
öğle:büyük bir kase mevsim salata
iki kaşık zeytinyağlı pırasa
ara:yeşil çay çekirdekli kuru üzüm
akşam:tavuk suyu çorba yarım kase
haşlanmış tavuk göğsü yarım dilim
orta boy kasede salata
koçumun lafını dinledim veee akşam yemeğimde ekmek yemedim
malum günlerdeyim şu anda krizler geliyo belki yatmadan bi tarçınlı süt içerim
hepinizi öpüyorum
dersin cnm dersin ben dedimse siz hayli dersiniz 300-500 verdim 14 kiloyu ne zordu bi bilsentebrikleeer ben azimli diyeti başarmış insanlara hayranım.ben de son 10 kilom demeyi gerçekten çok istiyorum
Ayyyy offfff mmmm walla bana kalsa hergun tüketirim deryacım,ama yine de belki haftada iki Der kaptanım bu iyi ihtimal ama :)arkadaşlar bir sorum var size, mercimek köftesi esmer bulgurla yapıcam ne kadar tüketmeliyim sizce haftada.
Haftafa 3 kasik bulgur serbest sen hesapla gerisiniarkadaşlar bir sorum var size, mercimek köftesi esmer bulgurla yapıcam ne kadar tüketmeliyim sizce haftada.
Ilkkez duydum ayran neden icilmiyo regldeBenimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum
canım ayranın ona etki etmemesi lazım amaBenimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum
offf banum sen supersin benide gazlıyorsun heee ne spor yaptın bu hafta maşallah
kahve telvelerini dökme cecom bak nelere yarıyormuş biriktir sende çok içiyon ben gibi
bundan sonra telvelerimi hamam gunu yanımda götürüp tepeden tırnaga telvelenmeyen nesli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?