- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
Uzun bi aradan sonra bakayım dedim.cecom hoş gelmissin neguzel biz ihmal ettik sen geliyorsun.yeni arkadaslarda hosgelmiss.Makres izinden donmussun sevindim gittin sanmistim + 2 çok değil verirsin üzülme simdi kaç kilosun hedefe az zaman kalmis 31 martta nolcak bakalım.tatsızlıklar da yaşanmış ama kalp kirmamak en güzeli.bayılan bayilana yanlış anlaşıldı galiba tepkisi sert gelmedi bana.ama insanin doğru bildiğini söylemesi de bir erdem.kırmadan doğru bildiğini savunmak çok değerli ama karsindaki kiriliyosa sana hakaret etme hakkında sahip değil.kaptan sakinliği sağlar.herkese iyi geceler
DUNKU MENUM
KAHVALTI:
PEYNIRLI SANDVIC BIBER SALATALIK TA VARDI
AKSAM:
1 PARCA FIRINDA TAVUK YANINDA SOGANI DA YEDUMM:))
1 MUZ
2 KASE CORBA
(ISTAHIM HER ZAMAN KI GIBI YERINDE MASALLAH)
SPOR:
SABAH TEMPOLU 20 DK YURUYUS
AKSAM 100 IP ATLAMA
50 MEKIK
30 DK LESLIE
Amin inşallah, çok zorlandım ama ikisi büyüdü artık büyük kızım 13 yaşında büyük oğlum da 9. Küçüklerin yaşları biraz yakın. kızım 4 oğlum 2 yaşında. Çok kavga ediyorlar hiçbirşeylerini paylaşamıyorlar gündüz işteyim zaten akşam o yorgunlukla evde delirtiyorlar beni. Ne yapalım rabbim sağlıklarını versin bir şekilde idare ediyorum. Hasta olmasınlar da yaramazlıklarına katlanıyorum artık. Seninkinin yaşı çok küçük değilse bir tane daha yap bence. çok ara verince sonradan zor olur. bende ikinciye karar veremiyordum, kızımın sevgisini başka bir çocukla paylaşamam diyordum ama öyle olmuyor işte. 3.yü de isteyerek yaptım ama 4. kaçamak olduİlk öğrendiğimde çok üzüldüm ağladım kızım daha 1,5 yaşındaydı emzirmeden kestim ama şimdi iyiki de Rabbim vermiş diyorum cahilce düşünüp Allaha isyan ettim ne büyük hata. Olması için uğraşanlara büyük haksızlık etmiş oldum yani. Çok şükür Rabbim aratmadan vermiş. Allahım bütün bebek sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah.
tebrikleeer ben azimli diyeti başarmış insanlara hayranım.ben de son 10 kilom demeyi gerçekten çok istiyorum
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı bir bardak greyfurt suyu
Öglen bi bardak ayran
Aksam mantar- tavuk,lahana salatası,ayran
1 Türk kahvesi,1 maden suyu,1 limonlu yeşil çay
95 Squat,100 mekik,40+20 dk yürüyüş,2 mil Leslie
Benimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum
ben geldim hemen kaçmam lazım ödevler bekler
kaptanım muck muck
Dünkü menümü yazmamışım unutmuşum yorgunluktan
Dün
Sabah:2 yumurta,zeytin,peynir
Akşam:balık,salata.2 hurma
spor:1.5 saat yürüyüş
su:3 lt genelde bir bardak fazla olabiliyo ama 3 lt kesin içiyorum her gün kaptanım
Bugün
Sabah:1 elma,1 avuç badem(yumurta kalmamış)
Akşam:karalahana çorbası(bulgurlu),3 ceviz,2 hurma
Spor:1.5 saat yürüyüş
su.3.2lt
iyi geceler güzeller bugün ki menüm
sabah: karatay kahvaltısı
öğle: bir havuç, iki küçücük muz tarçınlı, yarım bardak sütlü kahve
ara: form çayı
akşam: biraz karışık oldu akşam öğünüm yazdan buzluğa attığım kırmızı biber vardı onu çevirdim yanına peynir eritmesi, bir yumurta, 3-4 dilim ev yapımı sucuk, domates, bir bardak ayran
gece: yani birazdan :) küçük bir bardak ayran
su: 2,5 lt
spor: 25 dk egzersiz, 15 dk sworkit. 30 günlük squat takvimini bugün yani 25. günde bırakmak zorunda kaldım tamamlamayı çok istiyordum ama sağlığım el vermedi
Hemen aklımdayken yediklerimde paylaşayım
Kahvaltı; ( 08:15 )
2 yumurtalı omlet
3 sıra Çeçil peyniri
10 zeytin ( 5 siyah, 5 yeşil )
1/2 turp ( bol limonlu )
az maydanoz
1 çay bardağına yakın badem
ara; 10:00 Şekersiz Türk kahvesi
ara; 11:30 1 Koca bardak ayran ( spor sonrası )
ara; 13:00 şekersiz Türk kahvesi ( komşu ablam geldi )
ara; 15:30 1 koca bardak ayran ( Anneme yeni geçtiğimde )
Ara; 16:30 Şekersiz nescafe ( Annemle karşılıklı içtik )
Akşam; ( 19:15 )
Normalde bu saate asla kalmam ama eşimi ve kardeşimin eşini beklemek zorunda kaldık
1 Tabak Mercimek çorbası
4 adet ufak köfte ( ızgarada pişti )
3 Yk barbunya ( havuçsuz )
Bol salata
Sonrasındada bol bol şekersiz çay
Gün içinde 3 Mİl leslie + 5 dakika sworkit yapıldı
Aslında genel olarak fena değildi bence günüm ama işte daha erken yemeye alışınca midem çok hafifte olsa şu anda vicdanım rahatsızdı
çarşamba gününün menüsü
sabah:iki yumurta ile biberli bir domatesli omlet
1 y.k kaymak(katkısız) 1 dilim ekemek
biraz tel kaşar peynir
şekersiz çay
öğleırasa yemeği (yapıyorum bu yemeği sonra gitgel ye kimse yemiyo evde )
1 kase yoğurt
akşam:yine zeytinyağlı pırasa yoğurt ve çok az tavuk göğüs et haşlama
yatmadan önce bir bardak tarçınlı süt
Bence de kötü değil cnm çokda geç yememişsin aslında. İçini rahat tut.
dolapta sakla yada ustune zeytinyağı dok yoksa kufleniyo tecrubeyle sabıt cnmSElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Annemlerle akşam yemeğimizi yedik, şekersiz çaylarımızı içtik ve sonrasında vedalaştık ( sabah erken uçacaklar )
Bugün 10 000 bakımımı da yaptırım şükür
Saçlara dip boya yapıldı, kaşlarda alındıvalla yüzüm gözüm açıldı
Beslenmede güzel geçti şükür ve yine bir günü hasarsız atlattım
Bİrazdan menümüde paylaşıcağım inşallah
İnşallah canım valla Annemden tartıyı gelirken getirdim yine eve ama cuma sabahından önce cıkmayı düşünmüyorum banada süpriz olsun
Hakketten yaaa bende biriktireyimde peelingimi duşda yapar en son duşumu alır çıkarım
Yarından itibaren biriktirmeye başlıyayımsağ ol hatırlattığın için
hadi bekliyoz telafiyi ozaman şekerimya yazmayı unuttum ben çarşamba günü malesef yürüyüş yapamadım ama kaptan söz yarın telafi edeceğim
oh maşallah ben anca akşama spor cnm sana kolay gelsinHadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz
Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin
mrb cnm hg. ben bı ara ızınlıydım o ara gelmıssın sanırım tekrar hg.Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz
Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin
oooo kımler gelmıs kımler gelmıs hg çiçeğimUzun bi aradan sonra bakayım dedim.cecom hoş gelmissin neguzel biz ihmal ettik sen geliyorsun.yeni arkadaslarda hosgelmiss.Makres izinden donmussun sevindim gittin sanmistim + 2 çok değil verirsin üzülme simdi kaç kilosun hedefe az zaman kalmis 31 martta nolcak bakalım.tatsızlıklar da yaşanmış ama kalp kirmamak en güzeli.bayılan bayilana yanlış anlaşıldı galiba tepkisi sert gelmedi bana.ama insanin doğru bildiğini söylemesi de bir erdem.kırmadan doğru bildiğini savunmak çok değerli ama karsindaki kiriliyosa sana hakaret etme hakkında sahip değil.kaptan sakinliği sağlar.herkese iyi geceler
menu yazıyodum burdayım bi yandan patrona laf anlatıyom :))neslı cık ortaya elma
hııı tmm ozaman beklıyorum cicimmenu yazıyodum burdayım bi yandan patrona laf anlatıyom :))
kararlarına ozamanGunaydınnn ben bır beynımı toplayayım eksık menulerımı yazayım bırazdan... dun kendıme yenı kararlar aldım hadı bakalım
deryam spor yapamıyorsun dimi sen bari fizikçinnin hareketlerini yapsan iyi gelir hem yatmadan 10dk yap bencegünaydın kızlar
stresli bir güne başlıyoruz yine işyeri sorunları klasik, insanların dengesizine denk gelmek zor... rabbim ıslah eylesin
neyse dünkü menüme geleyim.
sabah : kkk 9,30 gibi bitti
öğle : mercimek çorbası, az ıspanak
akşam : 2 servis kaşığı yeşil mercimek ev yapımı erişteli, 2 kaşım bulgur pilavı, közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası, 2 3 çatal havuç ve turp salatası
su maalesef 1,5 litre anca
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?