Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uzun bi aradan sonra bakayım dedim.cecom hoş gelmissin neguzel biz ihmal ettik sen geliyorsun.yeni arkadaslarda hosgelmiss.Makres izinden donmussun sevindim gittin sanmistim + 2 çok değil verirsin üzülme simdi kaç kilosun hedefe az zaman kalmis 31 martta nolcak bakalım.tatsızlıklar da yaşanmış ama kalp kirmamak en güzeli.bayılan bayilana yanlış anlaşıldı galiba tepkisi sert gelmedi bana.ama insanin doğru bildiğini söylemesi de bir erdem.kırmadan doğru bildiğini savunmak çok değerli ama karsindaki kiriliyosa sana hakaret etme hakkında sahip değil.kaptan sakinliği sağlar.herkese iyi geceler

Bende seni gördüğüme sevindim canım
Baktım 80lere gelen yok bende arkadaşlarla hasret gidermek için bir ayağımıda buraya attım ( 8.ci takımdayım normalde ama kızlar sağ olsun buradada yediklerime geçer not veriyorlar )

çarşamba gününün menüsü
sabah:iki yumurta ile biberli bir domatesli omlet
1 y.k kaymak(katkısız) 1 dilim ekemek
biraz tel kaşar peynir
şekersiz çay
öğleırasa yemeği (yapıyorum bu yemeği sonra gitgel ye kimse yemiyo evde)
1 kase yoğurt
akşam:yine zeytinyağlı pırasa yoğurt ve çok az tavuk göğüs et haşlama
yatmadan önce bir bardak tarçınlı süt

Günaydın herkese.
Dün ki yaşananlardan sonra bugün güzel birgün olsun işallah.
Gönlünüzde ne varsa önünüze koysun Rabbim.

Dün ki menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta, peynir
Ara 2 bardak çay
Öğlen 2 şiş tavuk şiş, bir domates, 1 yk pilav (azıcıktı ama gerçekten)
Akşam 2 tabak tavuk suyuna çorba

Dünü sağ salim atlattık pilavı saymazsak tabi :)

Maşallah spor harika canım. Yediklerin de kötü değil zaten ama sporla tam olmuş.

Rabbim yokluklarını göstermesin. Sağ salim büyüsünler.

tebrikleeer ben azimli diyeti başarmış insanlara hayranım.ben de son 10 kilom demeyi gerçekten çok istiyorum

İşallah o günleri hepimiz görelim. Ve ulaştığımız kiloyu koruyalım.

Afiyet olsun gayet iyi.

Benimde sorum var,regl iken ayran içme kesilir düşüncesi doğru mu yanlış mı???
Ayrana sarmak istiyorum bu hafta ama reglde olcam normalde içiyorum regl iken azda olsa ama bu sefer fazla icecem,hep soruyum diyorum unutuyorum

İlk kez duyuyorum canım.

Akşam ki öğünü okurken gözümün önünden geçti resmen. Afiyet olsun.

Bence de kötü değil cnm çokda geç yememişsin aslında. İçini rahat tut.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bu sabah her zamankinden erken kalktım Eşim Annemleri havaalanına bırakacağı için 05:45de uyandık ( daha doğrusu ben saati duymamışım Annemler aradı biz hazırız eşin gelmiyor diye )
Neyseki hayırlısıyla onları yola gönderdi eşim Ucakları 45 dakika sonra falan kalkıyor inşallah

Tabi kahvaltımıda yaptım bir güzel hazır ufaklıkta uyurken
Yine her zamanki gibi biraz vakit geçtikten sonra sporumu yapacağım daha sonra Komşu ablam büyük ihtimal kahve içmeye gelir ve sonrasında yürüyerek dışarıda halletmem gereken iş için çıkacağım
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halaları bize çaya geleceklermiş onlar için bir iki birşey alır eve dönerim

Bence de kötü değil cnm çokda geç yememişsin aslında. İçini rahat tut.

Çok teşekkür ederim Normale en geç 17:00de akşam yemeğimi yediğim için bu kez bana geç gibi geldi ama şükür fazla kaçırmadım ve bugün yine eski düzende gidiceğime göre fazla dert etmedimde insanın aklı takılıyor arada

Bu arada Günaydın sanada

dolapta sakla yada ustune zeytinyağı dok yoksa kufleniyo tecrubeyle sabıt cnm
ya yazmayı unuttum ben çarşamba günü malesef yürüyüş yapamadım ama kaptan söz yarın telafi edeceğim
hadi bekliyoz telafiyi ozaman şekerim
google playden sende indir sworkıt programı çok keyifli dene bak bi

oooo kımler gelmıs kımler gelmıs hg çiçeğim

günaydın kızlar
stresli bir güne başlıyoruz yine işyeri sorunları klasik, insanların dengesizine denk gelmek zor... rabbim ıslah eylesin

neyse dünkü menüme geleyim.
sabah : kkk 9,30 gibi bitti
öğle : mercimek çorbası, az ıspanak
akşam : 2 servis kaşığı yeşil mercimek ev yapımı erişteli, 2 kaşım bulgur pilavı, közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan salatası, 2 3 çatal havuç ve turp salatası

su maalesef 1,5 litre anca
spor yok

ben bu gun sabah karşı regl oldum az sancım var kıvranıyom bide şişim ki anlatamam sabahki yediklerim ağzımda okadar şişim yarın artı çıkarsam çok uzulucem ((8
Gunaydınnn ben bır beynımı toplayayım eksık menulerımı yazayım bırazdan... dun kendıme yenı kararlar aldım hadı bakalım
kararlarına ozaman

deryam spor yapamıyorsun dimi sen bari fizikçinnin hareketlerini yapsan iyi gelir hem yatmadan 10dk yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…