Hadiiiiiiii kızlarrrrrrrrr nerelere kayboldunuz
Ben sporumu yapmaya başlıyorum sizde peşimden gelin
ceco bu hafta harikaydı uçurucak listeyi zannımca ohhhh canına değsin valla sefası olsun.oo cecom harikasın
deryam spor yapamıyorsun dimi sen bari fizikçinnin hareketlerini yapsan iyi gelir hem yatmadan 10dk yap bence
ceco bu hafta harikaydı uçurucak listeyi zannımca ohhhh canına değsin valla sefası olsun.
cecooooo sen burda hep misafir kal renk kattın vallahi
hadı bakalımben bu gun sabah karşı regl oldum az sancım var kıvranıyom bide şişim ki anlatamam sabahki yediklerim ağzımda okadar şişim yarın artı çıkarsam çok uzulucem((8
kararlarına ozaman
mr
mrb cnm hg. ben bı ara ızınlıydım o ara gelmıssın sanırım tekrar hg.
ceco bu hafta harikaydı uçurucak listeyi zannımca ohhhh canına değsin valla sefası olsun.
cecooooo sen burda hep misafir kal renk kattın vallahi
kesinlikle takımı canlandırdı cecoo
eyttt be cecom sporda bitmiş hayat sana guzel yeminle sefan olsun gezmelerede git benide götürrOhhhhh Sporumuda yaptım çok şükür
Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi
Hoşbulduk canım ama ben misafir sayılırımBir geceliğine gelipte aylarca gitmeyen türden
Aslında 8.ci takımdayım ama burada sevdiğim arkadaşlarda olunca bir selam vermeye diye girdim patladı gitti
Sağ olsun Adaşım Sweetdimplede burayada her gün yediklerini ve sporunu yazabilirsin en azından bir yanlış varsa bizde uyarırız diyince kendimi burada buldum
İnşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhh
Ağzınızdan bal damlıyor balllİnanın artık sizlerinde desteğinizi hissettikçe daha bir hevesle spor yapar oldum sağ olsun adaşımda bana diğer topiğin kaptanlığını devredince kaçamak yapmayı aklımdan bile geçiremez oldum
Valla holde tartı duruyor ( eşim dün getirince oraya bıraktı bende sırf tartılmak isterim diye elleyip yerine koymaya bile niyetlenmedim) zor tutuyorum kendimi ama yarın sabah inşaallah emeğimin karşılığınıda görürüm
Öğleden sonrada tekrar sokaklara atacağım kendimi
kaptan sabah sporu yapıldı dünün telafisi için 1 saat egzersiz yapıldı.öğleden sonra 1 saat daha yürüyüş yapıcam. doktor randevum var 2 durak önce inip yürüycem.
bu arada annem yıllardır veremediği kiloları için bir fitnes merkezine yazıldı 2 hafta oldu ordaki diyetisyen listesine uydu herhafta tartılıyor gayet guzel gidiyor. diyetisyen karataya yakın planlar verdi sadece bol öğünlü olması can sıkıcıydı neyse anneme veremedin yıllardır yap bari dedim. ilk hafta 1,3 ikinci hafta 2,00 kilo verdi maşallah zincirini kırdı
işallah verecek kilolarını oda bakalım 3 ay gidicek yazın zaten yuzme yurume devam ederim diyor
58 yaşında annem 35 li yaşlarda ilik kanseri atlattı kemoterapide kılo aldı oyıldan beri veremedi işallah başarırı bu yaştavaayyyy neslim süper kaç yaşında annen
canım pırasa bizde de öyle ben bayılırım ama nedense pek beğendiremiyorum ev halkına artık duygu sömürüsüyle yediriyorum ben o kadar yaptım yoruldum aç binlerce insan var saygısızlık etmeyin diyorumçarşamba gününün menüsü
sabah:iki yumurta ile biberli bir domatesli omlet
1 y.k kaymak(katkısız) 1 dilim ekemek
biraz tel kaşar peynir
şekersiz çay
öğleırasa yemeği (yapıyorum bu yemeği sonra gitgel ye kimse yemiyo evde )
1 kase yoğurt
akşam:yine zeytinyağlı pırasa yoğurt ve çok az tavuk göğüs et haşlama
yatmadan önce bir bardak tarçınlı süt
Allah kavuştursun canım maşallah sana diyeti de sporu da çok sıkı tutuyorsun emeklerinin karşılığını kat kat alırsın inş bide sabah erkenden sporunu yapıyorsun ya en iyisi ben ha yaptım ha yapıcam derken dün gecenin 10uyduSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bu sabah her zamankinden erken kalktımEşim Annemleri havaalanına bırakacağı için 05:45de uyandık ( daha doğrusu ben saati duymamışım Annemler aradı biz hazırız eşin gelmiyor diye )
Neyseki hayırlısıyla onları yola gönderdi eşimUcakları 45 dakika sonra falan kalkıyor inşallah
Tabi kahvaltımıda yaptım bir güzel hazır ufaklıkta uyurken
Yine her zamanki gibi biraz vakit geçtikten sonra sporumu yapacağımdaha sonra Komşu ablam büyük ihtimal kahve içmeye gelir ve sonrasında yürüyerek dışarıda halletmem gereken iş için çıkacağım
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halaları bize çaya geleceklermiş onlar için bir iki birşey alır eve dönerim
Çok teşekkür ederimNormale en geç 17:00de akşam yemeğimi yediğim için bu kez bana geç gibi geldi ama şükür fazla kaçırmadım ve bugün yine eski düzende gidiceğime göre fazla dert etmedimde insanın aklı takılıyor arada
Bu arada Günaydın sanada
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Bu sabah her zamankinden erken kalktımEşim Annemleri havaalanına bırakacağı için 05:45de uyandık ( daha doğrusu ben saati duymamışım Annemler aradı biz hazırız eşin gelmiyor diye )
Neyseki hayırlısıyla onları yola gönderdi eşimUcakları 45 dakika sonra falan kalkıyor inşallah
Tabi kahvaltımıda yaptım bir güzel hazır ufaklıkta uyurken
Yine her zamanki gibi biraz vakit geçtikten sonra sporumu yapacağımdaha sonra Komşu ablam büyük ihtimal kahve içmeye gelir ve sonrasında yürüyerek dışarıda halletmem gereken iş için çıkacağım
Akşam yemeğinden sonrada eşimin halaları bize çaya geleceklermiş onlar için bir iki birşey alır eve dönerim
Çok teşekkür ederimNormale en geç 17:00de akşam yemeğimi yediğim için bu kez bana geç gibi geldi ama şükür fazla kaçırmadım ve bugün yine eski düzende gidiceğime göre fazla dert etmedimde insanın aklı takılıyor arada
Bu arada Günaydın sanada
bu arada annem yıllardır veremediği kiloları için bir fitnes merkezine yazıldı 2 hafta oldu ordaki diyetisyen listesine uydu herhafta tartılıyor gayet guzel gidiyor. diyetisyen karataya yakın planlar verdi sadece bol öğünlü olması can sıkıcıydı neyse anneme veremedin yıllardır yap bari dedim. ilk hafta 1,3 ikinci hafta 2,00 kilo verdi maşallah zincirini kırdı
işallah verecek kilolarını oda bakalım 3 ay gidicek yazın zaten yuzme yurume devam ederim diyor
biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kacOhhhhh Sporumuda yaptım çok şükür
Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi
Hoşbulduk canım ama ben misafir sayılırımBir geceliğine gelipte aylarca gitmeyen türden
Aslında 8.ci takımdayım ama burada sevdiğim arkadaşlarda olunca bir selam vermeye diye girdim patladı gitti
Sağ olsun Adaşım Sweetdimplede burayada her gün yediklerini ve sporunu yazabilirsin en azından bir yanlış varsa bizde uyarırız diyince kendimi burada buldum
İnşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhh
Ağzınızdan bal damlıyor balllİnanın artık sizlerinde desteğinizi hissettikçe daha bir hevesle spor yapar oldum sağ olsun adaşımda bana diğer topiğin kaptanlığını devredince kaçamak yapmayı aklımdan bile geçiremez oldum
Valla holde tartı duruyor ( eşim dün getirince oraya bıraktı bende sırf tartılmak isterim diye elleyip yerine koymaya bile niyetlenmedim) zor tutuyorum kendimi ama yarın sabah inşaallah emeğimin karşılığınıda görürüm
Öğleden sonrada tekrar sokaklara atacağım kendimi
evet cecom bu hafta superdi bizede enerji verdi iremcimBaya yoğun birgün seni bekliyor dicem ama spor yapılmış geri bile dönülmüş kk ya. Enerjine hayran kaldım valla. Harikasın.
Çok iyi vermiş annen maşallah. Diyetistyen listeleri genelde işe yarıyor. Ve aslında kalıcı kilo vermeye en yardımcı şekilde beslenmeni sağlıyor.
İşallah azimle devam eder.
ya nurum cecom çok hoş dillidir. alıntıları yazıları uzun ve keyiflidir. aslında oda bir kitap yazmak istiyordu naptı bilmiyorum okonuyu sormuş olalımbiz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac
58 yaşında annem 35 li yaşlarda ilik kanseri atlattı kemoterapide kılo aldı oyıldan beri veremedi işallah başarırı bu yaşta
aaa hakıkaten eglencelı bır kılıgı var bellı... hakıkaten ceco yaz kız bır kıtapya nurum cecom çok hoş dillidir. alıntıları yazıları uzun ve keyiflidir. aslında oda bir kitap yazmak istiyordu naptı bilmiyorum okonuyu sormuş olalım
cecom istanbuldan benim yaşlarda zannımca ve 2 kız annesi yada 3 kızmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?