Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

deryam spor yapamıyorsun dimi sen bari fizikçinnin hareketlerini yapsan iyi gelir hem yatmadan 10dk yap bence

aynen canımm her akşam başlıyayım diyorum ama illaki bir şey çıkıyo 1 2 haftaya kalmaz sabahları yürüyüşe başlarım zaten havalar bayağı iyi gidiyo. bende düzeni oturtursam tamamdır.

Ohhhhh Sporumuda yaptım çok şükür

Baya yoruldum yine ama öncekine nazaran sanki vucut alışmaya başladı ağrılar hafifledi

mr

mrb cnm hg. ben bı ara ızınlıydım o ara gelmıssın sanırım tekrar hg.

Hoşbulduk canım ama ben misafir sayılırım Bir geceliğine gelipte aylarca gitmeyen türden
Aslında 8.ci takımdayım ama burada sevdiğim arkadaşlarda olunca bir selam vermeye diye girdim patladı gitti

Sağ olsun Adaşım Sweetdimplede burayada her gün yediklerini ve sporunu yazabilirsin en azından bir yanlış varsa bizde uyarırız diyince kendimi burada buldum

ceco bu hafta harikaydı uçurucak listeyi zannımca ohhhh canına değsin valla sefası olsun.
cecooooo sen burda hep misafir kal renk kattın vallahi

kesinlikle takımı canlandırdı cecoo

İnşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhh
Ağzınızdan bal damlıyor balll İnanın artık sizlerinde desteğinizi hissettikçe daha bir hevesle spor yapar oldum sağ olsun adaşımda bana diğer topiğin kaptanlığını devredince kaçamak yapmayı aklımdan bile geçiremez oldum
Valla holde tartı duruyor ( eşim dün getirince oraya bıraktı bende sırf tartılmak isterim diye elleyip yerine koymaya bile niyetlenmedim ) zor tutuyorum kendimi ama yarın sabah inşaallah emeğimin karşılığınıda görürüm

Öğleden sonrada tekrar sokaklara atacağım kendimi

bu arada annem yıllardır veremediği kiloları için bir fitnes merkezine yazıldı 2 hafta oldu ordaki diyetisyen listesine uydu herhafta tartılıyor gayet guzel gidiyor. diyetisyen karataya yakın planlar verdi sadece bol öğünlü olması can sıkıcıydı neyse anneme veremedin yıllardır yap bari dedim. ilk hafta 1,3 ikinci hafta 2,00 kilo verdi maşallah zincirini kırdı
işallah verecek kilolarını oda bakalım 3 ay gidicek yazın zaten yuzme yurume devam ederim diyor

eyttt be cecom sporda bitmiş hayat sana guzel yeminle sefan olsun gezmelerede git benide götürr

kaptan sabah sporu yapıldı dünün telafisi için 1 saat egzersiz yapıldı.öğleden sonra 1 saat daha yürüyüş yapıcam. doktor randevum var 2 durak önce inip yürüycem.

aferim şekerim
kuzum ben seni hiç tanımıyorum biraz kendinden bahsedermisin hatırımda kalacak şekilde yoksa yazınca kimle konuştuğumu bilmeden olmuyor yazmak. nerde yaşarsın çocuk varmı evlimisin çalışıyormusun filan gibi

vaayyyy neslim süper kaç yaşında annen

canım pırasa bizde de öyle ben bayılırım ama nedense pek beğendiremiyorum ev halkına artık duygu sömürüsüyle yediriyorum ben o kadar yaptım yoruldum aç binlerce insan var saygısızlık etmeyin diyorum

Allah kavuştursun canım maşallah sana diyeti de sporu da çok sıkı tutuyorsun emeklerinin karşılığını kat kat alırsın inş bide sabah erkenden sporunu yapıyorsun ya en iyisi ben ha yaptım ha yapıcam derken dün gecenin 10uydu

Baya yoğun birgün seni bekliyor dicem ama spor yapılmış geri bile dönülmüş kk ya. Enerjine hayran kaldım valla. Harikasın.

Çok iyi vermiş annen maşallah. Diyetistyen listeleri genelde işe yarıyor. Ve aslında kalıcı kilo vermeye en yardımcı şekilde beslenmeni sağlıyor.
İşallah azimle devam eder.

biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac

evet cecom bu hafta superdi bizede enerji verdi iremcim
aslında diyetisyen de karatay menulerinden vermiş ama tek farkı ara öğünlü olması. yanı işin özü sağlıklı beslenmek
işallah bi 65 kg olsunda anca zayıflamış olur sonra 60kg bakar iner annemde çünki biraz boyu kısa

biz severız mısafırlerı kızlar cecom cecom dıyolardı demek senmıssın memnun oldum.. ıyıkı geldın.. nerdensın yas kac
ya nurum cecom çok hoş dillidir. alıntıları yazıları uzun ve keyiflidir. aslında oda bir kitap yazmak istiyordu naptı bilmiyorum okonuyu sormuş olalım
cecom istanbuldan benim yaşlarda zannımca ve 2 kız annesi yada 3 kızmıydı

aaa hakıkaten eglencelı bır kılıgı var bellı... hakıkaten ceco yaz kız bır kıtap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…