Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar günaydın,

Uzun bir aradan sonra sahalara yeniden dönüyorum :) Bugün 30 günlük squat programına başladım. Bakalım nasıl bir gelişme olacak gün gün bildiririm artık. Aslında kalça, bacak ölçüsünü alsam iyi olurdu. Birazdan ölçüp bildiririm. 30 günde neler değişecek bakalım.

Göbek için de mekik dışında bir şey bulmam gerekiyor, herhangi bir öneride bulunabilecek olan var mı?

Dünkü menüm :
Kahvaltı: kepek ekmeğine domates, peynir, salatalık sandviç
öğle: çeyrek tavuk + 2 kaşık iç pilav + zero
Ara: 1 sütlü köpüklü nescafe
akşam: utanarak söylüyorum 2 paket fıstıklı cheetos yedim.

Bugün spora da başladım, yediklerime de dikkat edeceğim ve buradan uzaklaşmayacağım, çünkü ertesi gün yazarken nasıl utanacağımı bildiğim için yediklerime dikkat ediyorum düzenli buraya girdiğimde.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum

Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyor İstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor

Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )

Bakalım ev sahibi neler yapmış tabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık

gelelim cama günkü menüye
sabah: kayısı kıvamında haşlanmış yumurta zeytin 6 adet peynir domates saltalık maydaoz 1 dilim ekmek
öğle :karnabahar ve havuç haşlama üzerine yoğurt 1 kase
1 kasede mercimek çorba
akşam:lahana yemeği,mercimek çorba birer kase
ara:tarçınlı süt
2 lt normal su 1 lt limonlu su içtim

şimdiden gazanız mubarek olsun bugün zor bi gün nefis yemekler ve diyet yanınızdayız arkadaşım pes etmek yoook

Yeni ben nasiL olmusum

Battaniye senmisin yoksa
Nedense niki görür görmez aklıma başkası geldi resimden dolayıdır sanırım ayyüzlüm mü acaba diye düşündüm ama baktım sonra battaniye nick değiştireceğini ilan etmişti
Hayırlı olsun inşallah bu nikinle hedefini görürsün en kısa zamanda

hahaha aklına ilk ne geldiyse o

şimdi güzel bi kahvaltı yapacam. nasıl acıktım bilemezsiniz
bu arada dikkat ettimde ben uzuuuuun zamandır burda böyle aktif değildim. hani msj sayıma baksam garanti +35 çıkacam. belki de bu hafta listeye gelirim belli olmaz. ilk önce şu durumuma bi bakim ondan sonra karar verecem. buranın caydırıcılığı olmazsa ben daha çoooook kaçamak yaparım gibi geliyor

artık buralarda ol nolur hepimiz etkileniyoruz birbirimizden o yüzden kendin ve bizleer için toparlanma zamanı

o zaman kendimi tanıtayım. 33 yaşında üç çoçuk annesi öğrenciyim. 93,5 le başladım şu an 77 kiloyum. boğazıma sahip çıkabilseydim şu an sadece ziyarete geliyor olurdum buraya. altı ay önce takımdan isteyerek ayrıldım ve sonrasında pişman oldum ama iş işten geçmişti. şimdi tekrar girmeye hak kazandım ama bazı talihsiz olaylar yaşadım. şimdi toparlamaya başladım kendimi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…