- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
tamam kaptanım muza dikkat ediyorum bundan sonra. hemen bakıyorum kaptanım cumayı saymıyordum ben
Geçmişi kaçırmamak için sık sık kk ya girmelisin ebwamım bu yüzden
Misafir konusunda yarış halindeyiz seninlepatates 2 çatalda olsa yok unut kuzucum keşke ev işi misafir sayılsa ama malesef sayılmıyor tatlım
sütü görmesek tamamen raw gibi bir detoks yapmışsın bitanem ama benim istediğim bu değil lütfen her gün sağlıklı beslen.Sadece sıvı almışsın ve bugün katıları menüne eklersen verdikleirnin bir kısmı muhtemelen geri gelecek metabolizmanı bozma ne olur
Free takımda olacaksın elbette cecommm
Sağlık olsun battaniyem ne olur şu nikini değiş artıklavaşta aslında fazla sorun yokk seni tamamen regl yaktı kuzum
Kırılmış cevizin hiç bir faydası yok zaten kuzum buraya göre 5 lira pahalı orada
Akşama kadar çizihayırdır bu nerden çıktı
Ağrın varken spor çekilmez biraz dinlen tatlım4
Tebrikler makresim 1 kilo 1 haftada süper sahalara döndüm diyorsun inş haftaya listedesin kuzum
Tebrikler Efserim misafire rağmen harika toparlamışsın işte budur1,6 vermişsin yanılmıyorsam
Leylacım sabit kalmada güzel ama burdan uzak kalmamaya çalış ne olur en azından kafan dağılır fazla düşünmezsin .Neden kendini yemeye veriyorsun ki inadına fıstık gibi ol salma kendini.Sen üzüleceğine seni kaybettiği için o üzülsün
Evet tatlım misafir hakikaten güzel ben de çok severim ama arada mola istiyor sanki insan
3 gün raw ağırlıklı beslenmeyi keşke hepimiz yapabilsek vucut tüm toksinlerden arınıyor makresim. Baş dönmesi çok normal vucudun temizlendiğinin belirtisi canım.İlk zamanlar bende de neslide de olmuştu
Sonra geçiyor
En son bildiirmin 72 idi efserim bir yerde yanlışlık mı var acaba
Hayırlı cumalar Berilim ben öğleden önce gelemiyorum kuzum şimdi baktım ortalamanız süper yine tebrikler
Bu haftaki stresine menülerine rağmen sabit çıkman da başarı tatlım haftaya inş
Tünaydın canım harikasınAz olur mu hiç gitsin de az çok farketmez total önemli ayrıca şu an yeni bir beslenmeye geçtin bünyen noluyoruz demiştir
Tünaydın kuzum hoşgeldin
Tünaydın canım.Tebrik ediyorum bu hafta harika kilo vermişsin .Hesaplaman doğru canım sadece yuvarlama yapıyoruz şöyleki 130/83,6=1,555 virgülden sonraki 3, rakam 5 veya 5 ten büyükse yuvarlıyoruz canım böylece 1,56 oluyor
Diğer konuya gelince her iki tarafa da anlayışı için teşekkür ederim.Lütfen bir daha bu konuyu gündeme getirmeyelimHiçbirinizin motivayonunuzun bozulmasını istemiyorum
Tatlım değerlerin düştümü acaba ihmal etme bir doktora git lütfen geçmiş oslun kuzum
Birza zaman geçsin elbette gelrisin canım
Her ne kadar onaylamasam da tebrikler bitanem
Bu ara yeni yöntem bu neslim beni de aradılar kapayıverdim sonuç olarak poliçe yaptırıp yaptırmadığı biliyorumgelmiş geçmiş olsun sinirin bozulmuş boşuna bu tür numaralar aradığında google yazın anında çıkıyor dolandırıcı oldukları
Anlayışın ve özenin için teşekkürler canım
O diloşa hasret kaldıksende dikkat et kuzum
Artık alışman lazım kuzum birkaç ay sonra liste hazırlayıp paylaşacaksın
Bu hafta olmazsa haftaya kesin listedesin makresim
Afiyetolsun canım muzu sabah harici tercih etme tatlım öğle 2 küçük de olsa muz fazla olmuşonu da yumurta yerine yiyebilirsin ya da 1 yumurta 1 yerli muz gibi suyu biraz daha artırabilirsen süper olur
Teşekkürler canım senden ricam geçen cuma ve bu perşembe dahil takımdaki arkadaşlarımızın profillerine girip sadece 6, takım mesajlarını sayabilirmisin
Harikasın makresim spora da başlamışsın
Anladım tatlım. Evet ev eriştesi az da olsa yiyebiliyoruz dediğin gibi hem daha sağlıklı .Prensesin şimdiden sağlıklı beslenmeye başladı desene sayende çok şanslı gerçekten harikasın cnm
Toplu alalım indirim yapsınlar
Varmı öyle bir ikon neslim
Teşekkkürler neslim sana da bu yakışır
Cecom muhtemelen regl olacağın için ama yine de 600 gr çok güzel bir rakam kuzum tebrik ederimMinik cimcime ne mutludur ne kadar neşeli bir ailem var diye Rabbim huzurunuzu bozmasın cnm maşallah
Sağlık olsun neslim iyi günlerimizde olacak eminimAlt tarafı seb ben barbim ve bülbül 4 hafta genel sıralama listesi yapacağız
Regle rağmen yine iyisin sıkma canını meleğim
Efser de harika vermiş 2 kilo artıdaydı .Bu hafta sizler verememiş olabilirsiniz ama haftaya siz toparlarsınız biz bir takımız kuzum
Teşekkürler canımDiğer arkadaşlar yazmadığı için sayma işi Bülbüle kaldı