Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çikolata diyeti neymiş kız
biraz isveçi andıran bi diyet. sabah %80 bitter çiko 40 gr kadar ve sade kahve öğlen ve aksam istediğin kadar tencere yemeği ve salata. eğer yemeklerin yanında istersen 100 gr et yada 200 gr tavuk balık yiyebiliyosun. 2 hafta sürüyor karatayla da çok ilişkilendirdim aslında kahvaltı hariç. birazda o yüzden sevdim sanırım

teşekkür ederim kaptanım

Günaydın meleklerimmm hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallah

Gunaydin kizlar hepinize iyi haftasonlari diliyorum

Yeni ben nasiL olmusum

Günaydın meleğimmm tek kelimeyle harika olmuşsun

Günaydın leylacım işte budur sen önemlisin unutma tatlım.Mekik ten daha etkili olan plankı tavsiye ederim canım göbüşün nasıl titrediğini hisset plankın çeşitleri var zamanla onlara geçersin plank takvimi ile birlikte squat takvimini aynı anda yapabilirsin

Nihayet menülerini yazmaya başlamana çok sevindim cnm.Sabhaları ekmekten vazgeçip yumurta yiyebilsen süper olacak bitanem zero yerine lütfen ayran içmeye çalış inan o kadar zararlı ki mutlaka biliyorsun.

Akşam için cezayı hakettin diyeti geçtim sırf transyap bitanem çok sağlıksız

15 dk ip atlama gelsin benden

İyi gezmeler adaşım sana güveniyoruz bitanem bugüne kadar bozmadın bugün de bozmazsın tatlım.
Kazasız belasız git gel inşallah

günaydın kızlar
mesaj sayımı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim kaptan
ve ilk üçe giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum
umuyorum bi gün bende ilk üç te olucam
fena gaza geldim ya

Elbette gireceksin balım şüphen olmasın

Havuç sadece çiğ yiyebiliyoruz balım haşlama ya da yemeklere garnitür olarak koymak bugünden sonra iptal tatlım.Çünkü havuç pişince şeker oranı yükseliyor ve karatayda yasaklar arasında kuzum suya bayıldım

beyazcanın bi avatarı vardı ben ona benzettim çok hoşuma gitti

Gerçekten çok hoş meleğiminde kulakları çınlasın

Biraz daha bekle istersen bitanem sonra gönül rahatlığıyla listeye girersin

ben çikolata diyeti yapaya niyetliyim ama yapsammı bilemedim. yaklaşık bir ay önce sizden gizli yaptım ve 2 kilo kadar verdim

Bizden gizli demek

Değerlerinin neden düştüğü anlaşılıyor

Günaydın güzellerimmm
Yeni ben nasiL olmusum
süper canımm avatarına bayıldımmm

en güzeli canım tekrar hoşgeldin ozaman ben o programı 25. günde bıraktım canım beli çok zorladığı için ama 25 günde basen ve kalçam 4 ve 6 cm inceldi ayrıca gözle görülür bir toparlanma da var popom yukarı kalktı
sanada güzel haftasonları canım bugün zor bir gün olacak sanırım sana kolay gelsin

günaydın kaptanımmm

Tünaydın bülbülüm

merhaba verdiğiniz kilo için tebrik ederim size yakın kilodayım bende yani ilk başladığınız kiloya umarım hep beraber hedefe dogru kosarız

kaptanım şu plank bel için sakıncalımı ben bi kaç gün yapmıştım daha önce belimi zorlayıp zorlamadığını pek hatırlamıyorum

Yeni ben nasiL olmusum
Güzel olmuşsun :)

Plankı biraz araştırayım kaptancım, video mideo izleyeyim bir kaç, şınava benziyor resimlerden ama bakalım. İp atlamam sıkıntılı biraz, hava yağmurlu parka da çıkamam, evde de çok gürültü oluyor, komşularla sorun çıkmasın ama onun yerine leslie yaparım akşam :)

Bir de sarı kart almışım mesaj sayısından ötürü, onu sildirmek için ne yapmam gerekiyor?

Canım zaten senden duyup başlamaya karar vermiştim :) Benim bel ağrısı olacağını sanmıyorum, daha önce ağırlıklı squat derslerine katılmışlığım var, çok şükür bel ağrısı yaşamamıştım o zaman. 4-6 cm gerçekten güzel bir rakam bir ay için. Eğer faydasını görürsem her gün 50 tane yaparım düzenli 30 günlük programdan sonra da :)

eğer yanlış bilmiyorsam ilk üçe girmen gerekiyor.

Unutmamak için buraya bel,kalça ve basen ölçülerimi de yazıyorum. bel 88, basen 95, kalça 98. Dikdörtgen gibi bişey olmuşum resmen ya, nefret ettim kendimden bir kez daha. Kilomda azalma var ama boyum kısa olduğu için fazla kilolarım hemen kendini gösteriyor

yani sweetim size sölesem muhtemelen kafamı kıradınızmalum piyasada yapmadığım diyet kalmadı. bunda da çok eğlendim açıkçası. bide adet dönemindeydim tatlı ihtiyacımı fazlasıyla da karşıladı. iki kilodan kurtuldum geri de gelmedi. zaten birtek sabahları kahve ve çikoydu. geri kalanını zevkle yaptım. hatta onda bile çok dikkat edemediğim zaman oldu. ha bide süt ürünleri yasaktı. onu nasıl yapacağım derken dr un yasağı hızır gibi yetişti

merhaba verdiğiniz kilo için tebrik ederim size yakın kilodayım bende yani ilk başladığınız kiloya umarım hep beraber hedefe dogru kosarız
canım aslında ilk on kiloyu laylaylom verdim karatayla. sonra ben bi şımardım bir daha da toparlayamadım. o gün bu gün gr gr veriyom. ama veriyom ya çok şükür gr lada olsa gitsin. insanın öz güveni tazelenyo. şimdi gösterebilsem de öncesi sonrası yapabilsem sana. gerçekten çok farketti. azimle devam et benim gibi şımarma

ooooo süper bu tür şeylerde daha çok motive eder. inşallah o kiloyu görürsün cicilerini giyersin

sweetim boğazıma hakim olmayı öğrendiğim anda burdayım inşallah. son bir sigaram kaldı onuda içince vedalaşacam bu illetle. zararın neresinden dönersem kardır. bu dönemde boğazıma hakim olamam gibi geliyor. atlatayım hemen burayım. ebwamla da büyük karar aldık artık bir araya geldiğimizde de asla çayın yanına bişe yapmicaz. bu da birbirimize büük motivasyon sağlayacak diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…