- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
biraz isveçi andıran bi diyet. sabah %80 bitter çiko 40 gr kadar ve sade kahve öğlen ve aksam istediğin kadar tencere yemeği ve salata. eğer yemeklerin yanında istersen 100 gr et yada 200 gr tavuk balık yiyebiliyosun. 2 hafta sürüyor karatayla da çok ilişkilendirdim aslında kahvaltı hariç. birazda o yüzden sevdim sanırımçikolata diyeti neymiş kız
saol tatlım
teşekkür ederim kaptanımİyi akşamlar meleklerimmm
sütlaç nedense gözüme battı makresimplanladığın gibi gittiyse harika bir menü cnm
Bugün tam karşılaştık kapı çaldı makresim şansGit tabii kuzum nerden ne gitmiş öğrenmen daha iyi olur cnm
Tabiki olacak tatlım ilk 3 önemli özellikle sarı kartların silinmesi açısından
Teşekkürler bitanem gayet güzel olmuş Efser bu hafta mesajdan muaftı kuzum
Deneme süresinde olduğun için mesaj sayın harika deryacım teşekkürler
Deneme süresinde olan arkadaşlarımızı da sayman gerekliydi kuzum sorun değil
derya saymış zaten +35
baldandane =29 ki kendisi pazar aramıza katıldı bence gayet güzel
sekerkiz67= 3şekercim deneme süresinde olduğun için sarı kart veremiyorum fakat takıma girmek için katılımına ve paylaşımına dikkat etmen gerekli kuzum
Afiyetolsun deryacım su yeterli içmişsindir umarımspor da rahatsızlığından dolayı yok ama menün gayet güzel tatlım
Slm bızdıkım o grip bir süre geçmez tatlım bünye zayıf düştüğü an sürekli yeniler malesef
Bızdıkım şimdi tekrar inceledim tüm haftaki menülerini akşam yediğin 2 şer hurma ve bir iki ez akşam yediğin elma harici bir şey göremedim hurmayı sabahları tüket canım meyveni de sabaha al akşam yeme bu hafta bakalım
Gayet güzel ama detoks için yanlış zaman sanki bızdıkım bünyen şu an zaten zayıf akşam çorba filan içseydin
Harikasın bülbülüm2 kare bittere ceza vermiyorum ben ama sen yine de yapmışsın
Gunaydin kizlar hepinize iyi haftasonlari diliyorum
Yeni ben nasiL olmusum
Kızlar günaydın,
Uzun bir aradan sonra sahalara yeniden dönüyorum :) Bugün 30 günlük squat programına başladım. Bakalım nasıl bir gelişme olacak gün gün bildiririm artık. Aslında kalça, bacak ölçüsünü alsam iyi olurdu. Birazdan ölçüp bildiririm. 30 günde neler değişecek bakalım.
Göbek için de mekik dışında bir şey bulmam gerekiyor, herhangi bir öneride bulunabilecek olan var mı?
Dünkü menüm :
Kahvaltı: kepek ekmeğine domates, peynir, salatalık sandviç
öğle: çeyrek tavuk + 2 kaşık iç pilav + zero
Ara: 1 sütlü köpüklü nescafe
akşam: utanarak söylüyorum 2 paket fıstıklı cheetos yedim.
Bugün spora da başladım, yediklerime de dikkat edeceğim ve buradan uzaklaşmayacağım, çünkü ertesi gün yazarken nasıl utanacağımı bildiğim için yediklerime dikkat ediyorum düzenli buraya girdiğimde.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum
Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyorİstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor
Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )
Bakalım ev sahibi neler yapmıştabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık
günaydın kızlar
mesaj sayımı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim kaptan
ve ilk üçe giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum
umuyorum bi gün bende ilk üç te olucam
fena gaza geldim ya
gelelim cama günkü menüye
sabah: kayısı kıvamında haşlanmış yumurta zeytin 6 adet peynir domates saltalık maydaoz 1 dilim ekmek
öğle :karnabahar ve havuç haşlama üzerine yoğurt 1 kase
1 kasede mercimek çorba
akşam:lahana yemeği,mercimek çorba birer kase
ara:tarçınlı süt
2 lt normal su 1 lt limonlu su içtim
beyazcanın bi avatarı vardı ben ona benzettim çok hoşuma gitti
şimdi güzel bi kahvaltı yapacam. nasıl acıktım bilemezsiniz
bu arada dikkat ettimde ben uzuuuuun zamandır burda böyle aktif değildim. hani msj sayıma baksam garanti +35 çıkacam. belki de bu hafta listeye gelirim belli olmaz. ilk önce şu durumuma bi bakim ondan sonra karar verecem. buranın caydırıcılığı olmazsa ben daha çoooook kaçamak yaparım gibi geliyor
ben çikolata diyeti yapaya niyetliyim ama yapsammı bilemedim. yaklaşık bir ay önce sizden gizli yaptım ve 2 kilo kadar verdim
biraz isveçi andıran bi diyet. sabah %80 bitter çiko 40 gr kadar ve sade kahve öğlen ve aksam istediğin kadar tencere yemeği ve salata. eğer yemeklerin yanında istersen 100 gr et yada 200 gr tavuk balık yiyebiliyosun. 2 hafta sürüyor karatayla da çok ilişkilendirdim aslında kahvaltı hariç. birazda o yüzden sevdim sanırım
süper canımm avatarına bayıldımmmYeni ben nasiL olmusum
en güzeli canım tekrar hoşgeldin ozamanKızlar günaydın,
Uzun bir aradan sonra sahalara yeniden dönüyorum :) Bugün 30 günlük squat programına başladım. Bakalım nasıl bir gelişme olacak gün gün bildiririm artık. Aslında kalça, bacak ölçüsünü alsam iyi olurdu. Birazdan ölçüp bildiririm. 30 günde neler değişecek bakalım.
Göbek için de mekik dışında bir şey bulmam gerekiyor, herhangi bir öneride bulunabilecek olan var mı?
sanada güzel haftasonları canım bugün zor bir gün olacak sanırım sana kolay gelsinSelamün aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol hareketli ve az kalorili bir haftasonu diliyorum
Ben sabah erkenden kalkıp kahvaltımı ettim birazdanda hazırlanıp akraba günü için ailenin Şöför Nebahati olarak milleti toplaya toplaya gideceğimiz eve gitmek üzere yola çıkacağım
Bu hafta gideceğimiz akraba baya uzak oturuyorİstanbulun dışı diyorum ben hatta çünkü arabayla gitmek 1 saati geçiyor
Eşimde kuzumla hazırlanıp çıkacak birazdan ( hava yağmurlu ama olsun sağlam giydirdim )
Bakalım ev sahibi neler yapmıştabi ben kesinlikle bozmamaya niyetliyim ve orada zararsız şeylerde yesem akşam sırf ayranla salata yapacağım kendime akşamlık
Günaydın meleklerimmm hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallah
Günaydın meleğimmm tek kelimeyle harika olmuşsun
Günaydın leylacım işte budur sen önemlisin unutma tatlım.Mekik ten daha etkili olan plankı tavsiye ederim canım göbüşün nasıl titrediğini hissetplankın çeşitleri var zamanla onlara geçersin plank takvimi ile birlikte squat takvimini aynı anda yapabilirsin
Nihayet menülerini yazmaya başlamana çok sevindim cnm.Sabhaları ekmekten vazgeçip yumurta yiyebilsen süper olacak bitanem zero yerine lütfen ayran içmeye çalış inan o kadar zararlı ki mutlaka biliyorsun.
Akşam için cezayı hakettindiyeti geçtim sırf transyap bitanem çok sağlıksız
15 dk ip atlama gelsin benden
İyi gezmeler adaşımsana güveniyoruz bitanem bugüne kadar bozmadın bugün de bozmazsın tatlım.
Kazasız belasız git gel inşallah
Elbette gireceksin balım şüphen olmasın
Havuç sadece çiğ yiyebiliyoruz balım haşlama ya da yemeklere garnitür olarak koymak bugünden sonra iptal tatlım.Çünkü havuç pişince şeker oranı yükseliyor ve karatayda yasaklar arasında kuzumsuya bayıldım
Gerçekten çok hoş meleğiminde kulakları çınlasın
Biraz daha bekle istersen bitanem sonra gönül rahatlığıyla listeye girersin
Bizden gizli demek
Değerlerinin neden düştüğü anlaşılıyor
Günaydın güzellerimmm
süper canımm avatarına bayıldımmm
en güzeli canım tekrar hoşgeldin ozamanben o programı 25. günde bıraktım canım beli çok zorladığı için ama 25 günde basen ve kalçam 4 ve 6 cm inceldi ayrıca gözle görülür bir toparlanma da var popom yukarı kalktı
sanada güzel haftasonları canım bugün zor bir gün olacak sanırım sana kolay gelsin
günaydın kaptanımmm
Havuç sadece çiğ yiyebiliyoruz balım haşlama ya da yemeklere garnitür olarak koymak bugünden sonra iptal tatlım.Çünkü havuç pişince şeker oranı yükseliyor ve karatayda yasaklar arasında kuzumsuya bayıldım
kaptan ben havucun her türlüsünü seviyorum ama öyle yogurtluya genellikle haşlıyorum vazgeçmeye çalışıcam ama biraz vaktimi alır heralde
o zaman kendimi tanıtayım. 33 yaşında üç çoçuk annesi öğrenciyim. 93,5 le başladım şu an 77 kiloyum. boğazıma sahip çıkabilseydim şu an sadece ziyarete geliyor olurdum buraya. altı ay önce takımdan isteyerek ayrıldım ve sonrasında pişman oldum ama iş işten geçmişti. şimdi tekrar girmeye hak kazandım ama bazı talihsiz olaylar yaşadım. şimdi toparlamaya başladım kendimi çok şükür
Günaydın meleklerimmm hepimiz için güzel bir haftasonu olsun inşallah
Günaydın meleğimmm tek kelimeyle harika olmuşsun
Günaydın leylacım işte budur sen önemlisin unutma tatlım.Mekik ten daha etkili olan plankı tavsiye ederim canım göbüşün nasıl titrediğini hissetplankın çeşitleri var zamanla onlara geçersin plank takvimi ile birlikte squat takvimini aynı anda yapabilirsin
Nihayet menülerini yazmaya başlamana çok sevindim cnm.Sabhaları ekmekten vazgeçip yumurta yiyebilsen süper olacak bitanem zero yerine lütfen ayran içmeye çalış inan o kadar zararlı ki mutlaka biliyorsun.
İyi gezmeler adaşımsana güveniyoruz bitanem bugüne kadar bozmadın bugün de bozmazsın tatlım.
Kazasız belasız git gel inşallah
Gerçekten çok hoş meleğiminde kulakları çınlasın
Biraz daha bekle istersen bitanem sonra gönül rahatlığıyla listeye girersin
Bizden gizli demek
Değerlerinin neden düştüğü anlaşılıyor
Güzel olmuşsun :)Yeni ben nasiL olmusum
Plankı biraz araştırayım kaptancım, video mideo izleyeyim bir kaç, şınava benziyor resimlerden ama bakalım. İp atlamam sıkıntılı biraz, hava yağmurlu parka da çıkamam, evde de çok gürültü oluyor, komşularla sorun çıkmasın ama onun yerine leslie yaparım akşam :)Günaydın leylacım işte budur sen önemlisin unutma tatlım.Mekik ten daha etkili olan plankı tavsiye ederim canım göbüşün nasıl titrediğini hissetplankın çeşitleri var zamanla onlara geçersin plank takvimi ile birlikte squat takvimini aynı anda yapabilirsin
Canım zaten senden duyup başlamaya karar vermiştim :) Benim bel ağrısı olacağını sanmıyorum, daha önce ağırlıklı squat derslerine katılmışlığım var, çok şükür bel ağrısı yaşamamıştım o zaman. 4-6 cm gerçekten güzel bir rakam bir ay için. Eğer faydasını görürsem her gün 50 tane yaparım düzenli 30 günlük programdan sonra da :)en güzeli canım tekrar hoşgeldin ozamanben o programı 25. günde bıraktım canım beli çok zorladığı için ama 25 günde basen ve kalçam 4 ve 6 cm inceldi ayrıca gözle görülür bir toparlanma da var popom yukarı kalktı
Güzel olmuşsun :)
Plankı biraz araştırayım kaptancım, video mideo izleyeyim bir kaç, şınava benziyor resimlerden ama bakalım. İp atlamam sıkıntılı biraz, hava yağmurlu parka da çıkamam, evde de çok gürültü oluyor, komşularla sorun çıkmasın ama onun yerine leslie yaparım akşam :)
Bir de sarı kart almışım mesaj sayısından ötürü, onu sildirmek için ne yapmam gerekiyor?
Canım zaten senden duyup başlamaya karar vermiştim :) Benim bel ağrısı olacağını sanmıyorum, daha önce ağırlıklı squat derslerine katılmışlığım var, çok şükür bel ağrısı yaşamamıştım o zaman. 4-6 cm gerçekten güzel bir rakam bir ay için. Eğer faydasını görürsem her gün 50 tane yaparım düzenli 30 günlük programdan sonra da :)
Tamam canım sağol :) o zaman show timeeeee :)eğer yanlış bilmiyorsam ilk üçe girmen gerekiyor.
hadi bakalımmmmTamam canım sağol :) o zaman show timeeeee :)
canım aslında ilk on kiloyu laylaylom verdim karatayla. sonra ben bi şımardım bir daha da toparlayamadım. o gün bu gün gr gr veriyom. ama veriyom ya çok şükür gr lada olsa gitsin. insanın öz güveni tazelenyo. şimdi gösterebilsem de öncesi sonrası yapabilsem sana. gerçekten çok farketti. azimle devam et benim gibi şımarmamerhaba verdiğiniz kilo için tebrik ederim size yakın kilodayım bende yani ilk başladığınız kiloya umarım hep beraber hedefe dogru kosarız
ooooo süper bu tür şeylerde daha çok motive eder. inşallah o kiloyu görürsün cicilerini giyersinKızlar bir arkadaşımla iddiaya girdik, eğer 49 kiloyu görürsen tartıda sana istediğin markadan 2 elbise alacağım dedi. Benim boğazıma hakim olamayacağımı düşünüyor :) Çok fena gaza geldim şimdi. Elbiseler yanında artısı olacak :) kendimi koyvermeyeceğim kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?