- 13 Kasım 2014
- 1.237
- 3.656
- 208
oyyy kıyamam sana ya ne var alıverseydi o da bişeleroyy bitanem cok saol girelim senle de olur :))
ya onumde yanimda biri olsa daha iyi olur beni yanimda Motive edecek acaba kendime bi elbise mi secsem hatta kucuk bedeni mi alsam dogum gunumde icine girmem icin az kaldi dogum gunumee
ay ben iyice kafayi yedim esimden bugun nevruz bayrami munseberi ile hediye istedimartik abarttin diyo dedim sansimi denemek istedim adam artik Boyle dolaniyo ben konusunca
akşamları tutuyo pis boğazımafiyet olsun cnm bitter icin olsun nolcak olur arada ama yiceksen kahvalti zamanlarinda erken yemeye dikkat et daha iyi olur
oyyy kıyamam sana ya ne var alıverseydi o da bişelerbence küçük beden bi elbise almak mantıklı canım bende tatile gidene kadar 80i hedefliyorum ki bikinimi ve sevdiğim elbiselerimi giyebileyim çünkü en son 80 deyken giyiyordum onları birde bi eteğimi buldum 4o beden arada çıkarıp ölçüyorum üstüme bak damla bu kadar küçülcen a gayret diyorum
ahh o geceler neyseki bu hafta mi sonrasinda mi saatler 1 Saat Ileri alinacak daha erken yatcamakşamları tutuyo pis boğazımay bu arada ne zaman psicim doğum günün kutlayalımmm
ahh bende ayni seyi yazcaktim gozumu acamiyorum artikk iyi geceler bol leptinlerben kaçar güzeller erkenden yatayım da çok çalışsın leptincikiyi geceler güzeller bol leptinler
Sm venusumm yeni nickine bayildim yakismis sana guzelim benimkoca bi legen salata goturdum azicik ekmekle beraber. aksamada maklube yemege davetliyiz. Zannedersem ben yiyemicem tavuklu olaydi iyiydi. Bende salatasini didiklerim artik. Malum yogurtta yasak. Gecen bir gun yogurt yrdim de geberiyodum. Ne zamana kadar bu yasak merak ediyom. Ayran ozledim
Takım İçi İlk 3
1- irem-ozge (83,6 /82,3 /1,3 /% 1,56
2- Ebwam(126,6/ 125.8/0,8 / %0,63
3- Bulbul-e Bismil( 89,8/89,6/0,2 /%0,22
Tebrikler meleklerimm
ayyyy madalyam olmus ne guzellll
Ebwam 399. etap mesaj sayısından almış olduğun sarı kartın silindi kuzum
ay bunada cok sevindim kaptanimmm
ay 11 mesaj nedir ya ayip bana suan nesliden utandim iyimi***6.Takım 405. Etap Mesaj Sayıları***
battaniye1 ======35++
BayilanBayilana===35++
Bulbul-e Bismil ===35++
Ebwam ========11
Efser =========9
gel_pcpc=======17
irem-ozge======20
leyla_34 ======8
rengarenknesli ===35++
sagol deryammmm
ayy gecmis olsun canim benim rabbim tez zamanda sifa versin insallahselamlar
gribim tam geçti derken nezleye döndü yatıyorum yine
kilo da verememişim neden böyle oldum ya çıldırcam
kilom aynı
kaptanım bi önerin var mı bişyi yanlışmı yapıyorum ?
offff yinemi yaaaa***6.Takım 405. Etap Mesaj Sayıları***
battaniye1 ======35++
BayilanBayilana===35++
Bulbul-e Bismil ===35++
Ebwam ========11
Efser =========9 mesajdan muaf
gel_pcpc=======17
irem-ozge======20
leyla_34 ======8
rengarenknesli ===35++
sekerkiz67 === 3
baldandane ===29++
45derya45=== 35+
Ebwam =1
@gel_pcpc =1 (toplam 2 sarı kart )
@irem-ozge =1
L leyla_34 =1
mesaj sayılarınız 35 in altında olduğu için sarı kart aldınız meleklerim
sahaneeeeeeYeni ben nasiL olmusum
azcik senin bebekligin gibibu avatar beni mi çağrıştırıyo kız
bu avatar beni mi çağrıştırıyo kız
beyazcanın bi avatarı vardı ben ona benzettim çok hoşuma gitti
Zaten yediğimize dikkat edebilsekcanım ben çok araştırdım o squatı eğer yediğine dikkat etmezsen popoyu büyütüyormuş sıkı ama büyük bir popon oluyormuş birde 30 günden sonra biraz ara vermek gerekiyormuş ama günde 50 den bişey olmaz yediğimize dikkat ettikten sonra bende 20-30 yapıyorum şimdilik ağırlıkla hem kollarımı da inceltsin diye
O elbiseleri alıcammmm :)oooh hadi bakalım süper motivasyon olur sanaal o elbiseleri
Alıcam alıcam o elbiseleri alıcammm :) ben de girerim canım iddiaya seninle motive edecekse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?