- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
sorununu öğrenip çözüme odaklanmışsın bundan sonra herşey daha güzel olur inş.bol eksili günlerin olsun bundan sonraSu diyetisyen meselesini acikliyayim rahat edeyim
dun ani bi kararla diyetisyene gittim olcumlerimi yaptirdim cunku iki ileri bir geri gitmekten kafa olarak hakkaten yorulmusdum enazindan sebebini ogrenirim dedim
insulin direncim ve tip 2 diyabete yatkinligimdan dolayi aslinda neden ac kalsamda kilo veremedigimi anlatti uzun uzun ve yeni bi diyet listesi verdi
Daha once yedigim bicok sey yasak ve artik ara ogunlerim var
bundan sonra menulerimi dr un verdigi listeye gore yazicam
bakalim on gunun sonunda tekrar bi dr a gidip olcum yailicak vucudumun durumu ne diye yagdan verebilmismiyim diye insallah bu sefer basarili olurum azcik siki dr takibi altinda olursam belki bu sefer sifir kacamaksiz bir diyetle kilo verebilirim insallah
al cnm valla sonra resmini at buraya ohh missZaten yediğimize dikkat edebilsek
O elbiseleri alıcammmm :)
Alıcam alıcam o elbiseleri alıcammm :) ben de girerim canım iddiaya seninle motive edecekse :)
heyooo merhabaaaa
tekrardan aranızdayım kızlar...
uzuuun uzuuun zaman sonra yeniden takıma resmi olmadan dahil oluyorum
kaptanımın onayı ile motivasyon ve disiplin amaçlı desteğinizle yeniden aranızdayımm
hem zaten çok özlemiştim
50.8 kilo ile aranıza yeniden dahil oldum desteklerinizi bekliyorum
ivit bu sefer bende çok kararlıyım ..oooo kacak cadicim hosgeldin cnmbu sefer kesin aramizda misin hadi bakalim toparlaniyoruz hepimiz ne guzelll
basarilar bol Kilo vermeler cnm
oooo super olacak sikilascan demek 4 5 Kilo cok degil hemen gider e^benceivit bu sefer bende çok kararlıyım ..
bi mezuniyet sonrası aldığım kilolar 4-5 kilo kadar oldu
onları destekle ve mecburiyet hissi oluşturarak vermek istedim tekrardan
spor merkezine de yazıldım
hem pilates hem fitness yapıyorum haftanın 6 gün salondayım
sabahlarıda kendim pilates yapıyorum
sıklaşmak ve zinde kalmayı daha hızlı hale getirmek istiyorum
sizleri de özledim ve çok seviyorum
hasta misin bitanem gecmis olsunselam dün geldim ama menü yazmadan gitmişim ödeve bakarken çıkmış aradan
kaptanım nasılsınnn
akşam meyve yemiyorum o zaman tamam teşekkürler ilgilendiğin için
Ebwam teşekkürler canım geçmiş olsun dileklerin için
bugün daha iyiyim
dünkü menüm
Sabah:2 yumurtadan geranmali,zeytin,peynir,2 kuru kayısı
Akşam:ızgara köfte,salata,1 havuç
spor:1 saat 15 dk yürüyüş
Bugünkü menümü de yazayım akşam ödev yapcam gelemeyebilirim
Sabah:geranmali,zeytin,2 kuru kayısı
Akşam:Balık ızgara,salata, havuç yiyebilirim
spor:1.5 saat yürüyüş yaparım
öpüldünüzz
ay inşalla cınımoooo super olacak sikilascan demek 4 5 Kilo cok degil hemen gider e^bence
saol bitanecim evet 1 haftadır gribim ama atlattım sayılır çok sağolhasta misin bitanem gecmis olsun
geçmiş olsun miss cimsaol bitanecim evet 1 haftadır gribim ama atlattım sayılır çok sağol
görüşmek üzereeeeeeeeeeeben kacayim gelirim yine canlarimmm
saol morcadi nasılsın :)geçmiş olsun miss cim
görüşmek üzereeeeeeeeeee
valla iyim canım ya yeniden sizlerle olmanın heyecanını yaşamaktayımsaol morcadi nasılsın :)
hemen dünkü menümüde yazayım kızlar
sabah : kkk
öğle : tarhana çorbası ayran
akşam 1 porsiyon köfte salata ayran
su 1,5 litre
spor 15 dk yürüyüş
kaptanım şu plank bel için sakıncalımı ben bi kaç gün yapmıştım daha önce belimi zorlayıp zorlamadığını pek hatırlamıyorum
Güzel olmuşsun :)
Plankı biraz araştırayım kaptancım, video mideo izleyeyim bir kaç, şınava benziyor resimlerden ama bakalım. İp atlamam sıkıntılı biraz, hava yağmurlu parka da çıkamam, evde de çok gürültü oluyor, komşularla sorun çıkmasın ama onun yerine leslie yaparım akşam :)
Bir de sarı kart almışım mesaj sayısından ötürü, onu sildirmek için ne yapmam gerekiyor?
Canım zaten senden duyup başlamaya karar vermiştim :) Benim bel ağrısı olacağını sanmıyorum, daha önce ağırlıklı squat derslerine katılmışlığım var, çok şükür bel ağrısı yaşamamıştım o zaman. 4-6 cm gerçekten güzel bir rakam bir ay için. Eğer faydasını görürsem her gün 50 tane yaparım düzenli 30 günlük programdan sonra da :)
eğer yanlış bilmiyorsam ilk üçe girmen gerekiyor.
Unutmamak için buraya bel,kalça ve basen ölçülerimi de yazıyorum. bel 88, basen 95, kalça 98. Dikdörtgen gibi bişey olmuşum resmen ya, nefret ettim kendimden bir kez daha. Kilomda azalma var ama boyum kısa olduğu için fazla kilolarım hemen kendini gösteriyor
yani sweetim size sölesem muhtemelen kafamı kıradınızmalum piyasada yapmadığım diyet kalmadı. bunda da çok eğlendim açıkçası. bide adet dönemindeydim tatlı ihtiyacımı fazlasıyla da karşıladı. iki kilodan kurtuldum geri de gelmedi. zaten birtek sabahları kahve ve çikoydu. geri kalanını zevkle yaptım. hatta onda bile çok dikkat edemediğim zaman oldu. ha bide süt ürünleri yasaktı. onu nasıl yapacağım derken dr un yasağı hızır gibi yetişti
Kızlar bir arkadaşımla iddiaya girdik, eğer 49 kiloyu görürsen tartıda sana istediğin markadan 2 elbise alacağım dedi. Benim boğazıma hakim olamayacağımı düşünüyor :) Çok fena gaza geldim şimdi. Elbiseler yanında artısı olacak :) kendimi koyvermeyeceğim kesinlikle.
sweetim boğazıma hakim olmayı öğrendiğim anda burdayım inşallah. son bir sigaram kaldı onuda içince vedalaşacam bu illetle. zararın neresinden dönersem kardır. bu dönemde boğazıma hakim olamam gibi geliyor. atlatayım hemen burayım. ebwamla da büyük karar aldık artık bir araya geldiğimizde de asla çayın yanına bişe yapmicaz. bu da birbirimize büük motivasyon sağlayacak diye düşünüyoruz.
kaptanım cumartesi gününün menü ve programı
sabah 8:00 9:00 arası yürüyüş
kahvaltıeynirli iki yumurtalı omlet domates salatalık maydanoz tel kaşar peynir (çokaz) 1 dilim kepek ekmeği
öğle:lahana yemeği, yarım kase mercimek çorbam kalmıştı onu yedim
ara:yarım elma
akşam:yine lahana yemeği (git gel ye çok şükür bitti),
bu akşam çocuklar puding istedi benden bende yaptım yaparken yemiycem dedim ama bi an kendimi kaybettimve bir kase puding yedim
suyumu içtim 2 lt
sanırım çocuklar evdeyken ben kendimi kaybediyorum ne çok şey yemişim bugün
iste bende ayni sekilde ilk 10 kiloyu 2 bucuk ayda verdim tam karataya uymaya calisarak sonra ben oyle bi sapittim ki bi daha toparlayamadim hala cabaliyorum
cumartesi:
kahvalti:
sucuku yumurta
2 cay
1 lokma tereyag ekmek
aksam:
1 kase mercimek corbasi
1 elma
1 turk khavesi
Cuma
kahvalti:
1 kaseden az yogurt
ogle:
ceviz
1 Armut
aksam:
bulgur pilavi yogurt
spor:
gunluk listedeki sporum
ve bol yuruyus
persembe:
kahvalti:
cappuchino
ogle:
pirasa
aksam:
koz biberli yogurt
gunluk sporlar yapildi
ve yuruyus
carsamba:
vallaa suan hatirlamiyorum hatirlarsam yazcam
merak etme canım o pudinge hemen bir ceza gelir kaptanımdan bir daha kaybetmessin kendinişahsen bana öyle oluyor bir buraya nasıl yazcam diye düşünüyorum iki ceza verildimi yapmassam vicdan azabım oluyor gece bile olsa kalkıp yapıyorum sanırım buyüzden hayatımda ilk defa düzenli kilo veriyorum
oyy bitanem cok saol girelim senle de olur :))
ya onumde yanimda biri olsa daha iyi olur beni yanimda Motive edecek acaba kendime bi elbise mi secsem hatta kucuk bedeni mi alsam dogum gunumde icine girmem icin az kaldi dogum gunumee
ay ben iyice kafayi yedim esimden bugun nevruz bayrami munseberi ile hediye istedimartik abarttin diyo dedim sansimi denemek istedim adam artik Boyle dolaniyo ben konusunca
iyi geceler güzellerim bugün ki menüm
sabah: kalkar kalkmaz 500 ml su
2 haşlanmış yumurta, küp peyniri, domates, bir kaşık zeytin ezmesi, bir avuç ceviz
arada ve ikindide birer bardak ayran (güya leptin bölünmesin diye sadece ayran iççektim ama yeğenimin zoruyla bir avuç kadar patlamış mısır yedim yemeseydim ağlıycaktı)
akşam: 3 pane köfte ( galiba bu cıss ama çok canım çekti küçüktüler zaten) kıymalı karnabahar yemeği, yoğurt
su: 3lt olur yatana kadar
spor: 25 dk egzersiz, 25 dk ayrobik, 10 dk sworkit
aa birde akşam yemeğinden evvel iki kare bitter. bu aralar çikolatayı çok ister oldu canım
oyyy kıyamam sana ya ne var alıverseydi o da bişelerbence küçük beden bi elbise almak mantıklı canım bende tatile gidene kadar 80i hedefliyorum ki bikinimi ve sevdiğim elbiselerimi giyebileyim çünkü en son 80 deyken giyiyordum onları birde bi eteğimi buldum 4o beden arada çıkarıp ölçüyorum üstüme bak damla bu kadar küçülcen a gayret diyorum
ay sorma eski pantolonlarimi cikarip deniyorum hala girmiyo bacaklarim yuh diyorum pcpc ne Kadar yazifmissin eskiden sen hala girmiyo bacaklar
ne guzel sana da Motive olur bak ben 2 bucuk ayda verdim 10 kiloyu sadece karatay ve yuruyus arada mekik falan ama tam uymaya gayret ederdim cok hafif kacamaklar yapardim valla cok guzel vermistim sen yaza kadr gule oynaya verirsin insallah cnmmm
ayy kac beden elbise alsam kii 40 mi 42 mi
ahh o geceler neyseki bu hafta mi sonrasinda mi saatler 1 Saat Ileri alinacak daha erken yatcamdaha az kacamak firsatim olcak :))
13 mayis 1990 canim
Slm kizlarrrrr
Sm venusumm yeni nickine bayildim yakismis sana guzelim benim
Ayy senin gibi ayrankolik birine yapiliri bu ya ceza gibi bisey
Neyse insallah tez zamanda kalkar yasaginda ayranla kafa bulmaya devam edersin
ay 11 mesaj nedir ya ayip bana suan nesliden utandim iyimi
sagol deryammmm
ayy gecmis olsun canim benim rabbim tez zamanda sifa versin insallah
offff yinemi yaaaa
ama hakettim farkindayim
sahaneeeeee
azcik senin bebekligin gibi
Hemen dunku menumu yazim buarada
sabah 1 yumurta biraz peynir zeytin havuc ve turp
ara sade kahve
ogleni atladim
aksam bi tabah yesil fasulye yemegi ayran
3 litre suyumu ictim
3 mile leslie yaptim ama zar zor kolum kalkmiyodu walla
Bugune gelinceeeeee
sabah limonlu ilik su ictim
ardindan diyetisyene gittim (bu konuyu daha sonra detayli yazicam)
Dondugumde gec olmusdu cikmam gerekiyodu bir elma yiyip ciktim
bir kase yogurtlu bugday corbasi ictim 4 bardakda sekersiz cay ictim
en masumlari bunlardi gittigim yerde
aksamda tavuklu salatayla gunu kapadim
3 litre su icildi hatta fazlasi bile olabilir
45 dk yuruyus yaptim
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iskender( pidesininde yarısını yemişimdir) salata Turşu
1 Türk kahvesi,1 yeşil çay
Çiko diyeti cok ilgilimi çektibiraz araştırayım. Iyi geceler herkese
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Gezenti oynakbaşı geldiiiiiii
Anam bugün ayağı yanmış kedi gibi paso dışardaydım
SAbah 10:15de bir attım kendimi dışarıya bütün akrabaları toplaya toplaya ( arabaya sığdığı kadarını) günün yapılacağı yere gittik
Bol bol kuranımızı okuduk ve sonra iş ikramlara geçti
Valla çok şükür hasarsız atlattım inatla hamurişlerinide yemedim tatlı olarak yapılan kadayıfıda ağzıma bile sürmedim
Sadece ev sahibinin hatrına ( 1 KK kadar pırasalı bir börekten tadına baktım, maş fasülyesinden yapılan bol yeşillikli salatayı yedim 1 kaseBu arada evsahibi 71 yaşında çokda kırılgan sağ olsun )
Tam evden çıkacakken birde Ölüm haberi aldık
Eşimin halasının KPsi vefaat etti tabi bu durumda eşimde cenaze evine gitti amcasıyla birlikteorada işleri bitine bizim olduğumuz yere geldi ve birlikte döndük
Tabi felaket trafik olunca 2 saatte ancak geldim 45 dakikalık yoldan ve felaket yoruldum dur kalk yapmaktan
Eve geldim tam üzerimi değiştirip yayılmak için hazırlanırken eşim ya ufak halam çaya bekliyor dedi ve evde biraz bireşyler atıştırıp ( malum gittiğim yerde sırf salata yedim sayılır ve felaket acıktım ) ( birşeyler dediğimde 1/4 porsiyon çiğ köfte)
Direk halamıza geçtik ve daha yeni geldim
Bugün içim dışım şekersiz çay oldugeç oldu ama birazdan türk kahvesi içip kendimi yatağa atarım sanırım yarım saate kadar
ARtık yarın inşallah çok geç uyanmam bu yorgunluğun üzerine
Kız Abdala malum oldu sanırım yine
Geçen gün Annemleri uğurladığımız günde aman erken çıkın bakın trafik olur geç kalırsınız dedim eşim yok yaw sabahın 6sında ne trafiği 5 buçukta çıkmaya gerek yok dedi ve normalde bomboş olan yolda felaket trafik varmış o gün ve eşim bile şaşırmış kalmış nasıl olur bu yol normalde hep boş diye şaşırmış annemde benim kızın yine içine doğdu demiş
6ci hissim çok kuvvetli şekerim
Bu arada yeni nikin hayırlı olsun
Dün menü paylaşmayı unutmuşum hazır aklımdayken menülerimide paylaşayım
Cuma;
Kahvaltı; Omlet ( 2 yumurtadan ),10 yeşil zeytin ve nereden aklıma geldiyse tonbalığı
ara; şekersiz kahve
ara; 1 koca bardak ayran
Akşam; 1 kase zeytinyağlı barbunya, 1 koca kase marul salatası bol limonlu
Cumartesi;
Kahvaltı; 2 yumurtalı omlet, 1/2 turp, 10 zeytin ve bir büyük bardak ayran ( buz gibi)
ara; bol su
ara; ( gündeki ikram ) 1 kase maş fasülye salatası bol marullu, dereotlu, maydanoz ve taze soğanlı, 1 KK pırasalı börek
ara; şekersiz Türk kahvesi
Akşam; 1/4 porsiyon çiğ köfte ( kaçamaktan saymıyorum çünkü cidden hem fazla değildi hemde açtım2 bardak ayran
ara; şekersiz 3 adet çay
Gunaydin takim gunaydin kizlarrrrrrr
enerjik bir pazar sabahindan gunaydin hepinizeeee
Su diyetisyen meselesini acikliyayim rahat edeyim
dun ani bi kararla diyetisyene gittim olcumlerimi yaptirdim cunku iki ileri bir geri gitmekten kafa olarak hakkaten yorulmusdum enazindan sebebini ogrenirim dedim
insulin direncim ve tip 2 diyabete yatkinligimdan dolayi aslinda neden ac kalsamda kilo veremedigimi anlatti uzun uzun ve yeni bi diyet listesi verdi
Daha once yedigim bicok sey yasak ve artik ara ogunlerim var
bundan sonra menulerimi dr un verdigi listeye gore yazicam
bakalim on gunun sonunda tekrar bi dr a gidip olcum yailicak vucudumun durumu ne diye yagdan verebilmismiyim diye insallah bu sefer basarili olurum azcik siki dr takibi altinda olursam belki bu sefer sifir kacamaksiz bir diyetle kilo verebilirim insallah
Günaydın herkese, mutlu musmutlu pazarlaaaaarrrr :)
Dünkü menüm
Kahvaltı: 3-4 çeri domatesi, yarım salatalık, 5 siyah- 2 yeşil zeytin, yarım kalın dilim beyaz peynir, yarım kalın dilim kaşar peyniri, 1 yumurta, 1 dilim ekmeğe tereyağ-bal
Öğle: kırmızı biberli tavuk sote
Akşam: 1 dürüm çiğ köfte, ayran
Gece: 1 sütlü köpüklü nescafe (bugünün en büyük hatası)
Su : 1 litre
Spor: 50 squat
Kaptanım affet leslie yapamadım, babam geldi, onun yanında böyle değişik hareketler yapmak istemedim, adam ayda bir geliyor zaten :)
Zaten yediğimize dikkat edebilsek
O elbiseleri alıcammmm :)
Alıcam alıcam o elbiseleri alıcammm :) ben de girerim canım iddiaya seninle motive edecekse :)
hepinize iyi pazarlar
kaptanım sabah sabah çektim eşofmanları çıktım dışarı ki aman yarabbim bu ne soğuksamsun donuyo tepede bi yerde oturuyorum baktım şehire yağmur yağıyo ben dedim yaparım buraya gelene kadar ama malesef sağanağa yakalandım velhasıl bugün sabah yürüyüşüm sadece 4 km
hiç yoktan iyidir ama bana az geldi
değişmiş canım evet :)iconlar değişmiş mi ya ben o smile kullanmak istememiştim :S
valla iyim canım ya yeniden sizlerle olmanın heyecanını yaşamaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?