Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

değişmiş canım evet :)

oh ne iyi ettin hayırlısı olsun bende takıma döncem okul bitsin de :)
şimdi konuk oyuncu modunda geliyorum okul saolsun
bende öyle konuk oyuncu olarak devam edicem şekerim
aynı durumdayız seninle :)

bencede gerçi ben vip e geçene kadar o kiloları veririm gibi heralde :)
bu kez kesin kararlı olduğum şeyler var :S
senin fazla yoktu dimi kaç kilosun hedefin kaç canım?
benimde kesin kararlı olduğum şeyler var bu sefer çok kararlıyım 1 aydır 74ten 73 e inemedim yinede pes etmedim
inş başarıcaz birlikte canım benim

senin fazla yoktu dimi kaç kilosun hedefin kaç canım?
benimde kesin kararlı olduğum şeyler var bu sefer çok kararlıyım 1 aydır 74ten 73 e inemedim yinede pes etmedim
inş başarıcaz birlikte canım benim
valla canım ben takıma ilk katıldığımda da 52 -51 civarıydım 46 kilo ile mezun oldum eşimin yeter demesinden ötürü
şimdide 5-6 içinde 4 kilo aldım 50.8 kiloyum yine 45 yada 46 olmam lazım
valla beraber başarıldığını yaşadığım için yeniden burda olmak istedim
elbet başarıcaz

yine inceksin inş o kiloya canım
hep destek tam destek
başarıcaz

Hoşgeldin tekrar aramıza cadıcımm resmi ya da free takım farketmiyor tüm kurallar sizin için de geçerli free takım resmi takımı geçecek bu gidişle

Bu kadar güzel spora bir de sağlıklı beslenme eklersen kısa sürede fit olursun bitanem biz de snei özleidk kuzum

selam dün geldim ama menü yazmadan gitmişim ödeve bakarken çıkmış aradan

Hoşgeldin bızdıkım bir de böyle deneyelim kuzum meyveni sabah yiyebilirsin .Ne demek tatlım rica ederim ilgilenmek için burdayım menülerin süper kuru kayısı sabaha yakışmışİyi dersler kuzum

kaptanım geldiii
nasılsın canımmmm
gitmeden sana yakalanmak ne güzel

sanada iyi pazarlar

Geldim ama konuşmak nasip olmadı tatlım bir gidiyorum bir geliyorum iyiyim bitanem bugünümüze şükür sen de biraz toparlanmışsın çok sevindim canım

bende öyle konuk oyuncu olarak devam edicem şekerim
aynı durumdayız seninle :)

konuk oyuncu diye birşey yok cadıcım aynı disiplin sizler için de geçerli

yine inceksin inş o kiloya canım
hep destek tam destek
başarıcaz

Tekrar başarmamanız için bir neden yok

Kaptanım uzun uzun alıntı yapmadım.Tavsiyelerine uyacağım, ayrıca bu akşam leslie mi de yapacağım squat ve plankten sonra. Suyu arttırıyorum. Kendime biraz önce su hazırladım limonlu ve elmalı. Bu tarz su içmek sıkıntı değildir umarım.

Bir de ben karataya başlayacağım, kardeşim de bir hevesle ben de yapsam mı dedi. Ama bir sıkıntı var, yumurta yiyemiyor. akşamdan kahvaltımı hazırlarken ona da hazırlayacağım, yumurta yerine ona ne koyabilirim kahvaltıda, herhangi bir önerisi olan var mı?

Suyu artırman çok önemli leylacım limonlu su içmek ise sindirimi geciktirerek geç acıkmanı sağlıyor bu yüzden önemli elma da eklemende herhangi bir sakınca yok içmeni rahatlatır aromasıyla

Hayatının en doğru kararını vermiş olursun karataya başlamakla çok sevindim cnm. Yumurta yiyemeyenler 2 adet yerli muz - et köfte balık türü-kuru fasulye -yeşil mercimek çorbası. salatası kremasız ve unsuz ev çorbaları (içinde şehriye -pirinç olmayacak) ya da sebze yemeği bile yiyebilirler seçenek çok bitanem

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-104#post-40065947
Bu haftanın analizini yaparsak 10. olduk meleklerim

8 haftalık dönem bitti 4. notamızı da aldığımız için 2 sarı kartımız olmuş oldu ve ceza olarak 4 hafta genel sıralama listesini biz hazırlayacağız

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-10#post-40084865

ceza durumumuzu üstteki linkten görebilirsiniz dayağı hakettik hakikaten

6, Takım olarak yeni analiz döneminde karne notumuz 30 civarı olacak ve yine sınıfta kaldık demektir

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ir-karar-defteri.154953/page-17#post-40084969

Bu linkten de cezalarımızın tarihlerini görebilirsiniz ilk hafta ben sonrasında sırayla @gel_pcpc RengarenkNesli ve Bulbul-e Bismil bu 4 haftaki sıralamaları paylaşacağız

Bu dönemi unutalım meleklerimm yeni döneme konsantre oluyoruz

Yeni dönem bu hafta başlıyor umarım bizler de hiç nota almadan 8 haftalık yeni etap dönemini başarıyla atlatırız .

Lütfen kendinize haftalık ve aylık ulaşılabilir hedefler belirleyin az veya çok ama lütfen hedefinize ulaşmak için kendinizi zorlayın.

Takım içi gidişatımızı düzeltmek için fikirleriniz veya benim yapmamı istediğiniz herhangi birşey varsa lütfen paylaşın.Genel olarak gördüğüm bir konuyu da belirtmek isterim birbirinizin menülerini lütfen inceleyin iyi veya kötü yorum yapmanız çok önemli çoğunluğunuz bu konuyu biraz ihmal ediyor bizler motivasyon ve destek için burdayız unutmayın.Bazen benim gözümden kaçabilir sizler farkedersiniz lütfen birbirinizi uyarın.Sonuçta hiçbirimiz diyetisyen değiliz gerçi onları 10 a katlarız o ayrı sadece kendi tecrübelerimizi paylaşıyoruz
Hepinize güveniyorum birlikte başaracağımıza eminim

iyi akşamlar arkadaşlar
cevizimi gün kurumu v.s aldım ama karatay hakkında yüzeysel bilgiye sahibim en yakın zamanda kitap edinicem.ben dediğiniz gibi başlamaya karar verdim karataya.yediklerimde hatalar olursa lütfen bilgilendirin.

bu gün menüm
sabah:haşlama yumurta kayısı kıvamında
1 dilim ekmek
peynir domates maydanoz kırmızı biber
öğle havuç salatası maydanozlu domatesli ve zeytinyağlı havuçlar çiğ kaptan
öğle yemeğinden hemen sonra çay içtim 3 bardak şekersiz , iki adet bisküvi yedim
akşam;tavuk suyu çorba ,2 adet nagıt(çocuklara yapmıştım yine dayanamadım ya)
kaptan ben sabahları kalkar kalkmaz 2 bardak oda sıcaklığında su içiyorum bunu size hiç bildirmedim arkadaşlardan bildirenler olunca söyleyeyim dedim bi alışkanlık gibi benimkisi
2 lt su içtim

inşşş canım sende vericeksin hemde doğum gününe kadar aldığın elbiseye gircen burda hem doğum gününü hem yeni daha küçük beden elbiseni kutluycaz
umarım güzel sonuçlar alırsın canım
4 km az mı

yok kaptanım köfteler kızarmış değildi tavada çevirdim az yağla ama hazırdı işlenmiş yani sonuçta cıss bitteride alışkanlık haline gelmeden bugün bıraktım ama yarına söz vermeyim belki bir karecik sabah kahvesiyle

tabi ki tatlım bunun için buradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…