Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Seni dinlerim kaptanım dicem,haftasonu niye dinlemiyorsun dicen
Haftaici seninim kaptanım ne dersen o

Bugünkü menum
Sbh sebzeli tost,iki yumurta
Öğleden sonra 16.00 gibi kumpir
3 Türk kahvesi,2 maden suyu,3 bitki cayı( biri kayısılı form cayıydı cok tatlı geldi icmem bidaha)
50 dk tempolu yürüyüs,gerisi eşimle orta tempoda bazen aval aval:))

canım bende yaklaşık birbuçuk aydır karataya uymaya çalışıyorum önceden ekmeksiz yapamazdım ama kaptanımın telkiniyle bıraktım ekmeği ve tüm unlu mamülleri ve iyi ki bırakmışım. karatay hocanın bir konuşmasında dinledim buğday verim arttırılmak için yapılan hibritlemeler sonucunda yaradılışta sahip olduğu kromozom sayısının şuanda çok daha fazlasına sahip ve bu da beyindeki morfin reseptörlerini uyararak ekmeğin bizde bağımlılık yapmasına neden oluyormuş. bunu duyduktan sonra karatay sağlıklı beslenmesine inancım bir kat daha arttı. sana tavsiyem canım sabah menülerinden ekmeği sil artık kahvaltıda ekmek yerine bir avuç ceviz çok daha lezzetli oluyor. inan bir kaç gün sonra ekmeği hiç aramadığını fark edeceksin ben bunca yıl bir dilim ekmek iki kaşık yemek yediğime o kadar üzülüyorum ki şimdi istediğim yemeği doyana kadar tadını ala ala yiyorum

kaptanım benim senin gibi bir melek bizimle olduktan sonra eninde sonunda başaracağız. sanırım biz iyi bir fırçayı hakettik ama sen o kadar hoşgörülü o kadar iyimsersin ki kendi adıma söz ablacım yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapıcam ve tabi kendim ve takım arkadaşlarımın motivasyonu için de.

kumpiiiirrrrr afiyet olsun canım. o meyveli form çayları cidden çok tatlı ben onları tatlı krizimi bastırmak için kullanıyorum ama favorım açaili

kumpiiiirrrrr afiyet olsun canım. o meyveli form çayları cidden çok tatlı ben onları tatlı krizimi bastırmak için kullanıyorum ama favorım açaili
Haftasonu eşime uyuyorum:) icinde salam sosis koydurmam ama neticede patates tabiki,ama kabuğuna yakın kısmı kemirmeyi cok seviyorum:))))

Başınız saolsun cnm,
Demekti ebwam 1, sen 2 kuran okuduktan sonra:)) ama maşallah iyi tutmusun kendını bir dilim börekten bisicik olmaz hem sebzeliymiş:)) maş fasulyesi ne ???

Iyi etmişsin cnm belki Dr kontrolünde olması daha sıkı olmanı sağlar,benim bile gıdesım var
Listen benım yıllar önceki listemde aynıymıs dedım ama dr unda vardır bir bildiği

Hoşgeldin cnm Aramıza

Ne güzel acıklamıssın Bülbülüm iyiki bıraktık ekmegi ( Tanı ben dün ve bugun harıc)

Günaydın kızlar pazar günün menüsü
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 yeşil biber
2 kare peynir
Biraz ceviz ve kuru üzüm
1 tatlı kaşığından fazla biber salcası

Akşam:
1 tabak çakma patlıcan kebabı
(Acelem vardı yalap şap diyete uygun bi şekilde yaptım fena değildi)
1 kase mercimek çorbası

Spor yok

Teşekkür ederim kaptan abla. İşallah böyle devam eder kilo vermelerimiz de biran önce kurtuluruz yağcıklarımızdan.
Mesaj sayısı ok.dir. Ben genelde çoklu alıntı yapıyorum destanımsı bir mesaj oluyor. Böylelikle o sayıya ulaşamam Azcık çoklu alıntılarıma ara vereyim madem

Ya cocuklarim uzun zamandir gunes tutulmasi bekliyolardi. Ama hava yagisli oldugundan goremediler. Insallah bir dahaki sefer gorebilirler

Aynen benim kızda. Ama görememiş yavrucaklar. Okuldalardı öğretmenleri bahçeye çıkarmış ama nafile.

Hadi hayırlısı olsun canım. Aslında hepimzin yapması gereken senin yaptığın ama ihmal ediyoruz. Çok sevindim senin adına güzel ve doğru bir adım.

Teşekkür ederim cnm

ayyyy ben bugün menü yazmadım yaaa

perşembe menüm

sabah müthiş kkk
öğle :5 köfte salata ayran
akşam : az yeşil mercimek az ıspanak az mantar

selamlar
gribim tam geçti derken nezleye döndü yatıyorum yine
kilo da verememişim neden böyle oldum ya çıldırcam
kilom aynı
kaptanım bi önerin var mı bişyi yanlışmı yapıyorum ?

Geçmiş olsun. Hastalık döneminde beslenmene dikkat etmen lazım cnm. Yoksa uzun sürüyor iyileşmek.

Menülerin zayıf cnm. Daha çok meyve ve baklagil yemen lazım hasta olduğun için. Önce iyileşmen önemli.

Gayet iyi bir menü cnm. Bitter çok öcü gelmedi bana. Ama kaptan abla duymasın

Bugünkü menum
Öglen kk kahvaltısı
Aksam Fırında karnabahar,yogurt,salata
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı

Tebrikler kızlar
Keşşkee benimde olsa

Teşekkürler canım. İşallah bir sonraki senin olsun.

Göbeğin tek çaresi mekik maalesef. İşallah güzel sonuçlar alırsın cnm.

Pilav, cips, nescafe hepsi cısss. Telafi edeceğine eminim.

günaydın kızlar
mesaj sayımı kabul ettiğiniz için teşekkür ederim kaptan
ve ilk üçe giren arkadaşlarıda tebrik ediyorum
umuyorum bi gün bende ilk üç te olucam
fena gaza geldim ya

Teşekkürler canım.

Haşlanmış havuç dışında sorunsuz. Havuç haşlandığında içindeki nişasta açığa çıkıyor cnm o yüzden cıss.

ben çikolata diyeti yapaya niyetliyim ama yapsammı bilemedim. yaklaşık bir ay önce sizden gizli yaptım ve 2 kilo kadar verdim

Çiko ve diyet. İki kelime yanyana bile durmuyor

Maşallah Allah yavrularına uzun ömür versin.

hemen dünkü menümüde yazayım kızlar

sabah : kkk
öğle : tarhana çorbası ayran
akşam 1 porsiyon köfte salata ayran

su 1,5 litre
spor 15 dk yürüyüş

Hadi bakalım. O elbiseler senin olacak. Giyip giyip çıkarsın karşısına pişman olsun seninle iddiaya girdiğine.

Çok kötü değil cnm pudind. Telafi edersin eminim. Bu arada çok canım isterse ben light puding alıyorum onu yapıp yiyorum aklında olsun. Çocuklara yaparken kendine de onu yaparsın belki.

cumartesi:
kahvalti:
sucuku yumurta
2 cay
1 lokma tereyag ekmek

aksam:
1 kase mercimek corbasi
1 elma
1 turk khavesi

Hiç karbonhidrat yok cnm. Süt ve süt ürünleri eklmeyi unutma sağlık açısından.

persembe:
kahvalti:
cappuchino

ogle:
pirasa

aksam:
koz biberli yogurt

gunluk sporlar yapildi
ve yuruyus

carsamba:
vallaa suan hatirlamiyorum hatirlarsam yazcam

Çok kötü sayılmaz bence. Mısır ve bitter dışında.
Sabah kalkar kalkmaz o kadar suyu içen insanlara imreniyorum. Ben koca gün zor içiyorum suyu.

Hemen dunku menumu yazim buarada
sabah 1 yumurta biraz peynir zeytin havuc ve turp
ara sade kahve
ogleni atladim
aksam bi tabah yesil fasulye yemegi ayran
3 litre suyumu ictim
3 mile leslie yaptim ama zar zor kolum kalkmiyodu walla

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam iskender( pidesininde yarısını yemişimdir) salata Turşu
1 Türk kahvesi,1 yeşil çay

Yoğun birgün olmuş senin için. Ama sen bu enerjiyle canına okursun her türlü yoğunluğun

En güzelini yapmışsın cnm. diyetisyen ile kilo vermek gerçekten sağlıklı ve kalıcı kilo vermeye yarıyor. Hayırlısı olsun.

Dediğin gibi nescafe olmasaymış süper olurmuş.

Hoşgeldin.

Günaydın herkese.
Geçmişe baktım haftasonu gayet iyi gitmiş herkes ufak tefek kaçamaklarda olsa.
Yoğun ve yorucu bir haftasonuydu benim içinde.
C.tesi Eminönüne gittim. Sabah 8 öğlen 2 evdeydim. Eve gelip duş alıp sınıf annemize yeni ev ziyartine gittik. 6 gibi döndük anneme gittim. Oradan da düğüne.
Takdir edersiniz ki bu kdr gezmenin sonucu ertesi gün temizlik, çamaşır, ütü

C.tesi menüm.
Kahvaltı yok
İkindi gibi 1 ufacık poğaça, 3 mercimek köftesi
Akşam sadece et döner
Spor olarak mecburi 5 saat yürümüşümdür :)
Su 1 lt yoktur.

Pazar
Sahanda yumurta, peynir, domates, zeytin
Akşam hamsi buğulama, bol salata
Spor yok. Su 2 lt

Günaydın cnm. Afiyet olsun gayet iyi maşallah.

Tamamdır kaptanım,başlıyorum en kısa zamanda. Sporla suyla eminim en kısa zamanda bu kilolardan eser kalmayacak. Çok umutluyum kesin vereceğim :)

Menü güzel, kendi menülerimi görünce utandım resmen :)

Günaydın :) Eminönü'ne bayağıdır gitmedim ben de, aslında gitmek istiyorum :) Kalabalıktan korktuğum için gitmiyorum cumartesi günleri de. Aslında hafta içi gidilse daha sakin olur herhalde.
Menüler minicik kaçamaklar dışında iyi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…