Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menülerimi yazayım

hemen dünkü menümüde yazayım kızlar

sabah : kkk
öğle : tarhana çorbası ayran
akşam 1 porsiyon köfte salata ayran

su 1,5 litre
spor 15 dk yürüyüş

cuma menüm burada
cumartesi
sabah : etli çorba + 1 parça lavaş
öğle : az ıspanak közlenmiş patlıcan
akşam 3 kaşık erişte- bir kase yoğurt

Canım C.tesi sorun olmuyor ama sabah 8 de orda olup 12 gibi terketmiş olursan. Sonrasına kalırsan remen kilit oluyor heryer.

Afiyet olsun cnm.

selam kızlar, herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah
her hafta sonu gibi bu hafta sonuda azcık cozutup geldim
ne olacak benim bu halim yaaaaaa

Günaydın. Canım o cozutmaların bitmesi lazım. Kendin için. Bundan sonra ki hayatını nasıl geçirmek istiyorsun. Kilo verme işi kafada bitiyor. Karar vermek ve uygulamak lazım. Yapabilirsin sende.
Birde şöyle düşün. Haftasonu yediklerinin hangisinin tadı ağzında. Hiçbiri ama hepsi yağ depolarına gitti bile.

cumartesi
sabah : etli çorba + 1 parça lavaş
öğle : az ıspanak közlenmiş patlıcan
akşam 3 kaşık erişte- bir kase yoğurt

Afiyet olsun. Kötü değil cnm öyle söylediğin kdr. Merak etme.

2 gün su kesintisi vardı burada sırf wc ye çok çıkmıyım diye içmedim valla yalan değil :)

ama bugünden itibaren en az 2 lt çıkarıyorum çarşambadan itibarende havalar birazz düzelyor yürüyüşe çıkıyorum sabahları inşallah...

doğru diyosun dedim kendime zaten ben kafada önce haftasonlarını bitirmeliyim. diyette tatile çıkmamalı hafta sonu.
pazar birazcık fena

kesinlikle ne kadar doğru yıllarca zehirlemişiz kendimizi resmen

bugün ki menüm :

22 MART 2015 PAZAR
SABAH

3 parça peynir
12 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi

AKŞAM
yoğurt çorba
salata
yoğurt

vayyy çoook başarılı bir menü canım

maalesef o dayanamamalar hep oluyo canım ama buna şükür zamanla dahada atarız inşallah. bisküvi ve nugget hariç gayet güzel bir menü

aman efendim menünü seveyimmm, afiyet olsun canım süpersin

Selamün Aleküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri internette sorun vardı şükür düzeldi

Cumartesi gecesinden beri bir türlü uğramaya fırsatım olmadı
Nasıl yorulduysam Cumartesi günü resmen ölü gibi uyumuşum SAbah kafamı kaldıramadım resmen pestilim çıkmış
TAbi dün biraz değil baya geç uyanınca kahvaltı etmemiz 11i buldu ondan sonrada hadi biraz iş yap birazda kızlarla ilgilen derken oldu saat 17:00 Eşimde bir gün evvel Annesine yemeğe geleceğimizi söyleyince hadiiii giyinip oraya gittik Akşam yemeğinden sonrada bir üst kattaki Teyze Kızına gittik ailecek tabi eve gelmemiz 11 buçuğu bulunca anında üzerimi değiştirip yattım

Bu hafta sonu cidden beni çok yordu ama artık bir iki günde ancak kendime gelirim

Canım telefonunu Pirinç kutuna göm ( pilini ayırdıktan sonra tabi )
24 saat pirinçin içinde bekletirsen içindeki nemi çeker ve önceki gibi gayet güzel çalışır
Geçmiş olsun canım

çakma elti?? :)

Eşimin Amcasının gelini SAğ olsun nişanlandıkları günden beri hep bana eltim der ama tabi gerçekten kaynım olmadığı için ( eşim tek erkek ) eltim sayılmıor ama biz birimize eltim çekeriz tabi gerçek olmadığı için ben çakma elti diyorum onada ilk kız çakmada olsa eltimsin dediğimde ne gülmüştü

Hmm anladım. Benim babamlarda da var aynısı. babamın amca çocuklarına hala, amca, torunlarına kuzen deriz :)

merhaba bayanlar bugün ki menüm
23 MART 2015 PAZARTESİ

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su

1 parça peynir
18 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere
turp
yeşil çay

ARA
1 güllü yeşil çay
3 küçük kurabiye

AKŞAM
salata
yoğurt

1,6 lt su

afiyet olsun canım öğlen ki kurabiyeni de akşam telefi etmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…