hemen dünkü menümüde yazayım kızlar
sabah : kkk
öğle : tarhana çorbası ayran
akşam 1 porsiyon köfte salata ayran
su 1,5 litre
spor 15 dk yürüyüş
Günaydın :) Eminönü'ne bayağıdır gitmedim ben de, aslında gitmek istiyorum :) Kalabalıktan korktuğum için gitmiyorum cumartesi günleri de. Aslında hafta içi gidilse daha sakin olur herhalde.
Menüler minicik kaçamaklar dışında iyi görünüyor.
Dünkü menüm
Kahvaltı : domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir. 5-6 tane zeytin, 1 lokma su böreği, 1 dilim sucuk
Öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kaşık yoğurt
Akşam-6 gibi: 1 urfa ekmek arası+ ayran
Su: 1 litre
Spor: Yok
selam kızlar, herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah
her hafta sonu gibi bu hafta sonuda azcık cozutup geldim
ne olacak benim bu halim yaaaaaa
cumartesi
sabah : etli çorba + 1 parça lavaş
öğle : az ıspanak közlenmiş patlıcan
akşam 3 kaşık erişte- bir kase yoğurt
Tünaydın melekleirmmm hepinize güzel bir pazar dilerimmm
sadece suyun az deryacım15 dk yürüyüş hiç yoktan iyidir diyelim
Hayır deryacım ben de belden ameliyatlıyım biliyorsun zaten süreler yavaş yavaş artıyor zorlandığın an bırak kuzum.Ben sadece yan plankta zorlandım
Şayet şıan da tecrübeliysen çok faydası olur plank hakikaten titretiyor incele bitanem
Doğru biliyorsun deryacım takım içi ilk 3 e girince sarı kartlar siliniyor
Sporla inan bu ölçüler çok farkedecek lütfen düzenli sporunu ihmal etme leylacım
Bak nasıl da iyi tanıyorsun biziBuna rağmen yapmışsın Gerlmemesi güzel tabiki eminim sırf çiko için yaptın Ben zaten sabahları olmak kaydıyla en fazla 2 bittere izin veriyorum kuzum ama sadece kahveyle kahvaltı olmaz Şu yasağın bitse de ayranına kavuşsan en azından
oooo iddialar iyidir sen elbiselerini şimdiden seç fotolarını çek cep teline duvar kağıdı yap her an görür motşve olursun
Sanırım son sigaran da bitmiştir kuzum darısı başımaİnşallah ben de tekrar bırakacağım.
Ebwamla o kararı almakta biraz geç kaldınız sankineyse buna da şükür
Afiyetolsun balım iyi dayandın lahanaya böyle çok yaptığın zaman kaldırıver buzluğunda yer varsa kuzum bıkıyor insan
Puding meselesine gelince hepimiz insanız ve bazen nefsimize yenilebiliriz canının çektiği birşey varsa bundan sonra lütfen sabahları yemeye gayret et cnmve yarım kase puding mesela
Akşamki gibi bir durum olursa da yatana kadar bol bol su ve en azından bir fincan yeşilçay iç balımDün az su içmişiz Hafatsonu kaçamğına sayıp bu seferlik ceza vermiyorum kuzum sütlü tatlı olması da hafifletici sebeplerden
Yeni kararlarınla birlikte toparlayacağına eminim barbim
akşam meyve yiyormuyuz barbim
sabah ve öğle çok çok az kahvaltını söz verdiğin şekilde yapmıyorsun barbimarmutun yanında süt ayran içmeliydin bu şekilde yemeye devam edersen vücudun kıtlık moduna girecek kuzum akşam karbonhidratla proteini birleştirmen de yanlış olmuş canım
cappuchinoyla kahvaltı
Bitanem tek başımıza yapabilsek zaten burda işimiz ne ama buraya yazma gerekliliği hakikaten yemeye engel oluyor.Balımı bu seferlik affettim
Ya kabul etseydi şannsını denemkte fayda var dimi
yeğeninin elinden zehir olsa yenir haklısınkızarmış her türlü yemek yasak özellikle pane köfte bülbülüm et köfte türü yediğin zaman yoğurt yerine salata tercih et kuzum.Yoğurt yersen sindirim uzar fakat salatayla sindirim süresi kısalır Bitter alışkanlık haline mi geliyor sabahları yemeye çalış tatlım spro harika
En güzelini yapıyorsun bir önerim daha var evde böyle rahat eşofmanlar giyeriz ya işte onu tersine çevirin en dar eşofmanınızı giyin en azından gündüzleri bu bile yemenize engel oluyorTabiki küçüleceksin damlacım
42 bence barbim çünkü zaman az o yüzden tatlım
13 mayısta parti var o zaman
sa rı kartlar silinek içindir ebwamcım sen de bunu gayet güzel başarıyorsun
yeşil fasulyeyi doyana dek yiyebilirsin kuzumsuya ve spora maşallah
2 fincan da yeşilçay içsen süper olmaz mı
yarısını demekşu reglin bitseydi bi an önce
Sakın diyorummmm
Aleyküm selam adaşım allah kabul eysin canım hem de birbirinizi görmüş oldunuz.Ayrıca başınız sağolsun bitanem mekanı cennet olsun.Dur kalkların tek faydası var bacak kasları süper çalışıyor dimiHarikasın cecom bir ısırık börek de ısrar sonucu zaten güzel dengelemişsin
sabah sabah canın tonbalığı .çeçkti anlaşılanHer iki günün menüsüde gayet süper cecomm yeterli su içtiğini varsayıyorum
Enerjin daim olsun meleğim tünaydınnnn
Diyet listeni gördüm kuzum orum yok diyorum.1 ay dene bakalım ona göre karar verelim inş faydasını görürsün ben yanılırım
Teşekkürler leylacım sana da iyi pazarlar tatlım
menündeki hata sadece nescafe değil kuzum çiğköfte yiyebilirsin ama dürümünü lütfen yememeye çalış
Suyunu da artırırsan harika olur.Haklısın babacığın kızıma ne oldu derdi
İşte budur biz de göreceğiz o elbiseleri aldığını
İyi pazarlar balımBurası da bugün biraz ısındı sanki balım mart yapıyor martlığını İnşallah hastalanmazsın tatlım bebişlere enişte baktı sanırım Olsun yine de yürümüşsün kuzum
Canım C.tesi sorun olmuyor ama sabah 8 de orda olup 12 gibi terketmiş olursan. Sonrasına kalırsan remen kilit oluyor heryer.
Afiyet olsun cnm.
Günaydın. Canım o cozutmaların bitmesi lazım. Kendin için. Bundan sonra ki hayatını nasıl geçirmek istiyorsun. Kilo verme işi kafada bitiyor. Karar vermek ve uygulamak lazım. Yapabilirsin sende.
Birde şöyle düşün. Haftasonu yediklerinin hangisinin tadı ağzında. Hiçbiri ama hepsi yağ depolarına gitti bile.
Afiyet olsun. Kötü değil cnm öyle söylediğin kdr. Merak etme.
canım bende yaklaşık birbuçuk aydır karataya uymaya çalışıyorum önceden ekmeksiz yapamazdım ama kaptanımın telkiniyle bıraktım ekmeği ve tüm unlu mamülleri ve iyi ki bırakmışım. karatay hocanın bir konuşmasında dinledim buğday verim arttırılmak için yapılan hibritlemeler sonucunda yaradılışta sahip olduğu kromozom sayısının şuanda çok daha fazlasına sahip ve bu da beyindeki morfin reseptörlerini uyararak ekmeğin bizde bağımlılık yapmasına neden oluyormuş. bunu duyduktan sonra karatay sağlıklı beslenmesine inancım bir kat daha arttı. sana tavsiyem canım sabah menülerinden ekmeği sil artık kahvaltıda ekmek yerine bir avuç ceviz çok daha lezzetli oluyor. inan bir kaç gün sonra ekmeği hiç aramadığını fark edeceksin ben bunca yıl bir dilim ekmek iki kaşık yemek yediğime o kadar üzülüyorum ki şimdi istediğim yemeği doyana kadar tadını ala ala yiyorum
bugün ki menüm :
22 MART 2015 PAZAR
SABAH
3 parça peynir
12 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere
ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
AKŞAM
yoğurt çorba
salata
yoğurt
bu gün menüm
sabah:haşlama yumurta kayısı kıvamında
1 dilim ekmek
peynir domates maydanoz kırmızı biber
öğle havuç salatası maydanozlu domatesli ve zeytinyağlı havuçlar çiğ kaptan
öğle yemeğinden hemen sonra çay içtim 3 bardak şekersiz , iki adet bisküvi yedim
akşam;tavuk suyu çorba ,2 adet nagıt(çocuklara yapmıştım yine dayanamadım ya)
kaptan ben sabahları kalkar kalkmaz 2 bardak oda sıcaklığında su içiyorum bunu size hiç bildirmedim arkadaşlardan bildirenler olunca söyleyeyim dedim bi alışkanlık gibi benimkisi
2 lt su içtim
Günaydın kızlar pazar günün menüsü
Kahvaltı
1 haşlama yumurta
1 yeşil biber
2 kare peynir
Biraz ceviz ve kuru üzüm
1 tatlı kaşığından fazla biber salcası
Akşam:
1 tabak çakma patlıcan kebabı
(Acelem vardı yalap şap diyete uygun bi şekilde yaptım fena değildi)
1 kase mercimek çorbası
Spor yok
Kızlar telefonum suya dustu ofısı tsıdık pc m de yok benı merak etmeyın bugun ugrayamıcam selamlar
çakma elti?? :)Birazdan benim çakma elti kahve içmeye gelecek sanırım
Sabah aradı kızım uyusun uyansın geleceğim dedi ama bu saat oldu henüz yok
çakma elti?? :)
Hmm anladım. Benim babamlarda da var aynısı. babamın amca çocuklarına hala, amca, torunlarına kuzen deriz :)Eşimin Amcasının geliniSAğ olsun nişanlandıkları günden beri hep bana eltim der ama tabi gerçekten kaynım olmadığı için ( eşim tek erkek ) eltim sayılmıor ama biz birimize eltim çekeriz tabi gerçek olmadığı için ben çakma elti diyorum onada ilk kız çakmada olsa eltimsin dediğimde ne gülmüştü
Bülbülüm ne hoş maddeler var
Zayıfkende göğsüm 90 dı,şimdide 90 ama küçülsede burukluk olmaz
o kadarcık sayılmaz ki canımNe güzel acıklamıssın Bülbülümiyiki bıraktık ekmegi ( Tanı ben dün ve bugun harıc )
ahh o hafta sonları bizi bitiriyor ama dert etme tatlım toparlarsın senselam kızlar, herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah
her hafta sonu gibi bu hafta sonuda azcık cozutup geldim
ne olacak benim bu halim yaaaaaa
afiyet olsun canım öğlen ki kurabiyeni de akşam telefi etmişsinmerhaba bayanlar bugün ki menüm
23 MART 2015 PAZARTESİ
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 parça peynir
18 zeytin
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
domates
salatalık
maydanoz
nane
tere
turp
yeşil çay
ARA
1 güllü yeşil çay
3 küçük kurabiye
AKŞAM
salata
yoğurt
1,6 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?