Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eveeeett günü erken bitirdiğime göre

sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, domates zeytin peynir 2 yumurtalı tereyağlı omlet (9,15)
ara : 1 bardak ayran (11,30)
öğle : tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata (13,40)
ara :3 ceviz (15,40) yeşil çay
akşam : ıspanak yemeği ve yoğurt (18,10)

spor 25 dk yürüyüş akşamada inş. plank ve ip atlama
su şu ana kadar 1,5 litre

bu saatten sonra kahve ayran süt içersem saat 21 gibi biterrr

kaptanım raw ne olaki bilgi istesem detoks gibi bişey mi
bende kaptandan öğrendim cevaplayım seni raw çiğ beslenmeymiş canım sebze ağırlıklı besleniliyor asılında hayvansallar yok bakliyatlar çimlendirilerek tüketiliyor bunu yaşam biçimi haline getirenler var özellikle vejetaryenlerde yaygın ama mesela ben detoks olsun diye yapmayı düşünüyorum perşembe günü

iyi akşamlar güzeller sonunda güzel bir yürüyüş yaptım bugün çok mutlu oldum köpecikimle 1 saat yürüdük az evvel geldim yolda birde dişi köpekle karşılaştık adı asyaymış, oğluşumun sevgilisi gittiğinden beri epey üzgündü hatta ilk gittiğinde 2 gün depresyona girmişti bugün asya hanım benimkine yüz verince bir mutlu oldu nasıl koşturuyor dört dönüyor etrafında ama en sonunda ne yaptıysa benim haylaz yedi dayağı ısırdı asya oğluşumu garibim boynunu büktü kaçtı arkama

evet çok güzeldi baya kaynattık ve sabahladık
oyy afiyet olsun soğanlı çok güzel oluyo ben bazen koyamıyorum acelem olunca

ay kaptanım kıyamam neden çıkamıyorsun annenden dolayımı ben biraz balık hafızalym k.bakma söyledin belkide hatırlamıyorum
doğru söylüyosun
görücem bencede regl bittikten sonra hızlanıyo genelde
ay çok istiyorum okul olmasa kesin takımda olurdum ama mesaj işi filan var girmişken ciddiye almak istiyorum
az kaldı ama gelmeme inş :)

afiyet olsun canım

SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Valla gündelikçi olsam daha iyidi en azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktı tabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor

Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldu baştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attı Bakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına

Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diye tabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer

Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur

çok güzel olmuş cecoommmm

çok güzel olmuş canım güle güle eskitin

geçekten güel olmuş sağlıkla huzurla mutlulukla kullan

guzel gunlerde kullan insllh cnm..harika olmus..

Allah razı olsun kızlar Rabbim daha güzellerini sizlere nasip eder inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnn
Ufak tefek sorunlarda olsa şükür çoğunu dilediğimden güzel yaptılar ama işte yine bir aksilikle karşı karşıyayız ve bu kez eşim fena takıntı haline getirdi adam birde umursamadan kaçar gibi gidince iş inada bindi bakalım ne olacak kapı işi

Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921

Çok çok güzel olmuş canım ellerine ve emeğinize sağlık
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri kutlamayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
İyiki doğmuş

Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921
maşallah size ne güzel olmuş pastanız nice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının ailesiyle bu arada kaç yaşına girdi miniğin

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz

hay allah seni bu venus kim kim kafayi yedirttin aksam hasta halimle
ayyuzlum ya

bugünkü menüm
sabah: çakma karatay kahvaltısı ( çakma çünkü omletimde salam vardı ayrıca bide bir lokma ekmekle tahin yedim)
ara: mistik çay
öğle: bir bardak ayran
ara: çok az sütle kahve
ara: form çayı
akşam: mercimek çorbası, cacık
yemekten bir saat sonra kahve
12 ye doğru midem kazınmaya başladı bende ilaçta içiceğim için bir bardak süt içeyim dedim ah demez olaydım şimdide mide ağrısından kıvranıyorum normalde midem ağrıdığında iyi gelsin diye içerdim sütü bu sefer ters tepti mahvetti beni
su: 2.3 lt
spor: 1 saat yürüyüş

Kaptanım 77,4 den 76.3 e düşmüştüm 1,1 kilo ve yüzdem 1,42
Buna göre takım 1. De ben oluyorum ama yine almak kısmet olmadı
Senın takıma bıraz ara verdiğin dönemde altın bendeydı ama yardımcıların liste yapmadığı icin yine alamamıstım not : takılıyorum
Gelir gelmez kimseye cinslik yaptığımı dusunmeyın aman hepinizi cok özledim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…