bende kaptandan öğrendim cevaplayım senikaptanım raw ne olakibilgi istesem detoks gibi bişey mi
Şımarmak en doğal hakkın bravooo sana bızdığım gurur duydum seninle istediğin öpücük olsunooo 5 kız neler kaynattınız kimbilir kesin sabahlamışsınızdır nişana tok karnına gitmen en doğru hareket tebrikler canımm Geranmaliyi saksımdkai taze soğanlarla yapıyorum artık
Eskiden ben de nefret ederdim ama şimdi bayılıyorum gerçi 2 aydır evden çıkamadım o ayrı
Bir de daha ucuza daha çok model seç beğen alBana da göreceksin gibi geliyor takıma mı alsam seni acaba
afiyet olsun canımeveeeett günü erken bitirdiğime göre
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, domates zeytin peynir 2 yumurtalı tereyağlı omlet (9,15)
ara : 1 bardak ayran (11,30)
öğle : tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata (13,40)
ara :3 ceviz (15,40) yeşil çay
akşam : ıspanak yemeği ve yoğurt (18,10)
spor 25 dk yürüyüş akşamada inş. plank ve ip atlama
su şu ana kadar 1,5 litre
bu saatten sonra kahve ayran süt içersem saat 21 gibi biterrr
çok güzel olmuş cecoommmm
çok güzel olmuş canım güle güle eskitin
geçekten güel olmuş sağlıkla huzurla mutlulukla kullan
guzel gunlerde kullan insllh cnm..harika olmus..
Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921
Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederizSElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Valla gündelikçi olsam daha iyidien azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktıtabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor
Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldubaştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attıBakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına
Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diyetabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer
Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur
Allah razı olsun kızlar Rabbim daha güzellerini sizlere nasip eder inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnn
Ufak tefek sorunlarda olsa şükür çoğunu dilediğimden güzel yaptılar ama işte yine bir aksilikle karşı karşıyayız ve bu kez eşim fena takıntı haline getirdiadam birde umursamadan kaçar gibi gidince iş inada bindi bakalım ne olacak kapı işi
Çok çok güzel olmuş canım ellerine ve emeğinize sağlık
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri kutlamayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
İyiki doğmuş
Teşekkürler canım 4 bitti 5 den gün alıyoruzmaşallah size ne güzel olmuş pastanız nice mutlu sağlıklı yılları olsun kızının ailesiyle bu arada kaç yaşına girdi miniğin
hay allah seni bu venus kim kim kafayi yedirttin aksam hasta halimlesweetim boğazıma hakim olmayı öğrendiğim anda burdayım inşallah. son bir sigaram kaldı onuda içince vedalaşacam bu illetle. zararın neresinden dönersem kardır. bu dönemde boğazıma hakim olamam gibi geliyor. atlatayım hemen burayım. ebwamla da büyük karar aldık artık bir araya geldiğimizde de asla çayın yanına bişe yapmicaz. bu da birbirimize büük motivasyon sağlayacak diye düşünüyoruz.
Insallah bende o kılolara dusebılırımmmgecen cuma 55.6 dım
Hosbulduk.. Bu grupta karsılama superhoş geldin canım aramıza
sana da tatlımIyi gecelerr
Kaptanım 77,4 den 76.3 e düşmüştüm 1,1 kilo ve yüzdem 1,42***6.Takım 408. Etap***
45derya45(83,8/82,9/0,9/%1,07)Yeni Üye Başlangıç Tarihi:14 Mart Başlangıç Kilosu:84,5 Hedef:70
baldandane(96/95,5 / 0,5/%0,52)
battaniye1 (77/76,3 / 0,7/% 0,91)
BayilanBayilana (88/88 / 0/% 0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 88,5/87,8 / 0,7/%0,79 )
Efser (71,9/ 71,0 /0,9 /%1,25 )
irem-ozge (82,2 /81,9 /0,3 /%0,37 )
leyla_34 (55,9 /55.7 /0,2 / % 0.36 ) İzinli
makres76 (62,7/62,7/0/% 0) 397.Etapta izne ayrılan üye yüzdesi 11' e bölündü
6.Takım Ortalaması:0,59
Harikasınız Meleklerimmm Hepinize Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?