- 4 Eylül 2014
- 1.356
- 3.833
- 128
Ben bunu bı kaç kere Yaptım cnm en az 500,600 verdim,hem Bulgurlu hem Pirinçli Yaptım içine bol yesıllık ekledim salata gıbı( daha yenılebılır olsun dıye,tuzu sevmem ama Pirinçte tuzsuz cekılmıyopirinç lapasını hiç araştırmadım açıkçası pirinçle olan aşkıma son verdiğim için aklımada gelmedi hiçççç... küllenen aşkı depreştirmiyeyimmm
günaydın canımSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Sabah eşimi gönderir göndermez hesapta az daha yatıp keyif yapacaktım ama yine dayanamadım kalktım
Kahvaltımı yaptıktan sonra kendime bir keyif kahvesi yapacağım ( tadilat sırasında benmi kahveyi içtim kahvemi beni hiç anlamıyordumşöyle ayaklarımı uzatıp az keyif yapayım sonra nasılsa yapacak işim var
Bugün dün yıkayamadığım tülleri makineye atıp ütü yapmayı planlıyorumbaşkada bir iş kalmayacak zaten ( bir tek en son yerlerimi tekrar Buhar makinesiyle temizleyip halılarımı sileceğim )
günaydın nesliiiimgunaydın canlarım. nihayet işimin başındayım çok daha iyiyim. 2 gun resmen felç gunlerdi nicedir böle hasta olmamıştım. anlaşlan bağışıklığımında oyunuyla alerji mevsimi bi araya gelince fena vurdu beni ama toparlıyorum. tabi c.tesiden beri spor yapamadım sağlıklı beslendima ama kaçamaklarımda oldu hele dun regl olunca çikolataları goturdum
günaydın canım
valla bende öyle senin gibiyim
eşim gittikten sonra keyif yapcaktım ama kalktım
bu arada ne güzel imrendim valla
yenilik, temizlik ve sonrası keyfi oh mis
inşalla canımSağ olasın canım inşallah sende dilediğin zaman herşeyi gönlüne göre yaparsın
Valla dün Ustayada dedim Anam sponsor olmasaydı % 50de olsa hayatta niyetlenemezdim
hemmen çalıntılıyorum:)Bugünkü özlü sözümüz Nazım Hikmet'ten
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, İşte ben onlardan değilim, Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.....
hoş geldin canımmmmEvt 6. Takımın güzelleri dün itibariyle evımdeyım evı toplamak la zaman gecırdıgım ıcın hemen gelemedim,cok güzel bi on gün gecırdım kiloda verdim değmeyin keyfime:)
Annem benden cok istiyo kılo vermemi,spora daha cok yüklencem,Mayısın ilk haftasıda düğün var iki haftada ne kadar incelsem kârdır :) araya regl girdi ama elımden gelmeni yapıcam yaz geldıkce kıyaftelerdekı ağırlıklar gıdıyo et yığını belli oluyoistemiyorum hele kollarımı iyi geceler hepinize yarın Görüşmek üzere
günaydın millet
dünkü menüm
14 NİSAN 2015 SALI
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
2 parça peynir
domates
salatalık
maydanoz
roka
kırmızı biber turşusu
yeşilçay
ARA
1 saat sonra türk kahvesi şekersiz
SPOR: sabah 25 DK köpüşümle yürüdük + 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE1 havuç
2 çilek
AKŞAM
nohutlu bamya
zerdeçallı bulgur pilavı
ayran
sıvı: 1,6 lt
gunaydın canlarım. nihayet işimin başındayım çok daha iyiyim. 2 gun resmen felç gunlerdi nicedir böle hasta olmamıştım. anlaşlan bağışıklığımında oyunuyla alerji mevsimi bi araya gelince fena vurdu beni ama toparlıyorum. tabi c.tesiden beri spor yapamadım sağlıklı beslendima ama kaçamaklarımda oldu hele dun regl olunca çikolataları goturdum
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Sabah eşimi gönderir göndermez hesapta az daha yatıp keyif yapacaktım ama yine dayanamadım kalktım
Kahvaltımı yaptıktan sonra kendime bir keyif kahvesi yapacağım ( tadilat sırasında benmi kahveyi içtim kahvemi beni hiç anlamıyordumşöyle ayaklarımı uzatıp az keyif yapayım sonra nasılsa yapacak işim var
Bugün dün yıkayamadığım tülleri makineye atıp ütü yapmayı planlıyorumbaşkada bir iş kalmayacak zaten ( bir tek en son yerlerimi tekrar Buhar makinesiyle temizleyip halılarımı sileceğim )
saol şekerimafiyet olsun canım
günaydınGunaydın herkese..sabh bı kase kuru meyvelı nesfıt yedım ara ogun olarak elma yiyecegım.. 1,5 litre suyu da ıctım sımdıye kadar aksama 2'5 olur herhalde
Ben bunu bı kaç kere Yaptım cnm en az 500,600 verdim,hem Bulgurlu hem Pirinçli Yaptım içine bol yesıllık ekledim salata gıbı( daha yenılebılır olsun dıye,tuzu sevmem ama Pirinçte tuzsuz cekılmıyo)hatta Turşu yasak ama kornısonda eklemıstım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?