Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim su problemım war yanıma 1ltre sıse alıyorum zorla ıcıyorum yoksa bı bardak bıle ıcmedıgım zamanlar oluyor
en iyisini yapıosun aslında
benimde 600 ml lik mataram var onu bitirdikçe dolduruyorum
içmekte zorlandığında içilebilir hale getirebilirsin suyu
taze nane, maydanoz, kabuk tarçın elma vb şeyler koyabilirsin ara ara
hem detoks uygular hemde hoş tat verir

Günaydın kızlar..........
Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir

Sabah 7:30
1 kaşık çökelek bol maydanozlu
1 yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
1 dilim kepek ekmeği

Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay

Öğle (12:30)
6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara akşam yemeğim oldu 16:30 da teyzemin torununu sünnet kuranı vardı ben geç gittim pilav üstü et ayran sarma tatlı vardı. Ben biraz et , 2 sarma ve ayran içitim bir de yarım dilim baklava yedim kızım yemediği için bana kaldı

Akşam 20:00
yarım elma

Su 3 litre, spor leslie 2 mil

cecom banyon hayırlı olsun canım çok güzel olmuş güle güle kullan.

Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor. Kızının doğum günü kutlu olsun nice yaşlara birlikte ulaşın inşallah...

hoş geldin kız nerelerdesin nasılsın canım, döndünmü artık

günaydın cadıcım, menü de spor da güzel, biraz daha suyu artırabilsem daha süper olacak

günaydın neslim, hastamıydın geçmiş olsun, şimdi ne durumdasın

salı menü:
kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı karatay kahvaltısı 3 kayısı doğal kaymak
öğle büyük bi kase yeşil mevsim salata saf zeytinyağlı ve limonlu
18:00 19:00 arası yürüyüş(bu saatte ayrı bi güzel oluyo yürümek ama ben sabah yürümeyi seviyorum)
akşam salata yarım tabak taze fasulye zeytinyağlı
1 kase patlamış mısır
1 saat sonra
1 bardak tarçınlı süt
2 lt su

Bİraz evvelde eşim aradı aşkım bugün hiç bir iş yapma büyük ihtimal kapılar tekrar sökülecek dedi o şekilde kabul etmiyorum dünya para veriyorum düzgün olacak dedi hatta akşama aldığımız yerin sahibinide eve getirecekmiş görsün inanmıyorsa diye Bu durum işime gelmedi aslında ama en azından bugün biraz keyif yapabileceğim ve tabiki sporumuda rahat rahat yaparım öğleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…