saol şekerim
günaydın
maşallah bu saate kadar 1,5 lt su
en iyisini yapıosun aslındaBenim su problemım war yanıma 1ltre sıse alıyorum zorla ıcıyorum yoksa bı bardak bıle ıcmedıgım zamanlar oluyor
cecom banyon hayırlı olsun canım çok güzel olmuş güle güle kullan.Selamün Aleyküm kizlarrrrrrr
Sabah sabah selam vereyim derken elektrik kesintisinin azizliğine uğradım
Şükür şimdi geldide damlayabildim
Herkese bol eksili ve az kalorili bir hafta diliyorum
Şu meşhur tadilatimin sonucunu gostereyim size :)))
Eki Görüntüle 1491555
Bu ilk aradaki duvar kırıldıktan sonra çekilen resimklozetin arkası duvardı
Eki Görüntüle 1491556 Eki Görüntüle 1491557 Eki Görüntüle 1491558 Eki Görüntüle 1491559
Buda evimize takılan kapı
Eki Görüntüle 1491560
Tabi duş bölümüne cam kapılar gelicek ama henüz onları takamadılar siparişini yeni verdiğimiz için
Eline sağlık canım çok güzel görünüyor. Kızının doğum günü kutlu olsun nice yaşlara birlikte ulaşın inşallah...Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921
hoş geldin aramıza canımHosbulduk.. Bu grupta karsılama super
hoş geldin kız nerelerdesin nasılsın canım, döndünmü artıkKaptanım 77,4 den 76.3 e düşmüştüm 1,1 kilo ve yüzdem 1,42
Buna göre takım 1. De ben oluyorum ama yine almak kısmet olmadı
Senın takıma bıraz ara verdiğin dönemde altın bendeydı ama yardımcıların liste yapmadığı icin yine alamamıstımnot : takılıyorum
Gelir gelmez kimseye cinslik yaptığımı dusunmeyın aman hepinizi cok özledim
selamun aleykum gunaydın kızlargünaydın canım
valla bende öyle senin gibiyim
eşim gittikten sonra keyif yapcaktım ama kalktım
bu arada ne güzel imrendim valla
yenilik, temizlik ve sonrası keyfi oh mis
günaydın cadıcım, menü de spor da güzel, biraz daha suyu artırabilsem daha süper olacakgünaydın millet
dünkü menüm
14 NİSAN 2015 SALI
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
2 parça peynir
domates
salatalık
maydanoz
roka
kırmızı biber turşusu
yeşilçay
ARA
1 saat sonra türk kahvesi şekersiz
SPOR: sabah 25 DK köpüşümle yürüdük + 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE1 havuç
2 çilek
AKŞAM
nohutlu bamya
zerdeçallı bulgur pilavı
ayran
sıvı: 1,6 lt
günaydın neslim, hastamıydın geçmiş olsun, şimdi ne durumdasıngunaydın canlarım. nihayet işimin başındayım çok daha iyiyim. 2 gun resmen felç gunlerdi nicedir böle hasta olmamıştım. anlaşlan bağışıklığımında oyunuyla alerji mevsimi bi araya gelince fena vurdu beni ama toparlıyorum. tabi c.tesiden beri spor yapamadım sağlıklı beslendima ama kaçamaklarımda oldu hele dun regl olunca çikolataları goturdum
afiyet olsun canım. bende karatay kahvaltımı yaptım..birazda ew isi yapimGunaydın herkese..sabh bı kase kuru meyvelı nesfıt yedım ara ogun olarak elma yiyecegım.. 1,5 litre suyu da ıctım sımdıye kadar aksama 2'5 olur herhalde
sana da günaydın canımgunaydın kızlar
sana da günaydın...Herkese gunaydınlarrr
sana da günaydın canım
Teşekkürler canımEline sağlık canım çok güzel görünüyor. Kızının doğum günü kutlu olsun nice yaşlara birlikte ulaşın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?