- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyi seyirler ve bol sporlar
Sarımsaklı köfte dediğin fellah köftesimi bitanemkaptanııım sarımsaklı köfte yasak mı??
kaptanım raw ne olakibilgi istesem detoks gibi bişey mi
Afiyetolsun deryacımmm menü süper ama ıspanağın yanında yoğurt yememeye çalış kuzumeveeeett günü erken bitirdiğime göre
sabah : 1 dilim çavdar ekmeği, domates zeytin peynir 2 yumurtalı tereyağlı omlet (9,15)
ara : 1 bardak ayran (11,30)
öğle : tavuk sote, 2 kaşık bulgur pilavı ve salata (13,40)
ara :3 ceviz (15,40) yeşil çay
akşam : ıspanak yemeği ve yoğurt (18,10)
spor 25 dk yürüyüş akşamada inş. plank ve ip atlama
su şu ana kadar 1,5 litre
bu saatten sonra kahve ayran süt içersem saat 21 gibi biterrr
Bende yazayım menumu
sabah: karatay kahvaltı+1 eksi elma
aksam: 1 salatalık+1 ceviz+ 1 porsiyon balık
300 ip atlama
1 lt su
bende kaptandan öğrendim cevaplayım seniraw çiğ beslenmeymiş canım sebze ağırlıklı besleniliyor asılında hayvansallar yok bakliyatlar çimlendirilerek tüketiliyor bunu yaşam biçimi haline getirenler var özellikle vejetaryenlerde yaygın ama mesela ben detoks olsun diye yapmayı düşünüyorum perşembe günü
iyi akşamlar güzeller sonunda güzel bir yürüyüş yaptım bugün çok mutlu oldum köpecikimle 1 saat yürüdük az evvel geldimyolda birde dişi köpekle karşılaştık adı asyaymış, oğluşumun sevgilisi gittiğinden beri epey üzgündü hatta ilk gittiğinde 2 gün depresyona girmişti bugün asya hanım benimkine yüz verince bir mutlu oldu nasıl koşturuyor dört dönüyor etrafında ama en sonunda ne yaptıysa benim haylaz yedi dayağı ısırdı asya oğluşumu garibim boynunu büktü kaçtı arkama
evet çok güzeldi baya kaynattık ve sabahladık
oyy afiyet olsun soğanlı çok güzel oluyo ben bazen koyamıyorum acelem olunca
ay kaptanım kıyamam neden çıkamıyorsun annenden dolayımı ben biraz balık hafızalym k.bakma söyledin belkide hatırlamıyorum
doğru söylüyosun
görücem bencede regl bittikten sonra hızlanıyo genelde
ay çok istiyorum okul olmasa kesin takımda olurdum ama mesaj işi filan var girmişken ciddiye almak istiyorum
az kaldı ama gelmeme inş :)
Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921
SElamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Valla gündelikçi olsam daha iyidien azından bu kadar emek karşısında para alırdım
Ne güzel her yeri dün gece yarısına kadar temizlemiştim mis gibi ama kapıları takmaya gelen usta sağ olsun her yeri tekrar toz içinde bıraktıtabi birşeyde diyemiyorum sonuçta kapı takıyor
Kapılar benim çok hoşuma gitti ama eşim tabi eskiden Mobilyacılıkda yaptığı için bir sürü kusur buldubaştan ben anlamadım ama cidden 3 kapıda yamukluk var üstelik sarsak adam gitmiş Banyo kapısını 5 cm kısa kesmiş
Resmen alttan parmaklarımız sığıyor
Tabi eşim kudurdu ustayı uyardığı halde duyarsız kalınca ve o gider gitmez aldığımız yere resimleri attıBakalım yarın düzeltmeye geleceklermi yoksa eşim çok ekşir onların başına
Bizi oraya götüren ustaya telefon açtı oda şoklarda nasıl öyle birşey olabilir düzeltecekler hatalarını diyetabi bu durumda ben yine sil süpür yapacağım ve yarın gelirlerse tekrar batacak her yer
Valla şu tadilatta niyetlendiğimizden beri hep bir aksilikler oluyor ama bakalım bundada vardır bir hayır diyoruz mecbur
Allah razı olsun kızlar Rabbim daha güzellerini sizlere nasip eder inşallahhhhhhhhh...Aminnnnnnnnn
Ufak tefek sorunlarda olsa şükür çoğunu dilediğimden güzel yaptılar ama işte yine bir aksilikle karşı karşıyayız ve bu kez eşim fena takıntı haline getirdiadam birde umursamadan kaçar gibi gidince iş inada bindi bakalım ne olacak kapı işi
Çok çok güzel olmuş canım ellerine ve emeğinize sağlık
Rabbim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu doğum günleri kutlamayı nasip eder inşallah...Aminnnnn
İyiki doğmuş
hay allah seni bu venus kim kim kafayi yedirttin aksam hasta halimle
ayyuzlum ya
Insallah bende o kılolara dusebılırımmm
bugünkü menüm
sabah: çakma karatay kahvaltısı ( çakma çünkü omletimde salam vardı ayrıca bide bir lokma ekmekle tahin yedim)
ara: mistik çay
öğle: bir bardak ayran
ara: çok az sütle kahve
ara: form çayı
akşam: mercimek çorbası, cacık
yemekten bir saat sonra kahve
12 ye doğru midem kazınmaya başladı bende ilaçta içiceğim için bir bardak süt içeyim dedim ah demez olaydım şimdide mide ağrısından kıvranıyorum normalde midem ağrıdığında iyi gelsin diye içerdim sütü bu sefer ters tepti mahvetti beni
su: 2.3 lt
spor: 1 saat yürüyüş
Kaptanım 77,4 den 76.3 e düşmüştüm 1,1 kilo ve yüzdem 1,42
Buna göre takım 1. De ben oluyorum ama yine almak kısmet olmadı
Senın takıma bıraz ara verdiğin dönemde altın bendeydı ama yardımcıların liste yapmadığı icin yine alamamıstımnot : takılıyorum
Gelir gelmez kimseye cinslik yaptığımı dusunmeyın aman hepinizi cok özledim
Evt 6. Takımın güzelleri dün itibariyle evımdeyım evı toplamak la zaman gecırdıgım ıcın hemen gelemedim,cok güzel bi on gün gecırdım kiloda verdim değmeyin keyfime:)
Pazartesi menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam 2,5 lahmacun ayran yeşillik
1 Türk kahvesi,2 yeşil cay,1 maden suyu
20 dk bel inceltme,20 dk iç bacak,150 mekik
(Twısterdan almıştım yapmaya başladım kollarımıda çalıştırıyorum aynı zamanda)
Salı menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir cıkolata
Aksam taze fasulye,ayran,salata
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 sbh- aksam ödem cayı
Bugun adet oldum mekik yok.20 dk bel,20 dk iç bacak,2mıl Leslie
Annem benden cok istiyo kılo vermemi,spora daha cok yüklencem,Mayısın ilk haftasıda düğün var iki haftada ne kadar incelsem kârdır :) araya regl girdi ama elımden gelmeni yapıcam yaz geldıkce kıyaftelerdekı ağırlıklar gıdıyo et yığını belli oluyoistemiyorum hele kollarımı iyi geceler hepinize yarın Görüşmek üzere
günaydın millet
dünkü menüm
14 NİSAN 2015 SALI
SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
8 zeytin
2 parça peynir
domates
salatalık
maydanoz
roka
kırmızı biber turşusu
yeşilçay
ARA
1 saat sonra türk kahvesi şekersiz
SPOR: sabah 25 DK köpüşümle yürüdük + 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES
ÖĞLE1 havuç
2 çilek
AKŞAM
nohutlu bamya
zerdeçallı bulgur pilavı
ayran
sıvı: 1,6 lt
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese bol eksili az kalorili bir gün diliyorum
Sabah eşimi gönderir göndermez hesapta az daha yatıp keyif yapacaktım ama yine dayanamadım kalktım
Kahvaltımı yaptıktan sonra kendime bir keyif kahvesi yapacağım ( tadilat sırasında benmi kahveyi içtim kahvemi beni hiç anlamıyordumşöyle ayaklarımı uzatıp az keyif yapayım sonra nasılsa yapacak işim var
Bugün dün yıkayamadığım tülleri makineye atıp ütü yapmayı planlıyorumbaşkada bir iş kalmayacak zaten ( bir tek en son yerlerimi tekrar Buhar makinesiyle temizleyip halılarımı sileceğim )
gunaydın canlarım. nihayet işimin başındayım çok daha iyiyim. 2 gun resmen felç gunlerdi nicedir böle hasta olmamıştım. anlaşlan bağışıklığımında oyunuyla alerji mevsimi bi araya gelince fena vurdu beni ama toparlıyorum. tabi c.tesiden beri spor yapamadım sağlıklı beslendima ama kaçamaklarımda oldu hele dun regl olunca çikolataları goturdum
Sağ olasın canım inşallah sende dilediğin zaman herşeyi gönlüne göre yaparsın
Valla dün Ustayada dedim Anam sponsor olmasaydı % 50de olsa hayatta niyetlenemezdim
hemmen çalıntılıyorum:)
Gunaydın herkese..sabh bı kase kuru meyvelı nesfıt yedım ara ogun olarak elma yiyecegım.. 1,5 litre suyu da ıctım sımdıye kadar aksama 2'5 olur herhalde
vayyyy ilk defa inceledim veeee karar verdim yarın ki detoksumu ayrandan pirinç lapasına çeviriyorum ama biraz örnek verirsen çok memnun olurum kimisi sabah kahvaltı yapmış yumurta ve peynirle öğleden sonra bunu yemişler...
valla tam benlikmiş bu benki pirince aşığım her ne kadar karatay teyzemi dinleyip ayda alemde bir yesemde..
ben ortaokula giderken öğle yemeğine eve gelirdim annemde çalıştığı için hemen kendime uydurma ok kaynatma bi pirinç pilavı yapardım birde yoğurt karabiberle karışıtırıp bayılırım yemeye. meğer pirinç lapası buymuş
heyecenlandım bak şimdi..
Benim su problemım war yanıma 1ltre sıse alıyorum zorla ıcıyorum yoksa bı bardak bıle ıcmedıgım zamanlar oluyor
Günaydın kızlar..........
Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir
Sabah 7:30
1 kaşık çökelek bol maydanozlu
1 yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
Ara 10:30
2 hurma + yeşilçay
Öğle (12:30)
6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara akşam yemeğim oldu 16:30 da teyzemin torununu sünnet kuranı vardı ben geç gittim pilav üstü et ayran sarma tatlı vardı. Ben biraz et , 2 sarma ve ayran içitim bir de yarım dilim baklava yedim kızım yemediği için bana kaldı
Akşam 20:00
yarım elma
Su 3 litre, spor leslie 2 mil
afiyet olsun canım. bende karatay kahvaltımı yaptım..birazda ew isi yapim
salı menü:
kalkar kalkmaz 2 bardak su
kahvaltı karatay kahvaltısı 3 kayısı doğal kaymak
öğle büyük bi kase yeşil mevsim salata saf zeytinyağlı ve limonlu
18:00 19:00 arası yürüyüş(bu saatte ayrı bi güzel oluyo yürümek ama ben sabah yürümeyi seviyorum)
akşam salata yarım tabak taze fasulye zeytinyağlı
1 kase patlamış mısır
1 saat sonra
1 bardak tarçınlı süt
2 lt su
kaptanım bugün davetliyimirademe kuvvet bakalım neler olacak sabah yürüyüşümü yaptım belki dönerkende yürürüm
bu hafta benim kilomda bişeyler olacağı şüpheli çünkü malum dönemdeyim
Öglen menum 1 kase sahte paça çorbası etli yanındada ıkı dılım tam tahıllı kızarmıs ekmek aksam da kabak patlıcan patates den turlu yaptım onu yerım..bır kase yogurtla ekmeksız
Bİraz evvelde eşim aradı aşkım bugün hiç bir iş yapma büyük ihtimal kapılar tekrar sökülecek dedio şekilde kabul etmiyorum dünya para veriyorum düzgün olacak dedi hatta akşama aldığımız yerin sahibinide eve getirecekmiş görsün inanmıyorsa diye Bu durum işime gelmedi aslında ama en azından bugün biraz keyif yapabileceğim ve tabiki sporumuda rahat rahat yaparım öğleden sonra
kaptanım raw ne olakibilgi istesem detoks gibi bişey mi
Sarımsaklı köfte dediğin fellah köftesimi bitanemşayet oysa yarım kase yiyebilirsin
afiyetolsun cadıcım menünde sporunda süper
evet evet fellah köftesi ...ayyy azmış ya yarım kase
eşim çok istiyor 2 kişi nasıl bitirelim
mercimek köftesi
içli köfte
sarımsaklı köfte
kısır
bunlardan isteyip duruyor
elmalı kurabiye falan
bunlar yasak mı ya
bu arada sporda eski formuma geri döndüm çok şükür
pilatesin farklı seviyesine ulaştım yaza mükemmel bi fiziğim olacak inşalla
bende denemek istiyorum
Balım bülbülüm açıklamış ben de ilave edeyim çiğ beslenme bir yaşam biçimi
Bu piramitte görüldüğü gibi her tür sebze meyve pişmeden tüketiliyor canım .Sebze meyve suları içilebiliyor fakat meyve suyundan ziyade sebze suyu içmek daha sağlıklı meyve suları sıkıldıktan sonra glükoza dönüşüyor çünkü .Sebze sularının içimini kolaylaştırmak adına yarım yeşil elma eklenebilir.
Haftada 1 ya da 2 gün yapıyorum ben .Ömür boyu yapabilirmisin dersen yapamam çünkü kefir yoğurt yumurta peynir benim vazgeçilmezlerim .Fakat çok güzel kilo verdiriyor bunu garanti edebilirim.
Özellikle çimlendirilmiş bakliyat tam bir şifa kaynağı evde buğday çimi büyütüp suyunu içiyorum .İlk duyduğumda ne gülmüştüm ama araştırınca tam bir antioksidan kaynağı olduğunu gördüm .
Çimlendirilmiş mercimek favorim salatası süper oluyor çimlendirilmiş nohut yemesi zor onu sevmedimçimlendirilmiş buğdayda gerçekten pilav gibi oluyor
Ayrıca raw da bir diğer ayrıntıda çiğ kuruyemişlerin ıslatılıp yenilmesi kuzum tekrar canlı hale gelmiş oluyor
yapmak istersen liste yazarım tatlım
yaşasın
Cadıcımm içli köfte yasak değil kuzum onu tercih et bence .kısırda serbest ama elmalı kurbişi yap eşin yesin sen sabah tadına bakarsın 1 minik olmak kaydıyla .Bu tempoyla gidersen bence de çok fit olacaksın
bende denemek istiyorum
bana da liste verebilir misin kaptan
yaşasın
peki mercimek köfte??
Ablaçığım bir ara konuşalım yaaa
Yok abla benle ilgil galiba ramazana kadar izin almam gerekecek
Konuşalım bitanem.Konu neydi hayırdırBir sorun yok inşallah
yanında soda falan içsek
Tabiki cadıcımm
O da serbest kuzum ama abartmadan yemelisin çünkü bulgur midede şişiyor
Teşekkürler tatlım
Sarımsaklı köfte dediğin fellah köftesimi bitanemşayet oysa yarım kase yiyebilirsin
Afiyetolsun deryacımmm menü süper ama ıspanağın yanında yoğurt yememeye çalış kuzumbiraz da leptini çalıştırabilseydin harika olurdu
Afiyetolsun jojocum balığın yanında bol salata yiyebilirdin tatlım .bravooo ip atlamaya hemen başlamışsın
Suyunu bira zdaha artırmaya çalış kuzum şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu indirip ayarla tatlım alarm öttükçe içersin
Perşembeleri yaparsan inan tartı çok farkedecek haftada en azındna 1 gün yapmak lazım mide dinleniyor hakikaten
Vay vay vay asya hanım beğenmedimi bizim yakışıklımızıBi de ısırmış zilli
Anneme kemoterapi çok dokundu bızdığım yarıda bıraktık hiç hali yok sürekli yatıyor o yüzden kuzum
est olurmu öyle şey çok yoğunsun unutmuş olabilirsin bitanemSeni bir kez mezun ettik karneni de aldın haklısın takım kuralları ve dersler seni zorlar free takımda devam et ama bu son mezuniyetin olsun bir daha sohbete gelirsin kilo vermeye değil inşallah
Prensesimizin doğum günü kutlu olsun Efserim ellerine sağlık süper olmuş.Kozasındna çıkıp kelebeğe dönüşüyor artık desene
Cecom valla haklsıın çok yoruldun kuzum kapıda da aksilik çıkmasaymış iyiymişEnişte haklı bir ekz yapılıyor bitanem yapacaksa adam gibi yapsın
ayyüzlüm ne zaman geldiki neslim
Elbette düşeceksin umudummm şüphen olmasın ama nikindeki negatifliği sevmedim söyleyeyim
Süt yerine her zaman ayran tercih et meleğim bazen bana da dokunmuyor ama bazen nedense aynısı oluyor o yüzden favorim ya kefir ya ayran
Hoşgeldin meleğimmmmmözledik ne güzel seni görmek full moral ve motivasyonla devam
400 gr mı ben nasıl yok ettimkiHaklısın kuzum listeyi hazırlarken silmişim birden zayıflattım seni haklısın kuzum borcum olsun 1 sarı kartın silinecek şayet alırsan
Aman maşallahhh sefan olsun kuzum iyi oldu çok sıkılmıştınÖzellikle tatildeyken kilo vermeyi başardığın için ayrıca tebrik ederimmmm
lahmacunlar minikmiydi tatlımafiyetolsun miniktir diye umud ediyorum
twisterı bu ara unuttum ben zaman kalmıyor galiba
Hmmm çikodan belli adet olduğun tatlım ama 1 paket fazla kaçmışadetliyken bile spor bravo sana
20 gün kalmış kuzumm istersen kuznein yaptığını yap ne dersin ilk 2 gün 2,5 verdi 3 günde 3 kilo oldu
afiyetolsun cadıcım menünde sporunda süper
Hadi kolay gelsin cecomm elleirne sağlık sonra eski düzenine dönersin kuzum
Neslim b12 yüksek diye bırakmıştın bu seferde çokmu düştü acabaGelmiş geçmiş olsun meleğim
sağlık olsun kuzum kendini toparlayınca spora asılırsın sıkma canını
Anneciğinden allah razı olsun bitanem .
Hoşgeldin Hedefcim nasıl gidiyor simit diyeti
umudum nesfit yerine güzel bir kahvaltı yapsan daha güzel olmazmıydı bitanem
BU arada uyguladığın herhangi bir diyet varmı
ortaokul anıların tazelenecek desenebenim bildiğim 3 öğün pirinç lapası yiyeceksin canım 1 çay bardağı pirinç 3 çay bardağı suyla haşlayacaksın ve 2-3 kaşık yoğurt yağsız tuzsuz sadece baharat ekleyebilirsin
Meleğim istersen sen de water your body su içme programını indir cebine böyle unutmamış olursun
Makresim mevlütte yedikelrini akşam telafi etmişsin canım spor da su da harika.Oğluşun nasıl oldu dün dr ne dedi
Bu haftayı çok merak ediyorum senin açından jojocum karatayda ilk haftan bakalım ne kadar gidecek kolay gelsin canım
1 kase patlamış mısır haricinde menün süper balım birazcık daha su
İradene kuvvet balım kararlı olduktan zonra zekeriya sofrası olsa etkilenmezsinDur bakalım daha 2 günümüz var
Bitanem çorbanın yanında en azından 1 dilim ekmek yeseydin . yemeklerine patates koymamaya çalış kuzum slaata da ekleyebilirsin akşam menüne
İstersen hadi gel sen de 1 hafta karatay sağlıklı beslenmesini dene ne dersin memnun kalmazsan bırakırsın
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/gida-takviyeleri
Bu linkleri inceleyebilirsin kuzum
http://www.fazlakilo.com/dosyalar/karatay-diyeti.pdf buradan da Canan Hocamızın kitabını okuyabilrisin
Eniştem haklı cecom yapılmışken düzgün yapılsın bedava yapmıyorlarki.Sende bugün mola ver kendine
Yok abla benle ilgil galiba ramazana kadar izin almam gerekecek
Kuzenin Yaptığı Diyet Listesi
Sabah : 1 bardak limonlu su
1 yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 2 ceviz
ara: 1 bardak süt ya da sebze suyu
öğle :sınırsız sebze çorbası 1 tatlı kaş tereyağı ile tuzsuz olması şart
sadece sebze olacak ve blendırdan geçirilecek baharat limon azruya göre
1 bardak sebze suyu
aralarda ayran serbest sınırsız tuzsuz tabii
akşam
yarım paket labne içine avokado da olabilir yeşillikde
bunun yerine sebze çorbası da olabilir
gün içinde en az 2,5 lt limonlu su
yanında soda falan içsek
ayran içsek bol yeşillik yesek
sporda böyle devam ederse
sanırım sorun olmaz dimi kaptanımmmmm
kaptanım gelmiş hoş gelmişşşşş
bildirimlerin bolluğunu görünce hehh diyorum sweetim gelmiş...
ok canım benim için 3 öğün sıkıntı yok yerimmm
ama lahanadada başten yerim diyodum bakalım bu nasıl olacak
sweetim peki sebze çorbasının içine çok az mercimek koysak ben öyle yapıyorum içebilirmiyim başka türlü bilmemki
Tüm bunlar olursa olmaz tabiki cadıcımmm heleki bu tempoyla sporuna devam edersen
Hoşbuldum meleğim.Demek ordan anlıyorsun geldiğimi Yok lahananın salatası ve kapuskası hariç yemem kuzum heleki çorbası hiç deme
pırasa domates kabak biber maydanoz bunlardan yapabilrisin her tür sebze olur tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?