Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi seyirler ve bol sporlar

Teşekkürler tatlım

kaptanııım sarımsaklı köfte yasak mı??
Sarımsaklı köfte dediğin fellah köftesimi bitanem şayet oysa yarım kase yiyebilirsin
kaptanım raw ne olaki bilgi istesem detoks gibi bişey mi

Afiyetolsun deryacımmm menü süper ama ıspanağın yanında yoğurt yememeye çalış kuzum biraz da leptini çalıştırabilseydin harika olurdu

Bende yazayım menumu
sabah: karatay kahvaltı+1 eksi elma
aksam: 1 salatalık+1 ceviz+ 1 porsiyon balık

300 ip atlama

1 lt su

Afiyetolsun jojocum balığın yanında bol salata yiyebilirdin tatlım . bravooo ip atlamaya hemen başlamışsın

Suyunu bira zdaha artırmaya çalış kuzum şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu indirip ayarla tatlım alarm öttükçe içersin

Perşembeleri yaparsan inan tartı çok farkedecek haftada en azındna 1 gün yapmak lazım mide dinleniyor hakikaten

Vay vay vay asya hanım beğenmedimi bizim yakışıklımızı Bi de ısırmış zilli

Anneme kemoterapi çok dokundu bızdığım yarıda bıraktık hiç hali yok sürekli yatıyor o yüzden kuzum
est olurmu öyle şey çok yoğunsun unutmuş olabilirsin bitanem Seni bir kez mezun ettik karneni de aldın haklısın takım kuralları ve dersler seni zorlar free takımda devam et ama bu son mezuniyetin olsun bir daha sohbete gelirsin kilo vermeye değil inşallah

Benim kosturmam devam ediyor bugün minik kızın doģum günüydü ona hazırlık yaptım aile icinde minik bir kutlama yaptık buda beraber yaptıgımız kelebek pasta Eki Görüntüle 1493921

Prensesimizin doğum günü kutlu olsun Efserim ellerine sağlık süper olmuş.Kozasındna çıkıp kelebeğe dönüşüyor artık desene

Cecom valla haklsıın çok yoruldun kuzum kapıda da aksilik çıkmasaymış iyiymişEnişte haklı bir ekz yapılıyor bitanem yapacaksa adam gibi yapsın

hay allah seni bu venus kim kim kafayi yedirttin aksam hasta halimle
ayyuzlum ya

ayyüzlüm ne zaman geldiki neslim

Insallah bende o kılolara dusebılırımmm

Elbette düşeceksin umudummm şüphen olmasın ama nikindeki negatifliği sevmedim söyleyeyim

Süt yerine her zaman ayran tercih et meleğim bazen bana da dokunmuyor ama bazen nedense aynısı oluyor o yüzden favorim ya kefir ya ayran

Hoşgeldin meleğimmmmm özledik ne güzel seni görmek full moral ve motivasyonla devam
400 gr mı ben nasıl yok ettimki Haklısın kuzum listeyi hazırlarken silmişim birden zayıflattım seni haklısın kuzum borcum olsun 1 sarı kartın silinecek şayet alırsan

Evt 6. Takımın güzelleri dün itibariyle evımdeyım evı toplamak la zaman gecırdıgım ıcın hemen gelemedim,cok güzel bi on gün gecırdım kiloda verdim değmeyin keyfime:)

Aman maşallahhh sefan olsun kuzum iyi oldu çok sıkılmıştın Özellikle tatildeyken kilo vermeyi başardığın için ayrıca tebrik ederimmmm

lahmacunlar minikmiydi tatlım afiyetolsun miniktir diye umud ediyorum
twisterı bu ara unuttum ben zaman kalmıyor galiba

Salı menum
Sbh kk kahvaltısı
Öglen bir cıkolata
Aksam taze fasulye,ayran,salata
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 sbh- aksam ödem cayı
Bugun adet oldum mekik yok.20 dk bel,20 dk iç bacak,2mıl Leslie

Hmmm çikodan belli adet olduğun tatlım ama 1 paket fazla kaçmış adetliyken bile spor bravo sana

20 gün kalmış kuzumm istersen kuznein yaptığını yap ne dersin ilk 2 gün 2,5 verdi 3 günde 3 kilo oldu

SPOR: sabah 25 DK köpüşümle yürüdük + 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1,5 SAAT PİLATES

ÖĞLE1 havuç
2 çilek

AKŞAM
nohutlu bamya
zerdeçallı bulgur pilavı
ayran

sıvı: 1,6 lt

afiyetolsun cadıcım menünde sporunda süper

Hadi kolay gelsin cecomm elleirne sağlık sonra eski düzenine dönersin kuzum

Neslim b12 yüksek diye bırakmıştın bu seferde çokmu düştü acaba Gelmiş geçmiş olsun meleğim
sağlık olsun kuzum kendini toparlayınca spora asılırsın sıkma canını

Sağ olasın canım inşallah sende dilediğin zaman herşeyi gönlüne göre yaparsın
Valla dün Ustayada dedim Anam sponsor olmasaydı % 50de olsa hayatta niyetlenemezdim

Anneciğinden allah razı olsun bitanem .

hemmen çalıntılıyorum:)

Hoşgeldin Hedefcim nasıl gidiyor simit diyeti

Gunaydın herkese..sabh bı kase kuru meyvelı nesfıt yedım ara ogun olarak elma yiyecegım.. 1,5 litre suyu da ıctım sımdıye kadar aksama 2'5 olur herhalde

umudum nesfit yerine güzel bir kahvaltı yapsan daha güzel olmazmıydı bitanem
BU arada uyguladığın herhangi bir diyet varmı

ortaokul anıların tazelenecek desene benim bildiğim 3 öğün pirinç lapası yiyeceksin canım 1 çay bardağı pirinç 3 çay bardağı suyla haşlayacaksın ve 2-3 kaşık yoğurt yağsız tuzsuz sadece baharat ekleyebilirsin

Benim su problemım war yanıma 1ltre sıse alıyorum zorla ıcıyorum yoksa bı bardak bıle ıcmedıgım zamanlar oluyor

Meleğim istersen sen de water your body su içme programını indir cebine böyle unutmamış olursun

Makresim mevlütte yedikelrini akşam telafi etmişsin canım spor da su da harika.Oğluşun nasıl oldu dün dr ne dedi

afiyet olsun canım. bende karatay kahvaltımı yaptım..birazda ew isi yapim

Bu haftayı çok merak ediyorum senin açından jojocum karatayda ilk haftan bakalım ne kadar gidecek kolay gelsin canım

1 kase patlamış mısır haricinde menün süper balım birazcık daha su

İradene kuvvet balım kararlı olduktan zonra zekeriya sofrası olsa etkilenmezsin Dur bakalım daha 2 günümüz var

Öglen menum 1 kase sahte paça çorbası etli yanındada ıkı dılım tam tahıllı kızarmıs ekmek aksam da kabak patlıcan patates den turlu yaptım onu yerım..bır kase yogurtla ekmeksız

Bitanem çorbanın yanında en azından 1 dilim ekmek yeseydin . yemeklerine patates koymamaya çalış kuzum slaata da ekleyebilirsin akşam menüne

İstersen hadi gel sen de 1 hafta karatay sağlıklı beslenmesini dene ne dersin memnun kalmazsan bırakırsın

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

http://woto.com/karatay-menusu

http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri

http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi

http://woto.com/gida-takviyeleri

Bu linkleri inceleyebilirsin kuzum

http://www.fazlakilo.com/dosyalar/karatay-diyeti.pdf buradan da Canan Hocamızın kitabını okuyabilrisin

Eniştem haklı cecom yapılmışken düzgün yapılsın bedava yapmıyorlarki.Sende bugün mola ver kendine

kaptanım raw ne olaki bilgi istesem detoks gibi bişey mi

Balım bülbülüm açıklamış ben de ilave edeyim çiğ beslenme bir yaşam biçimi

Bu piramitte görüldüğü gibi her tür sebze meyve pişmeden tüketiliyor canım .Sebze meyve suları içilebiliyor fakat meyve suyundan ziyade sebze suyu içmek daha sağlıklı meyve suları sıkıldıktan sonra glükoza dönüşüyor çünkü .Sebze sularının içimini kolaylaştırmak adına yarım yeşil elma eklenebilir.

Haftada 1 ya da 2 gün yapıyorum ben .Ömür boyu yapabilirmisin dersen yapamam çünkü kefir yoğurt yumurta peynir benim vazgeçilmezlerim .Fakat çok güzel kilo verdiriyor bunu garanti edebilirim.

Özellikle çimlendirilmiş bakliyat tam bir şifa kaynağı evde buğday çimi büyütüp suyunu içiyorum .İlk duyduğumda ne gülmüştüm ama araştırınca tam bir antioksidan kaynağı olduğunu gördüm .

Çimlendirilmiş mercimek favorim salatası süper oluyor çimlendirilmiş nohut yemesi zor onu sevmedim çimlendirilmiş buğdayda gerçekten pilav gibi oluyor

Ayrıca raw da bir diğer ayrıntıda çiğ kuruyemişlerin ıslatılıp yenilmesi kuzum tekrar canlı hale gelmiş oluyor
yapmak istersen liste yazarım tatlım

Sarımsaklı köfte dediğin fellah köftesimi bitanem şayet oysa yarım kase yiyebilirsin

afiyetolsun cadıcım menünde sporunda süper

evet evet fellah köftesi ...ayyy azmış ya yarım kase
eşim çok istiyor 2 kişi nasıl bitirelim
mercimek köftesi
içli köfte
sarımsaklı köfte
kısır
bunlardan isteyip duruyor
elmalı kurabiye falan

bunlar yasak mı ya
bu arada sporda eski formuma geri döndüm çok şükür
pilatesin farklı seviyesine ulaştım yaza mükemmel bi fiziğim olacak inşalla

Cadıcımm içli köfte yasak değil kuzum onu tercih et bence .kısırda serbest ama elmalı kurbişi yap eşin yesin sen sabah tadına bakarsın 1 minik olmak kaydıyla .Bu tempoyla gidersen bence de çok fit olacaksın

bende denemek istiyorum
bana da liste verebilir misin kaptan

yaşasın
peki mercimek köfte??

Kuzenin Yaptığı Diyet Listesi

Sabah : 1 bardak limonlu su
1 yumurta 1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir 2 ceviz

ara: 1 bardak süt ya da sebze suyu

öğle :sınırsız sebze çorbası 1 tatlı kaş tereyağı ile tuzsuz olması şart
sadece sebze olacak ve blendırdan geçirilecek baharat limon azruya göre

1 bardak sebze suyu

aralarda ayran serbest sınırsız tuzsuz tabii

akşam
yarım paket labne içine avokado da olabilir yeşillikde

bunun yerine sebze çorbası da olabilir

gün içinde en az 2,5 lt limonlu su

kaptanım gelmiş hoş gelmişşşşş
bildirimlerin bolluğunu görünce hehh diyorum sweetim gelmiş...

ok canım benim için 3 öğün sıkıntı yok yerimmm
ama lahanadada başten yerim diyodum bakalım bu nasıl olacak

sweetim peki sebze çorbasının içine çok az mercimek koysak ben öyle yapıyorum içebilirmiyim başka türlü bilmemki

yanında soda falan içsek
ayran içsek bol yeşillik yesek
sporda böyle devam ederse
sanırım sorun olmaz dimi kaptanımmmmm

Tüm bunlar olursa olmaz tabiki cadıcımmm heleki bu tempoyla sporuna devam edersen

Hoşbuldum meleğim.Demek ordan anlıyorsun geldiğimi Yok lahananın salatası ve kapuskası hariç yemem kuzum heleki çorbası hiç deme

pırasa domates kabak biber maydanoz bunlardan yapabilrisin her tür sebze olur tatlım

sweetim peki sebze çorbasının içine çok az mercimek koysak ben öyle yapıyorum içebilirmiyim başka türlü bilmemki

Bakliyat koyma Deryacım ben akşam yaptım içilebilirmi diye gerçekten enfes oldu hatta annem mercimek çorbası zannetti içimi çok güzel .Pırasa kabak domates ve biberden yaptım tatlım

aynen bende artık daha lahanayı kapuska dışında zor artık yemem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…