Bakliyat koyma Deryacım ben akşam yaptım içilebilirmi diye gerçekten enfes oldu hatta annem mercimek çorbası zannetti içimi çok güzel .Pırasa kabak domates ve biberden yaptım tatlım
hadi yaaa belki bir kaşık olur diye umut ediyodum neyse yarın şu lapayı bi yapim
haftaya bir günde raw deniycem inşallah...
Lınkler ucın tesekkur corbalar cok hos gırunuyor ..Ben boyle dıyetler uygulayamıyorumeşim diyetisyene gitti onu uyguluyorum bırde b12 eksıklıgı var bnde
Ablaçığım bende inan vermek istiyorumda ramazana kadar bir düğün telaşı ve üstelik il dışında ondan yoksa çok istiyorum
Efserim 1,3 kilo daha verdinmi mezun olabileceksin tatlım bence mezun edelim öyle ayrıl ne dersin
Şayet menü ve mesaj seni zorlayacaksa muaf tutarız telle bildirirsin kilonu kuzum
Ablaçığım bende inan vermek istiyorumda ramazana kadar bir düğün telaşı ve üstelik il dışında ondan yoksa çok istiyorum
Haklısınız aslında verdıgınız lınklerı uygulamaya calısıcam..benımde ıgne kullanmam gerek 5tane dodexım var dolapta beklıyor 6 aydır
Hoşgeldin canım .Peki ama eşine özel bir diyetse sende işe yararmı tatlımAyda 2 kez b 12 iğnesi yaptırırsan yükselir canım biz karataycılar ayda 2 kez dvit3 ve b12 yapılıyoruz.
Bence sızde sıse alın yanınıza cok etkılı oluyorKaptancım bu hafta yı bende bekliyorum cuma gunu kilomu buraya kac olarak yazcam acabaevde tartı var bekliyorum tartılmıyorum 54 lü bişiler görmeyi umut ediyorumm..
Bu su hicmesem hic aramicam 1 litreyide kendime zorla icitiyorum
Sworkiti indirdim ama videolarını yükleyemiyorum netim cok yavas. teyzemlere gittigim zaman kablosuz netten hepsini yukluyecegim..
Su programını indiriyorum şuan belki ise yarar..
benimde var dolapta 5 tane.. 7 aydır duruyor onlar kullanılır mi acaba.. atmayı dusunuyodum..Haklısınız aslında verdıgınız lınklerı uygulamaya calısıcam..benımde ıgne kullanmam gerek 5tane dodexım var dolapta beklıyor 6 aydır
Bence sızde sıse alın yanınıza cok etkılı oluyor
Uzerınde son kullanma tarıhı war ordan bakın ıstersenız ıgne ıccın gıdıncede belırtın dolapta durdugunu nolur nolmazbenimde var dolapta 5 tane.. 7 aydır duruyor onlar kullanılır mi acaba.. atmayı dusunuyodum..
şişeyi de denedim yok anam.. yarım litrelik suyu aksama kadar bitiremiyom.. bende bardak hesabına cevirdim.. icesim gelmesede git bi bardak su ic diyorum kendime:) hihi
Anneme kemoterapi çok dokundu bızdığım yarıda bıraktık hiç hali yok sürekli yatıyor o yüzden kuzum
est olurmu öyle şey çok yoğunsun unutmuş olabilirsin bitanemSeni bir kez mezun ettik karneni de aldın haklısın takım kuralları ve dersler seni zorlar free takımda devam et ama bu son mezuniyetin olsun bir daha sohbete gelirsin kilo vermeye değil inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?