Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bakliyat koyma Deryacım ben akşam yaptım içilebilirmi diye gerçekten enfes oldu hatta annem mercimek çorbası zannetti içimi çok güzel .Pırasa kabak domates ve biberden yaptım tatlım

hadi yaaa belki bir kaşık olur diye umut ediyodum neyse yarın şu lapayı bi yapim

haftaya bir günde raw deniycem inşallah...

Lınkler ucın tesekkur corbalar cok hos gırunuyor ..Ben boyle dıyetler uygulayamıyorum eşim diyetisyene gitti onu uyguluyorum bırde b12 eksıklıgı var bnde

Hoşgeldin canım .Peki ama eşine özel bir diyetse sende işe yararmı tatlım Ayda 2 kez b 12 iğnesi yaptırırsan yükselir canım biz karataycılar ayda 2 kez dvit3 ve b12 yapılıyoruz.

Efserim 1,3 kilo daha verdinmi mezun olabileceksin tatlım bence mezun edelim öyle ayrıl ne dersin
Şayet menü ve mesaj seni zorlayacaksa muaf tutarız telle bildirirsin kilonu kuzum
Ablaçığım bende inan vermek istiyorumda ramazana kadar bir düğün telaşı ve üstelik il dışında ondan yoksa çok istiyorum 1 2 hafta deniyeyim ama adeptem tamen bozuk şu sıra

Ablaçığım bende inan vermek istiyorumda ramazana kadar bir düğün telaşı ve üstelik il dışında ondan yoksa çok istiyorum

Peki Efserim ne zaman istersen izne ayrılabilirsin o zaman canım İzin konusunda kurallar değişmek üzere yalnız .Yeni kuralları bende tam bilemiyorum bu hafta değişmezse ayrılabilirsin kuzum

Kızlarr ay yine kudurmamak elde değil

Eşim kapılar için adamla görüşmüş çok yoğunluk varmış ve ancak haftaya Salı günü gelip tekrar kapıları söküp düzelteceklermiş yani o güne kadar ben yine halılarımı seremiyeceğim nasılsa yine pislik yapacaklar diye

Adam banyo kapısınıda görmem lazım ona göre değiştiriz gerekirse demiş ki kesinlikle gerekecek

Hesapta bu pazar değil haftaya pazar Amcamları yemeğe alacaktım neyseki onlara daha tadilatın bittiğini söylememiştim artık meçbur sorarsa tekrar haftaya kapılar takılacak diyeceğim şimdi takıldı sökülecek falan desem ay biz o zaman bu hafta sonu gelelim derler bende hakikaten bu hafta sonu kendime ayırmak istiyorum ufaklık bile daraldı evde oturmaktan dün isyan ediyordu ağlayarak kaç gündür evden çıkmadım çok sıkıldım artık yaz geldi diyorsunuz ama denizede götürmüyorsunuz beni diye

Neyse artık mecbur bir hafta daha sabredeceğim

Kaptancım bu hafta yı bende bekliyorum cuma gunu kilomu buraya kac olarak yazcam acabaevde tartı var bekliyorum tartılmıyorum 54 lü bişiler görmeyi umut ediyorumm..

Bu su hicmesem hic aramicam 1 litreyide kendime zorla icitiyorum

Sworkiti indirdim ama videolarını yükleyemiyorum netim cok yavas. teyzemlere gittigim zaman kablosuz netten hepsini yukluyecegim..

Su programını indiriyorum şuan belki ise yarar..

Hoşgeldin canım .Peki ama eşine özel bir diyetse sende işe yararmı tatlım Ayda 2 kez b 12 iğnesi yaptırırsan yükselir canım biz karataycılar ayda 2 kez dvit3 ve b12 yapılıyoruz.
Haklısınız aslında verdıgınız lınklerı uygulamaya calısıcam..benımde ıgne kullanmam gerek 5tane dodexım var dolapta beklıyor 6 aydır

Bence sızde sıse alın yanınıza cok etkılı oluyor

yarın sabah ki kahvaltım geç olucak
aç karnına hastaneye gitmem gerek
tahlil falan işleri off hiç sevmem

yarın düzenim biraz alt üst olucak gibi bakalım

bu arada bugün ki menüm

15 NİSAN 2015 ÇARŞAMBA

SABAH
uyanır uyanmaz ılık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
3 parça peynir
domates
salatalık
maydanoz
roka
kırmızı biber turşusu
2 hurma
yeşilçay

ARA
türk kahvesi şekersiz

SPOR: sabah 15 DK köpüşümle yürüdük + 15 DK ISINMA EGZERSİZİ + 320 MEKİK + 1 SAAT PİLATES

ARA

yeşilçay limonlu

AKŞAM

nohutlu bamya
zerdeçallı bulgur pilavı
ayran

SIVI: 1,6 LT

ay doğru onu biliyorum kaptanım ben başka bişi oldu sandıydım Allah yardımcınız olsun
anneanemde öyleyken 3 ay yanında kalmıştık annemle
aa mezunmu karnemi ama ben istediğim kiloya düşmeden ayrılmıştım kaptanım mezun mu sayıldım?
inş kaptanım canımsın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…