Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Devit 3 kullananlar nasıl kullanıyorsunuz banada doktor wermıstı kullamöadım sımdı uzerıne baktım eczcıda yazmamıs uzerlerıne bırsey
canım ben kullanıyorum
ama ampul mü ,damla mı?
ben ikisini birden kullanıyorum

ampul olanı sütün içine döküp sabah içiodum
damlayıda ister suya ister süte istersende saf haliyle 12-13 damla damlatıp içiyosun

günaydın güzelleriiimmmm
tatlım sıkma canını sen düzenini bozma elbet olucak. ne zaman tartılıyorsun canım ben sabah kalktıktan bi yarım saat sonra tartılıyorum bi bakıyorum artıdayım hiç bişey yemiyorum su içmiyorum yarım saat daha bekliyorum eksi çıkıyor acaba sabah şişkinliğinmi oluyor ki

Sabah 1dilimkızarmısvekmek 1salatalık 6zeytın peynır ve kıraz sapı cayı
afiyet olsun canım kiraz sapı çayı benimde favorim sabahları ödem için. tatlım menülerini akşamları yada ertesi gün toplu olarak yazarsan gün içindeki dengeni daha güzel yorumlarız
maşallah ne mutlu sana

Devit 3 kullananlar nasıl kullanıyorsunuz banada doktor wermıstı kullamöadım sımdı uzerıne baktım eczcıda yazmamıs uzerlerıne bırsey
canım ben ampul kullanıyorm kırıp öyle içiyorum ama ona bir kaşık zeytin yağı ekleyip öyle yutmak daha iyiymiş bende aşırı mide bulantısı yaptığı için sade yutuyorum

kızlar bugün a101 de kas yağ su oranı ölçen tartı varmış ablam almış saolsun hemen tartıldım ama o parametreleri nasıl değerlendiricem bilemiyorumbirde eski tartımla arasında fark var. sabah önce eskisiyle tartıldım 86,8 çıktı sonra yenisiyle tartıldım 86,7 çıktı. kaptanım yarın ne yapayım ben eskisiyle mi devam edeyim yoksa listeye nasıl yansıtalım

Tüm takım üyelerin en içtenliğimle Selamlar! :)
Bugün kaptanımızın beni kabul etmesiyle aranıza katıldım, sağlıklı kilolar vermek dileğiyle :)
hoş geldin canım ilk ben gördüm hemen çekeyim sorguya yaş boy kilo kimsin ne iş yaparsın

Yenisiyle devam et o zaman kuzum tartı farkı olan 100 gr ı kilona ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…