saol canım
ay yaramasın valla
yarın büyük gün
çok kolay canımgerenmali gerenmali bi yapamadım gitti çok merak ediyorum kolay olacak mı diye.
afiyet olsun canımm harika gidiyosun
ben ne durumdayım bilmiyorumaynen ve ben artıdayımmm
çok kolay canım
üstelik çokta leziz
denemelisin muhakkak
yap yap çok beğeniliyorpazar sabaha yapim bari rahat rahat
canım ben kullanıyorumDevit 3 kullananlar nasıl kullanıyorsunuz banada doktor wermıstı kullamöadım sımdı uzerıne baktım eczcıda yazmamıs uzerlerıne bırsey
canım ben kullanıyorum
ama ampul mü ,damla mı?
ben ikisini birden kullanıyorum
ampul olanı sütün içine döküp sabah içiodum
damlayıda ister suya ister süte istersende saf haliyle 12-13 damla damlatıp içiyosun
oda olur ki :)Ampul ama kırıp içtim ben
tatlım sıkma canını sen düzenini bozma elbet olucak. ne zaman tartılıyorsun canım ben sabah kalktıktan bi yarım saat sonra tartılıyorum bi bakıyorum artıdayım hiç bişey yemiyorum su içmiyorum yarım saat daha bekliyorum eksi çıkıyor acaba sabah şişkinliğinmi oluyor kiGünaydın kızlar
Çok moralim bozuk. Bi hafta veriyorum bi hafta alıyorum çıldırmamak elde değil yediğim içtiğim hersey ortada dikkat etmesem anlıcam saatimi bile erkene çektim akşam yemeğinin ama yok bi kaçamak bile yok su normal hersey bence süper ama dün sabah +600 bu sabah +200 ANLAMADIM GİTTİ. Artık yeterrrr deyip bağırasım var.
afiyet olsun canım kiraz sapı çayı benimde favorim sabahları ödem için. tatlım menülerini akşamları yada ertesi gün toplu olarak yazarsan gün içindeki dengeni daha güzel yorumlarızSabah 1dilimkızarmısvekmek 1salatalık 6zeytın peynır ve kıraz sapı cayı
maşallahherkese günayydııın.bu gün çok mutluyumdün gece oğlumun bir programı vardı.fatih sultan mehmetin yazdığı bi şiiri okudu.onu öyle sahnede görünce çok mutlu oldum .ne çabuk büyüyor çocuklar ne ara 13 oldu anlamıyorum.sanki dün doğurdum ben onu ya
canım ben ampul kullanıyorm kırıp öyle içiyorum ama ona bir kaşık zeytin yağı ekleyip öyle yutmak daha iyiymiş bende aşırı mide bulantısı yaptığı için sade yutuyorumDevit 3 kullananlar nasıl kullanıyorsunuz banada doktor wermıstı kullamöadım sımdı uzerıne baktım eczcıda yazmamıs uzerlerıne bırsey
ben dodex yaptırıyordumAynı zamanda b12 kullanan varmı ptesı ıgne olmaya baslayım barı bosuna durmasın dolapta hem sacım azaldı cok
hoş geldin canımTüm takım üyelerin en içtenliğimle Selamlar! :)
Bugün kaptanımızın beni kabul etmesiyle aranıza katıldım, sağlıklı kilolar vermek dileğiyle :)
hoşgeldiiiiinTüm takım üyelerin en içtenliğimle Selamlar! :)
Bugün kaptanımızın beni kabul etmesiyle aranıza katıldım, sağlıklı kilolar vermek dileğiyle :)
kızlar bugün a101 de kas yağ su oranı ölçen tartı varmış ablam almış saolsun hemen tartıldım ama o parametreleri nasıl değerlendiricem bilemiyorumbirde eski tartımla arasında fark var. sabah önce eskisiyle tartıldım 86,8 çıktı sonra yenisiyle tartıldım 86,7 çıktı. kaptanım yarın ne yapayım ben eskisiyle mi devam edeyim yoksa listeye nasıl yansıtalım
günaydın güzel kaptanııııım
Hepimiz için çok güzel bir gün olsun meleklerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?