Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tüm takım üyelerin en içtenliğimle Selamlar! :)
Bugün kaptanımızın beni kabul etmesiyle aranıza katıldım, sağlıklı kilolar vermek dileğiyle :)

Hoşgeldin bitanem ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen ve burayada şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar gereği yazarsan birlikteyiz

Tüm takım üyelerin en içtenliğimle Selamlar! :)
Bugün kaptanımızın beni kabul etmesiyle aranıza katıldım, sağlıklı kilolar vermek dileğiyle :)

Hoşgeldin
Bendeniz Banu Aslında 8.ci takımda yarışıyorum ama Kaptanınız ( adaşım ) burada olunca tabi buradaki kızlarda hoş sohbet olunca her Allahın günü misafir oluyorum buraya

Canım yeni tartını güle güle kullan İnşallah hep bol bol eksiler görürsün tartında

Hoşbuldummm
Mali müşavirim aynı zamanda Muhasebe öğretmeniyim şuan sadece muhasebe öğretmenliği yapıyorum :)
Minnak bir kızım var
Kilo alma hikayem ise şu; 5 ay önce sezeryan doğum yaptım, 65 kiloda hamile kaldım ve toplam 23 kilo alarak 88 kilo ile doğuma girdim doğum sonrası 78 kilo kaldım. Kendi çabam ile az yiyerek serbest diyet yaparak vücudumdaki ödem ve su kaybını sağladım. 1 hafta önceki kilom: 73 idi ve şuan diyetteyim 8 günde 2 kilo verdim. Aktivitelerim şunlar; hergün 2 saat fıtness + haftada iki gün 1 saat yüzme + akşamları yoğurt kürü ve tabiki diyet.
Boyum: 162
Kilom: 71
Hedef kilom: 57

hoş geldin canım ilk ben gördüm hemen çekeyim sorguya yaş boy kilo kimsin ne iş yaparsın

harikasın o halde aynen devam
tam destekle hedefe ulaşırsın burda

Hoşgeldin bitanem ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen ve burayada şu anki kilonu ve hedef kilonu kayıtlar gereği yazarsan birlikteyiz
Kaptanım okudum, anladım ve kabul ediyorum :)
Şuan ki kilom: 71
Fıtness+havuz'a gidiyorum :)
Ve 2.maddeyi anlamadım

Aşk olsun ama cadıcım hala misafirim diyorsun darılıcam ama Seni mezun edene dek bırakmam seni ona göre Takım senin tatlım deme bi daha böyle

Allah bağışlasın prensesini canım.Çok güzel vermişsin tebrik ederim kalanları da birlikte gönderelim

Sağol Allah razı olsun :) İnşaallah birlikte gönderelim gitsin :)

hoş geldin canım aramıza umaraım istediğin kiloya bir an evvel ulaşırsın

Hoşbuldum :) İnşaallah hepimiz kısa zamanda hedefimize ulaşırız :)

ben kaçıyorum hatunlar
evimin işi beni bekler
öperim sizi

Görüşürüz cadıcım kolay gelsin

Kaptanım okudum, anladım ve kabul ediyorum :)
Şuan ki kilom: 71
Fıtness+havuz'a gidiyorum :)
Ve 2.maddeyi anlamadım

Kilo hesaplaması şöyle anlatayım

Geçen haftaki kilo- bu haftaki kilo= fark
fark x 100 /geçen haftaki kilo = haftalık kilo verme yüzdesi

77-76,4=0,6
60/77= 0,857

vşrgülden sonraki 3. rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu zaman yuvarlayıp 0,86 yapıyoruz yüzde bu oluyor tatlım snein için çocuk oyuncağı

tamamdır ablam hallederim ben takılırsam yada beceremessem sorarım

sanada iyi geceler tatlı rüyalar ablammm

Her zaman tatlım takıldığın an çekinme

Deryacım öncelikle her gün tartılmayı bırak lütfen tartıda gördüğün rakam bilinçaltını etkiliyor sürekli kilo vermeyi düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün kuzum haftasonu hariç bu hafta menülerin gayet güzeldi
fakat haftasonu 3 gününe mal oldu lütfen bir süre sıfır tuz dene yemeklere yediğin hiçbirşeye tuz koyma pes etmek yok

Sabah 1dilimkızarmısvekmek 1salatalık 6zeytın peynır ve kıraz sapı cayı

umudum o bir dilim ekmek yerine 1 yumurta yesen inan daha geç acıkırsın

İnşallah cecommmm

ooo ip atlamaya başlamışız harikasın deryacım

Mutluluğun daim olsun balım .Ne mutlu sana rabbim evlatlarından hep güzel günler göstersin inş böyle

valla allah yar ve yardımcınız olsun zor iş
benim düzen altüst oldu şimdi geldim hastaneden

ay evet valla kaptanım elim bol sanki

Amin kuzum teşekkürler.Benimde öyleydi minik minik tencereler aldım iyi oldu Sonuçların güzel çıkar inşallah kuzum

kaptanım ben bunun bi listesini alabilirsem memnun olurum haftaya ya bi detoks yada bunu yaparım geçen haftayı telafi etmem lazım

Evet balım aklımda yazacağım sana tatlım kendi yaptığım menülerin resimleirni de ekleyeceğim

gerenmali gerenmali bi yapamadım gitti çok merak ediyorum kolay olacak mı diye.
afiyet olsun canımm harika gidiyosun

Mutlaka yapmalısın çok basit ve lezzetli

Akşam dengelemişsin kuzum kaçırdıklarını bir görseydikk

Ampul ama kırıp içtim ben

zeytinyağına döküp içmelisin bitanem fakat kalçadan yaptırırsan değerleirn daha hızlı yükselir

Elbette sabah kalkınca şiş oluyoruz damlam bekleyebildiğiniz kadar bekleyip tartılın

Aynı zamanda b12 kullanan varmı ptesı ıgne olmaya baslayım barı bosuna durmasın dolapta hem sacım azaldı cok

2 yıldır düzenli her ay 2 b12 2 dvit 3 yapılıyorum canım

Hesaplama işinde sıkıntı yok :)
Her cuma verdiğimiz kilo yüzdesini buraya yazıyoruz değil mi? Bir de paylaşım alanına sırayla taşıyacaktır yazıyor ya o kısmı anlamadım paylaşım alanı neresi, takım listesi nasıl oluşuyor?
Bir de ben de yarın kilo yüzdemi bildireyim mi?

Bu soruların cevabını bende merak ettim.. yarın yuzde vercemmi yoksa listeye girdikden sonra mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…