Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu soruların cevabını bende merak ettim.. yarın yuzde vercemmi yoksa listeye girdikden sonra mi

Her cuma bildirmelisin zaten kuzum listede olmasanız dahi listeye girene dek hepiniz free takımdasınız o yüzden yüzdeyi hesaplayarak ekleyeceksiniz listeye takıma girene dek öğrenmiş olursunuz

Saol bitanem sabah kalktıgımda yuruyemiyodum bacaklarımın arkası komple agriyodu gecti simdi.. ip atlayınca oldu sanırsam

Jojocum ip atlamaya yeni başladığın için bu ağrılar olur fakat lütfen ısınma hareketleri yapmadan hiçbir spora başlamayın kuzum .10 dk ısınma hareketi yap sonra ip atlamaya başla canım

bugünde pirinç lapası var yarın tartılayım 5 gün tartılmıycam söz...
sonra 5 günlük bi program var onu yapmak istiyorum. bakalım nasıl olacak.

kaptanım ben lapayı yaptım getirdim sabah 9,30 da yedim içinede 2 kaşık yoğurt ve karabiber koydum lapanın yavaş yavaş acıkmaya başladım. yanımda salatalık ve 1 elma getirdim ama bu salatalıkları yesem sıkıntı olurmu kimisi içine domates salatalık ilave ederek tüketmiş

bugünde pirinç lapası var yarın tartılayım 5 gün tartılmıycam söz...
sonra 5 günlük bi program var onu yapmak istiyorum. bakalım nasıl olacak.

Hadi bakalım kuzum inşallah faydasını görürsün.Sakla tartıyı

slaatalık domatesin bir zararı olacağını snamıyorum canım 3 saat olmuş acıkman normal çünkü pirinç acıktırır g.i si yüksek

Aşk olsun ama cecoccuğum hala misafirim diyorsun darılıcam ama Seni mezun edene dek bırakmam seni ona göre Takım senin tatlım deme bi daha böyle

Yok yok demem artık söz Adaşım Kız zaten beni fıstık gibi yapmadan hiç bir yere gitmem ki ben
Şu 2li haneleri bir göreyimde ondan sonra inşallah kilolar daha bir patır patır gidiverir
Zaten ben sizlerden kopsam eminim sapıtırım Sana olsun, Neslihana olsun, Ayşeye olsun hesap vereceğim diye beynim otomatikman kaçamak kelimesini aklımdan çıkardı Allah razı olsun hepinizden kaç zamandır ben tökezleyip vazgeçmeye kalkıştığımda hep sizler beni tekrar ayağa kaldırdınız

Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok çok daha fazlasını sizlera hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhh...Aminnnnnnn
( Tabi benimde fıstık gibi olmamı çok istediğinizi bildiğimden duadan eccükte bana nasip olur )

Selam Kızlar, iş güç derken ancak toparladım önce menüm sonra geçmiş

Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir

Sabah 7:30
1 kaşık çökelek bol maydanozlu
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
1 dilim kepek ekmeği

Ara 10:00
yarım susamsız simit

Öğle (12:30)
6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara 15:30
2 grisini+ ayran,

Akşam 20:00
1 kase bol yeşillikli kısır (misafirim vardı acilen un kurabiyesi, börek ve kısır yaptım, akşam yemeğini kısırla geçiştirmiş oldum.

Su 3 litre, spor yok

Afiyet olsun
Merak ettim ne diyeti bu? Bir de pekmez iştah açıklığı yapmıyor mu sende?

kız cecom şu patates günüde içine az limon sıksak olurmu bi o gün bide meyve günü sorun yaaa oturtayım kafama bi başlıcam hemen

oo makresim süpersin yineeee

Oğlum daha iyi kaptanım hafif atlattı ama ishal var, çok şükür ki kusma yok yoksa doktor yatıracaktı. Dişlerindeki kararma için D vitaminine baktı, yavrum kan verene kadar hastaneyi ayağa kaldırdı. sonuç 10 gün sonra çıkacak bakalım inşallah çözümü olan birşeydir. Bunu da çok kafama takıyorum. Şimdi de ben biraz rahatsızım. Boğaz enfeksiyonu gribe de dönecek gibi. Sabah sağlık ocağına gittim, soğuk algınlığı dedi. İşe geç kalıyorum diye ilaçları da alamadım akşam tedaviye başlarım artık. Bu ara çok salgın var

evet ama faydası olacağına inanıyorum birde anam ben ne özlemişim pirinci lapası bile harika geldi

Gidecek tabiki cecocumm seni fıstık yapmadan bırakmayacağız tabikiii .Dile kolay 2 sene oldu tanışalı değilmi Güzel duaların için çok teşekkürler her zaman yanındayız unutma Dualarımızdasın

Hoşgeldin makresimm afiyetolsun canım misafir gelince kısır hem pratik hem masum favorilerden hakikaten

Ben isveç diyeti yapıyorum,
Bugün ki kahvaltım 1 sade türk kahvesi içtim gitti :) Öğle yemeğini spora gitmeden önce yiyeceğim 2 haşlanmış yumurta+ yoğurtlu semiz otu :)

İsveç diyetimiBitanem inşallah rahatsızlanmazsın çünkü Spora da yükleniyorsun. İsveç diyetini yapan 2 arkadaşımız hastahanelik olmuştu

Kaptanım benim bünye az yemeye alışık, aslında yemek yemekten büyük keyif alan biriyim ama az yediğim zamanda sıkıntı yok :) Bir de ben zaten ekmek, hamurişi falan pek sevmem sebze yemeklerine bayılırım bu yüzden hamile kalana kadar 36 bedenden yukarı çıkmamıştım. Ama hamilelik beni fena çaprtı ekmekler hamurişleri etler falan havada uçuştu İsveç diyeti bitince daha uygun bir diyet araştırmasındayım.

geçmiş olsun canım sanada kuzuna da. tan salgın dönemi zaten biz yakalanmadık şükür ama korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…