- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ben bu sabah gec kalmısim :) Gunaydin kızlar.. Bu sabah 1 kuru kayısı 2 bardak suyla başladım..1 bardagı limonlu.. karatay kahvaltısı +1elma ve 20 dk lık bi yurus..
Bu soruların cevabını bende merak ettim.. yarın yuzde vercemmi yoksa listeye girdikden sonra mi
Anlaşilmiştir, tesekku ettimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1444
Paylaşım alanımız burası
Her cuma saat 12 ye kadar kilo bildirimini yapıyoruz kuzum.Listemizi taşıma işine gelince kim müsait olursa o yapıyor fakat öğrenmenizde fayda var tatlım zamanla öğrenirsin bunlara takılmaDeneme süresi 2 hafta ve bu süre iyi geçerse 1 mayısta takım listesindesin tatlım
Saol bitanem sabah kalktıgımda yuruyemiyodum
Afiyetolsun jojom günaydın olsun dinlenmişsindir
Tamam canım
Her cuma bildirmelisin zaten kuzum listede olmasanız dahi listeye girene dek hepiniz free takımdasınız o yüzden yüzdeyi hesaplayarak ekleyeceksiniz listeye takıma girene dek öğrenmiş olursunuz
Saol bitanem sabah kalktıgımda yuruyemiyodumbacaklarımın arkası komple agriyodu gecti simdi.. ip atlayınca oldu sanırsam
Her zaman tatlım takıldığın an çekinme
Deryacım öncelikle her gün tartılmayı bırak lütfen tartıda gördüğün rakam bilinçaltını etkiliyor sürekli kilo vermeyi düşünme sağlıklı besleniyorum diye düşün kuzum haftasonu hariç bu hafta menülerin gayet güzeldi
fakat haftasonu 3 gününe mal oldu lütfen bir süre sıfır tuz dene yemeklere yediğin hiçbirşeye tuz koyma pes etmek yok
umudum o bir dilim ekmek yerine 1 yumurta yesen inan daha geç acıkırsın
İnşallah cecommmm
ooo ip atlamaya başlamışız harikasın deryacım
Mutluluğun daim olsun balım .Ne mutlu sana rabbim evlatlarından hep güzel günler göstersin inş böyle
Amin kuzum teşekkürler.Benimde öyleydi minik minik tencereler aldım iyi olduSonuçların güzel çıkar inşallah kuzum
Evet balım aklımda yazacağım sana tatlım kendi yaptığım menülerin resimleirni de ekleyeceğim
Mutlaka yapmalısın çok basit ve lezzetli
Akşam dengelemişsin kuzumkaçırdıklarını bir görseydikk
zeytinyağına döküp içmelisin bitanem fakat kalçadan yaptırırsan değerleirn daha hızlı yükselir
Elbette sabah kalkınca şiş oluyoruz damlam bekleyebildiğiniz kadar bekleyip tartılın
2 yıldır düzenli her ay 2 b12 2 dvit 3 yapılıyorum canım
bugünde pirinç lapası var yarın tartılayım 5 gün tartılmıycam söz...
sonra 5 günlük bi program var onu yapmak istiyorum. bakalım nasıl olacak.
kaptanım ben lapayı yaptım getirdim sabah 9,30 da yedim içinede 2 kaşık yoğurt ve karabiber koydum lapanın yavaş yavaş acıkmaya başladım. yanımda salatalık ve 1 elma getirdim ama bu salatalıkları yesem sıkıntı olurmu kimisi içine domates salatalık ilave ederek tüketmiş
Aşk olsun ama cecoccuğum hala misafirim diyorsun darılıcam amaSeni mezun edene dek bırakmam seni ona göre Takım senin tatlım deme bi daha böyle
Afiyet olsunSelam Kızlar, iş güç derken ancak toparladım önce menüm sonra geçmiş
Dünkü menüm
Kalkınca 6:30
2 bardak ılık su + 1 incir
Sabah 7:30
1 kaşık çökelek bol maydanozlu
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
Ara 10:00
yarım susamsız simit
Öğle (12:30)
6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara 15:30
2 grisini+ ayran,
Akşam 20:00
1 kase bol yeşillikli kısır (misafirim vardı acilen un kurabiyesi, börek ve kısır yaptım, akşam yemeğini kısırla geçiştirmiş oldum.
Su 3 litre, spor yok
Yok yok demem artık söz AdaşımKız zaten beni fıstık gibi yapmadan hiç bir yere gitmem ki ben
Şu 2li haneleri bir göreyimde ondan sonra inşallah kilolar daha bir patır patır gidiverir
Zaten ben sizlerden kopsam eminim sapıtırımSana olsun, Neslihana olsun, Ayşeye olsun hesap vereceğim diye beynim otomatikman kaçamak kelimesini aklımdan çıkardı Allah razı olsun hepinizden kaç zamandır ben tökezleyip vazgeçmeye kalkıştığımda hep sizler beni tekrar ayağa kaldırdınız
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok çok daha fazlasını sizlera hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhh...Aminnnnnnn
( Tabi benimde fıstık gibi olmamı çok istediğinizi bildiğimden duadan eccükte bana nasip olur)
Selam Kızlar, iş güç derken ancak toparladım önce menüm sonra geçmiş
Dünkü menüm
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
yarım susamsız simit
6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
2 grisini+ ayran,
1 kase bol yeşillikli kısır (misafirim vardı acilen un kurabiyesi, börek ve kısır yaptım, akşam yemeğini kısırla geçiştirmiş oldum.
Su 3 litre, spor yok
Oğlum daha iyi kaptanım hafif atlattı ama ishal var, çok şükür ki kusma yok yoksa doktor yatıracaktı. Dişlerindeki kararma için D vitaminine baktı, yavrum kan verene kadar hastaneyi ayağa kaldırdı. sonuç 10 gün sonra çıkacak bakalım inşallah çözümü olan birşeydir. Bunu da çok kafama takıyorum. Şimdi de ben biraz rahatsızım. Boğaz enfeksiyonu gribe de dönecek gibi. Sabah sağlık ocağına gittim, soğuk algınlığı dedi. İşe geç kalıyorum diye ilaçları da alamadım akşam tedaviye başlarım artık. Bu ara çok salgın var
Teşekkürler tatlım
Sarımsaklı köfte dediğin fellah köftesimi bitanemşayet oysa yarım kase yiyebilirsin
Afiyetolsun deryacımmm menü süper ama ıspanağın yanında yoğurt yememeye çalış kuzumbiraz da leptini çalıştırabilseydin harika olurdu
Afiyetolsun jojocum balığın yanında bol salata yiyebilirdin tatlım .bravooo ip atlamaya hemen başlamışsın
Suyunu bira zdaha artırmaya çalış kuzum şayet içmeyi unutuyorsan water your body diye bir cep uygulaması var onu indirip ayarla tatlım alarm öttükçe içersin
Perşembeleri yaparsan inan tartı çok farkedecek haftada en azındna 1 gün yapmak lazım mide dinleniyor hakikaten
Vay vay vay asya hanım beğenmedimi bizim yakışıklımızıBi de ısırmış zilli
Anneme kemoterapi çok dokundu bızdığım yarıda bıraktık hiç hali yok sürekli yatıyor o yüzden kuzum
est olurmu öyle şey çok yoğunsun unutmuş olabilirsin bitanemSeni bir kez mezun ettik karneni de aldın haklısın takım kuralları ve dersler seni zorlar free takımda devam et ama bu son mezuniyetin olsun bir daha sohbete gelirsin kilo vermeye değil inşallah
Prensesimizin doğum günü kutlu olsun Efserim ellerine sağlık süper olmuş.Kozasındna çıkıp kelebeğe dönüşüyor artık desene
Cecom valla haklsıın çok yoruldun kuzum kapıda da aksilik çıkmasaymış iyiymişEnişte haklı bir ekz yapılıyor bitanem yapacaksa adam gibi yapsın
ayyüzlüm ne zaman geldiki neslim
Elbette düşeceksin umudummm şüphen olmasın ama nikindeki negatifliği sevmedim söyleyeyim
Süt yerine her zaman ayran tercih et meleğim bazen bana da dokunmuyor ama bazen nedense aynısı oluyor o yüzden favorim ya kefir ya ayran
Hoşgeldin meleğimmmmmözledik ne güzel seni görmek full moral ve motivasyonla devam
400 gr mı ben nasıl yok ettimkiHaklısın kuzum listeyi hazırlarken silmişim birden zayıflattım seni haklısın kuzum borcum olsun 1 sarı kartın silinecek şayet alırsan
Aman maşallahhh sefan olsun kuzum iyi oldu çok sıkılmıştınÖzellikle tatildeyken kilo vermeyi başardığın için ayrıca tebrik ederimmmm
lahmacunlar minikmiydi tatlımafiyetolsun miniktir diye umud ediyorum
twisterı bu ara unuttum ben zaman kalmıyor galiba
Hmmm çikodan belli adet olduğun tatlım ama 1 paket fazla kaçmışadetliyken bile spor bravo sana
20 gün kalmış kuzumm istersen kuznein yaptığını yap ne dersin ilk 2 gün 2,5 verdi 3 günde 3 kilo oldu
afiyetolsun cadıcım menünde sporunda süper
Hadi kolay gelsin cecomm elleirne sağlık sonra eski düzenine dönersin kuzum
Neslim b12 yüksek diye bırakmıştın bu seferde çokmu düştü acabaGelmiş geçmiş olsun meleğim
sağlık olsun kuzum kendini toparlayınca spora asılırsın sıkma canını
Anneciğinden allah razı olsun bitanem .
Hoşgeldin Hedefcim nasıl gidiyor simit diyeti
umudum nesfit yerine güzel bir kahvaltı yapsan daha güzel olmazmıydı bitanem
BU arada uyguladığın herhangi bir diyet varmı
ortaokul anıların tazelenecek desenebenim bildiğim 3 öğün pirinç lapası yiyeceksin canım 1 çay bardağı pirinç 3 çay bardağı suyla haşlayacaksın ve 2-3 kaşık yoğurt yağsız tuzsuz sadece baharat ekleyebilirsin
Meleğim istersen sen de water your body su içme programını indir cebine böyle unutmamış olursun
Makresim mevlütte yedikelrini akşam telafi etmişsin canım spor da su da harika.Oğluşun nasıl oldu dün dr ne dedi
Bu haftayı çok merak ediyorum senin açından jojocum karatayda ilk haftan bakalım ne kadar gidecek kolay gelsin canım
1 kase patlamış mısır haricinde menün süper balım birazcık daha su
İradene kuvvet balım kararlı olduktan zonra zekeriya sofrası olsa etkilenmezsinDur bakalım daha 2 günümüz var
Bitanem çorbanın yanında en azından 1 dilim ekmek yeseydin . yemeklerine patates koymamaya çalış kuzum slaata da ekleyebilirsin akşam menüne
İstersen hadi gel sen de 1 hafta karatay sağlıklı beslenmesini dene ne dersin memnun kalmazsan bırakırsın
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
http://woto.com/karatay-menusu
http://woto.com/karatay-diyetinin-ilkeleri
http://woto.com/Karatay-Diyeti--Ozet-Bilgi
http://woto.com/gida-takviyeleri
Bu linkleri inceleyebilirsin kuzum
http://www.fazlakilo.com/dosyalar/karatay-diyeti.pdf buradan da Canan Hocamızın kitabını okuyabilrisin
Eniştem haklı cecom yapılmışken düzgün yapılsın bedava yapmıyorlarki.Sende bugün mola ver kendine
Hadi bakalım kuzum inşallah faydasını görürsün.Sakla tartıyı
slaatalık domatesin bir zararı olacağını snamıyorum canım 3 saat olmuş acıkman normal çünkü pirinç acıktırır g.i si yüksek
Yok yok demem artık söz AdaşımKız zaten beni fıstık gibi yapmadan hiç bir yere gitmem ki ben
Şu 2li haneleri bir göreyimde ondan sonra inşallah kilolar daha bir patır patır gidiverir
Zaten ben sizlerden kopsam eminim sapıtırımSana olsun, Neslihana olsun, Ayşeye olsun hesap vereceğim diye beynim otomatikman kaçamak kelimesini aklımdan çıkardı Allah razı olsun hepinizden kaç zamandır ben tökezleyip vazgeçmeye kalkıştığımda hep sizler beni tekrar ayağa kaldırdınız
Rabbim gönlünüzden geçenlerin çok çok daha fazlasını sizlera hayırlı olarak nasip eder inşallahhhhhhhh...Aminnnnnnn
( Tabi benimde fıstık gibi olmamı çok istediğinizi bildiğimden duadan eccükte bana nasip olur)
Selam Kızlar, iş güç derken ancak toparladım önce menüm sonra geçmiş
Dünkü menüm
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
1 ceviz
yeşillik
1 dilim kepek ekmeği
yarım susamsız simit
6 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
2 grisini+ ayran,
Su 3 litre, spor yok
Ben isveç diyeti yapıyorum,
Bugün ki kahvaltım 1 sade türk kahvesi içtim gitti :) Öğle yemeğini spora gitmeden önce yiyeceğim 2 haşlanmış yumurta+ yoğurtlu semiz otu :)
Gidecek tabiki cecocumm seni fıstık yapmadan bırakmayacağız tabikiii .Dile kolay 2 sene oldu tanışalı değilmiGüzel duaların için çok teşekkürler her zaman yanındayız unutma Dualarımızdasın
Hoşgeldin makresimm afiyetolsun canım misafir gelince kısır hem pratik hem masum favorilerden hakikaten
İsveç diyetimiBitanem inşallah rahatsızlanmazsın çünkü Spora da yükleniyorsun. İsveç diyetini yapan 2 arkadaşımız hastahanelik olmuştu
Oğlum daha iyi kaptanım hafif atlattı ama ishal var, çok şükür ki kusma yok yoksa doktor yatıracaktı. Dişlerindeki kararma için D vitaminine baktı, yavrum kan verene kadar hastaneyi ayağa kaldırdı. sonuç 10 gün sonra çıkacak bakalım inşallah çözümü olan birşeydir. Bunu da çok kafama takıyorum. Şimdi de ben biraz rahatsızım. Boğaz enfeksiyonu gribe de dönecek gibi. Sabah sağlık ocağına gittim, soğuk algınlığı dedi. İşe geç kalıyorum diye ilaçları da alamadım akşam tedaviye başlarım artık. Bu ara çok salgın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?