Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kız cecom şu patates günüde içine az limon sıksak olurmu bi o gün bide meyve günü sorun yaaa oturtayım kafama bi başlıcam hemen

Hayırdır patates nerden çıktı

Oğluşunun iyi olmasına sevindim ishali de beslenmesine dikkat edersen geçer cnm.Kıyamam kuzuma inan ben bile korkuyorum kan vermekten çünkü damarlarım zor bulunuyor d vitamini nasıl. dişleirne inş bir çözüm vardır kuzum.Aman kendine dikkat et tam mevsim geçişi ne giyeceğini şaşırıyor insan.Geçmiş olsun cnm.

evet ama faydası olacağına inanıyorum birde anam ben ne özlemişim pirinci lapası bile harika geldi

Hasret giderdin desene deryacımmm

seni seviyorum kaptanımmmmmmmm

Şanslısın o zaman bitanem .Bebişinin bir gülüşü bu çarpılmaya değer bence kuzum. İsveç yapabildiğine göre iradenin maşallahı var kısa sürede eski kilona döneceğine eminim.Fakat hedefine ulaştığında karatay sağlıklı beslenmesini uygularsan çok sevinirim.

yok canım yaaa daha 2 hafta var...
hayır dikkat etmediğim zaman sabitim dikkat edince alıyorum. iki hafta üst üste veremedim daha hiç. bi geçen sene yaptığımda güzel verdim dahada yok...
Acaba tuzu fazla kaçırıyor olabilirmisin, vücut su tutyordur belki. Ödemdir mutlaka

Çok hırslıyım ve kilodan nefret ediyorum
Sağol kaptanım olacak inşaallah bu iş ve tavsiyene uyucam karatay diyeti bekle beni

Acaba tuzu fazla kaçırıyor olabilirmisin, vücut su tutyordur belki. Ödemdir mutlaka
canım sanırım öyle bi süredir tuza hiç dikkat etmiyorum bugünde lapa yapıyorum ama sabah beri 15 20 dk bir wc ye gidiyorum ve resmen bacaklarımın sızısını hissediyorum yada psikolojikkkk

Kilolar çok yeni, aynı hızla da gideceğine inanıyorum, sporuna maşallah, düzenli beslenme ile gitmemesi için hiçbir sebep kalmıyor. Aynı boydayız ama benim hedef 60, tabi şimdilik. Sonrasında yine devam etmeyi düşünüyorum. Bebişini Allah bağışlasın bilinçli bir annesin demekki, beni de habire yediriyorlardı sütüm olsun diye. O zamanlar elimizin altında internet yoktu bizde büyüklere uyduk şiştik. Neyse ki artık bunun farkındayız ve kurtuluyoruz bu sıkıntılardan.

Çok hırslıyım ve kilodan nefret ediyorum
Sağol kaptanım olacak inşaallah bu iş ve tavsiyene uyucam karatay diyeti bekle beni
Hangimiz etmiyorki bitanem Karatay diyetten ziyade sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmenin anahtarı kuzum umarım sne de çok memnun kalırsın

5 günlük bi program varmış taaa
1 gün sırf patates
1 sırf sebze
meyve falan bi deniycemmmmm deniycezzzz

Hmmmm bak bak yine mi metabolizmanı bozacaksın deryacım.5 günde 5 kilo diyeti sanırım peki bunu da dene bakalım

Afiyet olsun
Merak ettim ne diyeti bu? Bir de pekmez iştah açıklığı yapmıyor mu sende?
Benimki diyetisyenimin verdiği liste canım bana özel. Ben bu listeyle 30 kilo verdim, Pekmez demir eksikliği için ve hiç iştah açıklığı olmadı bende.

sööööözzzzzzz azcık bi rahatlıyım sözünden dışarı çıkmıcam ama en azından biraz yaklaşıyım... beni sağlığımı düşündüğünü çok iyi biliyorum işte bu yüzden ilk aklıma sen geliyosun herşeyde sweetimm şunu der bunu der diye hatta kaçamak bile varsa önce seni düşünüyorum... sende bizi ama artık çok sıkıldım biliyosun haftalardır hatta 2 aydır bi ileri bi geriii biraz zoru sıkıyı görmem gerek sanırım verebilmek için yada giden 8 9 kilodan sonra burası sınır ve ben bu sınırı her ne olursa olsun aşmak istiyorum zaten sağlıklı beslenme en büyük amaca ama kafamı biraz rahatlatayım verererk diyorummm..

Evet kaptanım akşam yemeği de yemeyince öğün yerine geçti, bana kalsa mercimek köftesi yapacaktım da çocuklar kısır isteyince bende onların sevdiğini yaptım.

Ben isveç diyeti yapıyorum,
Bugün ki kahvaltım 1 sade türk kahvesi içtim gitti :) Öğle yemeğini spora gitmeden önce yiyeceğim 2 haşlanmış yumurta+ yoğurtlu semiz otu :)
Emzirmiyormusun ki isveç diyeti yapıyorsun, nasıl dayanıyorsunuz yaa. Ben açlığa hiç dayanamıyorum çok cabuk acıkıyorum o yüzden 6 öğün yiyorum . Ama bildiğim kadarıyla uzun süreli bu diyeti yapanlarda sağlık sorunu olabiliyor, bence acele etme ve tercihini sağlıklı beslenmeden yana kullan.

geçmiş olsun canım sanada kuzuna da. tan salgın dönemi zaten biz yakalanmadık şükür ama korkuyorum..
Ben de bu kış ilk defa hiç grip nezle olmadım. D vitamini yaptırıyorum diye mi acaba. Önceden ayda bir girip olurdum. Şimdi sadece boğaz enfeksiyonu ve vücut kırgınlığım var. Aman bulaşmasın size eve bir girdimi herkesi geziyor.

Sağol kaptanım Burda kaç gündür hava yağmurlu ve kış gibi soğuk. Ne güzel Açıkhava yürüyüşlerine başlamıştım kaç gündür yürüyemedim. Bugün güneş yüzünü gösterdi ama yine de soğuk. Kaloriferler yanıyor ben bir de elektrik sobası yakıyorum arada. Bu kadar da üşümezdim ne oldu bilmem. Kalın giyiyorum ama yine aynı.

canım sanırım öyle bi süredir tuza hiç dikkat etmiyorum bugünde lapa yapıyorum ama sabah beri 15 20 dk bir wc ye gidiyorum ve resmen bacaklarımın sızısını hissediyorum yada psikolojikkkk
Ödem atıyorsun demekki. Ne kadar sık wc ye gidersen o kadar çok ödem atarsın. Hadi bakalım yarın tartıda yüzün gülsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…