Ben de bu kış ilk defa hiç grip nezle olmadım. D vitamini yaptırıyorum diye mi acaba. Önceden ayda bir girip olurdum. Şimdi sadece boğaz enfeksiyonu ve vücut kırgınlığım var. Aman bulaşmasın size eve bir girdimi herkesi geziyor.
sööööözzzzzzz azcık bi rahatlıyım sözünden dışarı çıkmıcam ama en azından biraz yaklaşıyım... beni sağlığımı düşündüğünü çok iyi biliyorum işte bu yüzden ilk aklıma sen geliyosun herşeyde sweetimm şunu der bunu der diye hatta kaçamak bile varsa önce seni düşünüyorum... sende bizi ama artık çok sıkıldım biliyosun haftalardır hatta 2 aydır bi ileri bi geriii biraz zoru sıkıyı görmem gerek sanırım verebilmek için yada giden 8 9 kilodan sonra burası sınır ve ben bu sınırı her ne olursa olsun aşmak istiyorum zaten sağlıklı beslenme en büyük amaca ama kafamı biraz rahatlatayım verererk diyorummm..
Evet kaptanım akşam yemeği de yemeyince öğün yerine geçti, bana kalsa mercimek köftesi yapacaktım da çocuklar kısır isteyince bende onların sevdiğini yaptım.
Deryacım sürekli farklı şeyler deneyeceğine kendine bir program yapsan ve onun dışına çıkmasan daha iyi olmaz mı. Bu şekilde metabolizmana zarar veriyorsun ve farkında olmadan metabolizmayı yavaşlatacaksın. Ben tek beslenme şekliye 30 kilo verdim zaman zaman duraksamalarım oldu ama yine de çok farklı bir şey denemedim. Bünyeni çok zorluyorsun gibi geliyor bana. Kendine zarar vereceksin. Bir düşün istersen ve biraz sabırlı ol.sööööözzzzzzz azcık bi rahatlıyım sözünden dışarı çıkmıcam ama en azından biraz yaklaşıyım... beni sağlığımı düşündüğünü çok iyi biliyorum işte bu yüzden ilk aklıma sen geliyosun herşeyde sweetimm şunu der bunu der diye hatta kaçamak bile varsa önce seni düşünüyorum... sende bizi ama artık çok sıkıldım biliyosun haftalardır hatta 2 aydır bi ileri bi geriii biraz zoru sıkıyı görmem gerek sanırım verebilmek için yada giden 8 9 kilodan sonra burası sınır ve ben bu sınırı her ne olursa olsun aşmak istiyorum zaten sağlıklı beslenme en büyük amaca ama kafamı biraz rahatlatayım verererk diyorummm..
Ben de bu kış ilk defa hiç grip nezle olmadım. D vitamini yaptırıyorum diye mi acaba. Önceden ayda bir girip olurdum. Şimdi sadece boğaz enfeksiyonu ve vücut kırgınlığım var. Aman bulaşmasın size eve bir girdimi herkesi geziyor.
Sağol kaptanım Burda kaç gündür hava yağmurlu ve kış gibi soğuk. Ne güzel Açıkhava yürüyüşlerine başlamıştım kaç gündür yürüyemedim. Bugün güneş yüzünü gösterdi ama yine de soğuk. Kaloriferler yanıyor ben bir de elektrik sobası yakıyorum arada. Bu kadar da üşümezdim ne oldu bilmem. Kalın giyiyorum ama yine aynı.
Deryacım sürekli farklı şeyler deneyeceğine kendine bir program yapsan ve onun dışına çıkmasan daha iyi olmaz mı. Bu şekilde metabolizmana zarar veriyorsun ve farkında olmadan metabolizmayı yavaşlatacaksın. Ben tek beslenme şekliye 30 kilo verdim zaman zaman duraksamalarım oldu ama yine de çok farklı bir şey denemedim. Bünyeni çok zorluyorsun gibi geliyor bana. Kendine zarar vereceksin. Bir düşün istersen ve biraz sabırlı ol.
Bu kaçıncı söz deryacımelbette sağlığınızı düşünüyorum kuzum.İki ileri bir geri gitmenin sebebi sürekli beslenme düzenini değiştirmen tatlım.Ayrıca bundan sonra hiç kaçamak istemiyorum menülerinde 1 ay sana sıkıyönetim geçerli şayet kaçamak yaparsan spor cezaların ağırlaştırılmış olacak haberin olsun Ama motivasyonun için son kez izin veriyorum tek dileğim güzel sonuç alırsın kuzum
Bir dahakine de mercimek köftesi yaparsın bitanem .Kısır mercimekli köfte .yumurtalı yalancı çiğ köfte fellah köftesi her misafir ikramında kendime yaptıklarımdan
Deryacım sürekli farklı şeyler deneyeceğine kendine bir program yapsan ve onun dışına çıkmasan daha iyi olmaz mı. Bu şekilde metabolizmana zarar veriyorsun ve farkında olmadan metabolizmayı yavaşlatacaksın. Ben tek beslenme şekliye 30 kilo verdim zaman zaman duraksamalarım oldu ama yine de çok farklı bir şey denemedim. Bünyeni çok zorluyorsun gibi geliyor bana. Kendine zarar vereceksin. Bir düşün istersen ve biraz sabırlı ol.
Bayılan bayılananın yokluğunda sorgu işi sana kaldı anlaşılan
öpmemmiii bol bol
Görüşürüz kuzum kuzucuğu bizim yerimize de öp
saol canımm amin inşşşşHoşgeldin
Bendeniz BanuAslında 8.ci takımda yarışıyorum ama Kaptanınız ( adaşım ) burada olunca tabi buradaki kızlarda hoş sohbet olunca her Allahın günü misafir oluyorum buraya
Canım yeni tartını güle güle kullanİnşallah hep bol bol eksiler görürsün tartında
yavrunu Allah bağışlasın canım çok imrendim sana maşallah hem çalışıyorsun hem taze annesin hemde o kadar sporu yapıyorsunHoşbuldummm
Mali müşavirim aynı zamanda Muhasebe öğretmeniyim şuan sadece muhasebe öğretmenliği yapıyorum :)
Minnak bir kızım var
Kilo alma hikayem ise şu; 5 ay önce sezeryan doğum yaptım, 65 kiloda hamile kaldım ve toplam 23 kilo alarak 88 kilo ile doğuma girdim doğum sonrası 78 kilo kaldım. Kendi çabam ile az yiyerek serbest diyet yaparak vücudumdaki ödem ve su kaybını sağladım. 1 hafta önceki kilom: 73 idi ve şuan diyetteyim 8 günde 2 kilo verdim. Aktivitelerim şunlar; hergün 2 saat fıtness + haftada iki gün 1 saat yüzme + akşamları yoğurt kürü ve tabiki diyet.
Boyum: 162
Kilom: 71
Hedef kilom: 57
galiba artık muz yemeden evvel bi kaç defa daha düşünücemBen kaçıyorum meleklerimm akşama görüşürüz inş
ay tişkür ederim şekerim ama neden aldım ki bu alkışıhelalll bülbülümmm
Gidecek tabiki cecocumm seni fıstık yapmadan bırakmayacağız tabikiii .Dile kolay 2 sene oldu tanışalı değilmiGüzel duaların için çok teşekkürler her zaman yanındayız unutma Dualarımızdasın
Hayırdır patates nerden çıktı
Çıkar ağzındaki baklayı bakimmm heleSevgi pıtırcığı olduğuna göre var bişey Ben de seni tatlım
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Ben geldimmmmm
Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik
Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar)
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk
Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığımoturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedilen dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün
İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası)
Hakikaten ya 2 sene oldu bilehatta bir ara 2li hanelere bir çööö yapıp tekrar rekorumu kırdım ve yinede inatla fıstık gibi olacağıma inanıyorum
Şu çümleyi görünce Eyvahhh basıldık diyen benValla adaşım senden de birşey kaçmıyor
Valla çıbanın başı benim Adaşımartık şu 2li haneleri ucundan da olsa görmek istiyorum daha çok motive olabilmek için yoksa biliyorsun karatay teyzeme elimden geldiğince uyuyordum ama okadar spora rağmen beklediğim farkı göremedim kaç aydır hani fark var tabi ama beni bilirsin ille daha çok olsun daha çabuk olsun diyorum
Ama bak bende söz veriyorum sadece biraz motive olmak için önümüzdeki haftada yapcağım sonra tekrar eski düzenime dönerim uzun süre duraklama olmadığı sürecede hiç bozmam
Valla kaç gündür her gün tartıda eksi gördükçe inan çok çok daha azimle devam ediyorum ve hiççççççç açlıkta hissetmiyorum
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Ben geldimmmmm
Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik
Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar)
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk
Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığımoturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedilen dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün
İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası)
Hakikaten ya 2 sene oldu bilehatta bir ara 2li hanelere bir çööö yapıp tekrar rekorumu kırdım ve yinede inatla fıstık gibi olacağıma inanıyorum
Şu çümleyi görünce Eyvahhh basıldık diyen benValla adaşım senden de birşey kaçmıyor
Valla çıbanın başı benim Adaşımartık şu 2li haneleri ucundan da olsa görmek istiyorum daha çok motive olabilmek için yoksa biliyorsun karatay teyzeme elimden geldiğince uyuyordum ama okadar spora rağmen beklediğim farkı göremedim kaç aydır hani fark var tabi ama beni bilirsin ille daha çok olsun daha çabuk olsun diyorum
Ama bak bende söz veriyorum sadece biraz motive olmak için önümüzdeki haftada yapcağım sonra tekrar eski düzenime dönerim uzun süre duraklama olmadığı sürecede hiç bozmam
Valla kaç gündür her gün tartıda eksi gördükçe inan çok çok daha azimle devam ediyorum ve hiççççççç açlıkta hissetmiyorum
Kilolar çok yeni, aynı hızla da gideceğine inanıyorum, sporuna maşallah, düzenli beslenme ile gitmemesi için hiçbir sebep kalmıyor. Aynı boydayız ama benim hedef 60, tabi şimdilik. Sonrasında yine devam etmeyi düşünüyorum. Bebişini Allah bağışlasın bilinçli bir annesin demekki, beni de habire yediriyorlardı sütüm olsun diye. O zamanlar elimizin altında internet yoktu bizde büyüklere uyduk şiştik. Neyse ki artık bunun farkındayız ve kurtuluyoruz bu sıkıntılardan.
Benimki diyetisyenimin verdiği liste canım bana özel. Ben bu listeyle 30 kilo verdim, Pekmez demir eksikliği için ve hiç iştah açıklığı olmadı bende.
menüyü alıntılamıştım ama olmamış menüye o alkışlarrr, iradeneay tişkür ederim şekerim ama neden aldım ki bu alkışı
Emzirmiyormusun ki isveç diyeti yapıyorsun, nasıl dayanıyorsunuz yaa. Ben açlığa hiç dayanamıyorum çok cabuk acıkıyorum o yüzden 6 öğün yiyorum . Ama bildiğim kadarıyla uzun süreli bu diyeti yapanlarda sağlık sorunu olabiliyor, bence acele etme ve tercihini sağlıklı beslenmeden yana kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?