Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende d vit e bağlıyorum canım... bu sene bende çoook hafif hafif yakalanmadan atlattım

Bu kaçıncı söz deryacım elbette sağlığınızı düşünüyorum kuzum.İki ileri bir geri gitmenin sebebi sürekli beslenme düzenini değiştirmen tatlım.Ayrıca bundan sonra hiç kaçamak istemiyorum menülerinde 1 ay sana sıkıyönetim geçerli şayet kaçamak yaparsan spor cezaların ağırlaştırılmış olacak haberin olsunAma motivasyonun için son kez izin veriyorum tek dileğim güzel sonuç alırsın kuzum

Evet kaptanım akşam yemeği de yemeyince öğün yerine geçti, bana kalsa mercimek köftesi yapacaktım da çocuklar kısır isteyince bende onların sevdiğini yaptım.

Bir dahakine de mercimek köftesi yaparsın bitanem .Kısır mercimekli köfte .yumurtalı yalancı çiğ köfte fellah köftesi her misafir ikramında kendime yaptıklarımdan

Deryacım sürekli farklı şeyler deneyeceğine kendine bir program yapsan ve onun dışına çıkmasan daha iyi olmaz mı. Bu şekilde metabolizmana zarar veriyorsun ve farkında olmadan metabolizmayı yavaşlatacaksın. Ben tek beslenme şekliye 30 kilo verdim zaman zaman duraksamalarım oldu ama yine de çok farklı bir şey denemedim. Bünyeni çok zorluyorsun gibi geliyor bana. Kendine zarar vereceksin. Bir düşün istersen ve biraz sabırlı ol.

Keisnlikle d vitamininin etkisi makresim maşallah 2 yıldır eskisi gibi ağır grip geçirmedim

Kansızlık probleminden olabilir kuzum.

Doğru söze ne denir ağzına sağlık

kızma bana... yada kızzzz..

sanırım canım işte o sabır konusuna gelince zorlanıyorummm. bir an önce olamayacağını biliyorummm ama olsun istiyorum... veremedikçe de kendime kızıyorum... ama olacak başka çare yok

Bayılan bayılananın yokluğunda sorgu işi sana kaldı anlaşılan
takımın rituellerini yerine getireyim dedim kaptanım

Görüşürüz kuzum kuzucuğu bizim yerimize de öp
öpmemmiii bol bol

saol canımm amin inşşşş
yavrunu Allah bağışlasın canım çok imrendim sana maşallah hem çalışıyorsun hem taze annesin hemde o kadar sporu yapıyorsun nazar değmesin bu hızla tez zamanda kurtulursun fazlalardan. bu arada kendimi tanıtayım ben 24 yaşındayım mühendisim ama çalışmıyorum bekarım bitanecik yeğenim var onunla ilgileniyorum. takıma girdiğimde 95 kg idim şimdi 86 lardayım boyum 168 hep birlikte hedeflerimize uğraşıcaz inşşburada karatay sağlıklı beslenmesiyle tanıştım ve ilk defa zorlanmadan kilo verdim insülin direncim vardı onun sıkıntılarındanda bu sayede kurtuldum dolayısıyla tavsiye ederim tatlım

Ben kaçıyorum meleklerimm akşama görüşürüz inş

galiba artık muz yemeden evvel bi kaç defa daha düşünücem

409,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayilan bayilana[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]umutsuz vaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[/TR]
[TR][/TR][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/TR][/TABLE]​

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Ben geldimmmmm

Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik

Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar )
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk

Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığım oturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedi len dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün

İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası )

Hakikaten ya 2 sene oldu bile hatta bir ara 2li hanelere bir çööö yapıp tekrar rekorumu kırdım ve yinede inatla fıstık gibi olacağıma inanıyorum

Hayırdır patates nerden çıktı

Şu çümleyi görünce Eyvahhh basıldık diyen ben Valla adaşım senden de birşey kaçmıyor

Çıkar ağzındaki baklayı bakimmm hele Sevgi pıtırcığı olduğuna göre var bişeyBen de seni tatlım

Valla çıbanın başı benim Adaşım artık şu 2li haneleri ucundan da olsa görmek istiyorum daha çok motive olabilmek için yoksa biliyorsun karatay teyzeme elimden geldiğince uyuyordum ama okadar spora rağmen beklediğim farkı göremedim kaç aydır hani fark var tabi ama beni bilirsin ille daha çok olsun daha çabuk olsun diyorum

Ama bak bende söz veriyorum sadece biraz motive olmak için önümüzdeki haftada yapcağım sonra tekrar eski düzenime dönerim uzun süre duraklama olmadığı sürecede hiç bozmam
Valla kaç gündür her gün tartıda eksi gördükçe inan çok çok daha azimle devam ediyorum ve hiççççççç açlıkta hissetmiyorum

heheheheheeehhehhe fırçaya ortak çıktııııı ben demedim kaptanım o dedi o dedi
fark var dediiiii

şaka bi yana cecom kaptandan son izin çıktı ama bilemiyorum yaaa.. senin sonucu bi görim bakim ne olacak belki hemen cumartesi başlarım

Ah canım evet kilolar yeni 1 senedir var ama yapıştı gitmiyor. Valla ben dr süt olsun diye yedim de yedim ama ancak 2,5 ay emzirebildim maalesef.. Çok çabaladim sütüm olsun diye ama nafile gelmedi geri tabi bu süreçte 3 kilo daha aldım. ama yılmak yok hep beraber vericez bu kiloları inşaallah

Süpersin tebrik ederim darısı bize inşaallah
Ben pekmezi çok severim ama çok iştahımi açıyor çok şükür ki demir eksikliğim yok, yoksa pekmez yemekten kilo veremezdim
Benimki diyetisyenimin verdiği liste canım bana özel. Ben bu listeyle 30 kilo verdim, Pekmez demir eksikliği için ve hiç iştah açıklığı olmadı bende.

Tatlım maalesef sadece 2,5 ay emzirebildim safra kesesi ameliyatı oldum ve ameliyattan sonra sütüm ne yaptıysam geri gelmedi tabi bu süt arttırma yöntemlerini yaparken 3 kilo daha aldım ameliyatın etkisi ile hareketm de kısıtlandi.. yoksa Bitanecik meleğimi emzirmezmiyim kiloların canı cehenneme..
Bu diyet 13 günlük ve ben 13 günü bitirdikten sonra daha sağlıklı bir diyete ve muhtemelen Karatay diyetine geçicem, isveci seçme sebebim kendimi az yemeye alıştırmak
Teşekkür ederim tavsiyen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…