takımın rituellerini yerine getireyim dedim kaptanım
öpmemmiii bol bol
saol canımm amin inşşşş
yavrunu Allah bağışlasın canım çok imrendim sana maşallah hem çalışıyorsun hem taze annesin hemde o kadar sporu yapıyorsunnazar değmesin bu hızla tez zamanda kurtulursun fazlalardan. bu arada kendimi tanıtayım ben 24 yaşındayım mühendisim ama çalışmıyorum bekarım bitanecik yeğenim var onunla ilgileniyorum. takıma girdiğimde 95 kg idim şimdi 86 lardayım boyum 168 hep birlikte hedeflerimize uğraşıcaz inşş burada karatay sağlıklı beslenmesiyle tanıştım ve ilk defa zorlanmadan kilo verdim insülin direncim vardı onun sıkıntılarındanda bu sayede kurtuldum dolayısıyla tavsiye ederim tatlım
galiba artık muz yemeden evvel bi kaç defa daha düşünücem
heheheheheeehhehhe fırçaya ortak çıktıııııben demedim kaptanım o dedi o dedi
fark var dediiiii
şaka bi yana cecom kaptandan son izin çıktı ama bilemiyorum yaaa.. senin sonucu bi görim bakim ne olacak belki hemen cumartesi başlarım
Öğle Yemeği yendi ve 1 saat spora gidildi (40 dakika yürüyüş+60 mekik tabi aletle+ 20 dakika jimnastik hareketleri+15 dakika bisiklete binildi
Şimdi işe gidiyorum :)
Bu arada45derya45 ve oynakbasi34 çok tatlısıniz ve galiba grubun yaramazlari sizsiniz
menüyü alıntılamıştım ama olmamış menüye o alkışlarrr, iradene
bende memnun oldum tatlım ay bende çoook rahat bir insanım hep tombidik bir yapım vardı yani zayıfkende arkadan tıntın ederdi popomAllah razi olsun cümlemizinkini Allah bağışlasin :)
Kilo bende psikoloji bozukluğu yapıyor hiçbir şeye takıntılı değilimdir rahat bi yapıya sahibim ama kilo dedin mi akan sular durur çok takıntılıyim inşaallah bende sağlıklı bir şekilde kilolarımi vericem sizin gibi
Bende 26 yaşındayım çok memnun oldum, yeğenini de öp benim için
Heee ben dedim ben
Baya bir fark var hemideyarına daha da fazla olur inşallah hepimizdeki eksiler
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz yarın canımBence Cumartesi kendine detoks öncesi serbest gün ilan edip psikolojik olarak kendini hazırla Patatesi unutma geceden haşla eğer haşlama yemeyi düşünüyorsan ( Gİ olayı )
Heee baş yaramaz benim zaten nikimdende belli
Bu arada sporun süpermişEminim sende çok güzel fark göreceksin cuma günü ve hep birlikte çok sağlam adımlarla hedeflerimize ulaşacağız
Tekrar aramıza hoşgeldin canım
bende memnun oldum tatlım ay bende çoook rahat bir insanım hep tombidik bir yapım vardı yani zayıfkende arkadan tıntın ederdi popomama hiç takmazdım iki senedir 94 kiloyum hiç umrum olmadı ama nedense tartıda 95 i gördüm kafaya dank etti ama şimdi zayıfladıkça hareket kabiliyetim artıyor ve diyorum keşke daha evvel başlasaymışım yazık etmişim yıllarıma keşke bende de az olaymış o takıntıdan
İyi akşamlar bugun menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksam:3 kasik taze fasulye+2 kasık bulgur pilavı+5 kaşık yogurt+2 ceviz
7 bardak su
100 ip atlama
20 dk yuruyus
Evt cnm ins işe yarar bu Başımızın etini yemeleri de kilo veririz:) hb buaradaaynı benim annemde öyle yaaa.... başımın etini yiyo valla
Oyy dün gidemeyince gec kaldım cnm cvp vermek icin ben sbh öglen aksam tek lapa yedim,ama birer cay bardağı:)))vayyyy ilk defa inceledim veeee karar verdim yarın ki detoksumu ayrandan pirinç lapasına çeviriyorum ama biraz örnek verirsen çok memnun olurum kimisi sabah kahvaltı yapmış yumurta ve peynirle öğleden sonra bunu yemişler...
valla tam benlikmiş bu benki pirince aşığım her ne kadar karatay teyzemi dinleyip ayda alemde bir yesemde..
ben ortaokula giderken öğle yemeğine eve gelirdim annemde çalıştığı için hemen kendime uydurma ok kaynatma bi pirinç pilavı yapardım birde yoğurt karabiberle karışıtırıp bayılırım yemeye. meğer pirinç lapası buymuş
heyecenlandım bak şimdi..
hoş geldin kız nerelerdesin nasılsın canım, döndünmü artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?