Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah razi olsun cümlemizinkini Allah bağışlasin :)
Kilo bende psikoloji bozukluğu yapıyor hiçbir şeye takıntılı değilimdir rahat bi yapıya sahibim ama kilo dedin mi akan sular durur çok takıntılıyim inşaallah bende sağlıklı bir şekilde kilolarımi vericem sizin gibi
Bende 26 yaşındayım çok memnun oldum, yeğenini de öp benim için

heheheheheeehhehhe fırçaya ortak çıktııııı ben demedim kaptanım o dedi o dedi
fark var dediiiii

Heee ben dedim ben
Baya bir fark var hemide yarına daha da fazla olur inşallah hepimizdeki eksiler

şaka bi yana cecom kaptandan son izin çıktı ama bilemiyorum yaaa.. senin sonucu bi görim bakim ne olacak belki hemen cumartesi başlarım

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar görürüz yarın canım Bence Cumartesi kendine detoks öncesi serbest gün ilan edip psikolojik olarak kendini hazırla Patatesi unutma geceden haşla eğer haşlama yemeyi düşünüyorsan ( Gİ olayı )

Heee baş yaramaz benim zaten nikimdende belli
Bu arada sporun süpermiş Eminim sende çok güzel fark göreceksin cuma günü ve hep birlikte çok sağlam adımlarla hedeflerimize ulaşacağız

Tekrar aramıza hoşgeldin canım

bende memnun oldum tatlım ay bende çoook rahat bir insanım hep tombidik bir yapım vardı yani zayıfkende arkadan tıntın ederdi popom ama hiç takmazdım iki senedir 94 kiloyum hiç umrum olmadı ama nedense tartıda 95 i gördüm kafaya dank etti ama şimdi zayıfladıkça hareket kabiliyetim artıyor ve diyorum keşke daha evvel başlasaymışım yazık etmişim yıllarıma keşke bende de az olaymış o takıntıdan

Pek hoş buldum valla :) iyiki gelmişim ne güzel insanlar ne güzel grup :)

Gidecek gidecek tüm o istenmeyen kilolar gidecek!

Ya şu ip atlama işini ben henüz beceremiyorum totom kalkmiyor azcık kilo vereyim bende atlıcam :)
Afiyet olsun bu arada:)
İyi akşamlar bugun menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksam:3 kasik taze fasulye+2 kasık bulgur pilavı+5 kaşık yogurt+2 ceviz

7 bardak su
100 ip atlama
20 dk yuruyus

Neyse kızlar bana müsaade

Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız

Neyse kızlar bana müsaade

Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız

Oyy dün gidemeyince gec kaldım cnm cvp vermek icin ben sbh öglen aksam tek lapa yedim,ama birer cay bardağı:)))

Çarşamba menum
Sbh 1 elma 1 kivi 1
Öglen 2 bardak ayran
Aksam bir servıs kasığı makarna yogurt
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı (sbh aksam)
Dün Bayağı ağrım vardı spor yok

Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam et Haşlama bol bol yesıllık
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Spor 15 dk iç bacak,15 dk Twister,150 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…