- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
bizim takım harikadır hele kaptan banum superdir ona kulak vermeni tavsiye ederimşiddetlePek hoş buldum valla :) iyiki gelmişim ne güzel insanlar ne güzel grup :)
bizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak5 günde 5 Kiloyu ıncelıyorum bende
Sırf ıkı hafta sonra düğün var o yuzden yapmayı düşünüyorum yoksa bılırsın kaptanım hemen herseye atlamam
Banum resim göndermeye çalıştım ama yapamadım nasıl resim paylaşabiliyoruz
kızma bana... yada kızzzz..
takımın rituellerini yerine getireyim dedim kaptanım
öpmemmiii bol bol
saol canımm amin inşşşş
yavrunu Allah bağışlasın canım çok imrendim sana maşallah hem çalışıyorsun hem taze annesin hemde o kadar sporu yapıyorsunnazar değmesin bu hızla tez zamanda kurtulursun fazlalardan. bu arada kendimi tanıtayım ben 24 yaşındayım mühendisim ama çalışmıyorum bekarım bitanecik yeğenim var onunla ilgileniyorum. takıma girdiğimde 95 kg idim şimdi 86 lardayım boyum 168 hep birlikte hedeflerimize uğraşıcaz inşş burada karatay sağlıklı beslenmesiyle tanıştım ve ilk defa zorlanmadan kilo verdim insülin direncim vardı onun sıkıntılarındanda bu sayede kurtuldum dolayısıyla tavsiye ederim tatlım
galiba artık muz yemeden evvel bi kaç defa daha düşünücem
bülbülün dün kikötüü cıssslııı menüsü
sabah: karatay kahvaltısı
öğle:çikolatalı ekmek
ara: sütlü kahve
akşam: fırında yeşil mercimek, salata, ayran
su: 2lt
spor: 25 dk egzersiz, iki tur sworkit ( bunu kendime ceza olsun diye yaptım )
409,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bayilan bayilana[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Battaniye[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Baldandane[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bülbül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derya_45[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jojowa[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Makres[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[/TR]
[TD]Misswong[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Morcadı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutsuz vaka[/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oynakbaşı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR]
[TR][/TR][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/TR][/TABLE]
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Ben geldimmmmm
Küçük kuşumla birlikte yürüyerek parka gittik ve havada okadar güzeldi ki iyiki çıkmışım dedim
Güneşte kalan bir bankta uzun süre oturup D Vitamini depoladım
Kuşumun peşinde dolandım ve kızkardeşimde gelince bol bol sohbet ettik
Çay bahçesinde şekersiz birer çay içtik ( ikinciyi içemedik karbonatı fazla kaçırmışlar)
Dönüştede baya bir yürüdük ve en son marketede uğradıktan sonra eve attık kendimizi ama cidden çok yorulduk
Bu arada daha evvel düğmesini bile zor kapattığımoturduğum zaman göbişimi pırtlatan hatta kesip kırmızı iz bırakan kotum yol boyunca ısrarla düşdü
Kızkardeşim bile kız bir kemerin yokmuydu dedilen dedim bu zamana kadar kemerlik bir durum yaşamadım ama ilk fırsatta kemer şart yoksa yerden toplayacağım bir gün
İnanılmaz mutlu oldum tabi çünkü uzun seneler sonra ilk kez bu kadar bariz farkına varıyorum kilo verdiğimi ( öncedende vermiştim ama cidden hemen yenisini aldığım için hiç o bol düşme duygusunu bilmiyordum açıkcası)
Hakikaten ya 2 sene oldu bilehatta bir ara 2li hanelere bir çööö yapıp tekrar rekorumu kırdım ve yinede inatla fıstık gibi olacağıma inanıyorum
Şu çümleyi görünce Eyvahhh basıldık diyen benValla adaşım senden de birşey kaçmıyor
Valla çıbanın başı benim Adaşımartık şu 2li haneleri ucundan da olsa görmek istiyorum daha çok motive olabilmek için yoksa biliyorsun karatay teyzeme elimden geldiğince uyuyordum ama okadar spora rağmen beklediğim farkı göremedim kaç aydır hani fark var tabi ama beni bilirsin ille daha çok olsun daha çabuk olsun diyorum
Ama bak bende söz veriyorum sadece biraz motive olmak için önümüzdeki haftada yapcağım sonra tekrar eski düzenime dönerim uzun süre duraklama olmadığı sürecede hiç bozmam
Valla kaç gündür her gün tartıda eksi gördükçe inan çok çok daha azimle devam ediyorum ve hiççççççç açlıkta hissetmiyorum
heheheheheeehhehhe fırçaya ortak çıktıııııben demedim kaptanım o dedi o dedi
fark var dediiiii
Öğle Yemeği yendi ve 1 saat spora gidildi (40 dakika yürüyüş+60 mekik tabi aletle+ 20 dakika jimnastik hareketleri+15 dakika bisiklete binildi
Şimdi işe gidiyorum :)
Bu arada45derya45 ve @oynakbasi34 çok tatlısıniz ve galiba grubun yaramazlari sizsiniz
İyi akşamlar bugun menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksam:3 kasik taze fasulye+2 kasık bulgur pilavı+5 kaşık yogurt+2 ceviz
7 bardak su
100 ip atlama
20 dk yuruyus
Ya şu ip atlama işini ben henüz beceremiyorum totom kalkmiyorazcık kilo vereyim bende atlıcam :)
Afiyet olsun bu arada:)
Arkadaşlar aranızda karbonhidrat diyeti yapan var mı? Yada tavsiye eder misiniz?
Neyse kızlar bana müsaade
Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız
Çarşamba menum
Sbh 1 elma 1 kivi 1
Öglen 2 bardak ayran
Aksam bir servıs kasığı makarnayogurt
2 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 ödem cayı (sbh aksam)
Dün Bayağı ağrım vardı spor yok
Bugünkü menum
Sbh kk kahvaltısı
Aksam et Haşlama bol bol yesıllık
1 Türk kahvesi,2 maden suyu,2 yeşil cay
Spor 15 dk iç bacak,15 dk Twister,150 mekik
bülbülün bu günkü menüsü
sabah:kk
öğle: sütlü kahve
akşam:börülce yemeği,salata, ayran
su:2litre
spor: 25 dk sevdicekle yürüyüş
şimdie 1 bardak kahve
6. takımın fıstıkları canım arkadaşlarım tartı yarın yuzunuze gulsun işallah
yeni gelen arkadaşlar var başarılar dilerim bu zorlu meşakatli yolda
5 günde 5 Kiloyu ıncelıyorum bende
Sırf ıkı hafta sonra düğün var o yuzden yapmayı düşünüyorum yoksa bılırsın kaptanım hemen herseye atlamam
bizim takım harikadır hele kaptan banum superdir ona kulak vermeni tavsiye ederimşiddetle
bu arada ben 14. takımın taze kaptanı nesli. 6. takımdan tayın oldum oraya daha 1 ay dolmadı. arada gelirim ziyarete unutma benide emi
bizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak
bende menumu yazayım banum istemişti benden
sabah 9,00 da yumurta+lor+avakado+zeytin+yeşillik+badem
4 öğün detoks çorbası
nihayet hastalıktan kurtuldum spora başladım
spor 45dk kardiyo
Tarçını ekledim kaptanım yazmamısımİyi akşamlar meleklerimmmm
Bitanem şayet netten resim ekleyeceksen resmin üzerinde sağ tıkla resim urlsi kopyala deyip mesaj yazdığımız yerde ifadelerin yanındaki resime tıklayıp kopyaladığın urlyi yapıştıracaksın kuzum
şayet kendi bilgisayarından resim ekleyeceksen mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle var ordan ekleyebilirsin cnm
Yok kızmayacağım kendin tecrübe ederek öğren tatlım
İyi yaptın bitanem.Kuzum muzu sadece sabahları yumurta yerine yiyebilirsin yumurta yemediğin günlerde o da yerli muz olmak şartıylaMeyve tüketiminin kilo vermeyi yavaşlattığı tecrübeyle sabittir kilo verme sürecimin son dönemlerinde sabahları yediğim 1 meyveden bile vazgeçmiştim
Noldu nazarmı değdi tatlım çikoyu kendin yaptında tadına mı baktın yoksaKendi cezanı kendin verip yapmışsın neyseki sağlık olsun bitanem
Ellerine sağlık il seferde süper yaptın canım
Hoşgeldin cecoşumNe güzel haberler bunlar bitanemm artık yeni kot almanın zamanı geldi desene Yine olacak bitanem senin kararlılığın inancın başarıyı getirecek tekrar Bir de lütfen wall sit plunk bunlara devam et kuzum
Yok tatlım basmak değil de şimdi senden ele alırsak pkon var insülin direncin var bu yaptığın diyetle en azından insülin direncini hortlatacaksınHer kaçamakta başa dönüyorsun çünkü patates günü ve meyve günü seni başa döndürecek .Dost acı söyler bitanem zamanında yapmıştım ama kalıcı olmadığını biliyorum.En önemlisi insülin direncin düşmüşken neyse sustum kuzum
İnşallah kalıcı olur ve herhangi bir sorun çıkmaz kuzum tek dileğim bu
Hemen de ispiyonladın bakıyorum
Maşallah sana bitanemm spora bayıldımmm
Gün sonunda ya da ertesi gün menülerini su ve sporunu toplu halde yazarsan tüm günün tablosunu görmemiz rahat olur bitanem
İyi akşamlar jojocum Afiyetolsun canım dün de bulgur yememişmiydin kuzumBulguru kilo veröe döneminde haftada 3 kaşık tüketmen daha iyi olur bitanem taze fasulye doyana dek yiyebilirsin karatayda serbestlerde ölçü yok doyana dek tatlım 1,2 lt su artacak eminim
Bitanem hayali ip var gibi atlayabilirsin
Bu şekilde her iki elinede kısa ipler alarak atlar gibi yapman da aynı etkiyi sağlar bitanem
Bana göre duraklama dönemleirnde 1-2 gün yapılabilir fakat uzun süreli tavsiye etmem canım
İyi geceler adaşım yarın tartı yüzünü güldürsün
Çarşamba raw kahvaltısı mı yaptın kuzumAfiyetolsun bol tarçın ekmeyi unutmamışsındır umarım
Olur,yorumdan kastın sbh kk yapmak mı neslimbizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak
Tarçını ekledim kaptanım yazmamısım
En azından meyve gününde yanında süt için et gününde mutlaka yeşillik tüketin sindirim süresi uzamasın kuzumOlur,yorumdan kastın sbh kk yapmak mı neslim
Herkese iyi geceler sabaha güzel uyanalım inşallah kızlar... öpüyorum sizi. Geçmiş yarına hepsini okudum ama sabah cevaplıycam inşallah.
Teşekkür ederim hoşbuldum :)@Dilakzn canım aramıza hoşgeldin
İyi geceler kaptanım, anlaşılmıştır
Hepinize tatlı rüyalar meleklerimm yarın tartı hepinizin yüzünü güldürsün inşallah
jojowa @Dilakzn umutsuzwakaa sizlerde yarın kilonuzu eklemeyi unutmayın
Kilo bilridimi yaparken mesajlarınızı sayıp eklemeyi de unutmayın fıstıklarım geçen cuma dahil ve bugünkü mesajlar sayılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?