Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pek hoş buldum valla :) iyiki gelmişim ne güzel insanlar ne güzel grup :)
bizim takım harikadır hele kaptan banum superdir ona kulak vermeni tavsiye ederimşiddetle
bu arada ben 14. takımın taze kaptanı nesli. 6. takımdan tayın oldum oraya daha 1 ay dolmadı. arada gelirim ziyarete unutma benide emi

İyi akşamlar meleklerimmmm

Banum resim göndermeye çalıştım ama yapamadım nasıl resim paylaşabiliyoruz

Bitanem şayet netten resim ekleyeceksen resmin üzerinde sağ tıkla resim urlsi kopyala deyip mesaj yazdığımız yerde ifadelerin yanındaki resime tıklayıp kopyaladığın urlyi yapıştıracaksın kuzum

şayet kendi bilgisayarından resim ekleyeceksen mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle var ordan ekleyebilirsin cnm

kızma bana... yada kızzzz..

Yok kızmayacağım kendin tecrübe ederek öğren tatlım

İyi yaptın bitanem.Kuzum muzu sadece sabahları yumurta yerine yiyebilirsin yumurta yemediğin günlerde o da yerli muz olmak şartıylaMeyve tüketiminin kilo vermeyi yavaşlattığı tecrübeyle sabittir kilo verme sürecimin son dönemlerinde sabahları yediğim 1 meyveden bile vazgeçmiştim

Noldu nazarmı değdi tatlım çikoyu kendin yaptında tadına mı baktın yoksa Kendi cezanı kendin verip yapmışsın neyseki sağlık olsun bitanem

Ellerine sağlık il seferde süper yaptın canım

Hoşgeldin cecoşum Ne güzel haberler bunlar bitanemm artık yeni kot almanın zamanı geldi desene Yine olacak bitanem senin kararlılığın inancın başarıyı getirecek tekrar Bir de lütfen wall sit plunk bunlara devam et kuzum

Yok tatlım basmak değil de şimdi senden ele alırsak pkon var insülin direncin var bu yaptığın diyetle en azından insülin direncini hortlatacaksın Her kaçamakta başa dönüyorsun çünkü patates günü ve meyve günü seni başa döndürecek .Dost acı söyler bitanem zamanında yapmıştım ama kalıcı olmadığını biliyorum.En önemlisi insülin direncin düşmüşken neyse sustum kuzum

İnşallah kalıcı olur ve herhangi bir sorun çıkmaz kuzum tek dileğim bu

heheheheheeehhehhe fırçaya ortak çıktııııı ben demedim kaptanım o dedi o dedi
fark var dediiiii

Hemen de ispiyonladın bakıyorum

Maşallah sana bitanemm spora bayıldımmm

Gün sonunda ya da ertesi gün menülerini su ve sporunu toplu halde yazarsan tüm günün tablosunu görmemiz rahat olur bitanem

İyi akşamlar bugun menum
sabah: karatay kahvaltısı+1 elma
aksam:3 kasik taze fasulye+2 kasık bulgur pilavı+5 kaşık yogurt+2 ceviz

7 bardak su
100 ip atlama

20 dk yuruyus

İyi akşamlar jojocum Afiyetolsun canım dün de bulgur yememişmiydin kuzum Bulguru kilo veröe döneminde haftada 3 kaşık tüketmen daha iyi olur bitanem taze fasulye doyana dek yiyebilirsin karatayda serbestlerde ölçü yok doyana dek tatlım 1,2 lt su artacak eminim

Ya şu ip atlama işini ben henüz beceremiyorum totom kalkmiyor azcık kilo vereyim bende atlıcam :)
Afiyet olsun bu arada:)

Bitanem hayali ip var gibi atlayabilirsin

Bu şekilde her iki elinede kısa ipler alarak atlar gibi yapman da aynı etkiyi sağlar bitanem

Arkadaşlar aranızda karbonhidrat diyeti yapan var mı? Yada tavsiye eder misiniz?

Bana göre duraklama dönemleirnde 1-2 gün yapılabilir fakat uzun süreli tavsiye etmem canım

İyi geceler adaşım yarın tartı yüzünü güldürsün

Çarşamba raw kahvaltısı mı yaptın kuzum Afiyetolsun bol tarçın ekmeyi unutmamışsındır umarım

bülbülün bu günkü menüsü

sabah:kk
öğle: sütlü kahve
akşam:börülce yemeği,salata, ayran
su:2litre
spor: 25 dk sevdicekle yürüyüş

şimdie 1 bardak kahve

Aman aman ne güzel bir menü bu böyle sevdiceğinle uzun uzun yürüyüşlere çıkın en güzelimaksat spor dersiniz hem

6. takımın fıstıkları canım arkadaşlarım tartı yarın yuzunuze gulsun işallah
yeni gelen arkadaşlar var başarılar dilerim bu zorlu meşakatli yolda

Hoşgeldin meleğim Amin kuzum tüm yarışmacılar emekleirnin karşılığını alır inşallah tatlım

5 günde 5 Kiloyu ıncelıyorum bende
Sırf ıkı hafta sonra düğün var o yuzden yapmayı düşünüyorum yoksa bılırsın kaptanım hemen herseye atlamam

Tam içimden geçiyordu battaniye görürse hemen yapar diye yanılmadım ne diyim yap bakalım sende denemiş olursun

Canımsın neslimmm

bizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak

Ah ah ne diyim sende mi brütüs demekten başka En azından sen yorumlayacaksın yorumunu merak ediyorum .İnşallah sen de direncini zıplatmazsın kuzum

bende menumu yazayım banum istemişti benden
sabah 9,00 da yumurta+lor+avakado+zeytin+yeşillik+badem
4 öğün detoks çorbası
nihayet hastalıktan kurtuldum spora başladım
spor 45dk kardiyo

Tam bir perşembe menüsü olmuş neslim harikasınn
Hastayken kaçırdıklarını telafi etmişsin

Tarçını ekledim kaptanım yazmamısım

***6.Takım 409. Etap***

45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ / /% )
battaniye1 (76,3/ / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/ / /%)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,7///% )

6.Takım Ortalaması:

***Free Takım***

Dilakzn(71/ / /% )1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 // /%)
oynakbasi34(109,2/ / /% )
morcadıyesilyarasa(49,6/ / /% )
jojowa(55,6/ / /% ) 24 Nisanda liste tarihi
umutsuzwakaa(59/ / /% )1Mayıs liste tarihi

Free Takım Ortalaması:

İyi geceler kaptanım, anlaşılmıştır

Bugün yediklerim;
Sabah: 1 adet sade türk kahvesi
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsıyon yogurtlu semizotu salatası
akşam saat 22:00 de yemek yiyebildim çalıştığım için ancak eve gelebildim ve 3 kepçe yoğurt çorbası ile 1 yemek kaşığı kadar haşlama et yedim. Canım tatlı çektiği için 3 adet yulaflı bisküvi yedim.
Şimdi yoğurt+acıbiber+limon kürümü yiyorum.
Günlük sporum 1 saat ve gün içinde tükettiğim su; 3200 litre (su delisiyim hayatta en sevdiğim şeylerden biri su içmek)
Ayrıca öğlen bir fincan ve akşamüstü bir fincan olmak üzere toplam iki fincan bitki çayı içtim.
Telefonumda diyetkolik programı var ve hergün yediklerimi ve içtiğim suyu kayıt ediyorum bu yüzden yediklerimin kalorisini takip edebiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…