Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yarın herkese tartıda bol eksiler diliyorum bu ara az uğruyorum hafta sonu sınavlarım var onlara çalışıyorum.kaptanım aksilikler peşimi bırakmıyo sanki ,tartım bozuldu eşim hafta sonu tekrar alacak ama yarın ki bildirimimi kendi tartımda yapamıycam kayınvalidemde tartılıp bildiricem bakalım değişiklik oldu mu gerçi ben bu hafta bi şey beklemiyorum.malum dönemimdeyim.hadi herkese iyi geceler

canım eğer bu azimle gidese çok yakında istediğin kiloya inersin tebrikler akşam yemeğin biraz geç olmuş ama o kadarı kadı kızındada var gerçi kaptanım daha iyi bilir

Inşaallah ya aynı tempoda devam edersem 1,5 ayda istediğim kiloya ulaşırim. 6 haziranda tüm akraba ve tanıdıkların olacağı düğün var ve yakınımin düğünu nişanlık abiyemi giymek istiyorum bunun için 58 kilo olmalıyım başka türlü sigamam.. o zamana kadar inşaallah istediğim kiloya inerim. Ve inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz birlikte
Aksam yemegim mecburen gec oluyor aksamlari calisiyorum ve yemek saatim maalesef kaciyor
canım eğer bu azimle gidese çok yakında istediğin kiloya inersin tebrikler akşam yemeğin biraz geç olmuş ama o kadarı kadı kızındada var gerçi kaptanım daha iyi bilir

Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum

Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım

Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg ( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )

Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %

Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyor TAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn

Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğinde İnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı

bizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak

Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki gün hani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm

Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştım ama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm

gunaydın peteklerim.
oynakbasi34 anam şimdi daha bi heveslendim bende kesin kararlıyım 2kg gitse yeter

Kız daha bugün var üstelik ufak değişiklikler yaptığım ve sadece 1 gün yürüyüş olduğu halde bu sonuç bence mükemmel
2ci turda inşallah sporumuda yapıyor olacağım ve bol su içeceğim bakalım o zaman ne göreceğim tartıda
Tabi yarınki sonucuda kesin yazarım burayada

Emziremediğine üzüldüm az da olsa yine devam etseydin keşke. Bende emzirme döneminde çok yedim. hele son doğumdan sonra her gün istisnasız kremalı bisküvi ve biskolata yedim. 6 ay sürdü bu durum. Ve yine de kendime şaşıyorum ki aldığım sadece 3 kiloydu. Sanırım emzirme döneminde fazla kalori yakıyorum. Demekki o zamanlar dikkat etseydim kilomun çoğunu vermiştim. Neyse artık olmuşla ölmüşe çare yok derler. Artık sağlıklı beslenmeyi biliyoruz. İnşallah da giden kilolar bir daha geri gelmeyecekler.

Geçmiş olsun canım sebebi varsa yapacak bir şey yok tabi. Anladım canım hadi bakalım gitsin kilolar ve biz de sağlığımıza kavuşalım......

Arkadaşlar aranızda karbonhidrat diyeti yapan var mı? Yada tavsiye eder misiniz?
Hiç denemedim canım ama bence en güzeli protein ağırlıklı beslenmen, protein kaslar için çok yararlı ve kas kütlesi arttıkça yağ yakımı daha kolay oluyor, kaptanım daha iyi bilgi verir sana

6. takımın fıstıkları canım arkadaşlarım tartı yarın yuzunuze gulsun işallah
yeni gelen arkadaşlar var başarılar dilerim bu zorlu meşakatli yolda
Hoş geldin neslim nasıl gidiyor canım, yarın bildirimini bize de yap banum seni free takıma alsın bence

Tamam kaptanım bilgisayardan yükleyecektim ama resim ekle yerini bulamadım, bulduklarım da url istiyordu neyse birazdan paylaşırım bu aralar bir uğraşım var da

Tebrik ederim canım süper kilo vermişsin

tebrik ederim canım güzel vermişsin, bugün telafi edersin biraz sporla üzülme

***6.Takım 409. Etap***

45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ / /% )
battaniye1 (76,3/ / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/ / /%)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,762,4/0,3/% 0,48)

6.Takım Ortalaması:

Mesaj sayım 35+

Günaydın fıstıklar....
Geçmişi bitirdim, bildirimimi yaptım, şimdi de size bu aralar kendime fırsat buldukça yapmaya çalıştığım bir uğraşımı paylaşayım. Yapması biraz zahmetli ama çok zevkli. Kendimi mutlu etmeme yaradı, tabi çocuklarımı da... (En çok da çocukları tabii) Amigurami yani Örgü oyuncak, bulmaca diliyle Japon örgü sanatı. Bir tanesinin resmini paylaşayım,
nasıl olmuş bakalım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…