- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
canım eğer bu azimle gidese çok yakında istediğin kiloya inersinBugün yediklerim;
Sabah: 1 adet sade türk kahvesi
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsıyon yogurtlu semizotu salatası
akşam saat 22:00 de yemek yiyebildim çalıştığım için ancak eve gelebildim ve 3 kepçe yoğurt çorbası ile 1 yemek kaşığı kadar haşlama et yedim. Canım tatlı çektiği için 3 adet yulaflı bisküvi yedim.
Şimdi yoğurt+acıbiber+limon kürümü yiyorum.
Günlük sporum 1 saat ve gün içinde tükettiğim su; 3200 litre (su delisiyim hayatta en sevdiğim şeylerden biri su içmek)
Ayrıca öğlen bir fincan ve akşamüstü bir fincan olmak üzere toplam iki fincan bitki çayı içtim.
Telefonumda diyetkolik programı var ve hergün yediklerimi ve içtiğim suyu kayıt ediyorum bu yüzden yediklerimin kalorisini takip edebiliyorum :)
canım eğer bu azimle gidese çok yakında istediğin kiloya inersintebrikler akşam yemeğin biraz geç olmuş ama o kadarı kadı kızındada var gerçi kaptanım daha iyi bilir
bizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak
***Free Takım***
Dilakzn(71/ / /% )1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 // /%)
oynakbasi34(109,2/ / /% )
morcadıyesilyarasa(49,6/ / /% )
jojowa(55,6/ / /% ) 24 Nisanda liste tarihi
umutsuzwakaa(59/ / /% )1Mayıs liste tarihi
Free Takım Ortalaması:
gunaydın peteklerim.
oynakbasi34 anam şimdi daha bi heveslendim bende kesin kararlıyım 2kg gitse yeter
heheheheheeehhehhe fırçaya ortak çıktıııııben demedim kaptanım o dedi o dedi
fark var dediiiii
Emziremediğine üzüldüm az da olsa yine devam etseydin keşke. Bende emzirme döneminde çok yedim. hele son doğumdan sonra her gün istisnasız kremalı bisküvi ve biskolata yedim. 6 ay sürdü bu durum. Ve yine de kendime şaşıyorum ki aldığım sadece 3 kiloydu. Sanırım emzirme döneminde fazla kalori yakıyorum. Demekki o zamanlar dikkat etseydim kilomun çoğunu vermiştim. Neyse artık olmuşla ölmüşe çare yok derler. Artık sağlıklı beslenmeyi biliyoruz. İnşallah da giden kilolar bir daha geri gelmeyecekler.Ah canım evet kilolar yeni 1 senedir var ama yapıştı gitmiyor. Valla ben dr süt olsun diye yedim de yedim ama ancak 2,5 ay emzirebildim maalesef.. Çok çabaladim sütüm olsun diye ama nafile gelmedi geri tabi bu süreçte 3 kilo daha aldım. ama yılmak yok hep beraber vericez bu kiloları inşaallah
Geçmiş olsun canım sebebi varsa yapacak bir şey yok tabi. Anladım canım hadi bakalım gitsin kilolar ve biz de sağlığımıza kavuşalım......Tatlım maalesef sadece 2,5 ay emzirebildim safra kesesi ameliyatı oldum ve ameliyattan sonra sütüm ne yaptıysam geri gelmedi tabi bu süt arttırma yöntemlerini yaparken 3 kilo daha aldım ameliyatın etkisi ile hareketm de kısıtlandi.. yoksa Bitanecik meleğimi emzirmezmiyim kiloların canı cehenneme..
Bu diyet 13 günlük ve ben 13 günü bitirdikten sonra daha sağlıklı bir diyete ve muhtemelen Karatay diyetine geçicem, isveci seçme sebebim kendimi az yemeye alıştırmak
Teşekkür ederim tavsiyen için
Hiç denemedim canım ama bence en güzeli protein ağırlıklı beslenmen, protein kaslar için çok yararlı ve kas kütlesi arttıkça yağ yakımı daha kolay oluyor, kaptanım daha iyi bilgi verir sanaArkadaşlar aranızda karbonhidrat diyeti yapan var mı? Yada tavsiye eder misiniz?
Hoş geldin neslim nasıl gidiyor canım, yarın bildirimini bize de yap banum seni free takıma alsın bence6. takımın fıstıkları canım arkadaşlarım tartı yarın yuzunuze gulsun işallah
yeni gelen arkadaşlar var başarılar dilerim bu zorlu meşakatli yolda
Tamam kaptanım bilgisayardan yükleyecektim ama resim ekle yerini bulamadım, bulduklarım da url istiyordu neyse birazdan paylaşırım bu aralar bir uğraşım var daİyi akşamlar meleklerimmmm
Bitanem şayet netten resim ekleyeceksen resmin üzerinde sağ tıkla resim urlsi kopyala deyip mesaj yazdığımız yerde ifadelerin yanındaki resime tıklayıp kopyaladığın urlyi yapıştıracaksın kuzum
şayet kendi bilgisayarından resim ekleyeceksen mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle var ordan ekleyebilirsin cnm
Yok kızmayacağım kendin tecrübe ederek öğren tatlım
İyi yaptın bitanem.Kuzum muzu sadece sabahları yumurta yerine yiyebilirsin yumurta yemediğin günlerde o da yerli muz olmak şartıylaMeyve tüketiminin kilo vermeyi yavaşlattığı tecrübeyle sabittir kilo verme sürecimin son dönemlerinde sabahları yediğim 1 meyveden bile vazgeçmiştim
Noldu nazarmı değdi tatlım çikoyu kendin yaptında tadına mı baktın yoksaKendi cezanı kendin verip yapmışsın neyseki sağlık olsun bitanem
Ellerine sağlık il seferde süper yaptın canım
Hoşgeldin cecoşumNe güzel haberler bunlar bitanemm artık yeni kot almanın zamanı geldi desene Yine olacak bitanem senin kararlılığın inancın başarıyı getirecek tekrar Bir de lütfen wall sit plunk bunlara devam et kuzum
Yok tatlım basmak değil de şimdi senden ele alırsak pkon var insülin direncin var bu yaptığın diyetle en azından insülin direncini hortlatacaksınHer kaçamakta başa dönüyorsun çünkü patates günü ve meyve günü seni başa döndürecek .Dost acı söyler bitanem zamanında yapmıştım ama kalıcı olmadığını biliyorum.En önemlisi insülin direncin düşmüşken neyse sustum kuzum
İnşallah kalıcı olur ve herhangi bir sorun çıkmaz kuzum tek dileğim bu
Hemen de ispiyonladın bakıyorum
Maşallah sana bitanemm spora bayıldımmm
Gün sonunda ya da ertesi gün menülerini su ve sporunu toplu halde yazarsan tüm günün tablosunu görmemiz rahat olur bitanem
İyi akşamlar jojocum Afiyetolsun canım dün de bulgur yememişmiydin kuzumBulguru kilo veröe döneminde haftada 3 kaşık tüketmen daha iyi olur bitanem taze fasulye doyana dek yiyebilirsin karatayda serbestlerde ölçü yok doyana dek tatlım 1,2 lt su artacak eminim
Bitanem hayali ip var gibi atlayabilirsin
Bu şekilde her iki elinede kısa ipler alarak atlar gibi yapman da aynı etkiyi sağlar bitanem
Bana göre duraklama dönemleirnde 1-2 gün yapılabilir fakat uzun süreli tavsiye etmem canım
İyi geceler adaşım yarın tartı yüzünü güldürsün
Çarşamba raw kahvaltısı mı yaptın kuzumAfiyetolsun bol tarçın ekmeyi unutmamışsındır umarım
bugun yapsam olmazmı artıdayım kuzum 75,9 um regl den bunada sukurHoş geldin neslim nasıl gidiyor canım, yarın bildirimini bize de yap banum seni free takıma alsın bence
Tebrik ederim canım süper kilo vermişsinSelamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki günhani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm
Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştımama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm
Çok artıda değilsin ama canım, regl o kadar olur bence. Sen free takıma ekle kendini bence, banum da ister aklına gelmemiştirbugun yapsam olmazmı artıdayım kuzum 75,9 um regl den bunada sukur
tebrik ederim canım güzel vermişsin, bugün telafi edersin biraz sporla üzülmeGunaydın kızlar..
Kilo bidirimimi yapayım hemen:
Başlangıç : 65
Geçen cuma: 55.6
Bugun : 54.3
Yüzde : 55.6-54.1=1.3
1.3×100=130
130÷55.6=2.338
Not: Bu aksam cok başım agrıdı..başım agrıyınca midemde bulanır.. 2 tane tutku biskuvisi yedim
Hosbulduk canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?