- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki günhani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm
Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştımama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm
Tesekkur ederim tatlım.. bu hafta sıkı gecti benim icin 2 kacamak dısında.. 54 ü gormekte varmış uzun zaman sonratebrik ederim canım güzel vermişsin, bugün telafi edersin biraz sporla üzülme
Günaydın fıstıklar....
Geçmişi bitirdim, bildirimimi yaptım, şimdi de size bu aralar kendime fırsat buldukça yapmaya çalıştığım bir uğraşımı paylaşayım. Yapması biraz zahmetli ama çok zevkli. Kendimi mutlu etmeme yaradı, tabi çocuklarımı da... (En çok da çocukları tabii) Amigurami yani Örgü oyuncak, bulmaca diliyle Japon örgü sanatı. Bir tanesinin resmini paylaşayım,
Eki Görüntüle 1497416 nasıl olmuş bakalım.....
Eki Görüntüle 1497417
teşekkür ederim canım evet yorucu ama zevkli, sabırlı biri olarak seçerim böyle ince işleribu tarz örgü insanı çok yorar ellerine sağlık gerçekten güzel görünüyo
tebrik ederim bülbülüm süpersin yine, listeye eklemedin canımgünaydın güzeller önce kilomu bildireyim sonra da geçmişe bakayım bu hafta güzel vermişim pek bi mutluyum :) yeni aldığım tartıya göre 86,5 100 gr tartı farkınıda ekliyorum 86,6
Tebrikler canımSelamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki günhani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm
Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştımama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm
Tesekkur ederim tatlım.. bu hafta sıkı gecti benim icin 2 kacamak dısında.. 54 ü gormekte varmış uzun zaman sonra
Tesekkur ederim canım.. umarım bu haftada oyle gecer..vaauv 54 kilomu gerçekten çok iyi tebrikler
tebrikler 1.2 kilo çok güzel vermişsin***6.Takım 409. Etap***
45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)sabit
battaniye1 (76,3/ / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48)
6.Takım Ortalaması
saol tatlım Allah bozmasın hep böyle gitsinde haziranda 80 i göreyim inşşştebrik ederim bülbülüm süpersin yine, listeye eklemedin canım
meyve yemeyi bıraktım kaptanım kilo vermem arttı cidden ama sabahları 4-5 kuru üzüm yiyorum damak tadı açısından iyi oluyor. yok kaptanım kendim yapmadim çikoyu kuzucuma sürmüştüm çikolatalı ekmek bi anda şeytan dürttüİyi akşamlar meleklerimmmm
Bitanem şayet netten resim ekleyeceksen resmin üzerinde sağ tıkla resim urlsi kopyala deyip mesaj yazdığımız yerde ifadelerin yanındaki resime tıklayıp kopyaladığın urlyi yapıştıracaksın kuzum
şayet kendi bilgisayarından resim ekleyeceksen mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle var ordan ekleyebilirsin cnm
Yok kızmayacağım kendin tecrübe ederek öğren tatlım
İyi yaptın bitanem.Kuzum muzu sadece sabahları yumurta yerine yiyebilirsin yumurta yemediğin günlerde o da yerli muz olmak şartıylaMeyve tüketiminin kilo vermeyi yavaşlattığı tecrübeyle sabittir kilo verme sürecimin son dönemlerinde sabahları yediğim 1 meyveden bile vazgeçmiştim
Noldu nazarmı değdi tatlım çikoyu kendin yaptında tadına mı baktın yoksaKendi cezanı kendin verip yapmışsın neyseki sağlık olsun bitanem
Ellerine sağlık il seferde süper yaptın canım
Hoşgeldin cecoşumNe güzel haberler bunlar bitanemm artık yeni kot almanın zamanı geldi desene Yine olacak bitanem senin kararlılığın inancın başarıyı getirecek tekrar Bir de lütfen wall sit plunk bunlara devam et kuzum
Yok tatlım basmak değil de şimdi senden ele alırsak pkon var insülin direncin var bu yaptığın diyetle en azından insülin direncini hortlatacaksınHer kaçamakta başa dönüyorsun çünkü patates günü ve meyve günü seni başa döndürecek .Dost acı söyler bitanem zamanında yapmıştım ama kalıcı olmadığını biliyorum.En önemlisi insülin direncin düşmüşken neyse sustum kuzum
İnşallah kalıcı olur ve herhangi bir sorun çıkmaz kuzum tek dileğim bu
Hemen de ispiyonladın bakıyorum
Maşallah sana bitanemm spora bayıldımmm
Gün sonunda ya da ertesi gün menülerini su ve sporunu toplu halde yazarsan tüm günün tablosunu görmemiz rahat olur bitanem
İyi akşamlar jojocum Afiyetolsun canım dün de bulgur yememişmiydin kuzumBulguru kilo veröe döneminde haftada 3 kaşık tüketmen daha iyi olur bitanem taze fasulye doyana dek yiyebilirsin karatayda serbestlerde ölçü yok doyana dek tatlım 1,2 lt su artacak eminim
Bitanem hayali ip var gibi atlayabilirsin
Bu şekilde her iki elinede kısa ipler alarak atlar gibi yapman da aynı etkiyi sağlar bitanem
Bana göre duraklama dönemleirnde 1-2 gün yapılabilir fakat uzun süreli tavsiye etmem canım
İyi geceler adaşım yarın tartı yüzünü güldürsün
Çarşamba raw kahvaltısı mı yaptın kuzumAfiyetolsun bol tarçın ekmeyi unutmamışsındır umarım
tebrikler canımGunaydın kızlar..
Kilo bidirimimi yapayım hemen:
Başlangıç : 65
Geçen cuma: 55.6
Bugun : 54.3
Yüzde : 55.6-54.1=1.3
1.3×100=130
130÷55.6=2.338
Not: Bu aksam cok başım agrıdı..başım agrıyınca midemde bulanır.. 2 tane tutku biskuvisi yedim
tebrik ederim tatlım hedefin kaçtı senin***6.Takım 409. Etap***
45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ / /% )
battaniye1 (76,3/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/ / /%)
Efser (71/ / /%)
makres76 (62,762,4/0,3/% 0,48)
6.Takım Ortalaması:
Mesaj sayım 35+
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bir ara annemde merak sarmıştı buna çeşit çeşit model bulmuştu ama bir türlü başına oturup yapmamıştıGünaydın fıstıklar....
Geçmişi bitirdim, bildirimimi yaptım, şimdi de size bu aralar kendime fırsat buldukça yapmaya çalıştığım bir uğraşımı paylaşayım. Yapması biraz zahmetli ama çok zevkli. Kendimi mutlu etmeme yaradı, tabi çocuklarımı da... (En çok da çocukları tabii) Amigurami yani Örgü oyuncak, bulmaca diliyle Japon örgü sanatı. Bir tanesinin resmini paylaşayım,
Eki Görüntüle 1497416 nasıl olmuş bakalım.....
Eki Görüntüle 1497417
üzülme balım iyi tarafından bakalım artı da değilsin***6.Takım 409. Etap***
45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)sabit
battaniye1 (76,3/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/ / /%)
Efser (71/ / /%)
makres76 (62,762,4/0,3/% 0,48)
6.Takım Ortalaması
çok üzgünüm kaptanım malesef bu hafta kilo veremedim hem şehir dışı hem regl hemde sınavlar vurdu beni ...
teşekkür ederim canımtebrikler 1.2 kilo çok güzel vermişsin
Sağol canım hedef 60. Sonrasında biraz daha aşağı çekmeyi düşünüyorum açıkçası. Şimdiye çoktan bitmesi lazımdı. Bir izine ayrıldım bana 2 kiloya mal oldu. Tabi bir de bel fıtığı var spor da aksadı. 1 ay eski kiloma dönmeyi bekledim listeye girmek için. Buralardan ayrılmak pek yaramadı banameyve yemeyi bıraktım kaptanım kilo vermem arttı cidden ama sabahları 4-5 kuru üzüm yiyorum damak tadı açısından iyi oluyor. yok kaptanım kendim yapmadim çikoyu kuzucuma sürmüştüm çikolatalı ekmek bi anda şeytan dürttü
tebrikler canım
tebrik ederim tatlım hedefin kaçtı senin
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bir ara annemde merak sarmıştı buna çeşit çeşit model bulmuştu ama bir türlü başına oturup yapmamıştı
üzülme balım iyi tarafından bakalım artı da değilsin
teşekkür ederim canım
izin pek iyi gelmiyor kimseye dimi bende izmire gitcem hazirandan sonra doktor kontrolüm var net yok orda napcam bilmiyorum çünkü 60 a inene kadar yakanızı bırakmayı düşünmüyorumSağol canım hedef 60. Sonrasında biraz daha aşağı çekmeyi düşünüyorum açıkçası. Şimdiye çoktan bitmesi lazımdı. Bir izine ayrıldım bana 2 kiloya mal oldu. Tabi bir de bel fıtığı var spor da aksadı. 1 ay eski kiloma dönmeyi bekledim listeye girmek için. Buralardan ayrılmak pek yaramadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?