Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6.Takım 409. Etap***

45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)sabit
battaniye1 (76,3/ / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/ / /%)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,762,4/0,3/% 0,48)

6.Takım Ortalaması

çok üzgünüm kaptanım malesef bu hafta kilo veremedim hem şehir dışı hem regl hemde sınavlar vurdu beni ...

tebrik ederim gerçekten iyi vermişsiniz.haftaya bende yapayım belki kırılır direnen kilolar

bu tarz örgü insanı çok yorar ellerine sağlık gerçekten güzel görünüyo

Tebrikler canım

***6.Takım 409. Etap***

45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)sabit
battaniye1 (76,3/ / /% )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48)

6.Takım Ortalaması

tebrikler 1.2 kilo çok güzel vermişsin

meyve yemeyi bıraktım kaptanım kilo vermem arttı cidden ama sabahları 4-5 kuru üzüm yiyorum damak tadı açısından iyi oluyor. yok kaptanım kendim yapmadim çikoyu kuzucuma sürmüştüm çikolatalı ekmek bi anda şeytan dürttü

tebrikler canım

tebrik ederim tatlım hedefin kaçtı senin

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bir ara annemde merak sarmıştı buna çeşit çeşit model bulmuştu ama bir türlü başına oturup yapmamıştı
üzülme balım iyi tarafından bakalım artı da değilsin

tebrikler 1.2 kilo çok güzel vermişsin
teşekkür ederim canım

Sağol canım hedef 60. Sonrasında biraz daha aşağı çekmeyi düşünüyorum açıkçası. Şimdiye çoktan bitmesi lazımdı. Bir izine ayrıldım bana 2 kiloya mal oldu. Tabi bir de bel fıtığı var spor da aksadı. 1 ay eski kiloma dönmeyi bekledim listeye girmek için. Buralardan ayrılmak pek yaramadı bana

izin pek iyi gelmiyor kimseye dimi bende izmire gitcem hazirandan sonra doktor kontrolüm var net yok orda napcam bilmiyorum çünkü 60 a inene kadar yakanızı bırakmayı düşünmüyorum hedefine bişey kalmamış tatlım daha da aşaları görürsün tez vakitte inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…