Tesekkur ettim canımmeyve yemeyi bıraktım kaptanım kilo vermem arttı cidden ama sabahları 4-5 kuru üzüm yiyorum damak tadı açısından iyi oluyor. yok kaptanım kendim yapmadim çikoyu kuzucuma sürmüştüm çikolatalı ekmek bi anda şeytan dürttü
tebrikler canım
tebrik ederim tatlım hedefin kaçtı senin
çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bir ara annemde merak sarmıştı buna çeşit çeşit model bulmuştu ama bir türlü başına oturup yapmamıştı
üzülme balım iyi tarafından bakalım artı da değilsin
teşekkür ederim canım
Günaydın fıstıklar....
Geçmişi bitirdim, bildirimimi yaptım, şimdi de size bu aralar kendime fırsat buldukça yapmaya çalıştığım bir uğraşımı paylaşayım. Yapması biraz zahmetli ama çok zevkli. Kendimi mutlu etmeme yaradı, tabi çocuklarımı da... (En çok da çocukları tabii) Amigurami yani Örgü oyuncak, bulmaca diliyle Japon örgü sanatı. Bir tanesinin resmini paylaşayım,
Eki Görüntüle 1497416 nasıl olmuş bakalım.....
Eki Görüntüle 1497417
tebrik ederim gerçekten iyi vermişsiniz.haftaya bende yapayım belki kırılır direnen kilolar
Tamam kaptanım dediklerini yapıcam
En azından meyve gününde yanında süt için et gününde mutlaka yeşillik tüketin sindirim süresi uzamasın kuzum
Tebrik ederim Bülbülüm maşallahsaol tatlım Allah bozmasın hep böyle gitsinde haziranda 80 i göreyim inşşş
sağlık olsun kuzumm haftaya daha güzel olurSlmlar herkese
Reglim daha bitmedi sanırım bu yuzden Artı çıktımkusura bakmayın arkadaslar
saol tatlımm aminTebrik ederim Bülbülüm maşallah
İnş göreceksin istediğin rakamları
Oyyyy bole duydukça daha bi yapasım geliyo benımde bende baslıcamSelamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki günhani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm
Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştımama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm
Şu İsveç bi bana yaramadı galıbaHerkese Merhaba kızlar,
Kızım bugün çok huysuz değerlerimi yazıp çıkıcam geçmişe ve kaç mesaj yazdığıma sonrabakicam cevapları da sonra yazıcam.
Gruba dün katıldım geçen cuma kilom: 73
Bugün: 70.200
Yüzde hesabim: 3,99
Günaydın neslim,hakkaten bende daha bi heveslendim :))) başlayalım Dediğin gibi 2 gitse yeter:))gunaydın peteklerim.
oynakbasi34 anam şimdi daha bi heveslendim bende kesin kararlıyım 2kg gitse yeter
Oyyyy bole duydukça daha bi yapasım geliyo benımde bende baslıcamama haftasonu evde olmayınca olmuyo esımde dırdır edıyo Haftabaşı bende baslıcammm,sanada maşallah cnmm inş en kısa sürede ikili hanelerdesin...
Birde ne kadar sure yapmayı planlıyosun?
Çok güzel vermissiniz tebriklerHerkese Merhaba kızlar,
Kızım bugün çok huysuz değerlerimi yazıp çıkıcam geçmişe ve kaç mesaj yazdığıma sonrabakicam cevapları da sonra yazıcam.
Gruba dün katıldım geçen cuma kilom: 73
Bugün: 70.200
Yüzde hesabim: 3,99
Benımkıde bi değişik bazen anası gibi tutarsız oluyoYok Allah için eşim aksine yap 2li haneler görene kadar nasılsa iyi hissediyorsun dedi ( kız bir an kötü hissettiğimi görse anında fırça atıp bıraktırır ama cidden iyiyim )
Bakalım bir tur daha döneyim neticeye göre karar veririm son bir tur atıp atmayacağımı sonra tekrar yine eski düzenime dönerim hem bünye alışmasın hemde bıkmamak için
Herkese ii geceler misafr wardi gec gttiler oglen yesilmercimek yaninda yogurt aksam yesillik salatası ve kozlenmis patlican kirmizi biber salatası şimdi kiraz sapi içiyorum he ayrica tam bi saat yürüdüm bugün Allah rahatlik versin
perşembe menü
kalkınca 1 bardak su
7:30 8:30 arası yürüyüş
kahvaltı karatay kahvaltısı
ufak bi parça çikolata
öğle:bir büyük kase mevsim salata
1 bardak tarçınlı süt
akşam 1 adet kabak dolması 1 kase yoğurt
2 lt su, 1 lt limonlu su
Bugün yediklerim;
Sabah: 1 adet sade türk kahvesi
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsıyon yogurtlu semizotu salatası
akşam saat 22:00 de yemek yiyebildim çalıştığım için ancak eve gelebildim ve 3 kepçe yoğurt çorbası ile 1 yemek kaşığı kadar haşlama et yedim. Canım tatlı çektiği için 3 adet yulaflı bisküvi yedim.
Şimdi yoğurt+acıbiber+limon kürümü yiyorum.
Günlük sporum 1 saat ve gün içinde tükettiğim su; 3200 litre (su delisiyim hayatta en sevdiğim şeylerden biri su içmek)
Ayrıca öğlen bir fincan ve akşamüstü bir fincan olmak üzere toplam iki fincan bitki çayı içtim.
Telefonumda diyetkolik programı var ve hergün yediklerimi ve içtiğim suyu kayıt ediyorum bu yüzden yediklerimin kalorisini takip edebiliyorum :)
yarın herkese tartıda bol eksiler diliyorumbu ara az uğruyorum hafta sonu sınavlarım var onlara çalışıyorum .kaptanım aksilikler peşimi bırakmıyo sanki ,tartım bozuldu eşim hafta sonu tekrar alacak ama yarın ki bildirimimi kendi tartımda yapamıycam kayınvalidemde tartılıp bildiricem bakalım değişiklik oldu mu gerçi ben bu hafta bi şey beklemiyorum.malum dönemimdeyim.hadi herkese iyi geceler
Inşaallah ya aynı tempoda devam edersem 1,5 ayda istediğim kiloya ulaşırim. 6 haziranda tüm akraba ve tanıdıkların olacağı düğün var ve yakınımin düğünu nişanlık abiyemi giymek istiyorum bunun için 58 kilo olmalıyım başka türlü sigamam.. o zamana kadar inşaallah istediğim kiloya inerim. Ve inşaallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz birlikte
Aksam yemegim mecburen gec oluyor aksamlari calisiyorum ve yemek saatim maalesef kaciyor
Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki günhani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm
Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştımama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm
Hiç denemedim canım ama bence en güzeli protein ağırlıklı beslenmen, protein kaslar için çok yararlı ve kas kütlesi arttıkça yağ yakımı daha kolay oluyor, kaptanım daha iyi bilgi verir sana
Gunaydın kızlar..
Kilo bidirimimi yapayım hemen:
Başlangıç : 65
Geçen cuma: 55.6
Bugun : 54.3
Yüzde : 55.6-54.1=1.3
1.3×100=130
130÷55.6=2.338
Not: Bu aksam cok başım agrıdı..başım agrıyınca midemde bulanır.. 2 tane tutku biskuvisi yedim
bugun yapsam olmazmı artıdayım kuzum 75,9 um regl den bunada sukur
Çok artıda değilsin ama canım, regl o kadar olur bence. Sen free takıma ekle kendini bence, banum da ister aklına gelmemiştir
Günaydın fıstıklar....
Geçmişi bitirdim, bildirimimi yaptım, şimdi de size bu aralar kendime fırsat buldukça yapmaya çalıştığım bir uğraşımı paylaşayım. Yapması biraz zahmetli ama çok zevkli. Kendimi mutlu etmeme yaradı, tabi çocuklarımı da... (En çok da çocukları tabii) Amigurami yani Örgü oyuncak, bulmaca diliyle Japon örgü sanatı. Bir tanesinin resmini paylaşayım,
Eki Görüntüle 1497416 nasıl olmuş bakalım.....
Eki Görüntüle 1497417
Tesekkur ederim tatlım.. bu hafta sıkı gecti benim icin 2 kacamak dısında.. 54 ü gormekte varmış uzun zaman sonra
mesaj ayım 35++
bu hafta başardım sarı kart almıycam
günaydın güzeller önce kilomu bildireyim sonra da geçmişe bakayım bu hafta güzel vermişim pek bi mutluyum :) yeni aldığım tartıya göre 86,5 100 gr tartı farkınıda ekliyorum 86,6
Ben gidip kahvaltimı yapayım..gec kaldım. oturuyom telin basında.
ay ya kıskandım ben de keşke verebilseydim bu hafta herkesler vermiiiş
Sağol canım hedef 60. Sonrasında biraz daha aşağı çekmeyi düşünüyorum açıkçası. Şimdiye çoktan bitmesi lazımdı. Bir izine ayrıldım bana 2 kiloya mal oldu. Tabi bir de bel fıtığı var spor da aksadı. 1 ay eski kiloma dönmeyi bekledim listeye girmek için. Buralardan ayrılmak pek yaramadı bana
ne yapacağını söyleyeyim menüne sporuna aynen devam edeceksin bildirimlerini de telden yaparsın işte sorun yokizin pek iyi gelmiyor kimseye dimi bende izmire gitcem hazirandan sonra doktor kontrolüm var net yok orda napcam bilmiyorum çünkü 60 a inene kadar yakanızı bırakmayı düşünmüyorumhedefine bişey kalmamış tatlım daha da aşaları görürsün tez vakitte inşş
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Çok çok güzel olmuş gerçekten
Bekarken bende ayıcık örmüştüm ayyy bak şimdi o geldi aklımaeşşek erkek kardeşim katletmişti onu
Birde bez bebek dikmiştim ve ne akla hizmet adını Zekiye koymuştum
Bir gün Zekiyem nerde Zekiyem nerde diye nasıl tutturduysam ( 12 yaşında falandım o zaman ) Annem bir dellendi mıçarım senin Zekiyene kör olmayasıca bir bebek içinmi ağlıyorsun diyesonradan Zekiyeyi bulup bir güzel kesmiş koca kız oldu ne yapacak onu diye ne uyuz olmuştum hatta 3 gün konuşmamıştım onunla ama sonra bana plaklı bebek alınca barıştım ( Zekiyeyi anında satmışım meğer )
Ay bak şimdi yazınca farkına vardım bizim ailede de bir normal insan yokmuş
İnşallah canım ama Adaşım beni sonunda Tuvalet terliği ile kovalayacaksenden önce bunlar detoks demiyordu takımı bozmayamı geldin diye Ajan olarak girdim bombayı yerleştirip fünyeyi çektim gibi hissettim bir an
Şaka bir yana ama cidden bana motivasyon oldu ve benim gibi çok çok yüksek kilolar olunca insan işe yarayan her şeyi denemek istiyor ( kuş boku işe yarıyor deseler onu bile yiyecek moddaydım bir araama şükür okadarına gerek kalmadı )
Slmlar herkese
Reglim daha bitmedi sanırım bu yuzden Artı çıktımkusura bakmayın arkadaslar
Herkese Merhaba kızlar,
Gruba dün katıldım geçen cuma
şimdi gelelim değerlendirmeye
malum dün pirinç lapası yaptım
ve artıda olduğumu söylemiştim
salı sabahtan itibaren artı çıkmaya başladım ve perşembe sabahı 83,7 idim pirinç lapası sonucu 1,2 gr gitti buda benim için fena sayılmaz. evet yeni artıya geçtiği için hızlı gitti ama olsun geçen haftaya görede 400 gr eksi şimdilik iyi..
demekki sana pirinç lapası yaradı deryacım her perşembe pirinç lapası günün olsun ilave gelen + yı da temizlemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?