Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tesekkur ettim canım

***6.Takım 409. Etap***

45derya45(82,9/ / /% )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)sabit
battaniye1 (76,3/76,5 /+200 /%-0,26 )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48)

6.Takım Ortalaması

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Çok çok güzel olmuş gerçekten
Bekarken bende ayıcık örmüştüm ayyy bak şimdi o geldi aklıma eşşek erkek kardeşim katletmişti onu
Birde bez bebek dikmiştim ve ne akla hizmet adını Zekiye koymuştum
Bir gün Zekiyem nerde Zekiyem nerde diye nasıl tutturduysam ( 12 yaşında falandım o zaman ) Annem bir dellendi mıçarım senin Zekiyene kör olmayasıca bir bebek içinmi ağlıyorsun diye sonradan Zekiyeyi bulup bir güzel kesmiş koca kız oldu ne yapacak onu diye ne uyuz olmuştum hatta 3 gün konuşmamıştım onunla ama sonra bana plaklı bebek alınca barıştım ( Zekiyeyi anında satmışım meğer )

Ay bak şimdi yazınca farkına vardım bizim ailede de bir normal insan yokmuş

tebrik ederim gerçekten iyi vermişsiniz.haftaya bende yapayım belki kırılır direnen kilolar

İnşallah canım ama Adaşım beni sonunda Tuvalet terliği ile kovalayacak senden önce bunlar detoks demiyordu takımı bozmayamı geldin diye Ajan olarak girdim bombayı yerleştirip fünyeyi çektim gibi hissettim bir an

Şaka bir yana ama cidden bana motivasyon oldu ve benim gibi çok çok yüksek kilolar olunca insan işe yarayan her şeyi denemek istiyor ( kuş boku işe yarıyor deseler onu bile yiyecek moddaydım bir ara ama şükür okadarına gerek kalmadı )

Oyyyy bole duydukça daha bi yapasım geliyo benımde bende baslıcam ama haftasonu evde olmayınca olmuyo esımde dırdır edıyo Haftabaşı bende baslıcammm,sanada maşallah cnmm inş en kısa sürede ikili hanelerdesin...
Birde ne kadar sure yapmayı planlıyosun?

Şu İsveç bi bana yaramadı galıba bügünde herkese maşallah diyom ama aman nazar değmesin hakediyosunuz

Yok Allah için eşim aksine yap 2li haneler görene kadar nasılsa iyi hissediyorsun dedi ( kız bir an kötü hissettiğimi görse anında fırça atıp bıraktırır ama cidden iyiyim )
Bakalım bir tur daha döneyim neticeye göre karar veririm son bir tur atıp atmayacağımı sonra tekrar yine eski düzenime dönerim hem bünye alışmasın hemde bıkmamak için

Çok güzel vermissiniz tebrikler

Benımkıde bi değişik bazen anası gibi tutarsız oluyo destekliyor ama haftasonu dışarıda olunca ve dışarıda yenılecekler belli olunca ortama uymuyorum oluyo o yuzden Haftabaşı bana uygun
Ne güzel kötüde hissetmemisin kendini inş bizdede öle olur

***6.Takım 409. Etap***

45derya45(82,9/82,5 /0,4 /%0,48 )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)sabit
battaniye1 (76,3/76,5 /+200 /%-0,26 )
BayilanBayilana (88/ / /% )
Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37)
Efser (71/ / /%)
irem-ozge (81,9/ / /% )Paylaşım ve Katılım Yetersizliğinden Diskalifiye Oldu
makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48)

6.Takım Ortalaması

mesaj sayım 35 +++

Tnaydın hayırlı cumalar hepimize

umudum afiyetolsun öğle ve akşam müthiş kahvaltınıda yazmıştın ama senden ricam toplu halde yazarsan daha iyi olur kuzum 1 saat yürüyüş bravoo bildirimini mera ediyorum

Afiyetolsun balım

Hakikaten bu menüye irade lazım allahtan öğle yumurta ve semizotu var akşam hafif yediğin için sorun yok keşke erken yiyebilsen ama çalışınca mecbur zaten sporun öyle güzel ki su içmene de bayıldım

Tartı farkı olursa ekleriz listeye balım sorun yok.Yeni tartın hep aşağı rakamları göstersin inş

Bu tempo ve iradeyle devam edersen göreceğine eminim bitanem vermen gereken 13 kilo var spora yüklenmelisin ve akşamları sadece sıvı gıda tüket tatlım

Maşallah cecommm işe yaramasına çok sevindim kuzum harikasın yarın daha da iner tahminim tek dileğim kalıcı olması tamam kuzum düzeltirim benyorumlayarak yapmana da ayrıca sevindimmm harikasın

Hiç denemedim canım ama bence en güzeli protein ağırlıklı beslenmen, protein kaslar için çok yararlı ve kas kütlesi arttıkça yağ yakımı daha kolay oluyor, kaptanım daha iyi bilgi verir sana

Tek başına protein de sağlıksız makresim sebze bakliyat mutlaka olmalı .

Gunaydın kızlar..

Bravooo jojocumm harika verdin yüzden yuvarladığımız için 2,34 kuzum

akşamları ayran içebilirisn canım istediğin kadar

bugun yapsam olmazmı artıdayım kuzum 75,9 um regl den bunada sukur

Sağlık olsun neslim regl ve hastalık yaktı seni Bu hafta vereceğine eminim bitanem moral bozmak yok

Çok artıda değilsin ama canım, regl o kadar olur bence. Sen free takıma ekle kendini bence, banum da ister aklına gelmemiştir

Evet ekleyelim hemen makresim

Gerçekten harika olmuş makresim ellerine sağlık canım hakikaten bulmaca gibi eskiden yapıyordum ama şimdi gözüm yemiyor

Tesekkur ederim tatlım.. bu hafta sıkı gecti benim icin 2 kacamak dısında.. 54 ü gormekte varmış uzun zaman sonra

Senin takıma girmelnle mezun olman bir olacak anlaşılan cecocummm

mesaj ayım 35++
bu hafta başardım sarı kart almıycam

günaydın güzeller önce kilomu bildireyim sonra da geçmişe bakayım bu hafta güzel vermişim pek bi mutluyum :) yeni aldığım tartıya göre 86,5 100 gr tartı farkınıda ekliyorum 86,6

Tebrik ediyorum kuzum harikasınnnnn

Ben gidip kahvaltimı yapayım..gec kaldım. oturuyom telin basında.

Bu yüzden ben işler bitmeden gelmiyorum pc başına jojocum

ay ya kıskandım ben de keşke verebilseydim bu hafta herkesler vermiiiş

Sağlık olsun balım sende geçen haftalarda güzel vermiştin yine vereceksin bitanem
şu cuma telaşı geçsin sana raw listesi hazırlayacağım kuzum onu yaparsın haftada 2 gün

600 gr daha veridnmi istediğin zaman mezun olabilirsin makresim haftaya hedefi çekelim o zaman

ne yapacağını söyleyeyim menüne sporuna aynen devam edeceksin bildirimlerini de telden yaparsın işte sorun yok

Uzaylı zekiye aklıma geldi birden nedense vardı dimi öyle bir tip est cecommm fayda gördüğünü paylaştın uzun vadeli yapmadığınız sürece sorun yok tatlım

Slmlar herkese
Reglim daha bitmedi sanırım bu yuzden Artı çıktım kusura bakmayın arkadaslar

Sağlık olsun bitanem reglin etkisi mutlaka oluyor

Herkese Merhaba kızlar,
Kızım bugün çok huysuz değerlerimi yazıp çıkıcam geçmişe ve kaç mesaj yazdığıma sonrabakicam cevapları da sonra yazıcam.
Gruba dün katıldım geçen cuma

Bu hafta mesajlarını saymak zorunda değilsin bitanemTebrik ederim harika vermişsin bir haftada yalnız takıma 71 le geldiğin için 71 üzerinden yazmamız gerekiyor

şimdi gelelim değerlendirmeye

malum dün pirinç lapası yaptım
ve artıda olduğumu söylemiştim
salı sabahtan itibaren artı çıkmaya başladım ve perşembe sabahı 83,7 idim pirinç lapası sonucu 1,2 gr gitti buda benim için fena sayılmaz. evet yeni artıya geçtiği için hızlı gitti ama olsun geçen haftaya görede 400 gr eksi şimdilik iyi..

demekki sana pirinç lapası yaradı deryacım her perşembe pirinç lapası günün olsun ilave gelen + yı da temizlemişsin

dünkü menümü yazayım

sabah 1 çay bardağı pirinç lapası içine 2 kaşık yoğurt ve karabiber
öğle pirinç lapası ve salatalık
akşam pirinç lapası ama bu sefer içine az bulyon ilave ettim yoğurtla yedim
gün içinde 2,5 litre su 1 fincan yeşil çay içtim

demekki sana pirinç lapası yaradı deryacım her perşembe pirinç lapası günün olsun ilave gelen + yı da temizlemişsin

şükürler olsun bu hafta yeni deneyimimi tamamlıyayım her perşembe lapa günüm artık ama ben 1 çay bardağını tüketemedim çok zor yedim bir dahakine tiryaki bardaklarım var küçük onlarla yapıcam ve yanına tuzsuz az zeytinyağlı salata ilave edicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…