- 10 Mart 2008
- 1.176
- 3.737
- 683
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Çok çok güzel olmuş gerçekten
Bekarken bende ayıcık örmüştüm ayyy bak şimdi o geldi aklımaeşşek erkek kardeşim katletmişti onu
Birde bez bebek dikmiştim ve ne akla hizmet adını Zekiye koymuştum
Bir gün Zekiyem nerde Zekiyem nerde diye nasıl tutturduysam ( 12 yaşında falandım o zaman ) Annem bir dellendi mıçarım senin Zekiyene kör olmayasıca bir bebek içinmi ağlıyorsun diyesonradan Zekiyeyi bulup bir güzel kesmiş koca kız oldu ne yapacak onu diye ne uyuz olmuştum hatta 3 gün konuşmamıştım onunla ama sonra bana plaklı bebek alınca barıştım ( Zekiyeyi anında satmışım meğer )
Ay bak şimdi yazınca farkına vardım bizim ailede de bir normal insan yokmuş
İnşallah canım ama Adaşım beni sonunda Tuvalet terliği ile kovalayacaksenden önce bunlar detoks demiyordu takımı bozmayamı geldin diye Ajan olarak girdim bombayı yerleştirip fünyeyi çektim gibi hissettim bir an
Şaka bir yana ama cidden bana motivasyon oldu ve benim gibi çok çok yüksek kilolar olunca insan işe yarayan her şeyi denemek istiyor ( kuş boku işe yarıyor deseler onu bile yiyecek moddaydım bir araama şükür okadarına gerek kalmadı )
zamanında ben de denediydim banada yaramadı bu meretŞu İsveç bi bana yaramadı galıbabügünde herkese maşallah diyom ama aman nazar değmesin hakediyosunuz
Öğle Yemeği yendi ve 1 saat spora gidildi (40 dakika yürüyüş+60 mekik tabi aletle+ 20 dakika jimnastik hareketleri+15 dakika bisiklete binildi
Şimdi işe gidiyorum :)
Bu arada45derya45 ve @oynakbasi34 çok tatlısıniz ve galiba grubun yaramazlari sizsiniz
raw listesini bekliyorum kaptanım teşekkür edrim moral verdinizTnaydın hayırlı cumalar hepimize
Afiyetolsun balım
tartı farkı olursa ekleriz listeye balım sorun yok.Yeni tartın hep aşağı rakamları göstersin inş
saglık olsun balım sende geçen haftalarda güzel vermiştin yine vereceksin bitanem
şu cuma telaşı geçsin sana raw listesi hazırlayacağım kuzum onu yaparsın haftada 2 gün
3, notamızı da aldık meleklerimmmmSağlık olsun bu hafta elinizden gelenin en iyisini yapmanızı rica ediyorum
3, notamızı da aldık meleklerimmmmSağlık olsun bu hafta elinizden gelenin en iyisini yapmanızı rica ediyorum
pardon kaptanım ben listenin son halini görmemiştim geçen hafta iyiydik ama bu hafta dökülmüşüz***6.Takım 409. Etap***
45derya45(82,9/82,5 /0,4 /%0,48 )
baldandane(95,5/ 95,5/ 0/% o)Kilosu Sabit
battaniye1 (76,3/76,5 /+200 /%-0,26 )
BayilanBayilana (88/ 88/0 /% 0,0)Kilosu Sabit
Bulbul-e Bismil( 87,8/86,6/1,2 /%1,37)
Efser (71/71 /0 /%0,0)Kilosu Sabit
irem-ozge (81,9/81,9 / 0/% )0,0 Kilosu Sabit İzinli
makres76 (62,7/62,4/0,3/% 0,48)
6.Takım Ortalaması:%0,26
Neyse kızlar bana müsaade
Küçük kuşumu yıkayıp yatırayım sonrada az eşimle vakit geçireyim malum zayıflama uğrunada olsa koca ihmale gelmez
Birlikte film izleyeceğiz
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın inşallah hepimiz erkenden kalkıp çok güzel bildirimler yaparız
Oyy dün gidemeyince gec kaldım cnm cvp vermek icin ben sbh öglen aksam tek lapa yedim,ama birer cay bardağı:)))
yaaa kaptanım yaaa şu alıntıları tek tek yapmasamda toplu yapsam ama tek saymasak olmazmı
nasıl yani kaçınıcı olduk ya...baya iyiydi bu hafta neyse sağlık olsun
Herkesı tebrık edıyorum verılen kılolardan dolayıbende sabah 58.400 ü gördüm çok sewındım ..2 hafta once basladıgımda 61dı kılom bıraz yawas gıdıyo ama arada kacamaklarım oluyo napayım
kaptanım en son 49,3 kg idim 49,6 değil***Free Takım***
Dilakzn(71/70,2 / 0,8/% 1,13)1 Mayıs liste tarihi
miss_wong (73,4 // /%)
oynakbasi34(110,3/ 108/2,3 /% 2,09)
morcadıyesilyarasa(49,6/49 / 0,6/%1,21 )
jojowa(55,6/54,3 / 1,3/% 2,34) 24 Nisanda liste tarihi
Rengarenknesli(75,7/75,9/-0,2/%-0,26)
umutsuzwakaa(59/ 58,4/ 0,6/% 1,02)1Mayıs liste tarihi
Free Takım Ortalaması:
kaptanım en son 49,3 kg idim 49,6 değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?