- 10 Mart 2015
- 5.259
- 15.063
- 178
6. takımın fıstıkları canım arkadaşlarım tartı yarın yuzunuze gulsun işallah
yeni gelen arkadaşlar var başarılar dilerim bu zorlu meşakatli yolda
SAĞOLASIN KUZUMMM
5 günde 5 Kiloyu ıncelıyorum bende
Sırf ıkı hafta sonra düğün var o yuzden yapmayı düşünüyorum yoksa bılırsın kaptanım hemen herseye atlamam
incele kuzummm pazartesi başlıyorum bennn
bizim takımda ben başlıyom p.tesi canom yapalım yorum katarak
bende menumu yazayım banum istemişti benden
sabah 9,00 da yumurta+lor+avakado+zeytin+yeşillik+badem
4 öğün detoks çorbası
nihayet hastalıktan kurtuldum spora başladım
spor 45dk kardiyo
süpersin neslimm
İyi akşamlar meleklerimmmm
Bitanem şayet netten resim ekleyeceksen resmin üzerinde sağ tıkla resim urlsi kopyala deyip mesaj yazdığımız yerde ifadelerin yanındaki resime tıklayıp kopyaladığın urlyi yapıştıracaksın kuzum
şayet kendi bilgisayarından resim ekleyeceksen mesaj yazdığımız yerin altında dosya ekle var ordan ekleyebilirsin cnm
Yok kızmayacağım kendin tecrübe ederek öğren tatlım
İyi yaptın bitanem.Kuzum muzu sadece sabahları yumurta yerine yiyebilirsin yumurta yemediğin günlerde o da yerli muz olmak şartıylaMeyve tüketiminin kilo vermeyi yavaşlattığı tecrübeyle sabittir kilo verme sürecimin son dönemlerinde sabahları yediğim 1 meyveden bile vazgeçmiştim
Noldu nazarmı değdi tatlım çikoyu kendin yaptında tadına mı baktın yoksaKendi cezanı kendin verip yapmışsın neyseki sağlık olsun bitanem
Ellerine sağlık il seferde süper yaptın canım
Hoşgeldin cecoşumNe güzel haberler bunlar bitanemm artık yeni kot almanın zamanı geldi desene Yine olacak bitanem senin kararlılığın inancın başarıyı getirecek tekrar Bir de lütfen wall sit plunk bunlara devam et kuzum
Yok tatlım basmak değil de şimdi senden ele alırsak pkon var insülin direncin var bu yaptığın diyetle en azından insülin direncini hortlatacaksınHer kaçamakta başa dönüyorsun çünkü patates günü ve meyve günü seni başa döndürecek .Dost acı söyler bitanem zamanında yapmıştım ama kalıcı olmadığını biliyorum.En önemlisi insülin direncin düşmüşken neyse sustum kuzum
İnşallah kalıcı olur ve herhangi bir sorun çıkmaz kuzum tek dileğim bu
Hemen de ispiyonladın bakıyorum
Maşallah sana bitanemm spora bayıldımmm
Gün sonunda ya da ertesi gün menülerini su ve sporunu toplu halde yazarsan tüm günün tablosunu görmemiz rahat olur bitanem
İyi akşamlar jojocum Afiyetolsun canım dün de bulgur yememişmiydin kuzumBulguru kilo veröe döneminde haftada 3 kaşık tüketmen daha iyi olur bitanem taze fasulye doyana dek yiyebilirsin karatayda serbestlerde ölçü yok doyana dek tatlım 1,2 lt su artacak eminim
Bitanem hayali ip var gibi atlayabilirsin
Bu şekilde her iki elinede kısa ipler alarak atlar gibi yapman da aynı etkiyi sağlar bitanem
Bana göre duraklama dönemleirnde 1-2 gün yapılabilir fakat uzun süreli tavsiye etmem canım
İyi geceler adaşım yarın tartı yüzünü güldürsün
Çarşamba raw kahvaltısı mı yaptın kuzumAfiyetolsun bol tarçın ekmeyi unutmamışsındır umarım
anında ispiklerimmmm işin ucunda fırça var yalnız kalmıyımmm didimmmm
Aminn tatlım inşallah iyi geceler
Bugün yediklerim;
Sabah: 1 adet sade türk kahvesi
öğle: 2 haşlanmış yumurta, 1 porsıyon yogurtlu semizotu salatası
akşam saat 22:00 de yemek yiyebildim çalıştığım için ancak eve gelebildim ve 3 kepçe yoğurt çorbası ile 1 yemek kaşığı kadar haşlama et yedim. Canım tatlı çektiği için 3 adet yulaflı bisküvi yedim.
Şimdi yoğurt+acıbiber+limon kürümü yiyorum.
Günlük sporum 1 saat ve gün içinde tükettiğim su; 3200 litre (su delisiyim hayatta en sevdiğim şeylerden biri su içmek)
Ayrıca öğlen bir fincan ve akşamüstü bir fincan olmak üzere toplam iki fincan bitki çayı içtim.
Telefonumda diyetkolik programı var ve hergün yediklerimi ve içtiğim suyu kayıt ediyorum bu yüzden yediklerimin kalorisini takip edebiliyorum :)
harika gidiyosun canımmm
Selamün Aleyküm kızlaaaarrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve az kalorili bir gün diliyorum
Rabbim şu mübarek günde gönlünüzden geçenlerin çok daha fazlasını ve güzelini sizlere hayırlı olarak nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Dün gece nasıl heycanla yattıysam sabahın 6ında uyandım
Bugün malum detoksumun son günü ve sabah tartıya çıktığım an böyle oldum
Asıl net sonuç yarın olucak ama hemen bildirimimi yapayım
Başlangıç; 124.5 kg
Geçen hafta; 110.3 kg
Bu hafta; 108 kg( hatta ilk çıktığımda 107.9u bile gördüm ama sabit olanı baz alıyorum tabi )
Giden; 2.3 kg
Yüzdesi; 2.7 %
Aslında detoksa pazartesi başladığımda 111.5 kg görmüştüm tartıda ve şu 4 gün içinde toplam 3.5 kg gitmiş oluyorTAbi yarın son netice dahada aşağı olur inşallahhhhh....Aminnnnnnn
Allahın izniyle Pazar tekrar başlıyorum ve inşallah bu kez 2li hanelere çok çok az kalmış olur detoksum bittiğindeİnanılmaz mutlu oldum ve kesinlikle motivasyonum tavan yaptı
Canım bende yorum katarak yaptım sayılır
Normalde yağ ve tuz hiç yok onda ama ben çok çok az Sebze gününde ve Yumurta gününde ( yani bugün ) kullandım hatta yumurtamı hakiki tereyağında yaptım sabah
Çok az tuzda kullandım ki tansiyonum iyice düşmesin
Bİrde gece geç saatte çok acıkma hissi olduğunda 1 bardak ayran içtim iki günhani kendimi nasıl hissediyorsam ona göre hareket ettim yinede bence süper bir sonuç gördüm
Adaşım geçen hafta bildirim yapmamıştım sanırım buraya ama 110.3 kg çıkmıştımama şükür şimdi dahada aşağıları gördüm
harikasın cecommmm tebriklerrrrrrr gelsinnn 90 lar
gunaydın peteklerim.
@oynakbasi34 anam şimdi daha bi heveslendim bende kesin kararlıyım 2kg gitse yeter
bende bendeeeee
bekliyoruzzz kuzummmmKız daha bugün var üstelik ufak değişiklikler yaptığım ve sadece 1 gün yürüyüş olduğu halde bu sonuç bence mükemmel
2ci turda inşallah sporumuda yapıyor olacağım ve bol su içeceğim bakalım o zaman ne göreceğim tartıda
Tabi yarınki sonucuda kesin yazarım burayada