Gece gece neler yiyo gozumun onunde.. cayın yanında falan elimi bilem surmuyorumkayınvaldemler 2 _3 gunde bi çaya gelirler yanında da muhakkak bisi olur dun borek vardı tadına bile bakmadım
Aynen canım bazen zorlanıyorum.. bi dilim ye nolcakki diyorum.. sonra yedikden sonra pisman olcagimi bildigim icin vazgeciyorum..zayıf halimi dusunuyorum..Maşallah maşallah jojowa. Zaten bizi hep bu misafirler günler gelmeler gitmeler mahfetti :)
50 ye daha cok var kaptanım kolay kolay mezun olmam indikce zor oluyo vermem.. canım bide ayın 20 sinde 3 aylar giriyo ben biraz borclarım var niyetlencem kısmetse.. bu karatayı nasıl uygulayacağım..saatleri.. gece 4 gibi akşam 7 bucuk ... normalde aksam 5 de falan kesiyodum yemeyi..
Ne güzel keske bende kesebılsem aksam 5de ama eşim 7 de ancak gelıyor işten
beni tanıyanlar bilirler
uzun süredir bebek istiyorduk
ve bu uğraşlarım hep onun içindi
bebek yapma süremiz kısalmış iken sorunlarla karşılaştık
yaklaşık 5-6 ay kadar sürecek bir diş eti ve diş tedavisi gerekti
doktor bana bu sorun çözülmeden hamile kalmamalısın dedi
eşiminde benimde moralimiz acayip bozuldu
devlete gitsek inanılmaz geç tarihli randevular veriyor
özele gitsek bi dolu yığınla para istiyorlar napcamızı bilmiyorum
stresten başım ağrıyor
beynim kulaklarımdan çıkacak gibi zonkluyor
Selamlar herkese.
Hayırsız olarak adımı altın harflerle takıma yazdırdım zannımca.
Bu kış hiç iyi gelmedi bize. Hastalıklarla uğraşmak çok sarstı.
Ama Allah bugünümüzü aratmasın çok şükür halimize.
Bir süre listeden izinli olmam iyi olacak. Kilo vermeye devam bu süre zarfında işallah.
Aramıza yeni katılan çıtır adayları hoşgeldiniz sefa geldiniz. Sağlıkla kilo vermeli günler dilerim. Azminize azim katsın Rabbim işallah
Gece gece neler yiyo gozumun onunde.. cayın yanında falan elimi bilem surmuyorumkayınvaldemler 2 _3 gunde bi çaya gelirler yanında da muhakkak bisi olur dun borek vardı tadına bile bakmadım
Aynen canım bazen zorlanıyorum.. bi dilim ye nolcakki diyorum.. sonra yedikden sonra pisman olcagimi bildigim icin vazgeciyorum..zayıf halimi dusunuyorum..
Mayısın 16 sında gunum var.. Hatunlara dedimki bidaha ki geldigimde 53 kilo olarak gelcem.. bakalım basarabilcemmi kaptanım..
Aynen canım bazen zorlanıyorum.. bi dilim ye nolcakki diyorum.. sonra yedikden sonra pisman olcagimi bildigim icin vazgeciyorum..zayıf halimi dusunuyorum..
Hoşgeldin İremcim kusurabakma durumundan haberim yoktu çok geçmiş olsun keşke bir çıtlatsaydın.Umarım bir daha böyle sorunlar yaşamazsın iyileşince ve yoğunluğun geçince dönebilirsin canım.İzindeyken lütfen dikkat et kuzum
Hoşbulduk ablam. İşallah Allah sağlıktan ayırmasın hiçkimseyi. Dikkat ederim merak etme.
Peki izinden dönerken mevcut kilomda yada daha az olmam dışında farklı bir kural oluyor mu?
Hayır İremcim mevcut kilonda olman kafi fakat sne yine de en az 2 kilo vermiş ol istersen free takımda her hafta bildirim yapmaya devam et ki motivasyonun düşmesin canım sadece cuma günleri bildirim yapman yeterli dönene dek
Saol kaptancım canım:))inceledim iftar menulerini gece karatay kahvaltısi yaparım.. aksam once su .. bi kase corba..1 kase salata.. bu sekilde ayarlarim sanirsam 1 saat sonrada ayran..corba degisimli olur.. pazertesi gelsinde bi bakim:))
Olabilir aslında ablam. öyle yapalım
Koruma donemi ne kadar suruyo kaptanim.. verince geri almak istemem valla:))
kızlar ben bi hatamı buldum bugün, ben uzun zamandır hiiçç tuza dikkat etmiyorum hemde hiç. zeytinide peyniride tuzlu yiyorum hatta kaya tuzu kullanıyorum diye elimide bol tutuyorum sanki biraz bu da kesin etkiliyordur beni yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?