Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Acelemiz yok kuzum elbette 50 yi göreceğiz.Elbette tutabilrisin kuzum eski takım arkadaşım karatayı bozmadan tutmuştu hiç acıkmadı ve üstelik kilo vermişti

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2882

http://www.yarimadaninsesi.com/haberdetay.asp?ID=2893

bu 2 linki okursan ona göre beslenirisn bitanem 17 saat acıkmadan durabilrisin

Ne güzel keske bende kesebılsem aksam 5de ama eşim 7 de ancak gelıyor işten

Saat 20,00 yi geçmediğin sürece fazla etkilemez umudum

Kuzum sıkma canını doktorun doğru söylemiş .Çünkü hamilelik esnasında diş sorunu olursa ilaç kullanamazsın ve sen zorluk çekersin .Ranedvu almadan git bitanem devlete sabah erken gidersen hemen tedavine başlanır randevuyu bekleme lütfen

Hoşgeldin İremcim kusurabakma durumundan haberim yoktu çok geçmiş olsun keşke bir çıtlatsaydın.Umarım bir daha böyle sorunlar yaşamazsın iyileşince ve yoğunluğun geçince dönebilirsin canım.İzindeyken lütfen dikkat et kuzum

Gece gece neler yiyo gozumun onunde.. cayın yanında falan elimi bilem surmuyorum kayınvaldemler 2 _3 gunde bi çaya gelirler yanında da muhakkak bisi olur dun borek vardı tadına bile bakmadım

Bugünlerde geçecek jojom şöyle düşün o böreğin tadına baksaydın bugünkü tartıda yaşadığın sevinci yaşayamayacaktın biraz sabır tatlım koruma döneminde minik kaçamaklar yaparsın

Mayısın 16 sında gunum var.. Hatunlara dedimki bidaha ki geldigimde 53 kilo olarak gelcem.. bakalım basarabilcemmi kaptanım..

Böyle bir cümle kurmuyoruz kuzum elbette başaracaksınBaşaramaman için tek bir neden söyle

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1445

Buradan tüm yarışmacıların verdiği kiloları inceleyebilirsin 1 haftada 3,8 kilo veren var demekki dikkat edince sporda yapılınca olabiliyor irade sağlamsa

Aynen canım bazen zorlanıyorum.. bi dilim ye nolcakki diyorum.. sonra yedikden sonra pisman olcagimi bildigim icin vazgeciyorum..zayıf halimi dusunuyorum..

İşte bu doğru düşünce sana zaferi getirecek

Hoşbulduk ablam. İşallah Allah sağlıktan ayırmasın hiçkimseyi. Dikkat ederim merak etme.
Peki izinden dönerken mevcut kilomda yada daha az olmam dışında farklı bir kural oluyor mu?

Hoşbulduk ablam. İşallah Allah sağlıktan ayırmasın hiçkimseyi. Dikkat ederim merak etme.
Peki izinden dönerken mevcut kilomda yada daha az olmam dışında farklı bir kural oluyor mu?

Hayır İremcim mevcut kilonda olman kafi fakat sne yine de en az 2 kilo vermiş ol istersen free takımda her hafta bildirim yapmaya devam et ki motivasyonun düşmesin canım sadece cuma günleri bildirim yapman yeterli dönene dek

Saol kaptancım canım:))inceledim iftar menulerini gece karatay kahvaltısi yaparım.. aksam once su .. bi kase corba..1 kase salata.. bu sekilde ayarlarim sanirsam 1 saat sonrada ayran..corba degisimli olur.. pazertesi gelsinde bi bakim:))

Saol kaptancım canım:))inceledim iftar menulerini gece karatay kahvaltısi yaparım.. aksam once su .. bi kase corba..1 kase salata.. bu sekilde ayarlarim sanirsam 1 saat sonrada ayran..corba degisimli olur.. pazertesi gelsinde bi bakim:))

İnan hiç zorlanmazsın canım ilk günü atlattınmı alışırsın şayet zorlanırsan başka yöntem denersin

Olabilir aslında ablam. öyle yapalım

Peki İremcim anlaştık o zaman

Koruma donemi ne kadar suruyo kaptanim.. verince geri almak istemem valla:))

Koruma dönemi ömür boyu sürecek bitanem Fakat en azından haftada 1 veya 2 kez özlediğin lezzetleri yiyebileceksin ve spor elimiz ayağımız tuttuğu sürece devam edecek Şayet senin de bünyen kilo almaya elverişliyse sürekli kontrol şart

Hoşgeldin Derya. Tuz zaten sabıkalılar arasında. Ama bende bir türlü vazgeçemiyorum.
Hatta geçenlerde kortizon tedavisi uygulandı. Doktor sıkı sıkı tembihledi o zaman bile vazgeçemedim ama şükür olumsuz etki yaratmadı.
Azaltmak en güzeli herşeyin fazlası zarar valla.

http://www.hafiftarif.com/diyette-1-gun/

baldandane balım burada 7 günlük çiğ beslenme menüleri var buradan seçebilrisin canım

Çiğ beslenmede güne yarım bardak suya yarım limon ve 5-6 dal maydanozu blendırdan geçirip içerek başlayabilirisn (ben 1 diş sarımsak ve çörekıtuda eklemiştim)

kahvaltıda 2 çeşit meyve tarçınlı cevizli yiyebilirsin veya muz süt karışımı smoothiler içebilirsin ya da salata tüketebilrisin aralarda sebze sularını ihmal etme bunalr çok önemli kabak maydanoz domates salatalık her tür sebze ve yeşillik olur içmekte zorlanırsan yarım yeşil elma veya greyfurt ekleyebilirsin 1 parçada taze zencefil eklemeyi unutma kuzum .katı meyve sıkacağında hepsini sık ve günde 2 bardak iç tatlım

akşam ise çiğ salata veya çimlendirilmiş bakliyatlı salatalar tüketebilirsin .Çiğ beslenmede peynir de dahil olmak üzere hayvansal hiçbir gıda yok kuzum kendi mutfağına ve damak zevkine göre öğünlerini hazırlarsın canım.Meyveli smothileri sadece sabah tercih et kuruyemişleri ıslatıp yemelisin. İstersen mercimek ve buğday çimlendirmeye başla tatlım çimlenince en az 2 gün denersin

Ben şimdi kendi yaptıklarımı ekleyeyim

Eklentiler

• 20150208_102723.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20150205_190458.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20150206_112901.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 20150206_173136.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 20150207_110005.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 100
  • 20150207_111716.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 20150207_161311.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 20150207_181242.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 20150208_104037.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150211_142008.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 20150210_143524.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 89
  • 20150213_185812.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…